maanantai 23. huhtikuuta 2012

049: Kesä tulee!

Pakko oli tehdä tällainen minipostaus, nimittäin kesä tulee oikeasti! Jonnan tunti oli tänään kentällä, joka oli täydellisessä kunnossa. Kapri nautti todella siitä, että pääsi laukkaamaan rennosti paremmalla pohjalla ja etenemään kunnolla. Ja mikä parasta, ratsastin (todella) pelkällä topilla! Ja oli kuuma. Joko te olette ratsastaneet kentällä tai uskaltautuneet heittämään pitkähihaiset nurkkaan? Paljon on elohopea kohonnut lämpömittareissa? Täällä oli tänään melkein 15 astetta!

Kapri oli muutenkin hyvä, vaikka aluksi varsinkin vasempaan kierrokseen todella jäykkä: johtui varmasti siitä, että eilen oli vapaa ja lauantaina suhteellisen rankka Tampere-matka pitkine kuljetuksineen. Viikon ohjelma olisikin seuraava: huomenna hyppään ulkona, keskiviikkona varmaankin ratsastelen joko todella rennosti vain hevosta eteen-alas tai köpöttelen ilman satulaa, torstaina Kaprilla on hieronta ja perjantaina sitten taas tunnille. Lauantaina varmaan jotain väännetään (sekä tarkoitus olisi ehkä käydä Jonnan hevosella tunnilla) ja sunnuntaina Keravalle pomppimaan ulkokauden avajaiskisat sekä ekat Kaprin aluekisat.

Nää säät, kiitos! Belgiassa viime kesänä se +30
astetta, tarkeni ratsatsaa :) Uruquay eli "Urkki"
Huomasin tänään myös, että mulla on koulusta vapaata tet-päivien ja vapun takia kuusi päivää (to-ti)! Ihan sairaan siistiä, tosin lomaa se ei kyllä ole, kun ihan kauheesti tulee läksyjä.

Ehkä se kesä todella tulee. Raahattiin vielä maneesista kaikki esteet kentälle huomista valkkua varten, vaikka sadetta onkin luvattu. Nyt vain toivotaan parasta ja pelätään pahinta. Jos saisin jonkun innostumaan kuvaamisesta, kun kerrankin päästään ulos. Kesä, täältä tullaan!! :)

17 kommenttia

  1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  2. Meillä Oulussa kenttä on vielä ihan kuravelliä, mutta kyllä se siitä kuivaa jos tässä pari päivää paistaisi ees aurinko... Vielä ollaan huppari ja toppaliivi päällä oltu, mutta paikassa jossa ei tuule ja aurinko paistaa nii alkaa olla jo iha lämmin :D !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noo, eiköhän se siitä kuivu! Mäkin vasta eilen uskaltauduin riisumaan fleecen pois, sitä ennen oli just samat varusteet kuin mitä yllä luettelit. Kohta sitten bikinisäät ;D

      Poista
  3. Meillä on kenttä ollut kuiva jo lähes kuukauden. Maneesia ei edes ole. Topilla ei vielä ihan uskalla mennä mutta hupparilla kyllä. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täälläkin naapuritallit, joissa maneesia ei ole, ovat päässeet nauttimaan kentästä kunnolla jo monta viikkoa sitten, mutta toisaalta meillä ei ollenkaan aurattu kenttää talvella toisinkuin näillä. Mutta mahtavaa, että teillä on ollut jo niin pitkään hyvänä :)

      Poista
  4. meilläpäin on viimeinki toi kenttä sulanu ihan kunnolla, ja huomenna sinne hyppäämään, pohja on täydellinen! :)

    VastaaPoista
  5. meilläpäin on kenttä jo melkein(!) käyttö kunnossa, mitä nyt pari päivää sitten kävin tsekkaa (: Hupparilla minäkin täällä ratsastan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivottavasti mahdollisimman pian tekin pääsette ulos tuulettumaan hallista ja nauttimaan auringosta siellä! :)

      Poista
  6. Maneesia meidän tallilla ei ole , mutta hyvässä kunnossa kenttä on.Meilläkin on täällä +15 astetta ja sunnuntaina oli +18 :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihanaa, kohta tulee kesää! Oon ihan fiiliksissä täällä :D

      Poista
  7. Joo meillä täällä Oulussa päin kenttällä vielä mukavasti lunta... Sulaispa se nyt äkkiä, niin pääsis ulos ratsastamaan. Ärsyttävää kun etelässä kaikilla tyyliin kenttä mahtavassa kunnossa :D

    VastaaPoista
  8. Meillä toisella tallilla kentällä viistoista senttiä lunta ( tai sohjoa varmaan tällä hetkellä. Toisella se on viime viikon muistuttanut lähinnä järvä... (:
    Maanantaina kun menin nii oli kyllä iha super keli ja kävin just äsken blogiin hekuttamassa että " JES OLI TOSI LÄMMINTÄ SEMMONEN VIITISEN ASETTA JOPA!"
    Sitte tänne ja olin sille prkle. (:: Okei pelottaa vähän huomenna mennä siellä että onko se taas muuttunu iha järveksi kun taas satanut koko päivän :P

    VastaaPoista
  9. Täällä Itä-Suomessa päin kentät on ihan kuvavelliä ja ainut tapa päästä eteenpäin kastumatta on kumisaappaat :D Todella tyhmää, kun lauantaina on kisat ja hyppääminen kentällä on vaikeaa... :'(
    Hyvä että edes jossain päin on kuivat kentät :D

    VastaaPoista
  10. Tää on tosi kiva blogi ja sullon hieno banneri!! Jään seuraamaan :)

    http://pokerijaelli.blogspot.com/

    VastaaPoista
  11. Nääh, oispa meilläkin kenttä jo ratsastuskelponen! Onneks on maneesi, mutta mikään ei vedä vertoja ulkonaratsastukselle ihanassa säässä :) Just puheenollen ekoista ulkokisoista, meillä Jyväskylässä peruttiin viikonlopun alue-esteet kun kenttää ei saatu kuntoon.

    Kesää odotellessa siis. Tykkään muuten lueskella sun blogia, kirjotat kivasti!

    VastaaPoista
  12. Meilläpäin on jo kentällä ratsasteltu tää viikko, yhes varjoses kohas tosin on vähä lunta:)

    VastaaPoista

Aadan hevoselämää -blogiin voi kommentoida rekisteröityneenä käyttäjänä tai nimettömästi. Kommentteja ei valvota etukäteen, mutta niiden sisällön tulee noudattaa Suomen lakia ja nettikettiä. Kaikki palaute on tervetullutta, kunhan se esitetään asiallisesti.

Vastaan jokaiselle kommentoijalle. Otathan huomioon, että joissain tapauksissa vastausaika voi venähtää pitkäksi. Olen kuitenkin kiitollinen jokaisesta kommentista! :)

Suositut tekstit

Viikon luetuimmat

Instagram @aadalatti

Rekisteröityneet lukijat