maanantai 19. elokuuta 2013

#218: WKND 2013

Olen pitänyt tämän blogini lähes täydellisen hevosaiheisena paikkana, sillä en halua tuoda esille muusta elämästäni tarkempia yksityiskohtia. Jo blogin nimikin viittaa sen aihealueeseen: Aadan hevoselämää. Nyt päätin tehdä pienen muutoksen näin yhden postauksen ajaksi ja antaa lifestylepostaukselle oman vuoronsa! Luvassa on kattava ja täydellisen hevoseton postaus viikonlopustamme Weekend Festivaaleilla, joten ne lukijat, jotka eivät halua lifestylepostausta lukea, voivat suosiolla skipata tulevat kuvat ja videot. Kaikki kuvat ja videot ovat muuten kuvattu kännykällä, eli laatu ei päätä huimaa!
 
Ketkä lukijat olivat Weekendissä tänä vuonna?
 
Tästä se lähtee!
Odotellessamme alueelle pääsyä otettiin NRJ:n iltapäiväjuontaja Tuija Pehkosen kanssa yhteiskuva!
Tosiaan, olimme siis kaverini Sarinan kanssa viettämässä uskomattoman hienot kaksi päivää Helsingin Kyläsaaressa järjestetyillä Suomen suurimmilla elektronisen tanssimusiikin festareilla. Olin Weekendissä myös viime vuonna, mutta tämän vuoden järjestelyt ja artistikattaus oli aivan vertaansa vailla - mukana olivat muiden muassa maailman eniten ja kolmanneksi eniten tienaavat DJ:t Calvin Harris ja David Guetta.
 
Hain Sarinan juna-asemalta torstai-iltana töiden jälkeen, jolloin festarifiilistelyt pääsivät kunnolla käyntiin. Perjantaina herätys oli hieman kuuden jälkeen ja lähdimme tallille ratsastamaan Champin, josta matkamme suuntasi juomaostoksille. Mukaan tarttui kaikkea ihan normaalista lonkerosta vähän erikoisimpiin juomiin sekä tietysti pientä purtavaa nälän yllättäessä. Lähdimme valmisteluiden jälkeen festarialueelle jo ennen puoltapäivää, vaikka portit aukesivatkin vasta kahdelta - halusimme olla paikan päällä ajoissa ostamassa jatkolippuja Tivoliin ja muutenkin fiilistelemässä festaritunnelmaa hyvän sään saattelemana!
 
Perjantain ensimmäinen näkemämme artisti oli Far East Movement, jota seurailimme hetken aikaa. Lähdimme kuitenkin nopeasti odottelemaan Cheekin aloittamista, sillä halusimme päästä mahdollisimman lähelle lavaa: olimmekin lopulta vain muutaman metrin päässä aidasta. Cheekin keikka oli todella hyvä ja paikalla oli jo tällöin aivan järkyttävän paljon ihmisiä! Tunnelma oli huippuhyvä ja kaikilla näytti olevan hauskaa.


Cheek!
Tällaiset kokistölkit teetettiin itsellemme, aika hauskaa :)
Cheekin jälkeen taisimme piipahtaa hetken aikaa Redraman esiintymisteltassa, kunnes jatkoimme matkaa Examplen esityksen alun odottelemiseen. Examplelta tiesin ennestään vain kaksi biisiä, jotka molemmat laitoin tuohon videollekin. Kokonaisuudessaan positiivinen yllätys ja varsinkin tuon Change the way you kiss me -biisin kohdalla ihmiset olivat aivan sekaisin!
 
Examplen jälkeen kävimme hengailemassa alueella ja näimme tuttuja. Päätimme lähteä jonottamaan Calvin Harrisin keikkaa varten reilu puolitoista tuntia ennen sen alkamista, eli meiltä jäi kokonaisuudessaan Armin van Buurenin setti väliin. Olimme kuitenkin hyvin tietoisia tästä jo etukäteen, eikä festareille kuulu koskaan lähteä "mulle kaikki heti"-periaatteella, joka ilmeisesti oli osalla katsojista (ainakin Iltalehden suuruudenhakuisten otsikoiden ja juttujen mukaan). Pääsimme kuin pääsimmekin lähes eturiviin, edessämme oli vain yksi ihmisrivi (eli yksi ihminen kummankin edessä) ja nämäkin sattuivat olemaan meitä lyhyempiä ja oikein mukavia ihmisiä, joiden kanssa juttelimme hieman ennen keikkaa.
 
Ostettiin noita leitä tuolta ja pidettiin niitä sitten molemmat päivät - tottakai!
Tunnelma CHECK :D
Calvin Harris <3
 
 
Illan paras osuus oli ehdottomasti Calvinin keikka! Mies on syystäkin maailman eniten tienaava DJ, sillä koko kymmentuhatpäinen yleisö (eli kaikki, jotka telttaan mahtuivat) oli koko ajan mukana ja nautti varmasti täysin siemauksin koko esityksestä. Lähdimme Calvinin lopetettua autokyydillä kotiin, sillä seuraavana päivänä oli vuorossa jälleen talleilua ennen uutta festaripäivää.
 
Perjantain koostevideon biisit menevät suunnilleen seuraavanlaisesti (korjatkaa, jos en ole tiennyt biisin nimeä/se on väärin!):
 
0:00 : Cheek - Jos  mä oisin sä
0:18 : Cheek (ft. Jukka Poika) - Jossu
0:36 : Cheek (Dingo) - Levoton tuhkimo
0:50 : Cheek - Timantit on ikuisia
1:51 : Example (ft. Calvin Harris) - We'll Be Coming Back
2:07 : Example - Change the way you kiss me
2:33 : Calvin Harris (ft. Kelis) - Bounce
2:53 : Calvin Harris (ft. Tinie Tempah) - Drinking from the bottle
4:01 : Calvin Harris (ft. Rihanna) - We found love
5:27 : Calvin Harris - en muista nimeä
5:47 : Calvin Harris - en muista nimeä
6:03 : Calvin Harris (ft. Florence Welch) - Sweet Nothing
 
Lauantaina olimme Kyläsaaressa vasta kolmen jälkeen, jolloin hieman sateli vettä. Se ei menoa haitannut, vaan suuntasimme pienen palloilun jälkeen odottamaan Innan keikkaa. En ollut aiemmin edes kuullut tämän laulajan nimeä yhdistettyinä biiseihin, jotka häneltä tiesin, mutta Sarina onneksi valaisi mua asiasta aamulla näyttämällä muutamia tunnetuimpia kappaleita youtubesta. Innan keikan jälkeen yritimme lähteä katsomaan Cazezetten keikkaa, mutta koska lavan lähellekään ei päässyt (olimme liikkeellä vasta keikan alettua), päätimme suunnata kulkumme Asteen luokse. Jaksoimme olla tuolla hetken aikaa, jonka jälkeen palloilimme jälleen alueella ostaen muun muassa ihmeellisen kynän, jonka jälki loisti tietyssä valossa. Piirtelimme sillä sitten naamoihimme ja käsiin, jonka jälkeen kaikki vaatteemme ja laukkumme olivat ihan liidussa.. No, se ei menoa haitannut!
 
Lauantai - ready to go!
Pakollinen kuva rannekkeista
Inna!
 
Noin tunti ennen David Guettan keikkaa menimme odottelemaan lavan eteen. Saimmekin hyvät paikat, sillä emme halunneet enää eturiviin sen ahtauden vuoksi, mutta olimme kuitenkin reippaasti alle puolessa välissä koko ihmismassaa. Oman pituuteni ansiosta näin hyvin lavalle, jotain hyötyä siis tästäkin! Meidän vieressä oli jälleen muutamia mukavia ihmisiä, joiden kanssa juttelimme hieman ja pidinkin itseasiassa kahta näistä hartioillani keikan aikana hetken, sillä molemmat olivat sen verran lyhyitä, etteivät nähneet muuten ilmeisesti kunnolla. Koin myös suuren yllätyksen, kun viimeisen biisin kohdalla Viivi ilmestyi jostain moikkaamaan! Uskomatonta, että siellä kymmenien ja kymmenien tuhansien ihmisten joukossa juuri Viivi sattuu löytämään mut ja vielä muistaakin - olimme siis Stephexillä Belgiassa samaan aikaan töissä vuonna 2011. Sovimme, että nähdään jossakin  vaiheessa tai ainakin vaihdamme kuulumisia useammin!
 
Guettan keikka oli huikea, aivan kuten viimekin vuonna! Mukana oli kaikenlaista musiikkia ja valoshow oli hieno. Kun Guetta lopetti, monet ryntäsivät katsomaan Sebastian Ingrossoa telttaan, joka taisi kylläkin olla jo silloin tupaten täynnä. Menimme itse suosiolla anniskelualueen kautta teltan takaosaan ja hengailimme siellä hetken. Emme kuunnelleet Ingrosson esitystä sen pidempään, vaikka hyvä DJ hänkin on, vaan jatkoimme matkaa Helsingin yöhön Weekendin virallisille jatkoille Fredan Tivoliin. Tarkoituksenamme oli olla baarissa pilkkuun asti, mutta väsähdimme hieman kolmen jälkeen ja suuntasimme mäkin kautta bussilla kohti kotia. Nukkumassa olimme hieman viiden jälkeen ja sunnuntaina heräsimme suunnilleen kahdelta!
 
Lauantain koostevideon biisit menevät suunnilleen seuraavanlaisesti (korjatkaa, jos en ole tiennyt biisin nimeä/se on väärin!):
 
0:00 : Inna - More than friends
0:17 : Inna - Amazing (?)
1:13 : Aste - en muista nimeä
1:40 : David Guetta (ft. Akon, Ne-Yo) - Play Hard
2:46 : David Guetta (ft. Akon, Ne-Yo) - Play Hard
2:56 : David Guetta, ei vissiin mikään oikea biisi?
3:08 : David Guetta (Eric Prydz) - Everyday
3:22 : David Guetta, ei vissiin mikään oikea biisi?
3:34 : David Guetta (Far East Movement) - Get Up Rattle
4:09 : David Guetta, ei vissiin mikään oikea biisi?
4:31 : David Guetta, ei vissiin mikään oikea biisi?
4:56 : David Guetta (ft. Sia) - Titanium
5:45 : David Guetta (ft. Sia) - She Wolf
6:38 : David Guetta (ft. Usher) - Without You
7:11 : David Guetta (ft. Usher) - Without You
8:31 : Jatkot Fredan Tivolissa
 
Tässä näätte näitä hienoja piirrustuksia käsiin ja naamaan. Mukana myös kaverini Kia :)
David Guetta <3
 
 Pakko sanoa, että olipahan taas yksi kesän huikeimmista muistoista ja viikonlopuista! Pääosin hyvät säät, upeat artistit, mahtavat kaverit ja hyvät järjestelyt takasivat unohtumattoman kokemuksen. Lehtien mukaan ihmiset olivat valittaneet melusta ja vaikka mistä muusta, mutta koska melurajat eivät ylittyneet ja tällaiset festarit ovat todellakin vain kerran vuodessa, voin hyvillä mielin todeta, että mikäli jonkun ihmisen elämä meni tästä oikeasti pilalle, niin menköön. Ei kukaan voi olla niin pikkusieluinen, etteikö ymmärtäisi, että festareista lähtee aina ääntä.. Tai että keikoille joutuu jonottamaan ajoissa, mikäli haluaa päästä mahdollisimman eteen. Vähän festarihenkeä mukaan!
 
Ensi vuonna olisi tarkoitus suunnata myös ehkä maailman huikeimmille festareille Belgiaan, nimittäin Tomorrowlandiin! Katsotaan, tuleeko siitä koskaan mitään. Mutta nyt suuntaan nukkumaan, sillä huomenna on jälleen normaali valmennuspäivä ja tarkoituksena on tehtä kattavampaa hevospostausta. Mitäs piditte tällaisesta lifestyletyyppisestä postauksesta - teenkö jatkossa lisää aina silloin tällöin? :)
 
HAHAHA, tässäpä hieno loppukevennys :) tää oli lauantaiaamulta, kun lähdettiin tallille...
 

38 kommenttia

 1. perjantain koosteessa Calvinin soittamat biisit oli Sebastian Ingrosso, Tommy Trash & John Martin - Reload ja Otto Knows - Million Voices :)

  Oli kyllä huikeet festarit, ite en päässyt Calvinia enkä Ingrossoa telttaan kattomaan vaikka suht ajoissa menin teltalle.. Kuulemma siellä olis molempina päivinä reunassa/takana ollu tyhjää tilaa vaan mistäs mä sen olisin tienny ku oviaukossa oli aivan jäätävä tungos ku jengi ilmeisesti jäi siihen ovensuuhun jumittamaan. No, tästä opittiin ens vuotta varten jos sillonki on jotain telttameininkejä :D Kokonaisuutena ihan superhienot kaks päivää!

  Eikä mua ainakaan haittaa tällaset satunnaiset lifestylepostaukset :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Okei kiitti, lisään tonne! Ja nimenomaan oli tosi kivat kaks päivää :)

   Poista
 2. Tosi kiva tämä tämmöinen lifestyle postaus! Ja oli varmasti kivaa! :)

  VastaaPoista
 3. tää oli tosi kiva postaus ja olin itekkin tuolla kumpanakin päivänä! :)

  VastaaPoista
 4. Minäkin olin wkndssä lauantaina. Guetta oli pakko nähdä tänäkin vuonna. Ja mahtava postaus ! :)

  VastaaPoista
 5. Itekki haluisin tomorrowlandiin, mut sinne on melko vaikee saada lippuja kun kaikki menee kahessa minuutissa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. tuttu sai tuurille ja kaverillensa tomorrowlandiin liput. Ja pulittiki niistä aika suolaset hinnat. Varotuksen sana siis, monet vuosia yrittäny saada lippuja sinne mutta tosiaan muutamassa minuutissa myy kaiken.

   Poista
  2. jep tiedossa on, pitää alkaa selvittelemään vähän että miten ensi vuoden tilanne :) ehkä meillä käy yhtä hyvä tuuri kuin JB:n lippujen kanssa!

   Poista
  3. lipunmyynti tomorrowlandiin avautuu ensin belgialaisille ostajille ja siksi ulkomaisille lippuja on paljon vahemman tarjolla. Kannattaa yrittaa loytaa joku belgiassa asuva ostamaan liput.

   Poista
 6. Ihan kiva lukea välillä tämmösiä lifestylejuttujakin, mutta toki hevosjuttujen takia tätäkin blogia luen. Eipä se kuitenkaan haittaa, jos toisinaan tällaistakin on !

  Tuo Asteen biisi on muuten 'Varo' :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu ei näitä tänne ala tämän enempää tulemaan, se pari kertaa vuoteen vain :)

   Ja lisäilen tuon listaan, kiitos!

   Poista
 7. Olin myös Weekendissä perjantaina ja vaikka tungos teltassa Calvin Harrisin keikan aikana olikin melko tukala, ei siitä voi mielestäni pelkästään järjestäjiä syyttää. Ei ehkä kannata väkisin tunkea telttaan, jos näkee sen olevan ihan täysi? Iltalehden otsikotkin tosiaan hieman suurentelevia :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. sepä se! laitoinkin Iltalehteen itse kommenttia, että ei nyt ihan olis tarvinnut kaaokseksi väittää.. :D

   Poista
 8. Tämmöisetkin postaukset on tosi kivoja, ehdottomasti saa tehdä lisää näitä! :)

  Voi että, mä kuulin Weekendistä pelkkää hyvää ja jälkeenpäin kadutti hirveästi kun en itse lippuja sinne hankkinut. Tosin, kun tässä kyläsaaren vieressä asun, kaikki musiikki kuului oikein selkeästi ihan kotiini asti. Kumpanakin iltana oli kyllä vielä pakko mennä rannalle fiilistelemään Calvin Harrisia ja David Guettaa. Mutta varmasti vielä tuplasti hauskempaa olisi ollut jos olisi ollut oikeasti paikanpäällä. :D Mieltä paransi kuitenkin, kun lauantai-iltana nähtiin screeneiltä David Guetta. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mutta hei, sulla oli kuitenkin ihan superhyvä tilaisuus rannalta käsin kuunnella ja valotkin näkyivät varmasti :) ensi vuonna sitten paikalle!

   Poista
 9. siis pakko tulla ihan sanomaan ei mitenkään pahalla tai mitään mutta kun laitoit joihinkin biiseihin että "ei ilmeisesti mikään biisi" nii tottakai ne kaikki on biisejä DJ atisteilla on paljon biisejä joita ei suuriyleisö tiedä ollenkaan jos ei itse aristin levyjä ole kuunnellut tai muuten spotify soittolistoja tms eikä kaikkia löydy tietenkään sieltäkään!
  Oli ihan mahtavat festarit olin itekki molempina päivinä, perjantaina jäi alusta monet artistit välistä niinkuin myös lauantainakin hieman hitaiden kavereideni takia, mut huiput festarit ensivuonna uusiksi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo hahah ei tietenkään kaikki ole tunnettuja biisejä tai muuta sellaista, mutta joukossa oli kuitenkin myös ihan perus biittijumputustakin, jotka eivät mitään biisejä olleet, vaan tällaisia festareita varten tehtyjä täyteosuuksia. En sitten tiedä, oliko joku noista sellainen vai oliko kaikki ihan kappaleita :) itse kun en juuri muuta kuin radiota kuuntele ja kaikki nuo nimeämäni biisit muistin, en siis kerennyt selvittämään esim biisinetsintäkoneiden avulla niitä!

   Jee hyvä että teilläkin oli hauskaa :) ens vuonna hoputat kavereitas vähän reippaammiksi!

   Poista
 10. Tosi kiva postaus lisää tälläisiä! (:

  VastaaPoista
 11. Haha hyvä postaus!
  Varmasti oli hyvat festarit ja vaikka melurajat ei ylittyny, tänne 10km päähän itä-helsinkiin kuulu tosi hyvin kaikki! Jos oisin tuntenu noita artisteja, ni biisit ois varmasti tunnistanu :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Paras oli kun Aste sanoi, että "ihmiset on eilen valittanu miten kovaa kuuluu musiikki. Pistetään nyt kuuluu vielä kovempaa!" ja sit kaikki vaan huus hulluna ja musiikki oli sairaan kovalla :D

   Poista
 12. Tosi kiva postaus! :) Tais olla teillä aika kivaa, ainakin mitä postauksesta voi päätellä! ;)

  Ja ei nämä lifestyle postaukset haittaa, mutta onhan se champ herra aika ihana ja mahtava! ♥

  VastaaPoista
 13. http://varusteurheilu.blogspot.fi/2013/08/jalleen-kuvapostaus.html

  Vilahtiko Champ tässä blogissa "tyylikkäänä ratsukkona"? :D

  VastaaPoista
 14. iha sairaan hieno toi Guetan keikan kuva ! :)

  VastaaPoista
 15. sain ihan järjettömästi kylmiä väreitä kun katoin noi videot!! :D

  VastaaPoista
 16. Rakastuin tohon sun banneriin!c:
  Ja toosi kiva postaus, olisin itekki halunnu olla tuol!

  VastaaPoista
 17. Mikä pinkki tölkki sulla on tuossa Tuijan kanssa otetussa yhteiskuvassa? Uutta siideriä? Ikinä nähnytkään noin söpön pinkkiä tölkkiä 8)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikun se oli jotain lonkeroa, joka maistu vadelmalta ja sitrushedelmiltä.. Mun mielestä sen jälkimaku oli aivan karsea, mutta Sarinan mielestä ehkä parasta koskaan :D Toi ekassa kuvassa oleva kuohari on aivan törkeen hyvää, suosittelen!

   Tosiaan, en muista ton lonkeron nimeä. Ostettiin cittarista ja kuulemma ainakin s-kaupoissa on myös, eli löytyy varmaankin lonkeroiden joukosta jos haluut ostella :)

   Poista

Aadan hevoselämää -blogiin voi kommentoida rekisteröityneenä käyttäjänä tai nimettömästi. Kommentteja ei valvota etukäteen, mutta niiden sisällön tulee noudattaa Suomen lakia ja nettikettiä. Kaikki palaute on tervetullutta, kunhan se esitetään asiallisesti.

Vastaan jokaiselle kommentoijalle. Otathan huomioon, että joissain tapauksissa vastausaika voi venähtää pitkäksi. Olen kuitenkin kiitollinen jokaisesta kommentista! :)

Suositut tekstit

Viikon luetuimmat

Instagram @aadalatti

Rekisteröityneet lukijat