lauantai 23. helmikuuta 2013

#157: Haaste - viisi kesäkuvaa

Champin kanssa kaikki on sujunut nyt todella hyvin. Viime päivinä se on ollut suorastaan järkyttävän hyvä ratsastaa - rento, eteenpäinpyrkivä ja vastaanottavainen. Juuri sellainen, mikä hevosen tulee olla, mikäli sille haluaa opettaa jotakin uutta. Ruunahan ei osaa esimerkiksi väistöjä, avotaivutuksia tai muita kouluratsastuksellisia liikkeitä (vaihtoja lukuunottamatta), sillä ulkomailla estehevosilla ei isommilla talleilla tällaisia juurikaan harrastella, riippuen tietysti tallista ja ihmisistä. Edessä onkin urakkaa tällä saralla, mutta ensin haluan Champin olevan täysin rento koko kroppansa läpi, jotta se pystyy suorittamaan uudet asiat mahdollisimman hyvin ja oikein.

Huomenna menen Sannan koulutunnille, jolle yritän saada jostain kuvaajan. Koska en ole saanut uutta kuvamateriaalia eikä mitään sen ihmeellisempää ole tapahtunut, päätin ottaa Saanan antaman kivan kesäisen haasteen vastaan! Yleensä en haasteisiin vastaile, sillä ne ovat hyvin samantyyppisiä keskenään, mutta tämä haaste erosi mielestäni edukseen. Kiitos siis haasteen antajalle!

Haasteen ideana on, että laitan tähän postaukseen viisi kesäkuvaa, joita kommentoin jokaista yhdellä sanalla. Sen jälkeen mun olisi lähetettävä haaste eteenpäin viidelle bloggaajalle, mutta jätän tämän kohdan välistä ja haastan jokaisen lukijan tekemään haasteen omassa blogissaan.

Elämänilo
Kilpailut
Tunnelma
Valokuvaus
Nauru :D
 Odotatteko te jo kesää? Voi kumpa se tulisi jo!!

12 kommenttia

 1. kiva haaste! Ps. Haasteen taisi lähettää Saana mikäli linkitit oikean blogin tohon :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. "Ps. Haasteen taisi lähettää Saana mikäli linkitit oikean blogin tohon :D"
   no niinhän tekstissä lukeekin "päätin ottaa Saanan antaman kivan kesäisen haasteen vastaan!". :D Kiva postaus :)

   Poista
 2. hahah toi vika kuva XDXD ihana aaasi (:

  VastaaPoista
 3. eikä!! toi vika kuva XD ja upea toi seisomiskuva!

  VastaaPoista
 4. Toi vika kuva :DDDDDD Mut joo ihania kuvia! :)

  VastaaPoista
 5. Tosi nätti hevonen sul :3
  Mistä lähtien aasit on näyttäny muumeilta ? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onks se muuli? Aika isolta aasiks näyttää

   Poista
 6. Ihania kuvia! Ja toi viimenen XD Ihana sekin!:D

  VastaaPoista
 7. mikä toi eläin tossa viimisessä kuvassa on? :D

  VastaaPoista
 8. viimenen kuva paras kuva. :D

  VastaaPoista

Aadan hevoselämää -blogiin voi kommentoida rekisteröityneenä käyttäjänä tai nimettömästi. Kommentteja ei valvota etukäteen, mutta niiden sisällön tulee noudattaa Suomen lakia ja nettikettiä. Kaikki palaute on tervetullutta, kunhan se esitetään asiallisesti.

Vastaan jokaiselle kommentoijalle. Otathan huomioon, että joissain tapauksissa vastausaika voi venähtää pitkäksi. Olen kuitenkin kiitollinen jokaisesta kommentista! :)

Suositut tekstit

Viikon luetuimmat

Instagram @aadalatti

Rekisteröityneet lukijat