tiistai 22. lokakuuta 2013

#240: Kuvapostaus - lentävä kumipallo

Helsinki International Horse Showsta on luvassa laajempi ja runsain kuvin varustettu postaus varmaan huomenissa, mutta tänään en vain jaksanut alkaa sitä vielä kirjoittamaan. Siispä päätin ottaa illalla kameran mukaan tallille ja suunnata läheiselle pellolle napsimaan muutaman otoksen Champista. Kuvien laatu on heikkoa, sillä pimeys yllätti nopealla saapumisellaan - en kuitenkaan viitsinyt jättää näitä kuvia julkaisematta, joten laitan ne esille laaduttomuudesta huolimatta..
 
Moni blogin lukija onkin jo löytänyt tiensä blogin Facebook-sivuille, sillä tuhannen tykkääjän raja ylittyi vähän reilun vuorokauden päästä sivuston luomisesta. Käykäähän loputkin tykkäilemässä, jolloin saatte reaaliaikaisempana kaikkea pikkuinfoa meidän arjesta! Facebookissa kerroinkin jo, kuinka päivä alkoi estevalmennuksen merkeissä ihanan kirkkaassa auringonpaisteessa. Itseasiassa koko päivä on kulunut tallilla, sillä oman tuntini jälkeen kävin suoraan klippaamassa erään ponin ja siitä sitten suuntasin suihkun kautta takaisin Champin luo loppuillaksi hengailemaan. Sieltä nämä kuvat sitten ovat :)
 
Mikä kuvista on suosikkinne?

"Moro mamma! Taas sä täällä, onks herkkuii!"
"Mä kuulen et sullon herkkujaaa....! Tänne äkkii kans"
*RUOKAAAAA* "kauhee nälkä kuolen ihan justii jos en saa tota namia..!"
"Kiitti Kia hei mut onks lisää?!"
Ahne possu on hienona, mutta kiinnittäkää huomio ylelliseen yksityiskohtaan: heinänkorsi suussa...

"Ei sun tarvi seistä niin kaukana, kyl mä voin kävellä lähemmäski! tarvii tehä asioita nii vaikeesti hei!"

 "No nyt loppuu tää paikallaan seisominen ja meikä järjestää vähän actionii!"
"OON MAAILMAN HURJIN HEPPA vähänku se musta ori vai mikä uljas olikaan...!!!"
Kun ei pääse enää sivummalle niin irrotaan sitten maasta kaikilla jaloilla... :D Tää ei siis ollut se pahin loikka, Champ teki ensin kerran vastaavanlaisen hypyn, mutta kääntyi samalla 180 astetta ympäri ja loikkasi varmaan 2 metriä ilmaan joka kintullaan yhtä aikaa... Yksinkertaisuuden huippu! Ja syy näihin loikkiin ei siis ollut pelästyminen, vaan se, että pyysin sitä ravaamaan muutaman askeleen kuvia varten..
"Äh okei okei mä tuun takasi maanpinnalle.."
"Oon niin hurja et ihan itteeki hirvittää!"

45 kommenttia

 1. Hahaa ihana champ!:D

  VastaaPoista
 2. Ihania kuvia :) Ei kuvien tarvitse olla kuvaustaiteen ja -tekniikan ihmeitä, jos niistä välittyy tunnelmaa. Noissakin kuvissa on sellaista lartiguemaisuutta ja eläväisyyttä :)

  VastaaPoista
 3. Eikä! Aivan ihana villi pikku (:D) heponen! <3 Hahaah, on sulla kyllä sulonen heppa! :)

  VastaaPoista
 4. Ihania, sulosia kuvia! Kuvateksitit on tosi hyviä!! :D

  VastaaPoista
 5. Eikö muuten teillä päin oo lunta? Mun lempparikuvat oli 10 ja 12!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei oo vielä, toisaalta harmi kun lumesta tykkään mutta toisaalta hyvä kun hokkeja ei vielä ole.. :)

   Poista
 6. Ihania kuvia! Mites ne Champin takajalat?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Parempaan päin, muttei hyvät vielä.. En oikeen tiedä mikä niissä voisi olla, veikkaan ehkä maaperää mutta aika hurja reaktio olisi. Sulfa laitetaan jos muu ei auta :)

   Poista
  2. Parempaan päin, muttei hyvät vielä.. En oikeen tiedä mikä niissä voisi olla, veikkaan ehkä maaperää mutta aika hurja reaktio olisi. Sulfa laitetaan jos muu ei auta :)

   Poista
 7. Ihania kuvia! Kaikki oli hienoja :)

  VastaaPoista
 8. Champ on niin hauska, ja elämän iloinen! :)

  VastaaPoista
 9. Ihana champ, ja sinä!:D :)

  VastaaPoista
 10. toi eka on ehdoton lemppari! ihana <3

  http://elamanikuvina.blogspot.fi

  VastaaPoista
 11. Eikö sua pelota yhtään kun se nousee pystyyn, jos se vahingossa vaikka hyppäis sun päälle tai jotaki? Mutta on se kyllä hieno! :) Miten sä yleensä loimitat Champin näin alkutalvesta, kun kelit on siinä 5 ja -5 asteen välissä ettei enää oo lämmin muttei mitään kunnon toppaloimeekaan oo hyvä vielä pukea? Käytäksä sillä tallissa sitten mimmosta loimea? Entä jos menisit kentällä perusrastsastuksen niin laittaisitko ratsadtusloimen koko ratsastuksen ajaksi? Kiitos hirmusesti jos jaksat vastata! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ainahan se riski on, että hyppää päälle, mutta tossa tilanteessa se pomppasi niin voimakkaasti sivulle ja poispäin musta, että riski oli enemmänkin se, että pääsee irti. Enkä mä tietysti sitäkään halua, ensimmäinen kerta tolle pomppaamiselle tuli mullekin ihan yllätyksenä :D

   Mulla on tällä hetkellä tallissa 200g paksu kaulakappaleellinen tallitoppis ja ulkona siihen päälle vielä sellanen high-neck fleecevuorellinen sadeloimi. Vielä viime viikolla meni 150g kaulakappaleettomalla tallitoppiksella sisällä ja siinä päällä ulkona kaulakappaleeton sadeloimi. Yritän nyt loimittaa enemmän, kun toi on kasvattanut karvaa niin paljon siihen nähden, että klippasin just (täytyy klipata ens viikolla taas nimittäin).

   Puen ratsastusloimen koko ratsastuksen ajaksi myös maneesiin pakkasilla, alkukäyntien, -ravien ja -laukkojen ajaksi myös enkkufiltin ja fleecen :) Tietty plussakeleillä ei ratsastusloimea tarvii ja enkkuviltin voi jättää pois!

   Poista
 12. Millä oot tehny ton bannerin? Wau! Champ on hurja :D

  VastaaPoista
 13. Rupesin miettimään, että kun oot joskus muistaakseni sanonut et sulla on instagram ja kysymyspostauksessa sanoit et sulla on lumia puhelimena, niin miten oot siihen saanut instagramin/pystyt lisäämään kuvia? Kun mun tietääkseni lumioihin ei saa instagramia vai olenko aivan väärässä? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla oli lumia, mutta se hajos tässä syksyllä :) loin instagramin sillon kun mulla oli iPhone, mutta se varastettiin, jonka jälkeen sain lumian enkä käyttänyt IGtä ollenkaan, nyt kun mulla on samsung niin käytän taas :) ja joo vissiin lumiaan ei saa instagramia!

   Poista
  2. Lumiaan saa sellasen sovelluksen ku instacam, joka on niiku lumian instagram. Ja sit erikseen pitää ladata sovellus, jolla saa lisättyä kuvia sinne.

   Poista
 14. Ihana hevonen sulla, mutta samalla aika hurja! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei se yleensä oo hurja, jos sen tekee tollaseen tilaan niin sitten se on :D kisahepat ei oo pystyynkuolleita yleensä.. Valitettavasti näin meidän kannalta :D

   Poista
 15. Ihana tää sun proffa bloggerissa :)

  VastaaPoista
 16. Voi että miten ihania&hauskoja kuvia, en osannu valita suosikkia!:D

  VastaaPoista
 17. Ihana Champpii en kestä !! ♥ ♥ Nuudelilla oli eilen vähän samanlaisia muuvseja, tosin silleen toisin päin et takapää ilmas..........

  VastaaPoista
 18. kivoja kuvia. Olis tosi kiva jos joskus tekisit tarkemman postauksen teidän loimista(:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. voisin mä tehdäkin, mutta loimittminen jakaa niin mielipiteet, että siitä syntyisi vaan tappelua.... :D

   Poista
 19. Miten sä luulet et toi sun hevoses pärjää talvella ku sulla nyt jo sillä tallitoppis+fleecevuorellinen sadeloimi?!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mä luulen et toi mun hevonen pärjää ihan silleen et ku muutetaan talveks aina Australiaan nii ei tuu kenellekään kato kylmä ;)

   Haloo, samalla tavalla kuin viimekin talvena? Loimitan kunnolla... Kaikki ei halua kasvattaa hevosilleen sellaista 5cm paksua suokkitalvikarvaa, jonka kanssa ei voi tehdä yhtään mitään.

   T. Ihminen, joka klippaa kesäkarvankin hevoselta

   Poista
 20. 11 ja 3 ja noi pomppu pystyyn nousu kuvat! :DD

  VastaaPoista
 21. 13, 14, ja 15. Hauskimmat! Toi ekakin oli jotenkin niiin söpö.

  VastaaPoista
 22. Aivan ihania kuvia! <3 Meijän hevonen myös esittelee välillä tuommosia pomppuja :D

  VastaaPoista

Aadan hevoselämää -blogiin voi kommentoida rekisteröityneenä käyttäjänä tai nimettömästi. Kommentteja ei valvota etukäteen, mutta niiden sisällön tulee noudattaa Suomen lakia ja nettikettiä. Kaikki palaute on tervetullutta, kunhan se esitetään asiallisesti.

Vastaan jokaiselle kommentoijalle. Otathan huomioon, että joissain tapauksissa vastausaika voi venähtää pitkäksi. Olen kuitenkin kiitollinen jokaisesta kommentista! :)

Suositut tekstit

Viikon luetuimmat

Instagram @aadalatti

Rekisteröityneet lukijat