tiistai 25. joulukuuta 2012

#135: Joulukalenterin 24. luukku - jouluaatto

 
Joulukalenterin viimeinen luukku on nyt avattu! Tämä ei ole mikään pitkä postaus, sillä tulin juuri jouluyön messusta ulos ja alamme katsomaan elokuvaa. Luvassa on kuitenkin hieman kuvia tästä päivästä ja loppuun te lukijat saattekin kertoa omia kokemuksianne tästä päivästä :)
 
Aamu alkoi siis jo seitsemän maissa, sillä päivän ensimmäinen urakka alkoi jo yhdeksältä islanninhevosvaelluksien merkeissä. Sain yhdeltä lukijalta vinkin Lapin vaellushevoset -yrityksestä, joka järjesti todella ihanan ja reipashenkisen kahden tunnin vaelluksen aattoaamuna. Matka sujui rattoisasti, sillä mulla oli todella paljon päällä (jos joku haluaa tietää, yläosassa oli aluskerrastoja, fleecekerrastoja, toppainen kokohaalari ja toppatakki; alaosassa sen sijaan samat kerrastot, collegehousut, toppahousut ja toppahaalari..) eikä kylmä kerennyt missään vaiheessa yllättämään. Lisäksi juttelimme koko matkan mukavia!

Pakkasta oli aamulla vaihtelevasti -20-30 astetta!
Ratsastuksesta jäi aivan mahtava fiilis! Hymyilin ihan koko ajan ja kaikista ihaninta oli se, että huomasin solisluun todella kestävän normaalia ratsastusta - vaikkei hevosvaellusta voi ratsastukseksi vielä kutsua, enemmänkin se on ratsastelua. Keskiviikosta palaan taas normaaliin ratsastusrytmiin.
 
Valluksen jälkeen päivä jatkui joulurauhan julistuksella, kirkolla ja joululounaalla. Illalla avasimme lahjat: sain ihania lahjoja ja paljon enemmän kuin odotin. Näistä mainittakoon Essien alus- ja päällyskynsilakat, sävy sävyyn olevat korvakorut, kaulakoru ja kello, Singstarin aloituspaketti sekä Canon 7D:n runko.
 
Miten teidän joulunne on sujunut?

 
 
 
 
 

14 kommenttia

 1. sain kans ton singstarin starttipaketin koska meijä mikit oli jo huonossa kunnossa ja ton suomihuiput levyn :D vai minkä nimine se nyt olikaa.Joulu meni itessää nopeesti mökillä ollessa :)

  VastaaPoista
 2. Saitpa kivoja lahjoja! :)

  http://pokerijaelli.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 3. Kivoja lahjoja sulla! Ite kävin kans kahen tunnin vaelluksella tuossa samassa paikassa veljeni ja äitini kanssa keväällä, kun olimme muutaman päivän Ylläksellä. Oli kyllä tosi kivaa, ja hepatkin olivat mukavia. Voisin siis lämpimin mielin suositella tuota kaikille! (:

  VastaaPoista
 4. Kivoja lahjoja oot saanut! Itsekkin sain kaikkea tarpeellista ja kivaa :) Mm. uuden kunnon kameran, tosin en varmaan koskaan opi käyttämäämn sitä :D

  VastaaPoista
 5. Oli tosi kiva tuo tahkokooste! :)
  Kuvaatko videot järjestelmäkamerallasi vai onko sulla erikseen videokamera? :-)

  VastaaPoista
 6. Vähä mä oon kade! Tuo järkkäri <3

  VastaaPoista
 7. Lukija ilmoittautuu!
  Oon oikeestaan lueskellut sun blogia jo vähän aikaa. Kivoja postauksia ja hyvä postaustahti! Joulukalenteri oli tosi hyvä. :D

  Sait muuten kivoja joululahjoja!

  VastaaPoista

Aadan hevoselämää -blogiin voi kommentoida rekisteröityneenä käyttäjänä tai nimettömästi. Kommentteja ei valvota etukäteen, mutta niiden sisällön tulee noudattaa Suomen lakia ja nettikettiä. Kaikki palaute on tervetullutta, kunhan se esitetään asiallisesti.

Vastaan jokaiselle kommentoijalle. Otathan huomioon, että joissain tapauksissa vastausaika voi venähtää pitkäksi. Olen kuitenkin kiitollinen jokaisesta kommentista! :)

Suositut tekstit

Viikon luetuimmat

Instagram @aadalatti

Rekisteröityneet lukijat