torstai 10. syyskuuta 2015

#602: Voita liput Helsinki Horse Show'hun!

Helsinki Internationall Porsche Horse Show lähestyy kovaa vauhtia. Vaikka moni teistä on jo saattanut hankkia liput tapahtumaan, on tämän blogin puolelta tänäkin vuonna mahdollisuus voittaa liput paikan päälle. Eiköhän siis laiteta kilpailua pystyyn!

Perinteisen arvonnan sijaan halusin tällä kertaa toteuttaa jotain sellaista, jossa pelkän yhteystietojen jättämisen sijaan aktivoisin teitä miettimään jotain hieman syvällisemmin. Palkinto on sen verran arvokas, että sen voittamisen eteen voi jo nähdä vähän vaivaakin - eikö! Nyt kannattaa siis panostaa omaan vastaukseensa, sillä pelkän oman nimen kirjoittaminen ei tällä kertaa taida riittää.

Koska me kaikki emme käytä samoja sosiaalisen median kanavia ja haluan tarjota mahdollisimman monelle mahdollisuuden osallistumiseen, on osallistumistapoja useita. Tämä myös siksi, että sekä blogini, että HIHS toimivat useissa sosiaalisen median kanavissa, kuten Facebookissa ja Instagramissa. Jos et ole aiemmin tutustunut näihin, kannattaa kurkata esimerkiksi blogin Facebook-sivut, mun oma henkilökohtainen instagram-käyttäjä (@aadalatti) sekä blogin YouTube-kanava

Mulla on monia suosikkiratsastajia, mutta yksi on ehdottomasti yli muiden. Sitä en kuitenkaan paljasta vielä tässä, vaan vasta myöhemmin ennen Horse Show'ta. Sitä ennen saatte ihailla muita hyviä ratsastajia näiden kuvien joukosta, jotka kuvasin viime vuoden joulukuussa Pariisin Gucci Mastersista :)


Nyt olisi aika tietää, kenen ratsastajan näkemistä Horse Show'ssa lokakuussa odotat eniten. Ensimmäiset kansainväliset esteratsastajat, jotka ovat tapahtumaan tulossa kilpailemaan, julkaistiin tällä viikolla Horse Show'n nettisivuilla. Tapahtumassa on mukana suuri joukko kotimaalaisia ja ulkomaalaisia este- ja kouluratsastajia, joten jokainen varmasti löytää suosikkinsa. 

Toimi siis näin: 

 • Voit osallistua jättämällä kommentin tähän postaukseen. Kirjoita kommenttikenttään suosikkiratsastajasi nimi ja perustelut sille, miksi odotat juuri tämän ratsastajan näkemistä. Muista jättää myös oma nimesi ja toimiva sähköpostiosoite. 
 • Voit osallistua myös Instagramissa. Jaa kuva suosikkiratsastajastasi perustelujen kera ja tagaa kuvaan #helsinkihorseshow ja #aadanhevoselamaa. Jos haluat, voit vielä varmuudeksi kommentoida tähän postaukseen oman nimesi, instagram-käyttäjäsi sekä sähköpostiosoitteesi. Tämä helpottaa omaa työtäni, sillä löydän kuvat nopeammin!


Kilpailuaika alkaa nyt ja päättyy seuraavan viikon sunnuntaina eli 20.9.2015 kello 23:55. Kilpailun palkintona on yksi lippupaketti eli kaksi kappaletta lippuja Horse Show'n perjantain iltanäytökseen. Tarkemin näytöksen sisällöstä voit lukea Horse Show'n nettisivuilta, mutta luvassa on muun muassa kansainvälistä esteratsastusta 150cm korkeudella sekä Amateur Tourin parhaimmiston finaali. Palkinnon arvo on 150 euroa. Nyt siis mietintämyssyt päähän ja pohtimaan, mikä ratsastaja on omaa sydäntäsi lähellä ja miksi juuri hänen suorituksiaan tulisi päästä katsomaan Jäähallille! Painotan edelleen, että vastauksessa kannattaa käyttää omaa luovuutta, jolla erottuu muiden joukosta.

Kilpailun päättymisen jälkeen kannattaa seurata omaa sähköpostiaan, sillä olen voittajaan yhteydessä sitä kautta seuraavan päivän aikana. Mikäli voittajaa ei tavoiteta kahden päivän kuluessa, valitsen uuden voittajan.

Onnea kaikille kilpailuun :)

113 kommenttia

 1. Hienoi kuvii. Ja mä oon tulos horse souhun. Toivottavasti nähää.:):D

  VastaaPoista
 2. Mä haluaisin nähdä Anna-Julia Kontion. :) En siis tiedä onko se sinne tulossa, mut se on vaan niin paras! Sen hevoset on ihania, ja se on itekin niin hyvä ridaaja ja tosi taitava monessa asiassa. Rakastan sen hyppytyyliäki ihan älyttömästi. :) Ja en oo muutes kertaakaan nähny Anna-Juliaa livenä, vaan telkkarista, nii ois supermageeta nähä se! :)
  Iris iris.lehti@elisanet.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

   Poista
  2. + Haluun nähdä sut Aada! Oot paras, ja rakastan sunki hyppytyyliä ja ratsastustyyliä. :) Vaikket sä siellä ridaakaan, niin oon ihan sairaan kauan halunnu nähä jonkun teistä mun lempibloggaajista! :))

   Poista
  3. Mistäs tiedät ettei ridaa ;)

   Poista
  4. Vastaan anonyymille
   Niimpä, eihän sitäkään voi koskaa tietää ;)

   Poista
 3. Anna-Julia Kontio!
  En ole ikinä päässyt katsomaan kansainvälisiä kisoja, joten olisi mahtavaa päästä näkemään ja kannustamaan Suomen edustajia, varsinkin Anna-Julia Kontiota sillä olen aktiivisesti seurannut hänen menestystä jo pidemmän aikaa.

  Salla Hynynen
  salla.hynynen@hotmail.com

  VastaaPoista
 4. Toivottavasti pääsisin näkemään Marcus Ehningin tositoimissa! Siinä on mies joka osaa ratsastaa. Pidän hänen ratsastustavasta kovasti, joten siksi olisi kiva nähdä mies livenä. Lisäksi Ehningin ratsut on älyttömän upeita! Hihsissä olen käynyt viimeksi joskus melkein kymmenen vuotta sitten, joten olisi kiva päästä paikan päälle pitkästä aikaa.

  Anniina Gullans, anniina.gullans@gmail.com

  VastaaPoista
 5. Kyllä se Juuliin täälläkin valinta osuu. Menestyvä nuori ratsastaja jonka uraa on tullut sivusilmällä seurattua jo pidemmän aikaa. Yksinkertaisesti taitava ratsastaja jonka menoa on ilo seurata.

  Olin muuten hihsissä viimeksi muistaakseni 2005 :D

  makitalo.laura@gmail.com

  VastaaPoista
 6. Minulle tärkeintä on nähdä Daniel Deusser, joka on ollut henkilökohtainen suosikkini esteratsastuksessa jo pitkään! Hänellä on mielestäni kaunis ja rento tyyli ratsastaa. Lisäksi hän saa hevosen liikkumaan kevyen näköisesti ja hän kohtelee hevosta kunnioittavasti ja reilusti! :) Hänellä on ilmiömäinen kyky saada ratsastus näyttämään helpolta, jota se ei todellakaan kuitenkaan ole. Jos joku tämän lajin taitaa, niin se on kyllä hän!

  Sonja Honkamäki
  sonjahonkamaki@luukku.com

  VastaaPoista
 7. Ehdottonasti Anna-Julia Kontion jota ei ole Suomen kisoissa nähty hetkeen. Tietysti myös Martin Fhuchsin. Molemmilla on todella hienot hevoset, rauhallinen ja siisti istunta ja radat ovat lähes aina virheettömiä ;) Juulinkin puolestaa jännittä koko Jäähallinkatsomo kun hän on radalla!

  Miina Nuutinen
  miina01@live.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muuten vain juuli on käynyt hihsissä joka vuosi yli kymmenen vuoden ajan... Ihanko oikeasti luulet että juuli tulisi sveitsistä asti kuluttamaan hevosiaan johonkin suomen pikkukansallisiin :D

   Poista
 8. Anna-Julia Kontio, ehdottomasti! Hänen uraansa olen seurannut jo pidemmän aikaa ja siksi on upeaa, miten kovalla tasolla hän kisaa. Koti-yleisö, kovat kanssakilpailijat.. Tämä vuoden kisoja ei voi missata!

  hopeakavio @hotmail.com (poista välilyönti :))

  VastaaPoista
 9. Anna-Julia Kontio!
  Ihan ehdottomasti just Anna-Julia koska en sitä ennen oo livenä nähnyt ja haluisin kyllä!
  Tai sitten joku huippuratsastaja Sveitsistä, Saksasta tai muualta hevosalan huippumaasta <3

  alina.kokkarinen@gmail.com

  VastaaPoista
 10. Maailman huippunimet ehdottomasti ja tottakai Anna-Julia Kontio erityisesti! Koskaan en ole vastaavia kisoja päässyt katsomaan ja olisi hienoa nähdä nämä kaikki huippu ratsukot!

  emma.merivuori@hotmail.com

  VastaaPoista
 11. Eniten odotan Marcus Ehningin ratsastusta! Hän vain osaa ratsastaa niin kauniin eleettömästi hevosta häiritsemättä. Kaiken lisäksi yhteistyö Ehningin ja hänen hevostensa välillä on niin uskomattoman hienoa katsottavaa. Hänen ratsastustaan silmäkovana päästessään seuraamaan voisi taas yrittää imeä mahdollisimman paljon tuota taitoa itseensä ja oppia jotain uutta.

  janita.rantala@gmail.com

  VastaaPoista
 12. Anna-Julia Kontio! Suomipoweria valekuva@gmail.com

  VastaaPoista
 13. Harmi ettei sähköpostin kautta voi osallistua. Ei ole kiva laittaa ns julkisesti tällaiseen vastausta :)

  VastaaPoista
 14. Anna-Julia Kontiota ehdottomasti! Juuli on ollut aina ratsastuksessa idolini ja mielestäni se käsittelee tosi hyvin hevosia.♥ Tykkään myös kun Juuli ei vaihtele kokoajan ratsuja vaan on kisannut jo aika pitkäänkin esim. Fardonilla. Juuli ratsastaa ihan älyttömän hyvin ja varsinkin Fardon on ihana.♥:3 Ja haluaisin tietetnkin myös nähdä kaikkia bloggaajia.:)
  Taika L, Taitsu03@gmail.com

  VastaaPoista
 15. Vaikka en kovin paljoa esteitä seuraa, niin Pius Schwizer (vai miten kirjoitetaankaan) on kyllä ehdoton suosikki esteratsastajista.

  Tyylikäs ja charmikas. Herrasmiehen elkeet ratsastaessa! Näin kouluratsastajana kiinnitän paljon ratsukon kulkemiseen huomiota tahtomattakin ja Pius voisi elegantin tyylinsä ansiosta mennä vaikka kouluradalle... :D

  Noora.peltola@helsinki.fi

  VastaaPoista
 16. Anna-Juulia Kontio, koska suomalainen :Dd

  oona.loimulahti@gmail.com

  VastaaPoista
 17. Anna-Juulia Kontio, ainuita ratsastaja jotka motivoivat minua tsemppaamaan kunnolla!

  antsupony200@gmail.com

  VastaaPoista
 18. Haluaisin ehdottomasti nähdä Anna-Julia Kontion, koska hän on suomalainen ratsastaa todella hienosti ja heppaa ei liian usein vaihtele! Haluaisin nähdä myös Pius Schwizerin (miten kirjoitetaan?) koska hän ratsastaa niin ystävällisesti hevosta kohtaan ja tasaisesti! Tietenkin olisi ihanaa nähdä myös muita maailmahuippuja ratsastamassa:) En ole päässyt, koskaan itse paikalle, koska minulla ei ole ollut varaa ostaa lippuja eikä arvonnoissa ole arpaonni suosinut. Haluaisin myös kokea hienon isojen kisojen kisatunnelman jota en ole ennen kokenut! Olisi myös hienoa nähdä teitä bloggaajia etenkin sinua, koska olet mahtava ihminen<3! Helsinki Internationall Porsce Horse Show olisi myös minun unelmani:3!!
  kananen.tiia@gmail.com

  VastaaPoista
 19. Anna-Julia Kontio, koska oon jo pitkään kattonu sen ratsastusta ja miettiny miten paljon oikeesti itse vois parantaa. Anna ei vaiha heppaa joka toinen viikko ja ratsastaa hevosta tarpeeks maltillisesti ja on muutenkin mukavan oloinen ihminen. maapallo123@gmail.com

  VastaaPoista
 20. Anna-Julia Kontio hän ratsastaa vaan niin kauniisti ja eleettömästi hevosta ajatellen :) itse saatan nykäistä hevosta suusta hypyssä mutta aina kun nään Anna-Juulian ratsastavan saan aina lisää intoa treenaamiseen ja siihen että haluan että minusta tulee hyvä, haluan päästä hyppäämään ponillani isoissa kisoissa hyvillä tuloksissa! Vaikka en Anna-Juliaa mitenkään tunne niin kun nään sen niin saan aina itseni tajuamaan että minkin voin olla yhtä hyvä kun hän ja että minäkin osaisin ratsastaa yhtä kauniisti ja eleettömästi vielä joskus enkä jäädä nykimään suusta hypystä ja jäädä jälkeen hypystä jolloin yleensä olen maistamassa kentän hiekkaa! Anna-Julia on minun esikuva siitä että minäkin voin olla yhtä hyvä kun hän vielä joskus ja että ei ikinä saa luovuttaa vaikka meneekin tosi huonosti, vaan pitää jatkaa loppuun saakka minulle on myös tullut hylkyjä ja huonoja tuloksia mutta ajattelen että pitää vaan treenata niin minusta tulee vielä yhtä hyvä kun Anna-Julia Kontiosta ! adaojanpaa@gmail.com

  VastaaPoista
 21. Anna-Julia Kontio täälläkin! Niin siistiä ja eleetöntä ratsastusta. Ilo seurata edistystä! Maria Anttila e-mail; maria.anttila@mariantalli.net

  VastaaPoista
 22. No haluaisin nähdä Lotta-Riikka Rintamäen, Jessica Timgrenin, Anna Julia Kontion ja kaikki muut suomalaiset osan ottajat ja myös kouluratsastuksessa :) Haluisin tottakai nähä bloggaajiakin. Ja sut OFC. jenna03.kosonen@gmail.com

  VastaaPoista
 23. Mikko Mäentaustan ratsastus oli hienoa katseltavaa EM-radoilla, joten ehdottomasti eniten odotan Mikon ratoja :) Terkuin Salla, salla.klossner@gmail.com

  VastaaPoista
 24. Martin Fuchs ja Anna-Julia Kontio! Molemmilla siistiä ja näyttävää ratsatusta, josta on hyvä ottaa mallia. Molemmilla on ratsastettavana hienoja hevosia, jotka tuovat vielä lisää näyttävyyttä hienoon ratsastukseen! Molemmat antavat ainakin omaan ratsastukseen paljon ideoita, ja molemmat käsittelevät hevosia oikein hyvin :)
  Amanda Nerola, amppuamppu@hotmai.com

  VastaaPoista
 25. Haluasin nähdä Maikel Van Der Vleutenin, sillä hänellä on ollut aina upeita ja tyytyväisen näköisiä hevosia. Hän saa myös ratsastuksen näyttämään erittäin helpolta :D sähköpostini on lotta.hemminki@gmail.com

  VastaaPoista
 26. Martin Fuchs ja Anna-Julia Kontio molempien ratoja on ilo seurata niin puhdasta ja eleetöntä ratsastusta. Molemmista on hyvä ottaa mllia omaan ratsastukseen. Molemmat ohjaatvat hevosia niin hyvn ja onhan heillä hienoja hevosiakin.
  lantta.ella@gmail.com

  VastaaPoista
 27. Katosikohan mun kommentti? Kirjotin jotenkin näin:
  Vielä ratsastajia enemmän mua sykähdyttää nähdä kaikki ne upeat hevoset! Mutta jos joku ratsastaja, jonka näkemistä odottaa, pitää valita niin on pakko liittyä Anna-Julia Kontion näkemistä odottavien kaartiin.
  (raivio.heidi@gmail.com)

  VastaaPoista
 28. Anna-Julia Kontio
  Koska Anna-Julia on herttainen, nuori suomalainen huippu ratsastaja.
  ronkainenaada@gmail.com

  VastaaPoista
 29. Anna-Juulia Kontio. Olen nähnyt tytön aloittavan kilpauran ja olisi hienoa nähdä mitä se on nyt huipulla.

  kaisaehrukainen@hotmail.com

  VastaaPoista
 30. Anna-Julia Kontio! Siinä on vaan sitä jotain. Yleisössäkin huomaa heti, kun Juuli on tulossa radalle. Tosi kivaa ratsastusta :)

  tanlai[at]utu.fi

  VastaaPoista
 31. Olisi mahtavaa päästä näkemään sellaisen ratsastusta kuin Jeroen Dubbeldam ja nähdä kuinka se tekee sen mihin ihan kaikki ei heti pysty! Myös muita idoleitani joita toivoisin pääseväni näkemään on Numminen ja Ehning. Näiden työskentelyn näkeminen tuo uutta motivaatiota omaan treenaamiseen ja vie lähemmäksi omaa unelmaa. :)
  Wilma Ollikainen
  wimmuxd@gmail.com

  VastaaPoista
 32. Jeroen Dubbeldam ehdottomasti! En ole ikinä häntä nähnyt livenä ja olisi hienoa saada maailmanmestari Suomeen kisamaan! Pidän myös hänen ratsastuksestaan kovasti! :)
  Siiri Hietalahti
  iirihietalahti@gmail.com

  VastaaPoista
 33. Haluaisin nähdä Mea Packalenin, nuori lupaava ratsastaja ja mun esikuva. Mea on avulias ja kannustava. Hänen poninsa on mahtavia toivottavasti pääsen kannustamaan häntä!
  Ellenvuorinen04@gmail.com

  VastaaPoista
 34. Anna-Julia Kontio!!!! Se vaan on ehdottomsti paras! Koko areena on aina messissä kun Anna-Julia ratsastaa areenalle 😍😍😍

  sartza00@gmail.com

  VastaaPoista
 35. Kyllä se Anna-Julialle menee ääni täältäkin :) huikea nuori ratsastaja, jonka puolesta tärisin katsomossa viime vuonna. Olisi kiva päästä taas jännittämään!
  maikkinen.p@gmail.com

  VastaaPoista
 36. Anna-Julia Kontiolle ja Jessica Timgrenille menee kyllä mun äänet. Molempien ratsastus on kaunista katsottavaa ja varmasti tulossa hienoja ratoja hienoilla hevosilla :)
  Pinja Nieminen
  pinja.nieminen@hotmail.com

  VastaaPoista
 37. Haluisin nähdä Anna-Julia Kontion , koska oon tosi kauan jo halunnu nähä hänet livenä.Ja toivoisin vielä joskus näkevänikin.Ikinä en mitään voita joten turhaa tätäkin raapustan.Silti.Haluasin kans nähdä blogaajia kuten, Tiia.S ja Pinja.S ja tietty sut!Rakastan katsoa ku ammattilaiset ratsastaa super hienoilla hevosillaan niin näyttävästi.Sitä vois kattoa ihan koko ajan.

  Aada Tiihonen
  aadatiihonen@gmail.com

  VastaaPoista
 38. Haluisin nähdä Anna-Julia Kontion , koska oon tosi kauan jo halunnu nähä hänet livenä.Ja toivoisin vielä joskus näkevänikin.Ikinä en mitään voita joten turhaa tätäkin raapustan.Silti.Haluasin kans nähdä blogaajia kuten, Tiia.S ja Pinja.S ja tietty sut!Rakastan katsoa ku ammattilaiset ratsastaa super hienoilla hevosillaan niin näyttävästi.Sitä vois kattoa ihan koko ajan.

  Aada Tiihonen
  aadatiihonen@gmail.com

  VastaaPoista
 39. Haluisin nähdä Anna-Julia Kontion , koska oon tosi kauan jo halunnu nähä hänet livenä.Ja toivoisin vielä joskus näkevänikin.Ikinä en mitään voita joten turhaa tätäkin raapustan.Silti.Haluasin kans nähdä blogaajia kuten, Tiia.S ja Pinja.S ja tietty sut!Rakastan katsoa ku ammattilaiset ratsastaa super hienoilla hevosillaan niin näyttävästi.Sitä vois kattoa ihan koko ajan.

  Aada Tiihonen
  aadatiihonen@gmail.com

  VastaaPoista
 40. Anna-Julia Kontio, pakko päästä jäännäämään tänäkim vuonma suomalaisten ratsastajien puolesta!

  Laura Huusko
  huusko.laura@suomi24.fi

  VastaaPoista
 41. Pakko yhtyä moniin muihin, kun ei viitsi valehtelemaankaan ryhtyä. Haluaisin siis myös nähdä Kontion. Juuli on jo kauan ollut idolini ratsastuksen puolella ja hänen ratsastustaan on aina yhtä jännittävää seurata. En yleensä jännitä ratsastajien suorituksia, mutta Juulin radan aikana meinaavat kynnet lyhentyä puolella. Jopa hieman ärsyttävää miten voikin jännittää toisen puolesta niin paljon, vaikka kyse onkin kokeneesta ja taitavasta kisaajasta. Itseltäni löytyy myös hänen nimikirjoituksensa seinältä ja muistelen tuotakin päivää erittäin lämmöllä. Juuli oli juuri niin ystävällinen livenäkin, kun hänen ajattelinkin olevan. Vaikka tuostakin päivästä on ihan reippaasti aikaa, tulen muistamaan sen varmasti todella pitkään ja olisi niin hienoa päästä hänet näkemään uudestaankin, vaikka "vain" katsomosta käsin.

  Nelli Korelin
  nelli.korelin@gmail.com

  VastaaPoista
 42. Steve Guerdat.. ensiluokkaista ratsastusta. Rauhalinen ja tasainen tie vie huipulle ja mielestäni Steve on hyvä esimerkki siitä miten myös kovassa paineessa yhteistyö hevosen kanssa voi olla kaunista katsottavaa.

  Erittäin vaikea valita,kun puhutaan maailman parhaista ratsastajista, mutta oma suosikkini on ylivoimaisesti Steve Guerdat.

  JOS myös unelmien mantereelta tulisi ratsastajia.. Eric Lamaze olisi ehdottomasti nähtävä!


  Nicole Lucchesi grenoblis@gmail.com

  VastaaPoista
 43. Laitoin kuvan instagramiin minut löytää nimellä Muhonenmea.

  Mea Muhonen muhonenmea00@gmail.com

  VastaaPoista
 44. En ole varma tuleeko hän tänä vuonna, mutta Malin Baryard ja Tornesch olisivat sellainen pari, joka minua kiinnostaa!! Olen tiiviisti seurannut Heidin nelivedot blogia ja tuo pikkuvarsa tästä orista on niin magee! Juuli tietty on kans semmonen, jonka positiivisuus ja siistit radat ois ihana päästä kokemaan paikan päällä :)

  Heidi
  bluuberry_@hotmail.com

  VastaaPoista
 45. Anna-Julia Kontion, mun yks suurin idolini. Hänen ratsastuksensa on vaan niin kaunista katseltavaa, nyt ois kiva livenä päästä ratsastusta katsomaan. Ihailen sitä, kuinka hevosystävällisesti ja siististi Juulin ratsastus on, siitä sais moni ottaa mallia. Ehdottomasti sellanen ratsastaja, joka tulee menestymään niillä kaikkein isoimmillakin radoilla, siksi olis kiva seurata lähietäisyydeltä ja ottaa vinkkejä itelle omaan ratsastukseen. Muutenkin tosi ystävällinen ja hyvän esimerkin muille antava persoona, kerran oon livenä päässyt näkemään kasvotusten :-)

  Emma Vuoristo, emma.vuoristo@gmail.com

  VastaaPoista
 46. Niitä on monia.. :) Suomalaisittain Kontio ja muut tähdet, kv tähdistä Dubbeldam, Deusser... Ja tietenkin kaikki amateur tourin finalistit :)
  Hanna.pelkone@gmail.com

  VastaaPoista
 47. Juuli Kontio! Arvosta tätä ratsastajaa niin paljon, hän osaa ratsastaa ja selviää minkä tahansa hevosen kanssa. Jos näkisin Juulin, kysyisin vinkkejä ratsastukseen ja muutenkin hevosista kysyisin vaikka mitä! En ole koskaan ollut Horse Showssa, olen aina halunnut.
  Sähkäri: kapuwinston@gmail.com ;)

  VastaaPoista
 48. Ehdottomasti Anna-Julia Kontion, yks mun suurimmista idoleista! Hänen erinomaista ja kaunista katseltavaa,olisi mahtavaa nähdä livenä Kontion ratsastusta. Kontion ratsastustyyli on niin ihailtavaa. Todella suurenmoista olisi päästä katsomaan miten Kontio ratsastaa, ja yrittää ottaa itse oppia. Toisaalta olisi kanssa huippua nähdä ulkomaalaisia huippuratsastajia livenä❤
  Helmi Lindholm & helmiurpoo@gmail.com

  VastaaPoista
 49. Minä henkilökohtaisesti haluaisin nähdä Juulin, sillä hän on jo eleettömän ja hevosystävällisen tyylinsä ansiosta mahtavaa seurattavaa. Silti se lisä että hän on suomalainen tuo aina sitä tiettyä lisä jännitystä suorituksen seuraamiseen. Hänen hevosensa ovat aina tip-top kunnossa ja ainahan hyvinvoiva ja huoliteltu ratsukko on ilo silmälle. Lisänä maailman huippujen seuraamisesta saa omaan treenamiseen huimasti lisää motivaatiota ja ainahan on mukava seurata kun oma lemppari ratsukko pärjää.
  nuppu.takala@icloud.com/nuppu.takala@hotmail.com

  VastaaPoista
 50. Itse en ratsastajista niin perehtynyt ole, mutta Anna-Julia Kontion nimi on osunut silmään useissa paikoissa. Hänellä on toki upea ratsastustyyli, ja siihen se jääkin. HIHSiin haluaisin päästä juuri saadakseni näitä lempiratsastajia, joista voisi ottaa mallia ja unelmoida samankaltaisista taidoista. Tällaisena nuorena puskaratsastajana, jolla on kuitenkin haaveilua isommille kilparadoille, pelkkä muiden ratsastus tuo motivaatiota. Joten se lempiratsastajan haku olisi tältä reissulta toiveissa.

  Ja Susanna siis nimeltäni olen, löydät minut sähköpostiosoitteesta susanna.lignell@gmail.com

  (Tämä saattoi tulla kahteen kertaan, pahoitteluni, en osaa käyttää näitä vempeleitä.)

  VastaaPoista
 51. Niin monia! Mutta ehdottomasti Dubbeldam, Kontio, Martin Fucks ja kaikki muut tämän hetkiset kärkiratsukot.Tunnelma, osaaminen ja taso on pelkän tv:n välityksellä huikeaa! Rakastan elää tunnelmassa mukana ja miettiä itse mitä ratkaisuja radalla tekee ja ilokseen huomata että tähdet tekevät samoja asioita. Voin jo tuntea areenan tunnelman ai että! Olisi aivan mahtavaa päästä kokemaan ainutlaatuinen kokemus, en ole koskaan ollut, mutta voihkien seuraillut viereltä upeaa kisaa ja tunnelmaa!

  leena.hakulinen01@gmail.com

  VastaaPoista
 52. D u b b e l d a m, sieltä laitetaan pökköä pesään isommissa luokissa! Onhan tämä uros olympiavoittaja, mm-voittaja, ja tän vuoden em-kultamitalisti. Viime vuonna Dubbeldam taisi olla ainoa mm-kisoissa, joka ratsasti virheittä radan maaliviivalle asti eri hevosilla. Osaa hommansa. Olisihan se makia päästä ensimmäistä kertaa täältä Lapista sinne katsomaan! Poiketaan nyt vähän muista, vaikka toivonkin, että suomalaiset ratsukot laittavat tulta kärkikahinoihin. Can't wait! T. Krista.maikkunen@gmail.com , Rovaniemi

  VastaaPoista
 53. Anna-Juulia Kontio.kivan eleetön tyyli.
  Maria.aalto@elisanet.fi

  VastaaPoista
 54. Jos Kevin Staut tulee paikalle hänet ehdottamasti haluaisin nähdä. Oma estevalmentajani kehui kyseisen ratsastajan istuntaa etenkin esteen jälkeen (ei varmasti iske omalla takapuolellaan hevosta selkään laskeutumisen jälkeen!) josta kiinnostukseni heräsi ja muutaman youtube videon nyt kyseisen herran ratsastusta katsoneena täytyy myöntää että tyylikästä menoa. Omista suomalaisistamme samantapaisella hevosta häiritsettömällä, tyylikkäällä istunnalla ratsastaa mm Eveliina Talvio.
  annika.paakkinen@gmail.com

  VastaaPoista
 55. Mä odotan innolla saksalaisen Daniel Deusserin näkemistä varsinkin Cornet D'Amourin kanssa. Meidän tulevan varsan veli joten eihän sen näkemistä voi jättää välistä! Samoin odotan Penelope Leprevostin näkemistä, hän ratsastaa kauniisti ja eleettömästi. piippojenni@gmail.com

  VastaaPoista
 56. Anna-Juulia Kontio täälläkin haluttais nähdä! :--) hilla.sippola@gmail.com

  VastaaPoista
 57. Tykkäsin YuöTuben videoista.

  VastaaPoista
 58. Malin Baryard on pitkäaikainen suosikkini, ja toki haluan nähdä ja kannustaa myös suomalaisia huippunimiä. Myös Penelope Leprevostin tyyliin tykästyin myös seuratessani EM-kisoja.
  nannenposti@yahoo.fi

  VastaaPoista
 59. Erityisesti kiinnostaa Amateur Tourin ratsukot, ykkössuosikkeina Jenni Kammonen ja Miisa Pulkkanen. Nuoria ratsastajia, joilla mahdollisuudet huipulle. Lisäksi valjakkoajo kiinnostaa kovasti, mutta harmikseni sitä on vain yksi näytös.
  salla.koivuniemi@hotmail.com

  VastaaPoista
 60. Haluaisin nähdä Anna-Juulia Kontion esteratsastuksessa sekä Eeva-Maria Porthan-Brodellin kouluratsastuksessa. Molemmat ovat olleet kauan jo idoleitani, heitä en ole ikinä livenä nähnyt. Varsinkin kun kouluratsastuksesta olen enemmän kiinnostunut, Eeva-Marian suoritus jännittää. Toki esteratsastustakin on todella kiva katsoa, kun paikalla on hyppäämässä maailman huiput. Tämä olisi ainutlaatuinen tilaisuus päästä ensimmäistä kertaa katsomaan kansainvälisiä kilpailuja hyviin puitteisiin vieläpä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. rebesorsa14@gmail.com ja nimeni on Rebekka Koskinen.

   Poista
 61. No totta kai sitä kuuluisaa pariskuntaa Anna-Julia Kotiota ja Martin Fuchsia olisi kiva nähdä! Tosin en ole päässyt katsomaan juuri minkään tasoisia estekisoja, joten iste paikalle pääsy tuntuisi mahtavalta kokemukselta näin ikuisen esteratsastajan silmin. Suomalaisia täytyy aina kannattaa, mutta Martinkin lämmittää jo jonkin verran suomalaista katselijaa sekä ratsastustyyliltään, että naismaultaan. (;
  milja.sillanaukee@hotmail.com

  VastaaPoista
 62. Itse tykkään Steve Guerdat:n tyylistä ratsastaa ja käsitellä heppojaan! Usein näkee todella hienoja ja siistejä ratoja kys. henkilöltä, ja itse pyrinkin samaan, vähän pienemmillä esteillä vain :D Tai mistäs sitä tietää jos joskus pääsee samoille areenoille :) Haluisin myös tarjota äidille mahdollisuuden päästä nauttimaan Hihsistä, koska hän osti meille juuri oman hevosen ja uhraa kaiken vapaa-ajansa ja rahansa yhteiseen harrastukseen ja tekee hirveästi töitä tän mahdollisuuden eteen! :) Olisi kiva päästä viettämään yhteistä aikaa mahtavassa tapahtumassa! Eikä unohdeta expoa joka on aina ihan super ja sinne on pakko päästä :D

  sarppaaa@hotmail.com

  VastaaPoista
 63. Itselläni ei ole oikeastaan mitään tiettyä suosikkiratsastajaa, mutta Anna-Julia Kontiota olen seurannut sosiaalisissa mediossa yms. ja pidän kyllä hänen tyylistään. On hienoa, että Suomeakin edustaa huippuratsukoita :) Olisi ehdottoman hienoa päästä seuraamaan tunnelmaa perjantaina paikanpäällä, ensimmäinen kerta HIHS olisi tiedossa!
  katri.vilperi@gmail.com

  VastaaPoista
 64. Anna-Julia Kontio! Kerran olen HIHS:ssä käynyt ja huippu kokemus oli! Uudestaankin olisi mahtavaa päästä :)
  emmi.anniina@gmail.com

  VastaaPoista
 65. Sheikh Ali Bin Khalid Al Thani, team Qatarista kuin myös Qatarin kuningas perheestä. Longines gctourin rankin 5. Ja ihan ehdoton lemppari! Ei viimevuonna ollu mutta toivottavasti tänä vuonna!

  Kikka.98@hotmail.com

  VastaaPoista
 66. Sheikh Ali Bin Khalid Al Thani, tai joku muu Qatarin tiimistä! Kaikki heistä ratsastaa tosi siististi ja eleettömästi. Qatarin tiimin kaikki hevoset on myös tosi hienoja! Team Qatar myös osti Meredith Michaels-Beerbaumin ratsastaman Fibomaccin, joten haluaisin nähdä jonkun Qatarista ratsastamassa sillä.

  inka.laajakallio@hotmail.com

  VastaaPoista
 67. Esteratsastajista ehdottomasti kiinnostaa nähdä Pius Schwizer koska tapasin hänet kerran kilpailun jälkeen ja sain myös nimmarin, silloin olin myös Horse Showssa ensimmäistä kertaa :) se on jäänyt mukavana muistona mieleen :) ja kouluratsastajista olisi superia nähdä Sophia Backlundin pääsevän areenalle jälleen kerran!
  Nesime Salminen
  nesku.97@hotmail.com

  VastaaPoista
 68. Pius Schwizer!!! Kerran hihsin jälkeen se oli lähössä taksilla Hartwallin edestä ja mentiin juttelemaan ja ottamaan kuvia hänen kanssa, se oli niin siisti fiilis

  hsiiri@gmail.com

  VastaaPoista
 69. Mä en pääse): mut kaikki ketkä menee nii pitäkää hauskaa! Myös Aada!!♡♡

  VastaaPoista
 70. Mä haluisin nähdä kun Marcus Ehning liitää hänen upealla hevosellaan esteitten yli. Hän on ollu mun ehdoton ulkomaalainen ratsastaja suosikki jo ihan pienestä. Oon saanut Marcukselta tosi paljon inspiraatioo ja motivaatiota ratsastaa. Olis tosi kiva päästä näkemään ihan omin silmin hänen kevyt ja rento ratsastustyyli. Eniten oon aina ihaillu miten huomaattomilla ohjeilla hän ratsastaa! Olis ihanaa nähdä myös Marcuksen ja hänen ratsunsa saumaton yhteistyö ja tuntea itsekkin vapaus katsomossa.

  Mirjami Hyvönen
  mirjami.hyvonen@luukku.com

  VastaaPoista
 71. Ehdottomasti Marcus Ehningin! Aivan mieletöntä ratsastusta joka kerta häneltä! Tuo hevosen esteelle kuin esteelle juuri oikeaan paikkaan. Hänellä on tasainen ja pehmeä istunta ja ohjastuntuma. Ei häiritse hevostaan yhtään radalla tai säädä turhia! Olen ihaillut tätä henkilöä jo vuosia! Hän omistaa myös älyttömän ihania ja taitavia hevosia. Olisi aivan uskomatonta päästä ihailemaan hänen, ja monen muunkin huippuratsastajan ratsastusta paikan päälle!

  Roosa Hirsimäki
  roosa.hirsimaki@gmail.com

  VastaaPoista
 72. Ehdottomasti haluaisin nähdä mikko mäentaustan ja anna-Juulia kontion. Mäentaustan ratsastusta olen ihastellut jo kauan ja em-kisojen radat olivat aivan uskomattoman upeita, taitava esteratsastaja!
  Kontio taas on ollut suosikki ratsastaja monet vuodet ja hänet olisi kiva pitkästä aikaan nähdä hhis kisassa.
  Kummallakin on upeat hevoset joita on kiva seurata :)

  Viimeeksi näitä kisoja käynyt katsomassa v2008 :D

  Heli haapaharju
  Heeli.h@gmail.com

  VastaaPoista
 73. Anna-Julia Kontio. Seurannut olen hänen kisataipalettaan ainoastaan netin välityksellä ja mahtavaa olisi päästä ihan livenä paikalle seuraamaan, koska muutenkaan en ole Horse Showssa ollut aikaisemmin. Pidän hänen ratsastustyylistään ja vaikka ei itselläni ketään "idolia" ratsastuspiireissä olekkaan niin Anna-Julia on sellainen kenen ratsastusta ihailen.
  abc12382@windowslive.com

  VastaaPoista
 74. Marcus Ehning, siinä on ratsastajamalli, hevosen käsittelyssä ja ratsastuksessa. Ehning ja sen ratsut ovat kuin Äiti ja lapsi shoppailemassa, mutta ilman ääntä. Se luottamus radalla, miten reagoidaan vaikeisiin tiloihin, epäonistumisiin ovat ihailtavaa. Kun hän pääsee radalle niin ratsukko hehkuu iloisuutta ja näkee miten hän nauttii harrastuksesta. Mä kyllä diggaan tästä tyylistä, helpon, rauhallisen, rennon ja vaivattoman näköistä menoa. Kilpailuhaluinen hevonen alla ja tasareilu kuski, mitäs sen parempaa nähtävää olis? ;)
  Tia, fahlertia@gmail.com

  VastaaPoista
 75. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 76. Itse en tule ketään yhtä ratsastajaa katsomaan vaan minusta kaikki ratsastajat ovat sillä tasolla äärimmäisen taitavia ja siksi heitä kaikkia on erityisen mukavaa katsella :) tietysti toivon kuitenkin suomalaisille ratsukoille onnistuneita suorituksia!
  Jaana Salminen
  Jaanasalminen@hotmail.com

  VastaaPoista
 77. Odotan näkeväni Sebastian Nummisen, koska hän on ollut suosikkini pikkutytöstä lähtien!!! <3

  Maria Falben
  Maelfa@gmail.com

  VastaaPoista
 78. Odotan näkeväni Marcus Ehningin, sillä pidän tosi paljon esteratsastuksessa ja hän on siitä maailmalla tunnettu!

  Reetta Niku
  reetta.niku@gmail.com

  VastaaPoista
 79. Harmi kun pitää kertoa suosikkiratsastajasta, koska minä en tunne kamalasti ratsastajia. Joku Pinja Immonen ja Sebastian Numminen nyt muistuvat mieleen kun olen lapsena Hippos ja Hevoset&Ratsastus lehtiä lukenut, mutta en edes tiedä kilpailevatko he enää?
  En ole koskaan käynyt HIHS- tapahtumassa korkeiden lippuhintojen vuoksi (opiskelijana kun ei ole rahaa edes harrastaa hevosia tällä hetkellä mitenkään :)) mutta toivon, että josksu pääsen vielä katsomaan huippuratsastusta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olet tänne blogiinkin löytänyt mutta et ole esim yhteenkään nettiuutiseen törmännyt vaikkapa siitä, kun Numminen oli juuri EM-kisoissa?

   Poista
 80. Haluaisin nähdä Mikael Wahlmanin. Yhtään en tiedä onko hän näihin kekkereihin osallistumassa, mutta kyllä oman paikkakunnan ratsastusseuran edustajaa pitää päästä kannustamaan.
  En haluaisi Helsinkiin pelkästään tiettyjen ratsastajien vuoksi, vaan sen tunnelman. Olen kerran päässyt käymään näissä kisoissa ja voi miten mahtavaa siellä oli. Pääsee näkemään huikeaa ratsastusta ja kannustamaan täysillä oman harrastuksen parhaimistoa.
  weckman.anna@gmail.com Anna Weckman

  VastaaPoista
 81. Douglas Lindelöwin ehdottomasti! Nuori ja niin lupaava ratsastaja, että varmasti tulee napsimaan isoja voittoja vielä, ja onhan hää jo nytkin aika menestynyt. Ratsastustyyli on todella siisti ja mieluinen, samoin kuin tyyli toimia hevosten kanssa. Ja Casello on upea hevonen, sellasesta unelmoin.

  evviuu@gmail.com

  VastaaPoista
 82. Odotan eniten Anna-julia kontion näkemistä. Hän on menestynyt suomalainen ratsastaja ja ihailen häntä koska hän ratsastaa todella siististi ja hänellä on tosi hyvä istunta. Lisäksi juulilla on ratsastettavanaan mielenkiintoisia ja todella lahjakkaita hevosia. Viimeksikin hihsissä juuli sai kaikista raikuvimmat aplodit ja juulin radan aikana jännittikin ja oli kiva tunnelma!
  Siru Heikkilä
  siru.heikkila@gmail.com

  VastaaPoista
 83. Kaikista eniten haluan nähdä Andrew McLeanin. Hän ei ole vain monipuolinen ja taitava ratsastaja, vaan myös hevosten käyttäytymistieteen professori ja mielestäni merkittävimpiä edelläkävijöitä hevosten hyvinvoinnin parantajana. Andrewn tekemä työ hevosten käyttäytymistieteen parissa auttaa jokaista ratsastajaa lajiin katsomatta -todella konkreettisesti ja yksinkertaisesti. Andrew on loistava luennoitsija ja osaa pilkkoa ongelmat niin pieniin osiin että kuka tahansa pystyy menetelmää hyödyntämään :) Suosittelen hänen luentojaan kaikille!

  VastaaPoista
 84. Ratsastaja, jonka haluaisin ehdottomasti nähdä areenalla ja joka on monesti voittanut Helsingissäkin pääluokkia on Pius Schwitzer. Hän on uskomattoman taitava ja hän on ollut malliesimerkkini pienestä lähtien. Hänellä on fantastinen istunta ja ennen kaikkea hän pitää hevosiaan ystävinään ja kumppaneinaan, eikä esineinä, jotka voi korvata jos nykyinen ei enää miellytä, kuten valitettavan monet huippuratsastajat tekevät. Hevoset ovat joillekin vain bisnestä ja rahareikiä, joilta odotetaan liikoja ja joiden elämän tarkoitus on pelkkä suorittaminen. Hevosten ei anneta olla hevosia. Mielestäni Piuksen ykköshevonen on Carlina: kuten Pius itsekkin on sanonut, parempaa hevosta ei voi löytää. On ihailtavaa, kuinka ratsastaja pistää hevosen itsensä eteen ja antaa menestyksen tuoman kunnian lähes kokonaan hevoselleen. Loppupelissä kuitenkin hevonen on se, joka hyppää. Carlinastakin näkee, kuinka valtava halu sillä on miellyttää ratsastajaansa. Heidän välinen luottamus on kiistelemättä varmasti 100%. Ratsastajana Pius on aina erittäin rauhallinen ja omaa hyvän kunnon joka näkyy hyvin istunnasta, joka on erittäin tasapainoinen. Siksi hevosenkin on helpompi hypätä ja tehdä tiukempia teitä kun kuski on tasapainossa. Usein näkee ratsastajia, jotka liikaa yrittäessään mm. hypyissä heittävät ohjat pois ja myötäävät niin että käsillä saisi hevosen korvista kiinni. Jalat heiluu lautasilla asti ja niin pois päin... Pius ei tee mitään liikaa tai liian vähän, vaan antaa hevosen tehdä tehtävänsä ja nauttia. Tästä syystä uskoisin Piusin olevan niin menestynyt. Olisi superhienoa joskus päästä juttelemaan tai näkemään hänet livenä... Ehkä nyt olisi mahdollisuus :-) Ratsastajat oppivat valtavasti asennoitumista ja erilaisia ajattelumalleja juurikin korkean tason hevosihmisiltä, jotka taatusti tietävät mistä puhuvat. Piusin aurasta voisi lyhyesti sanoa näin, että Pius Schwizer kuuluu kilparatsastajiin, jotka ratsastavat sydämellään ja antavat myös hevosystävilleen siihen mahdollisuuden!

  Makkonen Carita
  carita-makkonen@suomi24.fi

  VastaaPoista
 85. Suosikkiratsastajani on ystäväni Sari Asikainen, jonka ratsastuksen haluan nähdä Amateur Tourilla. Sari ei lukeudu HIHSin tähtiratsastajiin, mutta itse AMT finaalissa viime vuonna kisanneena tiedän, miltä tuo mahdollisuus tuntuu. Ratsastaa isolla hienolla areenalla, kuin ammattilainen ;) Itse sain paljon tsemppiä ja hyvää mieltä siitä,e ttä katsomossa mukana oli tuttujani ja sen mahdollisuuden haluan tarjota myös ystävälleni Sarille- että pääsen häntä mukaan tsemppaamaan!

  Heidi Kainulainen heidi.kainulainen@outlook.com

  VastaaPoista
 86. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 87. En voi sanoa ketään tiettyä mieliratsastajaa, mutta vastauksena sanon että haluaisin nähdä mahdollisimman paljon! Oppia kokeneemmilta ja saada inspiraatiota omiin ratsastuksiin, tietenkin haluaisin nähdä myös bloggaajia - varsinkin sinut Aada - iloisia hevosihmisiä ja tottakai kaikenmaailman härpäkkeitä pitäisi päästä ihailemaan kojuista.
  Haluaisin päästä kannustamaan ja jännittämään yhdessä kisailijoiden kanssa, kirjoittaa blogiini innostavan postauksen tapahtumasta ja saada iloisin mielin ponilleni kotiintuomisia. Yhtä ratsastajaa en kuitenkaan voi valita, sillä kaikki ovat loisteliaita omalla tavallaan - niin aloittelijat kuin ammattilaisetkin - ja kaikki häikäisevät ja opettavat omalla tavallaan!
  Lisäksi vielä se, kuinka olen vain kerran päässyt ihailemaan HIHSn loistoa ja siitäkin on vierähtänyt jo ainakin kolmisen vuotta - ellei enemmänkin!
  Kiitos!

  Petra Sandberg
  peta.98@hotmail.com

  VastaaPoista
 88. Voisin kompata nimimerkkiä "Peyta": Haluaisin nähdä mahdollisimman paljon! Ihan jo siitäkin syystä, että en ole koskaan Horse Showssa saanut mahdollisuutta käydä. Tykkään katsoa kyllä telkkarista ratsastusta, ja parastahan on kilpailijoiden oma arviointi ja analysointi, parhaillaan siitä voi oppia omaankin ratsastukseen jotain. En edes tiedä, ketä avajaisnäytöksessä ratsastaa, enkä edes löytäny Horse Shown sivuilta tätä tietoa? Joten en voi sanoa tarkkaan, ketä odotan eniten. Olisi kuitenkin hienoa nähdä etenkin lapsuuteni idoleita, mm. Sebastian Numminen. Myös erään suomalaisen kouluratsastajan haluaisin nähdä, sillä rakastuin eräissä kv kisoissa hänen hevoseensa, sekä ratsastajan ratsastukseen. En vaan millään muista ratsastajan ehkä hevosenkaan nimeä, mutta taisivat viime vuonna kisata Horse Showssa Dressage Knock-Outissa.

  Fanni Salo
  faanatar@gmail.com

  VastaaPoista
 89. Mulla on jo liput sunnuntaille, mutta Miisa Pulkkasen haluaisin nähdä:) (en siis osallistu kisaan)

  VastaaPoista
 90. Jeroem Dubbeldam (meniköhän kirjoitusasu oikein :D) olisi hienoa nähdä, sekä tietysti Anna-Julia Kontio, koska katsomossa on aina todella mahtava fiilis kun kotimainen ratsastaja on radalla :)

  Nina Höglund, nina.hoglund@kolumbus.fi

  VastaaPoista
 91. Eniten haluaisin nähdä kaikkien aikojen suosikkiratsastajani Jos Lansinkin taas Helsingissä. Mutta koska en usko hänen tulevan niin lähden kilpailuun mukaan uudella suosikkiratsastajallani Bertram Allenilla. Bertram on todella nuori ja noussut raketin lailla kaikkien tietouteen. Hän on kuitenkin ratsastanut jo pitkään ja pärjännyt ikäkausitasolla poneista lähtien. Hän on selkeä todiste siitä, että nuorenakin voi nousta kansainväliselle huipulle. Hänet on tuotettu systemaattisesti kohti suurempia ratoja ja hän pärjää uskomattoman hienolla, eleettömällä ja tunteikkaalla ratsastuksella. Hän on nostanut vanhan konkarin Romanovin uuteen loistoon, hevonen on vanha ja kokenut, tehnyt ihan hyvää tulosta aiempien ratsastajien kanssa, mutta nyt aivan erinäköinen nuoren Bertamin kanssa. Bertram on samaan aikaan erittäin kevyt ratsastaja, mutta silti vaikuttaa paljon hevosiinsa. Hän on läsnä, mutta samalla antaa hevosen hoitaa hyppäämisen. Haluaisin seurata häntä verryttelyssä, nähdä mitä hän tekee ennen hyppäämistä, kuinka paljon hyppää, minkälaisia esteitä. Analysoida miten verryttelee aikaluokkiin, miten pääluokkiin ja sitten vetää yhteen miten pärjäsi eri verryttelytavat huomioon ottaen.

  jopo@iki.fi

  VastaaPoista
 92. Anna-Julia Kontion minäkin soisin näkeväni. Taitavaa kotimaista ratsastajaa olisi ilo kannustaa, enkä ole koskaan häntä livenä nähnyt. Se olisi kokemus :)!
  nelliina(@)yahoo.com

  t. Nelliina

  VastaaPoista
 93. Meredith Michaels-Beerbaumin. Todella taitava ratsastaja, jolla on hieno istunta. Esikuva, jonka kantapään asennon koitan kopioida. ;) t. Tiina
  tiinamari.lanki@gmail.com

  VastaaPoista
 94. Anna-Julia Kontio. Todella taitava ja hänellä on hyvä yhteistyö hevosen kanssa. Haluaisin nähdä hänet, koska näin viimeksi 2013 hihs:ssä :) lindaaau@gmail.com

  VastaaPoista
 95. Odotan kovasti näkeväni kansainvälisiä huippuratsastajia, mutta kiinnostavimmaksi ratsastajaksi valitsen kuitenkin Suomalaisen Mikko Mäentaustan. Hän on kouluttanut alusta asti itse hevosensa joilla kilpailee, ja arvostan tätä suuresti ! Eternety D on hieno hevonen, muttei varmasti helpoimmasta päästä, ja Mikko on tehnyt sen kanssa ihailtavan hyvää työtä. Mikko on kehittynyt huimasti viime aikoina, jota on ollut ilo seurata, ja ratsukko suoriutuikin hienosti mm. EM-urakastaan. Odotan innolla näkeväni tämän ratsukon, ja toivon heille menestystä sekä nyt Horse Showssa, että myös tulevaisuussa muissa kilpailuissa !
  -Emilia
  emiliannna1@gmail.com

  VastaaPoista
 96. Martin Fuchsin haluaisin nähdä koska hän on hyvä ratsastaja ja ratsastaa hienosti. Tietysti haluaisin nähdä myös Anna-Julia Kontion ja muita suomalaisia este-ja kouluratsastajia. Odotan HIHSsiä paljon!

  Helmi
  heltsu03@gmail.com

  VastaaPoista
 97. Anna-Julia Kontio on kyllä sellainen kenet ehdottomasti haluaisin nähdä! Ikinä en ole, sillä Horse Show'ssa ei ole tullut käytyä, vaikka huippua olisi kyllä päästä! Varsinkin jos Juuli pääsee vain starttaamaan Pacificilla, olisi se ehdottoman upeaa nähdä, näiden yhteistyö vaikuttaa niin mutkattomalta ja mukavalta :-)

  Janina Pitkänen janinapee@hotmail.com

  VastaaPoista
 98. On lokakuu,

  ja mielessäni ei mikään muu,

  kuin Horse Shown kisat,

  ja ratsastaja Daniel Deusser, kolkyt ja risat!

  Hän mielessäni aina vain pysyy,

  mutta hänen näkemisensä minulta rahaa kysyy!

  Siksi toivon jonkun auttavan,

  ja liput onneen minun voittavan!

  Deusser ja hevonen maailmassa parasta on!

  Mikä Deusserin salaisuus on?

  En tiedä, mutta rakkauteni ehdoton,

  kun näen ratsukon ton!

  Fanny Mustala
  fannymustala@gmail.com

  VastaaPoista
 99. Instagram
  Käyttäjätunnus: jennifeerix
  Jenni Partti
  jenni.partti@hotmail.com

  VastaaPoista
 100. Haluaisin nähdä vihdoinkin pitkäaikaisen idolini livenä. Saksalainen Marcus Ehning on suosikki ratsastajani. Ratsastus on niin huikeaa ruudun takaa katsottuna että olisi uskomattoman hienoa nähdä hänen rata. Kun viimeksi kävin horse showssa niin ei päässyt katsomaan verryttelyä, mutta nyt kun se on mahdollista, halu paikan päälle on tuplasti kovempi! Ehningin hevosten käsittely taito on sellaista, mitä itse haluaisin oppia. Rakkaus ja luottamus näkyy hevosesta ratsastajaan ja päinvastoin.
  Suosikkiratsastajan lisäksi haluaisin nähdä hevosbloggaajia. Niiltä olen saanut todella paljon inspiraatiota oman hevosen kanssa treenaamiseen. Mukaan luettuna tietysti sinä! Toivottavasti näemme horse showssa! :)

  rebekka.suominen@hotmail.com

  VastaaPoista
 101. Haluaisin nähdä Roger Yves Bostin, on niin ihanan persoonallinen ratsastaja :)

  Ulla Ruottinen
  ullamaija@luukku.com

  VastaaPoista
 102. Hanna Tardiveau koska hänellä on niin hieno hevonen ja hän on myös hieno ratsastaja. Näin hänet vasta ratsastamassa kisoissa ja hienon näköistä oli.
  Annele Piukkala
  annelepiukkala@hotmail.fi

  VastaaPoista

Aadan hevoselämää -blogiin voi kommentoida rekisteröityneenä käyttäjänä tai nimettömästi. Kommentteja ei valvota etukäteen, mutta niiden sisällön tulee noudattaa Suomen lakia ja nettikettiä. Kaikki palaute on tervetullutta, kunhan se esitetään asiallisesti.

Vastaan jokaiselle kommentoijalle. Otathan huomioon, että joissain tapauksissa vastausaika voi venähtää pitkäksi. Olen kuitenkin kiitollinen jokaisesta kommentista! :)

Suositut tekstit

Viikon luetuimmat

Instagram @aadalatti

Rekisteröityneet lukijat