tiistai 15. tammikuuta 2013

#144: Valokuvauskilpailun voittaja

Sunnuntaina päättyi valokuvauskilpailun äänestysaika, jolloin myös selvisi voittaja! Tuttuun tapaan kilpailu herätti mielipiteitä suuntaan ja toiseen teissä lukijoissa, mikä on mielestäni pelkästään positiivinen asia. On hyvä huomata, ettei kaikki ole kaikessa aina samaa mieltä :)
 
Kiitokset kuuluvat paitsi jokaiselle kilpailuun osallistuneelle, myös kaikille äänestäjille! Ääniä kertyi mukavasti yhteensä 705 kappaletta. Mukaan laskettiin tosiaan vain nuo sivupalkin kyselyyn vastanneet äänet, ei siis kommenttiboksin viestejä. Näin ehkäisin tilanteen, jossa moni olisi voinut äänestää kahteen tai useampaan kertaan eri käyttäjillä tai esimerkiksi anonyyminä.
 
Tällä kertaa kuvakilpailun tulos oli erittäin tasainen loppuun asti. Kaksi kuvaa oli mielestänne selvästi yli muiden, ja molemmat keräsivät yli kolmesataa ääntä. Lopullinen ääniero oli vaivaiset kuusi kappaletta! Voittajaksi selvisi kuitenkin lopulta kuva, jonka on ottanut...
 
Reetta Miettinen! Onnea :)
 
Voittajakuva
 
 
Olen voittajaan yhteyksissä ja päätämme yhdessä sopivasta palkinnosta, sillä en ole keksinyt mitään kivaa ja varmasti voittajalle mieleistä tähän mennessä. No, eiköhän joku palkinto saada kehitellyksi yhteistuumin - jos ei muuta, niin jonkinlainen lahjakortti voittajan lähiseudun hevostarvikeliikkeeseen.
 
Sain muutamia kivoja postausehdotuksia viime kommenteissa, ja ajattelinkin toteuttaa niistä osan lähiaikoina. Tuhannen lukijan ylittyessä teen laajemman erikoispostauksen, johon saa vielä ehdotella aiheita. Tosin tähänkin mulla on jo pieni ideanpoikanen! Mutta nyt menen nukkumaan, sillä olen todella väsynyt tallipäivän takia ja huomenna on taas aikainen herätys.

25 kommenttia

 1. huh thanks god ettei tiia voittanu (moneskoan kuvakilpailun tms voittoi olisi ollu kyseessää....)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. no jep.. kerää ääniä vaa sillee et mainostaa blogissaa "KAIKKIÄÄNESTÄKÄÄ"... ja kuvakaa ei ollu mikää kummonen ... lol ! onnee voittajalle :))

   Poista
  2. Voi jumala teidän kanssa. Tiia kyllä sanoi vain että äänestäkää ne ketkä tahtoo eikä koskaan ole pakottanut ketään äänestämään älkää aina jaksako vinkua...

   Poista
  3. Samaa mieltä Krisse! Aina joku jaksaa vinkua kun Tiia on laittannu fb ja muihin paikkoihin ilmotuksen... Eihän Tiia nyt oo pakottannu ketää osallistuu vai onko?

   Poista
  4. minä vingun jos minä haluan

   Poista
  5. Jep, ketään hän ei ole pakottanut :)

   Poista
 2. oikea kuva voitti :-) hyvä Riikka ja Halbe!

  VastaaPoista
 3. Huh, onneksi Tiia ei voittanut. Ihan järkyttävä se kuva, pikkufanit äänesti vaan sen takia et se on ihquTiia!!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mielestäni kuva oli hieno. Hieman asiatonta haukkua toista bloggaajaa tänne blogiin? :/

   Poista
 4. ei tiia pakottanut tai vinkunut ole mutta juttu onkin siinä että jos tiialla ei olisi ihkuablogia niin ei luultavasti olisi voittanut mitään tämmöisiä kisoja.

  VastaaPoista
 5. Ihana kuva toi voittajakuva <3 Mutta olen kuitenkin sitä mieltä että ei Tiia oo pakottanu ketään äänestämään jne.

  VastaaPoista
 6. missä se postaus on missä on se video kun tipuit santulta, kun en löydä sitä enään?

  VastaaPoista
 7. Haastoin sut :) http://emmin-elamaa.blogspot.fi/2013/01/haaste.html

  VastaaPoista
 8. Oikee kuva voitti! :) Onnea voittajalle!

  VastaaPoista
 9. Oikea kuva voitti! (:

  VastaaPoista
 10. Oikee kuva voitti!! Voisit tehdä semmosen postauksen, jossa kuvaisit ihen viikon ajan joka paäivä videon tekemisisyäsi.

  VastaaPoista

Aadan hevoselämää -blogiin voi kommentoida rekisteröityneenä käyttäjänä tai nimettömästi. Kommentteja ei valvota etukäteen, mutta niiden sisällön tulee noudattaa Suomen lakia ja nettikettiä. Kaikki palaute on tervetullutta, kunhan se esitetään asiallisesti.

Vastaan jokaiselle kommentoijalle. Otathan huomioon, että joissain tapauksissa vastausaika voi venähtää pitkäksi. Olen kuitenkin kiitollinen jokaisesta kommentista! :)

Suositut tekstit

Viikon luetuimmat

Instagram @aadalatti

Rekisteröityneet lukijat