keskiviikko 27. kesäkuuta 2012

063: Ohi on

Kapri on nyt omistajansa luona. Tamma oli aivan innoissaan päästessään kotiin ja varsinkin nähdessään vanhan parhaan ystävänsä. Meno oli todellakin ihanaa katsottavaa: tammat hirnuivat, hörisivät, kuopivat, haistelivat ja juttelivat keskenään karsinoiden seinien läpi. En todellakaan ole ajatellut, että jotkin hevoset pystyvät tunnistamaan ja ylipäänsä kiintymään toiseen hevoseen noin kovasti! 

Kaprista luopuminen oli ihan kauheaa. Pistän tästä paremman postauksen jossain vaiheessa, kunhan mulla on aikaa kirjoittaa enemmän ja pidempää postausta.

Koska olen juuri Ypäjällä Pohjoismaiden Mestaruuskilpailuissa, ei tästä postauksesta tule pitkää. Kaprin omistaja Tössä näytti meille tallistaan varsoja ja siitosoreja ja sovimme, että tulisin ensi viikolla kuvaamaan niitä paremmin Hauholle Ypäjältä palattuani. Varsat olivat niin suloisia! Alla muutama kuva, sää oli pilvinen, joten kuvat eivät ole kummoisia.

Oletteko tulossa PM:iin? Jos olette, saatetaan nähdä paikan päällä :) Olen varmaankin Piuden eli yhden kisan stewardeista kanssa jossain päin verryttelyaluetta (sujuvassa tai derbykentän viereisessä verkassa) taikka sitten kilpailuareenalla kuvailemassa. Jos mulla olisi vielä Kapri, tarttuisi alueelta mukaan varmasti vielä hevostarvaraa.. Mutta tällä kertaa taitaa suuntautua itseen nämä ostokset!

Riikka on tehnyt blogilleni uutta ulkoasua ja laitoin nyt uuden bannerin esille. Se varmaankin vielä vaihtuu ja muutenkin muuttu koko ulkoasu tässä blogissa. Antakaa vinkkejä mihin suuntaan kannattaa blogia kehittää!

Viimeinen kuva Kaprin kanssa :( <3
Kapri jäi tyytyväisenä kotiin Hauholle :)
Eeva-Liisalta nuorin varsa oli kaksiviikkoinen oripoika Van Goghista!
Tämä varsa oli todella hieno! Sillä oli todella pitkä laukka ja todella ilmava ravi.
Täysiä!
Pikkuisella oli asiaa kaikille ja se oli tosi utelias :)

18 kommenttia

 1. Tosi kiva tää uus ulkoasu ja banneri! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thänks :) Ootko muuten menossa ratsastaa nyt ens viikolla? Voisin tulla kuvailee teidän tallille jonain päivänä :)

   Poista
  2. jos tuut nii tuut nii ilmottele mullekki! :D

   Poista
  3. Kovasti haluisin taas hepan selkää, mut mun kädest lähti pala, joten täl ei viel varmaa ratsasteta ens viikol : ( Oon ollu jo 2viikkoo ratsastamat ja kovasti kuumottelis jo päästä taas ridaileen! :D Mut jos oot menos kuvaa jtn muut ni voisin tulla vaik sun seuraks ku kuvailet, ja hyväl tuuril mäki pääsisin menee :)Milloin sä olit lähös sit sinne ulkomaille?

   Poista
  4. Joo Tessa ilmoon :)

   Noora: kiva, mitä sä oot oikeen riehunu?! Ja joo mä ilmottelen sullekki nii sitte olis kiva nähä :) Lähen maanantaina 9.7.

   Poista
  5. Okei, mä lähen 5.7. Kreikkaa, mut ennen sitä! :)Selitän joskus ton käden ;D t.Noora

   Poista
 2. Ihana varsa mutta tylsää että tienne erosivat Kaprin kanssa :-(

  Olen tulossa perjantaina PM:iin videokuvaamaan, moikataan jos nähdään :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, välillä näinkin :(

   Moikkaillaan ihmeessä, mulle saa varmaan huutaa että tajuan jos joku puhuu mulle :D

   Poista
 3. Tosi nätti uusi banneri! Ihania myös nuo varsakuvat (:

  VastaaPoista
 4. Tää uus ulkoasu on aivan loistava.

  VastaaPoista
 5. Harmi että sinun ja Kaprin tiet erosivat:( Onko syytä, ei todellakaan pakko kertoa, utelias näin kun olen.

  Oletko minkä tasoinen ratsastaja, olen sitä miettinyt:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, ei se ole mikään salaisuus ja olen sen vissiin monestikin maininnut :D Eli Kapri oli mulla vain siihen asti, että lähden Hollantiin Nina Fagerströmin luokse nyt heinäkuun alussa. Ja koska olen nyt Ypäjällä PM-kisoissa, Kapri lähti omistajalleen takaisin jo tiistaina. Se oli mulla siis ratsastettavana ja myytävänä ja siitä oli muutamia kiinnostuneita ostajia, mutta omistaja ei halunnut antaa multa Kapria pois aikaisemmin :)

   Ja tasosta en osaa sanoa nyt kun olen mennyt Kaprilla eli nuorella hevosella = ei ole pystynyt starttaamaan kisoissa "omalla tasollaan". Tuolta sivupalkin Aada-osiosta voit lukea jotain tarkemmin. Kaprin kanssa kisasin metriin asti (nostin sen 40cm luokista sinne alle puolessa vuodessa) ja muuten olen kisannut isoimmillaan 120 luokkiin asti. Koulupuolella Kaprin kanssa startattiin vain he C, mutta siinäkin olen mm. saanut tuntiratsastajien Suomen Mestaruuskisoissa junioripronssia helppo A-tasolla :)

   Poista
  2. Vooi! joko se kapri lähti :(, ei varmaan oo kauheen vaikee arvata kuka kirjottaa tänki kommentin ;)

   Poista
  3. Mä en oo huomannu näköjään missä olet maininnut:D jotkut vain ei tykkää jos kysellään sun muuta::DDD Mutta musta tuntuu että susta tulee vielä joku tosi taitava ratsastaja (vaikka oletkin jo!) ;)!

   Poista
 6. Ikävää, että Kapri jäi nyt sitten pois, mutta nokka kohti uusia haasteita vaan :D

  Kiva tää uus ulkoasu!

  VastaaPoista
 7. Asuuko kapri nyt kenties stable parkissa vai jossain muualla?

  VastaaPoista

Aadan hevoselämää -blogiin voi kommentoida rekisteröityneenä käyttäjänä tai nimettömästi. Kommentteja ei valvota etukäteen, mutta niiden sisällön tulee noudattaa Suomen lakia ja nettikettiä. Kaikki palaute on tervetullutta, kunhan se esitetään asiallisesti.

Vastaan jokaiselle kommentoijalle. Otathan huomioon, että joissain tapauksissa vastausaika voi venähtää pitkäksi. Olen kuitenkin kiitollinen jokaisesta kommentista! :)

Suositut tekstit

Viikon luetuimmat

Instagram @aadalatti

Rekisteröityneet lukijat