lauantai 2. kesäkuuta 2012

058: Matkalla

Nyt ollaan matkalla kohti Juankoskea ja Jokelantallia. Teen tämän postauksen autossa iPadilla, joten en saa laitettua mitään asetuksia oikein rivien tasoituksista tai muutenkaan kuvia. Kapri lähti suhteellisen hyvin mukaan, tosin se pääsi kerran peruuttamaan pois traikusta, kun takapuomia ei laitettu tarpeeksi nopeasti kiinni ja sen jälkeen neuvoteltiin hetki kyytiin menosta. Muitakin ongelmia oli mukana, nimittäin aamulla lähtö viivästyi noin kaksi tuntia, kun yritimme pakata kaikkea tavaramäärää kyytiin fiksusti :D Ja kaiken huipuksi vetoautosta loppui akku. No, nyt ollaan Heinolassa ja kohta tarkoitus pysähtyä tankkaamaan ja juontamaan hevosta. Tosi nätisti Kapri on traikusta seissyt! Janitan kanssa ajateltiin kohta katsoa elokuvia, ehkä jotain Andre Wickströmin komiikkaa tai Putouksem ensimmäistä tuotantokautta.. Pikkuveli ja pikkusiskopuoli sekä -veli ovat viimeksi katsoneet autossa elokuvia, ja ei tajuttu tarkistaa mitä täällä on: Duudsoneita, Brazia ja Vääpeli Körmyä.. Jes. Sade on lakannut pikkuhiljaa ja matkasää on kivan viileä. Tästä on hyvä jatkaa :)

1 kommentti

  1. Just löysin tän sun blogin, täytyy oikein kiitellä ihanan pirteästä heppablogista! Kerrankin jotain muuta kuin pelkkää perusmasentelua. Muutenkin miellyttävä ulkoasu ja hyviä kuvia. Jatka ihmeessä samaan malliin! :)

    VastaaPoista

Aadan hevoselämää -blogiin voi kommentoida rekisteröityneenä käyttäjänä tai nimettömästi. Kommentteja ei valvota etukäteen, mutta niiden sisällön tulee noudattaa Suomen lakia ja nettikettiä. Kaikki palaute on tervetullutta, kunhan se esitetään asiallisesti.

Vastaan jokaiselle kommentoijalle. Otathan huomioon, että joissain tapauksissa vastausaika voi venähtää pitkäksi. Olen kuitenkin kiitollinen jokaisesta kommentista! :)

Suositut tekstit

Viikon luetuimmat

Instagram @aadalatti

Rekisteröityneet lukijat