torstai 9. lokakuuta 2014

#424: Voita lippupaketti Horse Showhun!

 
Olettekin jo päässeet kesän ja syksyn mittaan enemmän ja enemmän kiinni Helsingissä järjestettävästä International UB Horse Show'sta paitsi tämän blogin, myös muun sosiaalisen median kautta. 30. juhlavuottaan viettävään tapahtumaan on aikaa enää tasan kaksi viikkoa, joten nyt on aika laittaa pystyyn kilpailu!
 
Tiian Voitto Kotiin -blogissa oli jo aikaisemmin tällä viikolla vastaava arvonta, mutta jos arpaonni ei siellä suosinut, kannattaa ottaa osaa tämän blogin kilpailuun. Osallistua saa siis molempiin! Palkintona on kahden lipun lippupaketti perjantai-illan Avajaisnäytökseen, johon kuuluvat muun muassa Amateur Tourin Top 10 -finaali, kaksi kansainvälistä esteratsastusluokkaa 140cm ja 150cm -tasoilla sekä Jukka Pojan esitys. Ja lipun hinnalla pääsevät kaikki täysi-ikäiset 23-01 järjestettävään After Ride Partyyn! Avajaisnäytös on perjantaina 24.10. kello 19.00 - n. 23.00. Palkinnon arvo on yli 140 euroa.
 
 
OHJEET OSALLISTUMISELLE:
 
1: Kilpailuun voivat osallistua blogini lukijat. Lukijaksi lasketaan henkilö, joka seuraa blogia jossakin sen virallisessa sosiaalisen median kanavassa (rekisteröitynyt blogin lukija, seuraaja Facebookissa, Instagramissa tai YouTubessa).
2: Kirjoitat tämän postauksen kommentteihin oman nimesi/nimimerkkisi ja toiminnassa oleva sähköpostiosoitteesi.
3: Kirjoitat samaan kommenttiin, mikä on juuri se, mitä odotat eniten tämän vuoden Horse Show'lta ja perustelut asialle.
 
Kilpailuun voi osallistua sunnuntaihin 12.10. kello 21:00 asti. Valitsen tietyn määrän parhaiten perusteltuja vastauksia ja arvon niistä puolueettomalla arvontakoneella voittajan, jolle ilmoitan voitosta sähköpostitse viimeistään maanantaina iltapäivällä. Jos vastausta ei syystä tai toisesta kuulu tiistaihin kello 12:00 mennessä, arvon uuden voittajan. Tämä siksi, että liput saadaan lähetettyä voittajalle hyvissä ajoin ennen tapahtumaa :)

124 kommenttia

 1. Suski susanna-2@hotmail.com
  Odotan erityisesti tietenkin esteratsastusta, senhän takia me sinne menemme! Odotan hienoja hevosia, jotka nauttivat hyppäämisestä ja tekevät sitä mielellään. Hyvää ja reilua ratsastusta hevosta kohtaan. Hienoa kilpailupaikkaa, hyvin rakennettuja ratoja, jotka on suunniteltu tarpeeksi haastaviksi, jokaisen luokan ratsukoiden tason huomioon ottaen. Haluan nähdä myöskin voitontahtoista ratsastusta, kaiken peliin laittamista.Onnistimisia, ja tietenkin myös epäonnistumisia, jotka vahvasti kuuluvat tähän meidän rakastamaan lajiin. Odotan ratsukoita, jotka tekevät tätä koko sydämmestään ja yleisöä, jotka ovat täysillä mukana rakkaan lajinsa katsomisessa. Odotan siis kaikkea sitä mitä hyvä esteratsastus pitää sisällään.

  VastaaPoista
 2. Pinja - kht.speedlimit02@gmail.com
  En ole ikinä ollut missään kisoissa seuraamassa, enkä varsinkaan noin isoissa kisoissa! Odottaisin ehdottomasti upeita ratsukoita ja upeita hevosia! Odotan sitä kuinka paljon voi jännittä toisten puolesta,.. vaikka ei edes tuntisi. Mutta eniten odottaisin kai sitä että kuinka iso kisapaikka se on ja kuinka laadukkaita ratsastajia siellä onkaan! Olisi ihana nähdä mailman huiput (-- tai vähän alle :D) omin silmin! Olen vain isoja kisoja katsonut televisiosta, olisi huippua tuntea kaikki kisafiilikset. Onhan se paljon mahtavempaa katsoa kisoja livenä, kuin vaikka kotisohvalta. Odottaisin oikeastaan melkein kaikkea mahdollista, koska en ole vielä missään kisoissa tai suurissa varsinkaan ollut paikan päällä katsomassa.

  VastaaPoista
 3. Instagramissa @eedit_hyry
  Itse en oo koskaan horse showssa käynyt joten olisi mukava käydä. Jos sinne pääsisin varmaankin odottaisin eniten ratojen katselua, onhan ne sentään kisat. Harmittaa kun en voi lippuja itse ostaa kun on niin kallis, vaikka varmasti hintansa väärti. Eiv.hyry@gmail.com

  VastaaPoista
 4. Eveliina, pohjolaeveliina@gmail.com

  En ole ikinä hihsissä käynyt ja suurin asia mitä odotan on varmasti huippuesteratsastus ja expo alue. En ole koskaan aikasemmin missään lähellekkään näin suuressa hevostapahtumassa ollut mukana.. Joka vuosi olen hihsin telkkarista katsonut, mutta sieltä tulee vain pieni määrä koko hihsistä ja haluaisin nähdä "kaiken"!

  VastaaPoista
 5. Emma sateenkaarisitruuna@hotmail.fi

  Odotan sekä esteratsastusta (etenkin nuo isommat luokat on tavisratsastajan mielestä aina huikeita) sekä tietty jonkun verran expoa. Vaikkei mitään tarttuisi mukaankaan, niin kivojen tavaroiden hypistely on aina virkistävää. Ylipäätään tuollainen isomman hevostapahtuman tuntu on aina niin käsinkosketeltava. Haluaisin nähdä myös miten Jäähallissa homma pelittää eli miten paljon HIHS on muuttunut siitä kun viimeksi olin seuraamassa.

  VastaaPoista
 6. Janita, janita.rantala@gmail.com

  HIHS:iltä odotan upeita hevosia ja kylmiä väreitä kun saa katsoa hienoja suorituksia ihan paikan päällä. Tunnelma on tuolla aina niin loistava ja kaiken lisäksi pääsee shoppaamaan ratsastusvaatteita !

  VastaaPoista
 7. Mira, mira.flinkkila@gmail.com

  Odotan tämän vuoden tapahtumalta entistäkin tiiviimpää tunnelmaa Jäähallissa, toivottavasti mahdollisimman moni lähtee katsomaan huippu-urheilua paikan päälle. Henkilökohtaisesti odotan innolla myös verryttelyn aukeamista katsojille, se on mielenkiintoinen ja toivottu uudistus!

  VastaaPoista
 8. Enni,blogijututtanne@gmail.com
  Olen kerran ollut hississä mutta silloin olin paljon nuorempi ja kokemattomampi joten haluaisin mennä uudestaan kun esteratsastuksesta tiedänkin jotain :) Ja haluaisin kovasti päästä katsomaan myös tuota verryttelyä :)

  VastaaPoista
 9. Ansku anskuritari@gmail.com

  En ole ennen ollutkaan missään isossa hevostapahtumassa, joten en osaa hirveästi vielä odottaa mitään esim. viime vuoden mahtavinta ohjelmanumeroa.. Mutta itse odottelen esteratsastusta, kun olen taas vähän viisaampi niin tiedän taas esteratsastuksesta vähän enemmän. Upeita ratsuja ja ratsastajia jotka ottavat kisan tosissaan ja se nostaa myös katsomonkin puolella tunnelmaa. Odotan myös että pääsisin moikkailemaan teitä bloggaajia!

  Toivottavasti arpaonni suosii tälläkertaa!

  VastaaPoista
 10. noorataipale@hotmail.com
  En ole koskaan hihssä ollut, joten olisi huippua päästä kokemaan se kisafiilis paikan päällä ja odotan eniten kaikkia huippu ratsukoita ja kilpailua ratsukoiden välillä. Myöskin niitä kaikkia onnistumisia ja myöskin epäonnistumisia.

  VastaaPoista
 11. Enni, ennitj@gmail.com

  En ole koskaan ollut hississä, joten kovasti haluaisin sinne mennä! Minä ja äitini rakastamme esteratsastusta ja sitä seuraisimme mielellämme. Iloisia ratsukoita, onnellisia ja hyvin toimivia hevosia. :)

  VastaaPoista
 12. Ida, idaheikkila0@gmail.com
  Itse odotan eniten sitä miltä uusi kisapaikka näyttää ja miten se toimii. Esteratsastuksen vannoutuneena ystävänä olisi hienoa nähdä muutaman vuoden tauon jälkeen taas näitä maailman huippuja, joilla on upeat hevoset ja yhteistyö on loistavaa. Expo alue tietysti aina myös mielessä hyvine tarjouksineen ja ihanien tavaroiden takia ;)

  VastaaPoista
 13. oona.loimulahti@gmail.com

  Odotan eniten varmaan korkeimpia esteluokkia, koska tänä vuonna on niin hyviä ratsastajia tulossa.. :) Ja tietenkin expoa odotan myös innolla.

  VastaaPoista
 14. Micaela, miksuii96@gmail.com

  Odotan että miten kaikki järjestelyt toimii kun on uusi paikka!

  VastaaPoista
 15. Anniina, anniina.ketola@luukku.com

  Olen joskus lapsena käynyt talllinna horse showssa, mutta en koskaan helsingissä. Jos paikan päälle pääsisin odottaisin innolla niin kilpailu luokkia, näytöksiä, sekä shoppailumahdollisuuksia. Kokonaisuutena tapahtuma on varmasti upea elämys. Jos jokin yksittäinen asia tulisi valita olisi se varmasti verryttelyn katselu mahdollisuus, joka antaa uuden näkökulman koko kilpailu suoritukseen :)

  VastaaPoista
 16. Mä odotan ihan eniten koko kisatunnelmaa. No, ja jos rehellinen olen niin myös expo-alueen antia, sillä uusi vuokraheppa tulee juuri edellisenä viikonloppuna ja tottakai me tarvitaan uusia varusteita :)

  Kiitos mahdollisuudesta voittaa liput!

  tellimaria (at) gmail.com

  http://tellimaria.blogspot.fi

  VastaaPoista
 17. Juuli juliakorpinen@hotmail.com

  Ikinä en ole Horse showssa ollut, joten olisi todella hieno päästä näkemään korkeantason kisahevosia estepuolella sekä tiukkaa kilpailua ja onnistuneita ratoja. Itse esteratsastajana olisi tuo todella hieno kokemus. Eli eniten odottaisin itse estepuolen ratoja, koska en ole ikinä ollut katsomassa noin isoja kilpailuja ja niin taitavia hevosia ja ratsastajia. :)

  VastaaPoista
 18. Seuraam facebookissa, instagramissa ja bloglovinilla luen blogia :)

  Saara
  mansikkamakisaara@gmail.com

  Esteratsastusta sinne kattoon lähen jos onnetar suosii! ;) ja expo-alue himottaa :D ikinä en ole hihsissä ollut joten koko se tunnelma toki on hienoa kokea :)

  VastaaPoista
 19. Seuraan ig:ssä meijua nimellä. Säpö : meitsu(at)hotmail.com Tänä vuona rahat ovat menneet kaikki hevosen eläinlääkäreihin ja uuden auton hankitaan joten hihs lippu jäi hankkimatta ja jääkin jos en sitä mistään voita. Tänä vuonna erituisesgi kiinnostaa koko tapahtuma itsessään, koska paikka on vaihtunut ja sen myötä expo on erilainen, on esiintyjiä ja after partytkin on hallilla. Unohtamatta sitä fiilistä minkä areenalla aina saa nähdessä tuttuja , ostellen halpaa ratsastustilpehöörää ja katsoessa huippu ratsastusta jota ei muuten suomessa livenä nää.

  VastaaPoista
 20. Nea, heppailija@hotmail.com

  Eniten ootan sitä, että millainen tunnelma siellä on, kun on uudessa paikassa järjestetty. Ja tietysti expo-alue !

  VastaaPoista
 21. Olen blogin rekisteröitynyt lukija.
  ssaraasd@gmail.com
  Haluaisin päästä HIHSiin, koska en ole aikaisemmin päässyt sinne, ja rahatilanne on nyt sellainen, ettei lippuihin ole varaa. Lisäksi HIHS on tänä vuonna uudessa paikassa, Helsingin jäähallissa, joten olisi hienoa
  päästä paikan päälle. Expoa odotan innolla, että pääsen katselemaan erilaisia ratsastusvarusteita, koska meilläpäin ei ratsastusvarusteliikkeitä ole :)

  VastaaPoista
 22. ida.isoaho99@gmail.com

  Odotan esteratsastusta ja hienoja hevosia. Paljon odotan myös perjantain amateur tour luokkaa koska siellä kilpailee tuttujani esimerkiksi omaa ratsastusseuraa edustava ratsukko. Odotan hienoa tunnelmaa mikä yleensä kisapaikalla on. Ja myös sitä että se järjestetään uudessa paikassa:)

  VastaaPoista
 23. Elisa - elisa.j@elisanet.fi
  Olen lukija ja seuraan facebookissa

  Tänä vuonna odotan Horse Showlta upeita ratsukkoja ja hienoa avajaistapahtumaa sekä uudistunutta Expo aluetta!

  VastaaPoista
 24. Ponit, Jenna.salo95@luukku.com

  Ehdottomasti odotan uutena asiana sitä, että pääsee katsomaan kun maailman huiput verkkaavat hevosiaan. Jos sieltä löytyisi itsellekin kisoihin joku vinkki ;) myös tietysti tunnelma on ollut monena vuonna siellä huippu hieno. Harvoin pääsee katsomaan noin ammattitaitoista ratsastusta, joten olisihan se valtavan hienoa päästä ihan paikan päälle katsomaan. Hevoset on siellä niin upeita ja ratsastajat taitavia. HIHS on myös hevosihmisten joka vuotinen "kohtaamis" paikka, joten siellä pääsee tapaamaan myös muita hevosille sydämmensä menettäneitä "heppahöperöitä" . :) niin upea tapahtuma, että olisihan se mahtava päästä tunnelmaan mukaan ja nähdä miten tämä uusi kisapaikka toimii.

  VastaaPoista
 25. Emilia/emilia.hautakorpi@hotmail.fi

  lukijana seurailen täällä blogissa ja sillointällöin facebookissakin:)

  Ois ihan mahtavaa päästä ylipäätänsä tuonne tapahtumaan, itse kun opiskelija olen niin ei ylimääräistä rahaa ole :/ Eniten odotan estekisoja ja expo-alueelle haluaisin myös! Perusteluna siksi että olen kiinnostunut etenemään joskus estekisoissa, ja ois ihanaa päästä katsomaan suuria mailmanluokan ratsastajia livenä. Täältä ruuduntakaa ei pääse tunnelmaan niin hyvin kuin paikanpäällä.. :(

  VastaaPoista
 26. Jenna / jennaelonen@gmail.com

  Olen ollut mukana aikaisempinakin vuosina, mutta tänä vuonna ei ole varaa lippuun. Jos pääsisin tänäkin vuonna odottaisin ehdottomasti eniten tuttuni näkemistä radalla! Myös sitä fiilistä mikä HIHS:issä on aikaisempina vuosina ollut: expo-shoppailijoita kantamuksineen, jännittynyttä tunnelmaa, raikuvia aplodeja, onnistumisen ilon näkemistä ratsastajien kasvoilla sekä upeita hevosia ja taitavia ratsastajia.

  VastaaPoista
 27. Siiri - kaskinen.siiri@gmail.com

  Odotan eniten esteratsastuksen verryttelyn näkemistä. Haluaisin päästä näkemään sekä amatöörien että ammattilaisten verryttelyä - se olisi tälläiselle ratsastuksenohjaajaopiskelijalle opettavainen ja antava kokemus. Lisäksi odotan sitä, että pääsisin paljon kehutulle expoalueelle sillä sielläkään en ole päässyt piipahtamaan kun en ole HIHSissä ennen käynyt. :)

  VastaaPoista
 28. saana.huuhtanen@hotmail.com

  Esteratsastuksen pääluokat idolien takia ja amateur tour, koska niin paljon tuttuja osallistuu :)

  VastaaPoista
 29. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 30. pia-.-sundell@hotmail.com

  Odotan samaa hyvää, vähän jännittävää, ihanaa tunnelmaa mitä edellisinä vuosina on myös ollut.
  Se ihana tuoksu areenalla, hyviä shoppailu tuotteita. Kattoon nostattava tunnelma ja kaikkea muuta ja siksi tämä tapahtuma on aina vuoden kohokohta koska se on yksinkertaisesti vaan niiin hyvä!

  VastaaPoista
 31. mette.moberg@hotmail.fi
  Odotan eniten esteratsastusta, hienoja hevosia ja upeita suorituksia!

  VastaaPoista
 32. Oon lukija.
  Janeli@hotmail.fi
  Ootan eniten verkan näkemistä, koska on kiva nähä miten ammattiratsastajat verkkaa ja voihan sieltä saada jotain vinkkejä omaan ratsastukseen ja kisaverkkaan;)

  VastaaPoista
 33. Johanna
  johanna.parikka@live.fi

  Viime käynnistä tapahtumaan on aikaa, olisi kiva päästä kokemaan tunnelma taas. Ja tietty hieno expo-alue ja huipputasoinen ratsastus kiinnostaa aina!

  VastaaPoista
 34. Sara
  fleoles@gmail.com

  Eniten odotan ammattitaitoista ratsastusta, sekä verryttelyn avaamista katsojille, se tuo varmasti oman lisämausteensa kisaan, sekä siitä varmasti saa hyviä niksejä omaan kisaverryttelyyn. Tietenkin myös tapahtumapaikan vaihto olisi ihana kokea paikan päällä.

  VastaaPoista
 35. Sini
  sini1998@luukku.com
  En ole koskaan käynnyt HIHS:ssä tai isommissa tapahtumissa. Ainut iso tapahtuma on ollut hevos messut, jossa olen käynyt pyörähtämässä. Tarkoitus oli lähteä HIHS tapahtumaan seuran jäsenien kanssa, mutta ideasta luovuttiin liian kalliiden lippujen takia.
  :)

  VastaaPoista
 36. Kati Mört (Lukijana KatiW)
  katipilgrim@gmail.com
  Odotan eniten sieltä sitä itse tapahtumaa, sillä en ole ikinä saanut olla mukana minkäänlaisessa hevostapahtumassa! Olisi hauskaa päästä näkemään ensimmäistä kertaa kisoja, ammattilaisratsastajia ja heppojen verryttelyä!

  VastaaPoista
 37. Janika / janika.jokisalo@gmail.com

  Koskaan en ole vielä HIHS:ta ollut livenä katsomassa, vaikka pienen ikuisuuden olenkin heppatyttö ollut! Olisi siis mahtavaa päästä lähietäisyydeltä seuraamaan huippuratsastusta, huippuratsastajia sekä -hevosia, ja kokemaan se fiilis, joka Helsingin jäähallissa vallitsee. Eniten odotan itsellekin opettavaisia hetkiä ratsastuksen parissa, katseleminen kun toimii varsin hyvin opettajana, ja myös expoon olisi kiva päästä tutustumaan :)

  VastaaPoista
 38. maiteliini@luukku.com

  Hienoja ratsukoita,tuttuja ja expoa!

  VastaaPoista
 39. krisse-vauva@windowslive.com

  Odotan eniten verryttelyn näkemistä ja expoa ! :) kun ei rahaa ole ostaa lippua..

  VastaaPoista
 40. Siru Heikkilä
  siru.heikkila@gmail.com
  Odotan upeita hevosia ja ratsastajia, haastavia ratoja tuomaan jännitystä niin esteillä kuin koulussakin, uutta kilpailupaikkaa, mahtavaa expo-aluetta shoppailua varten sekä aiemmasta poiketen verryttelyn näkemistä.

  VastaaPoista
 41. heikkinenanu@hotmail.com

  odotan horse showsta eniten itse kokemusta ja suurta urheilujuhlan tuntua koska olen mukana ensimmäistä kertaa. Myös uusi jäähalli, paikkana kiinnostaa ja kun pääsee ensimmäistä kertaa seuraamaan myös verryttelyä. Olen tulossa yksin paikalle joten toivon fiiliksen olevan lämmin ja tuttavallinen. Expo alueelle mennään tietysti myös shoppailemaan ja tehdään tärkeitä ja vähemmän tärkeitä ostoksia. Toivottavasti kojuissa on hyvät tarjoukset :)
  Super innolla ootan!!! :D

  VastaaPoista
 42. miiuska(a)wippies.fi

  Odotan eniten hienoja hevosia, taitavia suorituksia, shoppailumahdollisuuksia ja mieletöntä meinikiä! :)

  VastaaPoista
 43. norrja (at) gmail.com

  HIHS on aina synttäreideni aikaan ja tänä vuonna täytän 25 vuotta (herranjumala?!), joten aihetta juhlaan on omastakin takaa. Tuo perjantain näytös kuulostaa erittäin mielenkiintoiselta eikä minulla tänä vuonna ole lippua hankittuna mihinkään näytökseen ja perjantai kävisi mainiosti koska sukujuhlat ovat lauantaina. Odotan innolla pääseväni kuitenkin paikanpäälle katsomaan, miten tapahtuma on järjestetty uudessa paikassa ja katsomaan verkka-alueen vilinää sekä tietysti vähän pitäisi päästä shoppailemaan kaikkea "tarpeellista" itselle ja hevoselle! Myös after ride-bileet kuulostavat mielenkiintoisilta! Eniten odotan tapahtuman tunnelmaa, se on aina ollut HIHS:ssä omanlaisensa, toivottavasti myös tänä vuonna!

  VastaaPoista
 44. Janika / jansquh@hotmail.com

  En ole koskaan HIHSiin päässyt paikanpäälle katsomaan (telkkarista olen seuraillut monena vuonna, mutta siellähän näytetään vain pieni osa), vaikka monena vuonna on pitänyt mennä, olisi siis mahtavaa päästä katsomaan. Eniten odottaisin ehdottomasti hienojen hevosten ja huippu ratsastajien näkemistä, on mahtavaa katsella kun oikeasti hyvät ratsastajat tekevät, ja ottaa niistä sitten oppia. :)

  VastaaPoista
 45. Aino
  aino.helmiorvokki@gmail.com
  Odotan ehkä enite hienoja ja taitavia ratsukoita tältä vuodelta :)

  VastaaPoista
 46. odotan sitä, että on uusi paikka ja pääsee näkemään veryttelyn! + tietenkin kouluratsastusta:)
  Sani- sani.soderlund@hotmail.com

  VastaaPoista
 47. Nina
  ninahakkarainen00@gmail.com

  Itse odotan uuden paikan "toimivuutta" ja innolla odotan varsinkin verryttelyn näkemistä. Ja tietysti huippuratsastajien näkemistä, hankalia ratoja ja hienoja hevosien näkemistä livenä. Olisi kyllä kiva nähdä myös Amateur Tour, kun siellä on nuoria ja muutama tuttukin! :)

  VastaaPoista
 48. Riitta / hipsi-kipsi@hotmail.com

  Olen blogin rekisteröitynyt lukija. Hihsissä en ole koskaan ollut ja mikä minua siellä kiinnostaa eniten niin isot esteratsastusluokat. Niin hienoa nähdä taitavia ratsukoita ylittämässä talon kokoisia esteitä niin vaivattomasti :)

  VastaaPoista
 49. Emmi
  emmi.kiviluoma@gmail.com

  Tämä vuosi on mennyt hevostelun puolelta todella pieleen muuton ja muidenkin syiden vuoksi. Ensi vuonna toivottavasti helpottaa ja pääsen taas hevosen selkään. Ikinä en ole HIHS:ssä ollut joten olisi kiva lopettaa hevoseton vuosi edes johonkin hienoon hevostapahtumaan. Hakea motivaatiota ja ideoita ensi vuotta ajatellen, nähdä huippuratsastajia ja päästä näkemään paljon suitsutettu expo-alue.. Ja tärkeimpänä tietysti nähdä hevosia! Hienoja ulkomaisia hevosia pääsee harvoin livenä näkemään.

  VastaaPoista
 50. ( en ole varma että tuliko jo minun kommenttini tänne )

  Emma
  korhonen.emma1@gmail.com

  Olen blogin rekisteröitynyt lukija :) Haluisin päästä HIHS, koska siellä on aina kivaa, näkee hyviä ratsastajia ja hevosia, voi ottaa mallia ratsastajista. Ja pääsee kuvaamaan tosi hyviä ratsastajia ja hevosia! Olen odottanut HIHS melkein jo koko vuoden siitä kun se loppui. On kiva myös päästä kiertelemään erilaisissa kaupoissa! Ja on kiva nähdä uusi paikka missä järjestetään HIHS! Olemme perheeni kanssa yrittänyt melkein joka vuos päästä HIHS katsomaan hienoja esityksiä yms :)

  VastaaPoista
 51. Sanelma
  sanelmaainikki@gmail.com

  Olen lukija,Odotan tapahtumalta hyvää tunnelmaa ja hienoja näytöksiä koska en ole aiemmin käynyt siellä :) Kuulostaa kivalta tapahtumalta !

  VastaaPoista
 52. Elli Hagström
  elli.hagstrom123@gmail.com
  Odotan itse koko tapahtumaa tosi paljon,mutta ehdottomasti esteratsastusta! On tosi hienoa nähdä kun ammattilaiset huippu ratsastajat hyppäävät huippu hienoilla hevosilla:)

  VastaaPoista
 53. Anna
  l.it.la@hotmail.com
  odotan upeita hevosia taitavilla ratsastajilla, jännittävää ja tiukkaa kilpailua, korkeita ja hyvin suunniteltuja esteratoja, upeita kouluhevosia ja ratsukoiden tanssinomaisia suorituksia. Itse olen saanut nyt paljon silmää kouluradoulle, joten olisi kiva päästä katsomaan korkeaa kouluratsastusta lähietäisyydeltä. Odotan myös laadukasta ja monipuolista expoaluetta jossa olisi hyviä tarjouksia ja kaiken huippuna nähdä miten tähtieatsastajat verryttelevät hevosiaan, sillä siitä voi saada vinkkejä itselleen. Itse olen kerran käynyt HIHS:issä ja tänä vuonna erityisesti haluaisin mukaan kinkereille 😊 haluan myös ottaa mukaani kaverini joka,ei ole vielä kertaakaan ollut paikalla HIHSissä joten tämä olisi myös hänelle tärkeää. Hän on tällä hetkellä työharjoittelussa meidän tallilla joten olisi kiva jos saataisiin porukalla lähteä katsomaan maailman huippuja. Itsellä ei ole rahahuolien takia varaa lähteä mutta olisi ihanaa ja rentouttavaa lähteä ylioppilaskirjoituksien ja koulukiireiden jälkeen lähteä pitämään hauskaa hyvässä seurassa maailman huippujen ratsastaessa upeilla hevosilla! :)
  mun pitäisi olla lukija, mutta puhelimella ei näy, joten en,ole varma mutta seuraan instassa 😊

  VastaaPoista
 54. Ria-ria.susanna@kolumbus.fi

  Tämä saattaa kuulostaa oudolta,mutta odotan eniten sitä ihanaa tunnelmaa. Sitä kun joku puomi putoaa,kuuluu se tömähdys,isoisaa luokissa hiljaista katsomoa ja ennenkaikkea hyviä suorituksia ja onnellisia ratsastajia ja tyytyväisiä hevosia!
  (Seuraan ig)

  VastaaPoista
 55. Matilda- matilda.heinanen1@gmail.com
  Odotan ehdottomasti sitä aivan ihanaa tunnelmaa, sitä tunnetta siellä katsomassa kun joku huippuratsataja hyppää, sitä kun tuntee olevansa oikeassa paikassa! Odotan myös sitä että verryttelyä pääsee seuraamaan:)

  VastaaPoista
 56. Sara-sarakukkonen@hotmail.fi
  Horse showlta odotan ennenkaikkea reilua ja voitonhimoista ratsastusta. Haluan nähdä kuinka hevoset nauttivat hyppäämisestä ja ratsastajat pistävät kaiken peliin. Haluan nähdä sekä onnistumisia että epäonnistumisia ja kuinka hevoset syöksyvät esteiden yli.
  En ole koskaan käynyt horse showssa, koska varaa ylimääräiseen ei ole. Joten olisi ihanaa päästä sinne.

  VastaaPoista
 57. Jutta K.
  jutta.kiero@gmail.com

  Odotan innolla upeita ratsukoita, verryttelyn näkemistä, hieman jännittynyttä tunnelmaa, suuria ja hyviä esteratoja, kouluratsastusta, expoa, sekä koko hienoa tapahtumaa! Tuo kaikki olisi mukava nähdä ja kokea, sillä en ole ollut koskaan ennen HIHS'ssa, koska en ole päässyt/ei ole ollut mitään mahdollisuuksia mennä.Televisiostakaan en ole voinut katsoa :/. Olisi mahtava päästä HIHS'siin edes kerran! :)

  VastaaPoista
 58. Milla Heino
  milla.heino@hotmail.com
  Odotan HIHS:ltä upeita näytöksiä ja sitä tietynlaista jännittävää kisatunnelmaa, mitä ei varmasti ole missään muualla kuin kyseisessä tapahtumassa. En ole myöskään vielä koskaan päässyt käymään Horse Showssa, joten nyt olisi ainutlaatuinen mahdollisuus päästä ihastelemaan expoalueen antimia, hienoja hevosia ja taitavia ratsastajia sekä heidän saumatonta yhteistyötä. Odotan myös jännityksellä sitä, miten jäähalli toimii ensimmäistä kertaa tapahtumapaikkana HIHS:lle, kun Hartwall-areenaan on jo totuttu.
  Olen blogin rekisteröitynyt lukija ja seuraan sinua Instagramissa.

  VastaaPoista
 59. Linda / limppuliii@gmail.com

  En ole koskaan vielä HIHSiin päässyt, mutta suurimmat esteluokat olisi tosi hienoa päästä katsomaan, että näkisi minkälaisia ratsukoita, ratoja ja ratkaisuja tehdään! Lisäksi olisi kiva päästä tutustumaan vähän paremmin tapahtuman juoneen ja kierrellä paikkoja, katsoa, että löytyisikö mitään hyödyllisiä vinkkejä tai tavaroita kotiin tuotavaksi. Verryttelykin kiinnostaa, saisin varmasti paljon mietittävää siltä saralta omalle kohdalleni... :)

  VastaaPoista
 60. Bloglovinissa (Elli) ja instassa (elllii_s) seuraan. Sposti blogipilvilinnat@gmail.com.

  Itseltä löytyy kolmen vuoden takaa yksi HIHS-reissu, joten jännä nähdä miten erilainen jäähalli on alueena Hartwalliin verrattuna. Jäähallia on hehkutettu kuitenkin jonkun verran, joten odotukset on kyllä nousseet, ja tietysti toiveena on, että halli olisi toimiva, niin katsojille, työntekijöille kuin kisaajille. Verryttelyn seuraamismahdollisuus on mielestäni tosi kiva! Expo kerää myös odotuksia, pieni sisäinen varusteratsastaja hihkuu riemusta kaikenlaisten expojen läheisyydessä, mutta vielä enemmän jos myynnissä on hevosiin liittyviä juttuja. Lisäksi on tietysti jo se isojen kisojen tunnelma, se kun koko katsomo hiljenee keskittyessään suoritukseen ja elää aidosti mukana ratsukon onnistuessa tai epäonnistuessa. Kisoissa on myös kiva kuvata, ja hyvin valaistuja ratsastuspaikkoja ei kovin montaa ole, joten myös onnistuneita kuvia uskaltaa muutamaa odottaa, ihan omalta kameraltakin :)

  VastaaPoista
 61. Maija K.
  betttie00@gmail.com

  En ole vielä koskaan käynyt HIHSissä joten se jo itsessään olisi kivaa. Eniten odotan myös kuten monet muutkin suurimpia esteluokkia ja päästä näkemään itsessään minkälainen se tapahtuma oikeasti on. Expo-alueeseen olisi myös mukava käydä tutustumassa.. :)

  VastaaPoista
 62. Olen lukija, ja seuraan myös facebookissa ja youtubessa :)

  En ole uskaltanut odottaa tapahtumaa liikaa, koska pääsyni sinne ei ole varmaa. Odottaisin kuitenkin ammattimaisen ratsastuksen näkemistä, ja olisi mahtavaa seurata miten he verryttelevät! Lisäksi yksi iso juttu olisi kaukana asuvien tosi tärkeile ystävien näkeminen joita on ihan kauhea ikävä! Uudet tilat olisi tietysti myös hienoa nähdä :)

  -Idde, ida.kuisma@gmail.com

  VastaaPoista
 63. Heidi
  heidi.fontell@hotmail.fi

  Odotan upeiden ratsastussuoritusten lisäksi innolla expo-aluetta :) Kun expo on tänä vuonna erillisisessä rakennuksessa, on siellä varmasti mieluisa käydä ja tuotteet löytyy helposti. Ammattiratsastajien verryttelyn näkeminen olisi myös varmasti hauskaa :D

  VastaaPoista
 64. Onni onnikivela2@outlook.com


  Odotan Horse showlta jännitystä ja tunnelmaa jossa on ihana katsoa huippu ratsastaja livenä ja myös pienimpien luokkien katsominen on kivaa sillä siinä voi samaistua itseensä.
  Odotan vain ihanaa kisojen seuraamispäivää ja ratsastaajen katsomista!

  VastaaPoista
 65. Seela
  seela.poni@gmail.com
  Odotan innolla hienoja ratoja, tyylikkäitä ratsukoita, ihanaa kisatunnelmaa sekä tämän vuoden HIHS:n uusia tiloja. :)

  VastaaPoista
 66. Sara K
  sara,kuusisto@hotmail.com
  Odotan HIHS'ltä hyvää, ammattimaista ratsastusta, upeita hevosia, upeita ratsastajia ja upeita ratoja! Tänävuonna haluaisin ehdottomasti päästä HIHS'siin, sillä kilpailijakaarti on aivan uskomaton! Tämän lisäksi kihlattukkin innostui kilpailuihin menemisestä, mikä tuuri. :D Tuota on nimittäin kauan odotettu.. Mutta toivottavasti HIHS'istä tulee uskomaton tämän juhlavuodenkin takia!

  VastaaPoista
 67. Jasu
  jasmina.sulkumaki@hotmail.com

  Odotan innolla kyllä sitä miten HIHS saadaan toteutettua uudessa paikassa ja saadaanko sama fiilis kun aikaisempina vuosina. Ja toki expo kiinnostaa todella paljon, kuten aina (;

  VastaaPoista
 68. Instassa seurailen @jotsulove
  johanna.simila@espoo.edu.fi
  Odotan ehdottomasti kaikkea sitä jännittävää tunnelmaa, kun ratsukko tulee viimeislle esteelle... Voitto on käsissä... nollarata ennen viimeistä estettä ja puomi kolahtaa ja koko yleisö odottaa hengitystä pidättäen putoaakko se puomi! :) Kaikkia ihania uutuus värejä, huovissa ja muualla, upeita poneja ja ilon ja surun tunteita! Sekä tietysti niitä huippu tarjouksia eri ostoskoujuilla! :) Ja on toki mukava nähdä miten homma toimii uudessa sijainissa, paraneeko vai huononeemo fiilis? Tuleeko parempia kuvia yms.!

  VastaaPoista
 69. Inka Komonen
  komonen.inka@gmail.com

  En ole ikinä ollut Suomessa katsomassa mitään suuria hevoskisoja (Amerikassa kyllä) ja olisi kiva katsoa minkälaista on meno! Expossa olisi myös tosi kiva käydä

  VastaaPoista
 70. Sonja, sonzuuu@gmail.com
  Luen blogia rekisteröityneesti.

  Perinteiset videopostaukset ovat kivoja, ja juuri varustevertailuja useiden ratsastajien välillä. Eli mikä kenenkin asussa on hyvännäköistä silmäänne ja mikä välttämättä ei sovi mielestänne.

  tai

  Sellainen 2-4 osainen myday koko viikonlopusta :) Sekä analysointia sen jälkeen: mikä oli hyvää, missä parannettavaa, mitä jäitte kaipaamaan? Jos vielä jaksaa niin tietty ostospostaus ehdottomasti !! :)

  Tai sitten expo-alueen kiertelyä ja paikalla puintia, mitä teitte aina esitysten välissä yms.

  VastaaPoista
 71. Anniin a, aggiiga@gmail.com
  En osaa sanoa mitään yksittäistä asiaa mitä erityisesti odottaisin, sillä ilman tuota upeaa kokonaisuutta ei tapahtuma olisi mitään! Expossa shoppailu-, hienojen hevosten katseleminen sekä tuttavien tapaaminen luovat kaikki yhdessä tapahtumasta aina aivan mahtavan!

  VastaaPoista
 72. Helmi K, heltsu03@gmail.com
  Tapahtumalta odotan kaikkea, Expossa käyntiä, hienoja ratsukoita, esteratsastusta ja ehkä joidenkin bloggaajien näkemistä sekä paikkaakin. Expossa on kiva käydä katselemassa ja ehkä ostelemassakin, on kiva nähdä maailman parhaimpia ratsukoita, ja esteratsastusta on kiva katsoa ja kuvata, sekä olisi kiva nähdä bloggaajia joita ei ole ikinä nähnyt kuin kuvissa ja paikkakin on varmaan kiva vaikka onkin uusi paikka! :-)

  VastaaPoista
 73. instas Vilmakuusi☺️ ja mä ootan etenkin Amateur Tourii ku olis kiva nähdä mun kaverin kisaavan ekan kerran noin isoissa kisoissa eikä olla nähty pariin vuoteen😔 vilma.kuusi@gmail.com

  VastaaPoista
 74. Jenna P.
  Jenna-99@windowslive.com
  Seuraan sua blogissa ja youtubessa.

  Hihs:ilta odotan upeita suorituksia maailman huippu ratsastajilta, jotka onneksi saadaan edes kerran vuodessa tänne suomeen. Uusia tiloja myös, ja niiden toimivuutta. Kilpailijoiden verryttelyn seuraamis mahdollisuus on myös älyttömän siisti ja uusi ratkaisu, jota odottaisin innolla. televisiointi kahdelta päivältä on hyvä, kun en lippuja vielä omista:)

  VastaaPoista
 75. Katariina
  kata.kavenius@luukku.com
  Itse ehdottomasti mahdolliselta HIHS-vierailulta odotan sitä, miltä uusi tila tuntuu. Olen käynyt varmaan viisi vuotta putkeen Horse Showssa, ja aluksi olin jäähalliin siirtymisen suhteen aika skeptinen. Nyt kuitenkin odotan innolla, että pääsen katsomaan miten uusi tila toimii käytännössä ja tietysti myös kansainvälisten luokkien verryttelyä! Jos en tänä vuonna, niin ensi vuonna sitten.

  VastaaPoista
 76. Satu, satu.hyokki@gmail.com

  Nina Fagerström on aivan huippu asiantuntijana Ylen kanavilla, mutta kyllä HIHS on omaa luokkaansa paikan päällä. Tänä vuonna odotan mielenkiinnolla Cottierin ratoja, viimevuotiset radat saivat sen verran palautetta. Tämän lisäksi kiinnostaa miten Pius pärjää Mallatilta "nappaamallaan" Armani the Gunilla. Hauska yhdessäolo tyttären ja heppamielisten ystävien kanssa kruunaa kaiken :)

  VastaaPoista
 77. satu fb:ssä ja instassa nighthorse
  nighthorse01@gmail.com
  En ole koskaan ollut vielä horse showssa siis katsomassa yleensä olen aina silloin ollut töissä nyt olisin ekaa kertaa vapaalla voisi olla liva mennä nyt katsoon näyttöksiä.

  VastaaPoista
 78. Taika L,Taitsu03@gmail.com
  Odotan paikan näkemistä,ja tunnelmaa,hyviä ratsukoita ja kaikkea mitä nyt HIHS:ssä onkaan.<3

  VastaaPoista
 79. Pihla P, pihla.pitkanen@gmail.com
  Olen ollut vain kerran aiemmin Horse Showssa, ja siitäkin on jo ainakin viisi vuotta aikaa. Olisi mahtavaa päästä nyt vähän vanhempanakin tuohon hienoon tapahtumaan, kun hevosista ja ratsastuksestakin ymmärtää enemmän. Eniten odotan esteratsastusta. Se on todella upeaa seurattavaa varsinkin näin korkealla tasolla. Olisi myös hienoa päästä kuvaamaan ratsukoita. Expoalueella pyöriminen on aina yhtä mukavaa, kun tunnelmakin on kohdallaan :) Sekä tietenkin huippujen verkkaamista olisi mahtavaa päästä seuraamaan! Tämä kaikki kokonaisuudessaan luo niin mukavan päivän heppojen parissa, että olisi kurjaa jäädä siitä paitsi. Varsinkin kun ei ole itse päässyt vuoteen kunnolla heppailemaan, Horse Show olisi kaksin verroin hienompi kokemus! Innolla odotan miltä uusi paikka näyttää.

  VastaaPoista
 80. Susanna, susanna.lignell@gmail.com

  Hevosia tietysti odotan, mutta myös expo-alueen antia. Odotan innolla, että pääsee katsomaan ammattilaisten ratsastusta.

  VastaaPoista
 81. Jenna, jennan@tuulilakki.org

  Hienoja hevosia, upeaa ratsastusta ja ennen kaikkea hyvää tiimityöskentelyä ja hyviä ratoja.

  VastaaPoista
 82. Milla K, milla-kuisma@hotmail.com

  Odotan, että pääsisin ylipäätään osallistumaan sinne! Aiemmin kävin joka ikinen vuosi siellä, mutta nyt viimeisimpinä vuosina on ollut pakko jättää välistä - omat hepat syövät sen verran rahaa, ettei opiskelijan budjetilla heti löydy rahaa heittää melko arvokkaisiin lippuihin, edes sitten kerran vuodessa. Sen sijaan toki olen saattanut investoida uuteen loimeen tai suitsiin, heh... Mutta ihana olisi päästä taas nuuhkimaan HIHSin tunnelmaa! :) Koska nimenomaan se tunnelma on kaikista ihanin siellä. Heppaihmiset ovat kokoontuneet yhteen ja kerrankin kaikki ovat hyvällä fiiliksellä koolla, ilman nyrpeitä ilmeitä ja kateellisia jupinoita! Ihan parasta <3

  VastaaPoista
 83. Minttu, aaveennet@gmail.com

  Odotan HIHS-fiilistä: kun joku tulee upean radan jälkeen maaliin asti musiikki räjähtää pauhaamaan, katsomon kohinan jännittävissä tilanteissa ja ratsukoiden välistä upeaa yhteistyötä.

  VastaaPoista
 84. Heidi heidi.kalliokoski@gmail.com
  En ole ennen käynyt horse showssa ja olen menossa lauantaina. :) Eniten odotan sitä kun pääsee näkemään mahtavia ratsukoita ja pääsee mukaan siihen tunnelmaan. Odotan myös shoppailua kun siellä on niin suuri valikoima ja paljon erikoisia tuotteita joita ei löydy hööksistä eikä horzesta.

  VastaaPoista
 85. Elsamussu@hotmail.com
  Elsa

  Odotan huippuratsukoiden näkemistä, koska siitä saa älyttömästi tsemppiä ja motivaatiota omaan ratsastukseen :)

  VastaaPoista
 86. Natalia-Isabella Turpeinen, seuraan täällä ja facebookissa :) natalia.turpeinen@gmail.com

  Odotan näkeväni vanhoja tallikavereitani edellisiltä talleilta, tämä on varmasti ainut tapahtuma missä saattaisi heidät nähdä :) Jopa kilpailemassa?!

  Olen opettanut miehelleni heppajuttuja viimeisen vuoden ajan ja hän odottaa innolla Horse Showta (halusi ostaa liput molemmille) koska sanoi ymmärtävänsä ratsastuksesta vihdoinkin jotain ja se on niin jännää:) Tätä odotan eniten, kerrankin minulla on joku kenen kanssa keskustella :D Aiemmin ollaan aina katsottu kisoja telkkarista ja tietenkin pikkukisoja jännitetty, mutta näin isoja luokkia hän ei ole nähnyt.

  VastaaPoista
 87. Petra petrinha_kiki@hotmail.com

  Odotan innolla koko Horse Show:ta! Ikinä en ole ennen käynyt ja nyt olisi ihana mahdollisuus (jos onni suosii) päästä katsomaan varsinkin uperita hevosia ja eniten kiinnostaisi isommat esteluokat! Kaikki uudet varusteet tietenkin kiinnostaa myös, sillä niitähän ei ikinä voi olla liikaa ;)

  VastaaPoista
 88. Jasmin Lempinen
  jasmin.lempinen@luukku.com

  Olisi ihanaa taas useamman vuoden tauon jälkeen päästä kokemaan hissin fiilis :). Taidokkaan ratsastuksen lisäksi sielä on hauska aina törmäillä vanhoihin tuttuihin ja käydä hypistelemässä myyntikojuilla kaikkea krääsää. Jos olisi varaa niin ostaisin liput, harmi vaan että oma hevonen vie niin paljon rahaa ettei moiseen luksukseen ole mahdollisuutta.

  VastaaPoista
 89. Seuraan sua instagramissa zassu_33
  pikkutorakka@gmail
  Odotan HIHSissä erityisesti shoppailua ja estekisoja. Nuo isot luokat ovat ainakin kiinnostavia. Ja ainahan shoppailu ja tavaroiden hypistely on kivaa. :)

  VastaaPoista
 90. Nea Sepponen
  neasepponen@gmail.com

  Odotan HIHS:ta koska en ole koskaan ollut siellä ja tämän vuoden thm olivat mahtavat ja nyt voii nähdä paljon isompia luokkija. Ja shoppailumahdllisuudetkin kiinnostaisi. Ja olishan toki aina pluaa jos näkis teitä bloggaajiakin ! :)

  VastaaPoista
 91. idasofiavirlander@gmail.com

  odotan innolla kisoja sillä siellä ratsastaa paljon minun tuttuja ja esimerkiksi samalla tallilla asuvia ratsukoita ja samaa seuraa edustavia kuin minä. Jos pääsen katsomaan kisoja menen sinne myös oppimaan, esim. miten ratsastajat ratsastaa eri tehtävissä ja jos tulee ongelmia miten he ratkaisevat ne.

  VastaaPoista
 92. varpu.virmavirta@gmail.com

  Horse Show on kuninkaallisen loistelias ja vertaansa vailla oleva urheilutapahtuma. Maailman huiput saapuvat sinne ottamaan mittaa toisistaan suuren yleisön edessä. Jännityksen, voitonhimon ja odotuksen voi aistia ilmassa, kun ratsukko kiitää esteradalla tai tanssahtelee koulukehässä. Yleisö on hipi hiljaa koko suorituksen ajan mutta lopuksi puhkeaa raikuviin aplodeihin. Tuollaisia hetkiä on vaikea lähteä hakemaan muualta. Horse Shown tunnelma on käsin kosketeltava ja niin oma laatuinen että sitä odottaa koko vuoden. Siellä tuntee olevansa lähellä jotain hyvin, hyvin suurta ja mahtavaa.

  VastaaPoista
 93. Nelli
  nelli.korelin@hotmail.fi

  Odotan eniten tähtiratsastajien ja idolieni, sekä heidän ja hevosten yhteistyön näkemistä suurilla radoilla! Odotan positiivista ilmapiiriä ja hyvää meininkiä :) Haluan päästä näkemään millaisia ratoja tuolla tasolla on ja nähdä miten huiput ne ratsastavat. Pyrin imemään itseeni kaiken mahdollisen tiedon :) en ole ennen ollut hihsissä, mutta odotan unohtumatonta kokemusta! :)

  VastaaPoista
 94. Sirkku
  sirkku.jarvela@gmail.com

  Odotan horse show'sta oikeastaan ihan kaikkea, koska en ole päässyt sinne koskaan aiemmin. Tunnelmaa, ratsastajien ja huippuhevosten saumatonta yhteistyötä, uuden verryttelyn näkemistä.. Erityisesti sitä, että tapahtuma olisi unohtumaton kokemus. :)

  VastaaPoista
 95. Jeni
  jeni.keinanen@hotmail.com

  Odotan eniten tähtiratsastajien ja heidän rasujen suorituksia korkeimmilla radoilla. En ole koskaan aiemmin ollut mukana tapahtumassa ihan paikan päällä, joten tämä olisi ihan huippu kokemus nähdä kaikki ne huiput ratsastajat hienoineen hevosineen! :)

  VastaaPoista
 96. Moikka!

  Minua eniten kutkuttais nähdä huipputason esteratsastajien lämmittely! Huvittavaa sinänsä, että hienoista kisoista odotan eniten lämmittelyalueen näkemistä. Siitä kun voi oppia niin paljon: miten he verkkaavat hevosensa ja psyykkaavat suoritukseen, miten mahdollisesti muuttavat ratsastustyyliään radalle jos verkassa jokin juttu ei toimikaan hevosella sinä päivänä.

  Mirkku
  hopeakavio@hotmail.com

  VastaaPoista
 97. Odotan eniten hienoja ratsukoita, upeita suorituksia ja mahtavaa fiilistä. Se kun seuraat hengittämättä sydän kurkussa upean ratsukon yhteistyötä radalla ja näet itse, omin silmin kun ratsukko on suorittanut huipun radan - ja ehkä näät joskus itsesikin siellä hyppäämässä.

  viivi.pitkanen@hotmail.fi

  VastaaPoista
 98. Odotan kauhesti että näen ratsastajien ratoja ja verryttelyä varsinkin!
  Meazz/Mea Manninen
  mea.manninen@wippies.fi

  VastaaPoista
 99. Aino Heikkilä/ Ainsku
  aino.heikkila@netikka.fi

  En ole koskaan Horse Showssa ollut, eli en oikein tiedä mitä odottaa. Sama syy minulla kai on kun monklla muillakin; nähdä hienoja hevosia ja suorituksia, onnistumisen iloa ja toisaalta pettymystä. Ratsastajia seuraamalla voi oppia myös jotain uutta, ja saattaisihan tuolta tarttua jotain kamaakin mukaan, hyödyntäisin tilaisuuden ostella kaikkea ;) Ei Helsinkiin asti varmaan muuten tulisi lähdettyä, ellen lippuja jostain voita...

  VastaaPoista
 100. Laura
  laura.liljeroos(at)gmail.com

  Ikinä en ole Horse Showssa käynyt ja tänä vuonna haluaisin todella päästä. Vaihdoin juuri tallia ja talliltamme on lähdössä muutenkin porukkaa, mutta minulla ei ole lippua. Eniten kiinnostaa nähdä ulkomaisia huippuja livenä suorittamassa, mutta myös päästä katsomaan kotimaista suorittamista lähietäisyydeltä. Jonakin vuonna varmasti menen Horse Showhun, ehkäpä tämä vuosi on jo se...

  VastaaPoista
 101. Helmi - virtuaalihelmi@gmail.com
  odotan eniten mm-kisoissa olleiden ratsukoiden näkemistä, sen verran ahkerasti tuli niitä seurattua! Olen myös innoissani samasta ratamestarista ja siitä, että toimiiko jäähalli Hartwallia paremmin kisapaikkana.

  VastaaPoista
 102. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen ollut viimeksi HIHSiä seuraamassa 10-vuotiaana, joten olisi mukavaa päästä näin kuuden vuoden tauon jälkeen uudestaan kisoja seuraamaan. :) Muistan HIHSin mukavan tunnelman ja oman jännityksen ratsukoiden puolesta. Toivottavasti näitä fiiliksiä on tarjolla myös tänä vuonna! Olisi myös mielenkiintoista päästä seuraamaan ratsastusta nyt "erilaisella silmällä", koska olen nyt eritasoinen ratsastaja kuin viimeksi kisoja seuratessani. :)

   Poista
  2. Sähköpostiosoite ja nimi jäivät puuttumaan: Joanna - mariaaakou@hotmail.com
   Anteeksi mun sählääminen, toivottavasti olen vielä mukana kisassa! :)

   Poista
 103. Jenni, jenni_karoliina_5@hotmail.com

  Odotan ehdottomasti eniten Amateur Touria. Mielestäni on hienoa että heille tarjotaan mahdollisuus osallistua näinkin isoihin kisoihin.:) Heille se on varmasti niin kokemuksena kun elämyksenäkin vertaansa vailla.

  VastaaPoista
 104. Ane.hyokki@gmail.com
  Ehdottomasti eniten odotan verryttelyn näkemistä. Maailman huippujen verryttelystä voi jo pelkästään katsomalla oppia todella paljon! Myös itse esteratsastus luokkia odotan innolla. Oman äidin seura kruunaisi kaiken :)

  VastaaPoista
 105. Linda, oonistyttis@gmail.com

  Odotan sitä, että saan katsoa miten MM-kisoissa olleet pärjäsivät kun olen niin paljon MM kisoja seurannut. En kuitenkaan ikinä ole ollut hihsissä joten en oikein tiedä, että minkälaista siellä oikeasti on. Kuitenkin oisi kiva kokea se kokemus, että pääsisi hihsiin, koska monet ystäväni kertovat aina kokemuksia sieltä. Tämän vuoden ohjelma näyttää ihan huippukivalta, sitä varsinkin odotan. Myös on kiva poimia uusia tähtiä vanhojen joukosta. :)

  VastaaPoista
 106. Sini sinddu_97@hotmail.com

  Eniten odotan vaan sitä jännitystä ja fiilistä mikä on kun ratsukko aloittaa radan :)

  VastaaPoista
 107. Jenny W. wikstrom.jenny@gmail.com

  Eniten odotan nähdä tietysti taitavia ratsastajia ja kaikki niitä blogin kirjoittajia näkemistä, joiden blogia seurailen. Ratsatajia pääsee ihailemaan! Blogien pitäjistä haluan nähdä(jos mahdollista) onko he sellaisia persoonia mitä blogien kautta olen itse kuvitellut. Etenki sä Aada, vaikutat juuri samanlaiselta kuin minä, huumorintajuinen höppänä joka elää hetkessä!

  VastaaPoista
 108. Marja. Sposti: marjaemilia@gmail.com.

  Olen palannut hevosen selkään nyt 8 kuukauden sairasloman jälkeen. Tulin tammikuussa hevosen selästä alas ja nyt siis jatkan tätä ihanaa harrastusta. Olisi mahtavaa päästä Horse showhun ja saada lisää kipinää sieltä harrastuksen pariin josko vain onnetar minua suosisi ;)

  VastaaPoista
 109. Odotan paljon expo aluetta ja huippuratsastajien verryttelyn seuraamista. Riina.putila@gmail.com

  VastaaPoista
 110. Odotan ihanaa, kutkuttavaa tunnelmaa ja valtavaa määrää ihania hevosia. Näyttävää showta ja vauhdikasta menoa. Suurin syy hinkua paikalle on kuitenkin se, että haluaisin viedä hevosille elävän ja hevostelua hengittävän siskontytön showhun, neidillä on tällä hetkellä hieman vaikeaa kun vanhempien avioero on juuri päällä ja haluaisin tytön ajatukset hetkeksi pois ikävistä asioista. En tiedä parempaa keinoa kuin koko päivä täynnä hevosia!
  pauleceb(at)gmail.com

  VastaaPoista
 111. Anni- Anni.kangasperko@gmail.com odotan uutta paikkaa sekä expoa!

  VastaaPoista
 112. Jenppis jenna.ekbom@gmail.com
  Odotan upeita suorituksia ja sitä mieletöntä fiilistä, jonka voi kokea vain ja ainoastaan HIHS:ssä ! :)

  VastaaPoista
 113. Nina Lankinen (seuraan facessa), ninskul4@gmail.com
  En ole koskaan päässyt kyseiseen show:un, enkä mihinkään muuallekkaan... 'Suuria kisoja' olen voinut seurata vain telkkarista, eikä se ole niin kivaa kun paikanpäällä... Ja kun liput on itselle sen verta kalliit, niin en ilman arvonnan voittamista sinne pääsisi :/...
  Jos nyt sitten arpaonni suosisi, odottaisin ihan kauheasti kansanvälisiä luokkia... Niin suuret esteet, ja hienot ratsukot... Olisi vain niin upeaa päästä seuraamaan ammattilaisten suorittamia 150 cm esteratoja ja ottamaan 'mallia' :'D

  VastaaPoista
 114. armi - armi-00@hotmail.fi

  odotan jännittäviä kilpailuja, tapaamisia bloggaajien kanssa sekä mielekästä expo-aluetta, josta voisin löytää väliajalla jotain mukavaa itselleni ja vuokrahevoselleni :) en oo koskaan päässyt HIHSiin, joten ois mukavaa vaihtelua myös päästä sohvannurkasta pois kokemaan 110% fiiliksen :)

  VastaaPoista
 115. Sara - pajusensara@gmail.com

  Odotan HIHSiltä hienoja ja hurjapäisiä estesuorituksia ja komeita kouluhevosia ja tietenkin expo-aluetta, jossa tulee luultavasti käytettyä rahaa ihaniin varusteisiin. Kansainväliset kisat on aina olleet mahtavaa seurattavaa, näkee taitavia ratsastajia ja hienoja hevosia.

  VastaaPoista
 116. tiina.turunen@windowslive.com
  en oo käyny horse showssa ennen, niin en tiedä mitä odottaa :D

  VastaaPoista
 117. Tytti
  ti.ti.tyy@windowslive.com

  Viime vuonna kävin Horse showssa ensimmäisen kerran ja ylipäätään tunnelma oli niin huikea! Kun eka ratsukko maailman parhaista asteli areenalle, meinasi itku päästä. En ole ikinä koskaan elämässäni nähnyt niin hienoja hevosia, joten tätä fiilistä kyllä ehdottomasti odotan eniten tältäkin vuodelta. Lisäksi hulluunnuin täysin expo alueen tarjouksista ja kaikista hienoista jutuista, joten jos lippupaketti osuisi kohdalle niin todella paljon odottaisin siellä kiertelyä ja shoppailua. :)

  VastaaPoista
 118. Sofia Heinevaara

  softari85@gmail.com

  Odotan eniten kaikkia hienoja suorituksia ja hienoja hevosia sekä hyvää ratsastusta :)

  VastaaPoista
 119. Sanni ja Instagramissa sanniig_

  Odotan Horse Showsta eniten upeita ratsukoita ja estehyppyluokkia. En itse ole koskaan ollut HIHS:sissä, joten olisi kiinnostavaa nähdä millainen tapahtuma on. :)

  lovespeppi@gmail.com

  VastaaPoista
 120. Saana P, saana.pitkanen@gmail.com
  Odotan hyvin paljon esteratsastusta ja verryttelyn seuraamista saadakseni vinkkejä omaan ratsastukseen. Opiskelen tällä hetkellä yliopistossa joten minulla on paljon stressiä ja paineita, joten Horse Show tulisi erittäin hyvään saumaan rentoutumista ajatellen. Opiskelijana ei ole varaa käydä usein ratsastamassa, joten olisi ihanaa päästä viettämään aikaa hevosten parissa.

  VastaaPoista
 121. Nea / neakaroliiina@gmail.com

  Odotan hihsistä eniten esteratsastusta, upeita ratsukoita ja sitä tunnelmaa. Se tunnelma vaan siellä on aivan huikea. Olisi myös kiva nähdä uudistunutta hihsiä ja nähdä millainen jäähalli on kisapaikkana. Lisäksi vielä sitä mahdollisuutta nähdä verkat, mitä ei ole ennen ollut ja expoa! :)

  VastaaPoista
 122. naggiw / Nataly nataly.ylonen@hotmail.com

  En ole koskaan saanut sitä kunniaa, että pääsisin katsomaan HIHS:ää kaupan päälle, kun täällä toisella puolella Suomea asustan autottomana. Haluaisin kokea tunnelman kerrankin paikan päällä ja erityisesti nähdä kaikki maailman huiput. :)

  VastaaPoista

Aadan hevoselämää -blogiin voi kommentoida rekisteröityneenä käyttäjänä tai nimettömästi. Kommentteja ei valvota etukäteen, mutta niiden sisällön tulee noudattaa Suomen lakia ja nettikettiä. Kaikki palaute on tervetullutta, kunhan se esitetään asiallisesti.

Vastaan jokaiselle kommentoijalle. Otathan huomioon, että joissain tapauksissa vastausaika voi venähtää pitkäksi. Olen kuitenkin kiitollinen jokaisesta kommentista! :)

Suositut tekstit

Viikon luetuimmat

Instagram @aadalatti

Rekisteröityneet lukijat