sunnuntai 23. joulukuuta 2012

#133: Joulukalenterin 23. luukku - videopostaus

 
Joulukalenteri vetelee viimeisiään, nimittäin nyt on vuorossa toisiksi viimeinen luukku! Tähän postaukseen linkitän lupailemani Tahkokoosteen, jolle tuli pituutta reilut kahdeksan minuuttia ja tallensin sen lisäksi HD:na, joten se ei ole vielä kerennyt latautua valmiiksi.  Älkää siis ihmetelkö, miksei tässä sitä videota vielä ole, aamulla viimeistään sitten!
 
Videosta sen verran, että kuvailin sen tosiaan 6.-9.12. Tahkolla, kun olin siellä tapaamassa kavereitani ja katsomassa valmennuksia. Videota ei kannata ottaa liian tosissaan, sillä se sisältää paljon ns. väsymysenergian aiheuttamaa sähläystä ja säätämistä. Meillä oli kuitenkin todella hauskaa keskenämme, mikä toivottavasti välittyy videosta lukijoillekin. En lähtenyt tekemään mitään kummempia tehosteita videoon, vaan lisäilin vain klippejä peräkkäin.
 
TÄSSÄ LINKKI VIDEOON
 
Yhteensä materiaalia oli lähes 1050 kappaletta, joten voitte kuvitella, kuinka vaikeaa mun oli päättää tähän laitettavia klippejä! Paljon jäi pois, mutta sille ei voi tällä kertaa mitään. Videolla esiintyy siis pääosin Ella, Jenni, Riina, Sanna ja Milja, muutamissa kohdissa myös muita henkilöitä.
 
Sain muuten kuulla eilisen ja tämän päivän aikana upeita uutisia liittyen hevosharrastukseeni, mutta siitä lisää myöhemmin! Jottei tulisi ihan kuvaton postaus, lisään alle eilen ottamani kuvan matkaltamme Ylläkselle - pakkasta oli lähemmäs kolmekymmentä astetta ja taivas oli aika kivan värinen :)
 
Muistakaa viettää rentouttava ja ihana jouluaatto!
 
 

11 kommenttia

 1. ja se video on missä?

  VastaaPoista
 2. Hyvä Anonyymi, lue postaus :) "...tallensin sen lisäksi HD:na, joten se ei ole vielä kerennyt latautua valmiiksi. Älkää siis ihmetelkö, miksei tässä sitä videota vielä ole, aamulla viimeistään sitten!"

  VastaaPoista
 3. Huomaa, kuinka hyvin ihmiset "lukee" näitä postauksia ... :p
  Tuo kuva on muuten ihan tajuttoman upea !

  VastaaPoista
 4. Upea kuva! Ylläs on niin mahtava paikka ♥ Varmasti hienoa viettää joulu siellä!

  VastaaPoista
 5. ihan mahtava kuva! videoo odotellessa;)

  VastaaPoista
 6. nii missä on videoo ja 14 luukku viipyy

  HYVÄÄ JOULUU!!! PARAS AADA

  VastaaPoista
 7. oivoi, sai nauraa vedet silmissä, kiitos paljonpaljonpaljon siitä!!! :) ja tuo kuva ♥ hyvää joulua sullekkin! ::)

  VastaaPoista
 8. tosi kiva video! :) oliko tahkolla tuolloin joku valmennus, onko noi hevoset noiden tyttöjen omia joilla videolla hyppäävät ? muuten onko tahkolla enään minkään näköistä tunti toimintaa? :)

  VastaaPoista
 9. Oliko sun ketään kavereita tuolla valmennuksessa? :) ja kiva video oli!

  VastaaPoista
 10. Haha kiva toi katapultti hevone millä sun kaveri meni : D

  VastaaPoista
 11. Harmi kun tuo video ei näy mobiililaitteella :(

  VastaaPoista

Aadan hevoselämää -blogiin voi kommentoida rekisteröityneenä käyttäjänä tai nimettömästi. Kommentteja ei valvota etukäteen, mutta niiden sisällön tulee noudattaa Suomen lakia ja nettikettiä. Kaikki palaute on tervetullutta, kunhan se esitetään asiallisesti.

Vastaan jokaiselle kommentoijalle. Otathan huomioon, että joissain tapauksissa vastausaika voi venähtää pitkäksi. Olen kuitenkin kiitollinen jokaisesta kommentista! :)

Suositut tekstit

Viikon luetuimmat

Instagram @aadalatti

Rekisteröityneet lukijat