maanantai 14. tammikuuta 2013

#143: Rento viikonloppu

Moni bloggaaja on valitellut viime aikoina jonkinlaista kaamosmasennusta (vaikka valoisa aika onkin jo päivä päivältä pidempi!) ja voinkin tähän alkuun todeta, että sama tauti on saapunut tännekin päin Suomea. Jostain syystä tänään aamulla herätessäni olo oli tympeä ja mieli teki vain jäädä makaamaan sängyn pohjalle lämpimän peiton suojiin. Olin kuitenkin jo eilen päättänyt, että tästä päivästä lähtien ryhdistäydyn jälleen niin koulu- kuin hevoshommissa, sillä muuten en saisi yksinkertaisesti mitään aikaiseksi.
 
Siivosin aamulla huoneeni ja maksoin muutamat laskut, jonka jälkeen aloin selailemaan lentoja Hollantiin. Juttelin äsken Piuden kanssa sopivista lennoista ja hän lupasi soittaa hetimiten Gerdialle Hollantiin, jotta saisimme varmistuksen heiltäkin päivistä. Nyt vain odottelen, milloin pääsen painamaan "varaa lento"-painiketta ja suunnittelemaan kuumeisesti kaikkia niitä koeratsastustilanteita, joihin saatan joutua! Alustavasti olemme suunnitelleen matkapäiviksi ensi viikon keskiviikkoa ja torstaita, mutta katsotaan käykö tämä kaikille.
 
HUOM! Äsken varmistui, että lähden todella Piuden kanssa ensi viikon keskiviikkona Hollantiin katsomaan sopivaa hevosta mulle. Jee :)
 
Kaikki tämän postauksen kuvista on otettu kännykkäkameralla, joten laatu ei ehkä ole se kaikista parhain :)

UPEA auringonpaista tallilla lauantaina!

 
 
Kokeilin perjantaina tallipäivän jälkeen yhtä yksityishevosta ostomielessä. Kyseessä on enemmän koulupuolellaan taitojaan esitellyt puoliveriruuna, jolla on kuitenkin lahjoja hyppäämiseen. Koulupainotteisen kuskinsa takia sillä ei kuitenkaan ole viime aikoina hypätty ja perjantainen olikin hevoselle varmasti hauska mielenvirkistyspäivä. Tykästyin kovin ruunan ratsastettavuuteen, mutta mietityttämään jäi nimenomaan tuo estetausta - etsinhän nimenomaan estehevosta!
 
Meitä suomalaisia ei ole viimeaikoina hemmoteltu aurinkoisilla säillä, ainakaan täällä etelässä, mutta lauantaina asiaan tuli kertaheitolla muutos. Heräsin aamulla puoli kuuden maissa tallin yläkerrassa pirteänä uuteen päivään. Pakkasta oli aamulla yli viisitoista astetta ja taivas oli täynnä kirkkaita tähtiä, mutta auringon noustua fiilis vain parani - päivästä tuli todellakin ensimmäinen kunnollinen talvipäivä! Lumi kimalteli ihanasti auringon säteiden osuessa siihen ja kaikki olivat hyvällä tuulella. Tällaisia päiviä lisää, kiitos :)
 
Lähdin lauantain tallipäivän jälkeen junalla kohti Turkua, sillä menin viettämään loppuviikonlopun kavereideni luokse. Meillä oli oikein hauskaa, sillä oli ihana nähdä Sarinaa ja Steffiä pitkän aikavälin jälkeen kunnolla. Vietimme illan yökerhossa ja palasimme nukkumaan vasta aamuyöllä, mutta sunnuntaina heräsin silti jo ennen kymmentä ja aloin tekemään koulutehtäviä! Voitteko kuvitella.. Enää ei vain väsyttänyt, joten muiden vielä nukkuessa päätin hyödyntää luppoajan englannin parissa. Illalla olinkin kuin nukkuvan rukous, joten en enää silloin jaksanut aloittaa postauksen kirjoittamista.
 
Instagramiin lisätty kuva, Turussa ennen ulos lähtöä :)
Sunnuntain vaahtokarkkikaakaot, nam!
Steffi, Sarina ja minä :)
Tänään mulla on todella paljon kouluhommia edessä - kirjoitettavana on yksi äidinkielen essee aiheesta "pitäisikö itse aiheutettujen vammojen omavastuuta nostaa", tehtävä englannin ylioppilaskoe kokonaisuudessaan harjoitusmielessä sekä luettavana Jane Austenin Ylpeys ja ennakkoluulo kouluesitelmää varten. Tähän päälle pitäisi aloitella yo-kokeisiin lukemista ja käydä fysioterapiassa sekä käydä tallilla. Puuhaa siis riittää! Onneksi koulupäiviä mulla on jäljellä enää vaivaiset viisi (ellei mukaan lasketa kahta koepäivää sekä kolmea ylioppilaskirjoituspäivää + penkkareita), ja sen jälkeen olenkin lukiotuntini suorittanut. Huh, kauhean nopeasti ovat nämäkin vuoden vierähtäneet!
 
Mitä te lukijat piditte tästä hevosettomammasta postauksesta, teenkö tällaisia jatkossa lisää vai keskitynkö enemmän ratsastus- ja hevosaiheisiin postauksiin? Toki nämä eivät tule ohittamaan hevospostauksia, mutta pienenä lisänä voisivat ehkä piristää blogin sisältöä, vai miten on?

22 kommenttia

 1. Ihan mukavaa vaihtelua nämä hevosettomat postauksetkin :)

  VastaaPoista
 2. Mää tykkään ite täst hevosblogina, et en sit tiiä... :D Mut hei kauan tota kuvajuttuu on aikaa äänestää? :)

  VastaaPoista
 3. Onnea hevosen etsintään, toivotaan että löytyy hyvä :) Mukavia on myös tälläiset postaukset ^^

  VastaaPoista
 4. Tykkäsin postauksesta ja mun puolesta saa olla jatkossakin tällasia :)
  Onnea hevosen etsintään ja toivottavast kaik menee hyvin tuleval reissulla!

  VastaaPoista
 5. Ihan ok, tykkään kyl enemmän heppajutuista. mutta kivaa vaihtelua :)

  VastaaPoista
 6. kivaa vaihtelua tää! :) lisää vaa välillä.

  VastaaPoista
 7. Tee vaan jatkossakin näitä, on tosi kivoi, mutta ei heppapostausten kustannuksella ;)

  VastaaPoista
 8. Mä luen sulta mielelläni ihan mitä vaan postauksia, että jos ei heppajuttuja ole kerrottavana niin ehdottomasti tällänen olis kivaa vaihtelua! :)

  VastaaPoista
 9. Voi, bongasin sut Börssistä lauantaina! En kuitenkaan viitsiny siin tanssilattial tul huutamaan et "MÄ LUEN SUN BLOGIAS!!", ties minä hulluna olisit pitänyt...... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ou gaad! en tosiaan olis pitänyt hulluna, mutta en sitten tiiä olisinko kuullu/tajunnut mitään siellä jos olisit tullu selittää blogista :D

   Poista
 10. joo, tälläset on kivoja lisiä:)

  VastaaPoista
 11. kiva postaus, onnee hevosten etsintään

  VastaaPoista
 12. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 13. joo, näitä hevosettomia postauksia voisi tulla esim. kerran viikossa :) kiva lukea välillä hevosihmisten normaalia arkea ilman hevosia, vähän vaihtelua tähän hevosteluun! :)

  VastaaPoista

Aadan hevoselämää -blogiin voi kommentoida rekisteröityneenä käyttäjänä tai nimettömästi. Kommentteja ei valvota etukäteen, mutta niiden sisällön tulee noudattaa Suomen lakia ja nettikettiä. Kaikki palaute on tervetullutta, kunhan se esitetään asiallisesti.

Vastaan jokaiselle kommentoijalle. Otathan huomioon, että joissain tapauksissa vastausaika voi venähtää pitkäksi. Olen kuitenkin kiitollinen jokaisesta kommentista! :)

Suositut tekstit

Viikon luetuimmat

Instagram @aadalatti

Rekisteröityneet lukijat