sunnuntai 4. maaliskuuta 2012

040: Pikkujulkkis

Jotkut varmaan huomasivat, että tämän kuukauden Villivarsa -lehdessä oli juttua tästä kyseisestä blogista. Tosiaan pari viikkoa sitten lehdestä otettiin yhteyttä ja he kysyivät, jos saisivat haastatella vähän. Jutussa kuvattiin elämääni mm. sanoilla "unelmien hevoselämää" ja "Aadan ihana hevoselämä". Hauskaa, että ihmiset ajattelevat ja kokevat, että omasta mielestäni niin normaali heppailuelämä on jotain noin  "suurta". :) Jos joku haluaa lukea tuon jutun tarkemmin, niin eikun Villivarsaa ostamaan tämän kuun aikana kaupasta!

Muutenkin hauskaa, kun oon ollut niin monessa eri paikassa esillä.. Nyt neljässä eri lehdessä heppaurheilun takia (Villivarsa, Nurmijärven uutiset, Keski-Uusimaa, Hyvinkään Aamuposti), sitten perheestä ollut Iltalehdessä ja yhdessä vauvalehdessä isompaa juttua (okei jälkimmäisestä on jo varmaan 12 vuotta :D), televisiossa, sitten pienemmistä jutuista lehdissä.. Ainiin, ja netissä uutissivustoilla myös juttua musta. Ja mun ottamia kuvia vaikka missä netissä ja lehdissä. Tästä se lähtee ;D

Näkyy vähän huonosti, mutta tässä siitä jutusta kuva!
Teiltä on tullut selkeä enemmistö tuohon esittämääni kysymykseen koskien seuraavaa erikoispostausta: hevosten varusteet. Voisin alkaa väsätä sitä ottamalla kuvia Kaprin kamoista joku päivä. Tämä viikonloppu meni Ville Vaurion kouluvalkassa (teen tästä ihan just oman postauksen, koska paljon kerrottavaa) ja huomenna on Jonnan tunti ja heppakerhon vetäminen, joten en vielä huomenna ainakaan kuvaa. Katellaan tiistaina..

Kapri on ollut ihan supeer tämän viikonlopun! Mutta oli kyllä hauskaa myös perjantaina, kun kaverini Janita tuli meille yöksi ja vähän meni se ratsastaminen pelleilyksi.. Tässä teille pieni videopätkä, joka ei todellakaan tullut kuvattua tarkoituksella, vaan Janita kuvasi jotain ja syntyikin ihan hauska. Älkää kysykö mitään tosta biisistä.. Kysyn itteltäni, miks edes soi kännykästä :D


Videolaatu-kuvaa, mutta kumminkin perjantailta :)
Hirmu nopeasti Kapri on kehittynyt! Mutta nyt alan väsäämään tosta valmennusviikonlopusta videota, joten tämä jää tähän. Adioos!

9 kommenttia

 1. Kiva blogi sulla, ja mahtavia kuvia!:)
  Liityin! Tuuthan mun blogiin lukijaks?
  www.ponipojanlife.blogspot.com :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia paljon :) Käyn vilkaisemassa blogias ja jos on kiva, liityn varmasti!

   Poista
 2. Kävitkö katsomassa blogiani? Blogini osoite siis on:

  http://lifeislife-jenni.blogspot.com/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kävin katsomassa, ihania poniravikuvia oli! :) Itsekkin haluaisin joskus kokeilla startata ravilähtöä tommosella.. Tosin oon jo varmaan liian vanha semmoseen.

   Poista
 3. Hehheh mä näin sut villivarsas;DKun mä luin sitä nii hetken aikaa mietin aha tommone blogi sitte hetken päästä mä tajusin vasta että heei toiha on se blogi mitä mä luen!;D

  VastaaPoista
 4. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 5. Tosi kivan näköinen tuo "uusi" banneri :)
  Blogissani on meneillään arvonta, kannattaa käydä kurkkaamassa http://team-n-l.blogspot.com/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia :) Joo, mä käyn kurkkailee jos vaikka osallistuisin johonkin kerrankin!

   Poista

Aadan hevoselämää -blogiin voi kommentoida rekisteröityneenä käyttäjänä tai nimettömästi. Kommentteja ei valvota etukäteen, mutta niiden sisällön tulee noudattaa Suomen lakia ja nettikettiä. Kaikki palaute on tervetullutta, kunhan se esitetään asiallisesti.

Vastaan jokaiselle kommentoijalle. Otathan huomioon, että joissain tapauksissa vastausaika voi venähtää pitkäksi. Olen kuitenkin kiitollinen jokaisesta kommentista! :)

Suositut tekstit

Viikon luetuimmat

Instagram @aadalatti

Rekisteröityneet lukijat