tiistai 29. toukokuuta 2012

056: Valokuvauskilpailu alkaa!

Monen lukijan toiveen toteuttamiseksi on aika julistaa käyntiin tämän blogin ensimmäinen valokuvauskilpailu. 400 lukijaa tuli täyteen ja kohta teitä on taas sata enemmän, joten teen tämän kilpailun nopeasti ennen kuin muut kiireet tulee päälle (kuten kävi 200 lukijan kilpailussa.. sitä ei ikinä tullut :D). Aihealueena on tutumpaakin tutummat hevoset, sillä hevosblogistahan tässä on kyse.

Kilpailuun pääsee osallistumaan kaikki blogin rekisteröityneet lukijat. Kilpailuun voi osallistua yhdellä kuvalla / sarja, eli yhteensä kolmella eri kuvalla. Muistakaa kuitenkin, että jokaisen kuvan tulee olla itse otettuja! Luvatta kopioiminen on tekijänoikeusrikos ja kaverin ottamalla kuvalla osallistuminen huijaamista ;)

Kuvat lähetetään osoitteeseen aadanomainen@gmail.com (älkää kysykö tuosta osoitteesta, en tiedä itsekään) viimeistään sunnuntaihin 3.6 kello 22 mennessä tai sitten, kun kuvia on tullut tarpeeksi. Tämän jälkeen julkaisen tänne blogiin jokaisesta kolmesta sarjasta viisi parasta kuvaa (tuomarina toimivat minä ja ystäväni Janita + mahdollisesti pari muuta). Näiden kesken alkaa yleisöäänestys, joka ratkaisee "finaalin" puolet äänistä - puolet tulee tuomariraadilta, joka koostuu myöhemmin ilmoittettavista henkilöistä. Yritän saada tähän joitain yllättäviä nimiä mukaan, mutta saa nähdä :)

Kilpailussa on siis kolme sarjaa, joissa jokaisessa on erilainen teema. En lähde rajoittamaan sarjoja sen kummemmin, mutta toivon että käytätte luovuuttanne ja laitatte kaiken peliin! Muistakaa, että kaikissa sarjoissa teemat liittyvät hevosiin!

SARJA 1: rakkaus
Tässä sarjassa kuvan tulee edustaa rakkautta hevosiin, mutta millä tapaa tai miten kuva sitä ilmentää, se jää teidän ratkaistavaksi. Herkät tunnelmakuvat ovat varma valinta, mutta keksiikö joku jotain yllättävää?

SARJA 2: hetki
Hetki voi olla minkä mittainen vain, mutta kameralla saa vangittua hyvin lyhyitäkin hetkiä. Oletteko onnistuneet vangitsemaan jonkun kenties hyvin ikimuistoisen, yllättävän, surullisen tai jopa pelottavan hetken? Vai onko kenties onni, ilo ja riemu loistaneet objektiivin läpi?

SARJA 3: liike
Hevonen on eläin, joka liikkuu nopeasti, hyppää korkealta ja tekee mitä erilaisimpia temppuja ihmisen pyynnöstä sekä ilman. Millainen hevonen on parhaimmillaan liikkuessaan? Mitä on hevosen kaunein, hauskin tai jopa oudoin "liikkuminen"? Vai onko liike itsessään kuvauksellista?

Hetki voi olla myös pelkkä tallissa vangittu hevosen katse. Kapri tammikuussa.
Ilman palkintoja sarjojen voittajat eivät jää, tietenkään. Palkintojen arvo ei ole kuitenkaan kovin suuri, sillä luokkia on kolme - jos yksi palkinto maksaisi 20€, tulisi niistä melko suuri sponsorointi tältä bloggaajalta. Ajattelin jotakin noin 10€ luokkaa, esim. riimua tms., mitä mieltä olette? Vai haluaisitteko, että yhdistän vielä tämän kaiken jälkeen jokaisen sarjan voittajan ja niistä päätetään (jollakin tavalla) voittaja, joka saa sitten vähän isomman palkinnon (esimerksiki jotain Kingslandia tms.)? Vaikuttakaa vielä kun voitte!

26 kommenttia

 1. Tosi kiva kilpailu! Yritän myös itse osallistua, mutta minusta tuota kilpailuaikaa voisi vähän pidentää, koska esim. minulla on yo-juhlat tämän viikon lauantaina ja järjestelyitä riittää, sekä tännepäin on luvattu ainakin pe-ma joka päivä sadetta, eli kuvaaminen vaikeutuu aika lailla.. :-/ Ei siis että pelkästään minun takia tarvitsisi pidentää, mutta en usko että siitä lisäajasta muillekkaan haittaa olisi :D mutta kiva että jaksat järjestää, toivotaan että mahdollisimman moni pääsee mukaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! :) Osallistumisaikaa on pidennetty ja lisätietoja uudesta postauksesta.

   Poista
 2. Osallistumisaika aika lyhyt. :( Jos ei valmiina noita kuvia ole niin kiirus tulee saada otettua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Osallistumisaikaa on pidennetty ja lisätietoja uudesta postauksesta :)

   Poista
 3. Voinko mä kuitenkin osallistua,vaikka en olekkaan tuolla rekisteröidyissä lukijoissa,koska luen blogiasi kumminkin.:)

  VastaaPoista
 4. Kingslandia!! :) Ja voiko osallistua kaikkiin sarjoihin? :)

  VastaaPoista
 5. Mieluummin ei kingslandia :') Osallistun luultavasti, kunhan saan päätettyä millä kuvilla ja mahd. joku päivä käytyä vielä tallilla kuvaamssa:D

  VastaaPoista
 6. osallistuin (:

  Mullakin blogissa valokuvauskilpailu jos haluat osallistua!
  http://hupsuliini.blogspot.com/

  VastaaPoista
 7. tosi kiva idea!! ja se palkinto vois olla jotakin KL tai jotakin muutakin, kuten hv polo tms. ;)

  VastaaPoista
 8. ymmärsinköhän nyt oikein, että kilpailuun voi osallitua joka sarjaan yhdellä kuvalla? vai meinasko toi "kuvalla/sarjalla" että vain yhteen luokkaan kuvalla tai 3 kuvan kuvasarjalla?

  anteeksi olen tyhmä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lisätietoja uudesta postauksesta :) Ja et ole tyhmä :D

   Poista
 9. Aika voisi olla pidempi, koska en itse ainakaan kovin hyvin tällä hetkellä kerkeä kun on paljon suunnitelmia... Aika voisi olla vaikka kesän loppuun tai puoleen väliin sitä??

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Osallistumisaikaa on pidennetty ja lisätietoja uudesta postauksesta :)

   Poista
 10. Osallistun.(olin nimittäin ilmestynyt tuonne lukijoihin).

  VastaaPoista
 11. Olen haastanut sinut blogissani !

  http://jannanelamaa.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 12. Minullakin tulee kiire, koska täällä vain sataa ja on juhlajärjestelyitä!! ://
  Koitan kuitenkin keretä!
  p.s Saanko siis osallistua kolmella kuvalla!?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Osallistumisaikaa on pidennetty ja lisätietoja uudesta postauksesta :)

   Poista

Aadan hevoselämää -blogiin voi kommentoida rekisteröityneenä käyttäjänä tai nimettömästi. Kommentteja ei valvota etukäteen, mutta niiden sisällön tulee noudattaa Suomen lakia ja nettikettiä. Kaikki palaute on tervetullutta, kunhan se esitetään asiallisesti.

Vastaan jokaiselle kommentoijalle. Otathan huomioon, että joissain tapauksissa vastausaika voi venähtää pitkäksi. Olen kuitenkin kiitollinen jokaisesta kommentista! :)

Suositut tekstit

Viikon luetuimmat

Instagram @aadalatti

Rekisteröityneet lukijat