maanantai 30. joulukuuta 2013

#287: Kuukauden sponsoriesittely

Vuoden viimeinen postaus julkaistaan Veljekset Wahlstenin kanssa yhteistyöpostauksen merkeissä. En valinnut joulukuussa ollenkaan itse sponsorituotetta, vaan sain postissa yllätyksen viikkoa ennen jouluaattoa. Olipa mukava yllätys! Posti toi mukanaan pienen kirjeen ja sen mukana aivan ihanan uutuuden, jonka esittelen tässä teille.
 
Kyseessä on siis pieni pakkaus nimeltään "Hevosen viisaus", joka sisältää neljäkymmentä kappaletta erilaisia kortteja hevosmaalauksin ja mietelausein varustettuna. Korttien kuvituksesta vastaa Katja Hannula ja hänen työnsä ovat varmasti suurimmalle osalle Suomen ratsastusmaailman ihmisistä tuttuja - niitä näkee esillä erilaisissa hevosalan kilpailuissa ja tapahtumissa. Mietelauseiden takana on vastaavasti Katariina Alongi.
 

 
Heti pienen pakkauksen avatessani ihastuin sen ulkonäköön ja varsinkin maalausten taiteellisuuteen. Olen aiemminkin unelmoinut saavani Hannulan maalauksia itselleni, mutta nyt mulla on niitä useampia näin pienemmässä koossa! Syventyessäni tarkemmin mietelauseisiin nousi esiin valtavasti aivan normaalissa arjessa vastaantulevia tilanteita, jotka kortit osasivat pukea hyvin sanoiksi. Pakkauksen takakannessa komeilee seuraava teksti:
 
"Hevoset ovat herkkiä olentoja, jotka kommunikoivat tunteiden avulla. Niillä on synnynnäinen lahja ymmärtää ihmistä. Hevoset tulevat elämäämme opettamaan meille jotakin itsestämme ja elämästämme. Vahvista yhteyttäsi hevosiin ja itseesi ottamalla vastaan hevosen viisaus."
 
Voisin itse hyvin laittaa näitä kortteja jonkunlaiseksi koosteeksi esimerkiksi huoneeni seinälle, sillä niiden mietelauseet ovat moneen eri elämäntilanteeseen soveltuvia ja pysäyttävät hetkeksi miettimään tämän kaiken kiireen keskellä. Antaisin myös melkein mitä vaan ollakseni yhtä hyvä piirtämään ja maalaamaan hevosia kuin Hannula on!
 

 
Muutama kaverini sai tämän korttikokoelman joululahjaksi ja suurin osa heistä ihastui kortteihin todenteolla. Mielestäni tämä on oiva lahjaidea esimerkiksi hevosista kiinnostuneelle kaverille tai vaikkapa jollekin sukulaiselle, jolle hevosharrastus on läsnä juuri sinun kauttasi. Veljekset Wahlsten myy tätä hintaan 36 euroa.
 
Valitsin neljästäkymmenestä kortista kuusi omaa suosikkiani ja otin niistä teille kuvat. Valinta oli vaikea, sillä kaikissa korteissa on jotain omalaatuista ja hienoa! Yritin kuitenkin tehdä valintani sen perusteella, oliko kortin sanoma omaan elämääni sopiva tai säväyttikö kuvitus jotenkin erityisen paljon.
 
Onko joku törmännyt tähän aikaisemmin?
 


 

4 kommenttia

 1. Pomo oli saanut joltakin nuo ja ainakin sen kortin minkä itse ottin kuvasi hyvin sen hetkistä elämääni. Todella kauntiit kortit, ei vain ole hinnan vuoksi tullut viellä itselle ostettua.

  VastaaPoista
 2. Meilläkin tallilla opettajien kanssa luettiin näitä. Sain jonkun "haavoittunut hevonen" tms. Oli kyllä osuva teksti ja kaikilla muillakin oli viisaita sanoja korteissa. Oikeasti näistä saisi paljon positiivisia ajatuksia arkielämään.

  VastaaPoista
 3. Upean näköiset kortit, kuvitukseltaan kuin sisällöltäänkin :)

  http://pirinransu.blogspot.fi

  VastaaPoista

Aadan hevoselämää -blogiin voi kommentoida rekisteröityneenä käyttäjänä tai nimettömästi. Kommentteja ei valvota etukäteen, mutta niiden sisällön tulee noudattaa Suomen lakia ja nettikettiä. Kaikki palaute on tervetullutta, kunhan se esitetään asiallisesti.

Vastaan jokaiselle kommentoijalle. Otathan huomioon, että joissain tapauksissa vastausaika voi venähtää pitkäksi. Olen kuitenkin kiitollinen jokaisesta kommentista! :)

Suositut tekstit

Viikon luetuimmat

Instagram @aadalatti

Rekisteröityneet lukijat