tiistai 1. joulukuuta 2015

Joulukalenterin 1. luukku - Arvonta

Ihanaa joulukuuta kaikille! Tämän postauksen myötä pyörähtää käyntiin Aadan hevoselämää -blogin neljäs joulukalenteri. Aiempina vuosina kalentereissa on ollut enemmän tai vähemmän tietynlainen teema ja samalla linjalla jatkamme myös kuluvat kaksikymmentäneljä päivää. Voin kuitenkin etukäteen luvata, että tänä vuonna tulemme näkemään paljon videoita ja muisteluita menneiltä vuosilta sekä ison kasan erilaisia arvontoja. Kannattaa siis tosiaan pysyä mukana!

Kuten saatoitte huomata, muutti blogi ulkoasunsa hyvin jouluiseksi. Näissä merkeissä tulemme viettämään kuluvan kuukauden ja toivon todella, että nautitte pienistä hetkistä postauksieni parissa. Jos saatte kehitysideoita vielä tulevina päivinä, jättäkää ihmeessä kommenttia :) 

________________


Vuoden ensimmäinen joulukalenteriluukku aukeaa arvonnan merkeissä. Tänä vuonna blogin sponsori Veljekset Wahlsten tarjoutui mukaan tuomaan iloa pimeisiin talvipäiviin ja mahdollisti upean arvontasarjan, jonka osia avautuu pitkin joulukuuta. Jotta arvontaluukuista ei tulisi liian yksipuolisia, olen yhdistänyt niiden kanssa eräänlaisen sarjan vanhoja videoita ja kuvia menneiltä ratsastusvuosilta - ajalta, jolloin olin vielä ihan tavallinen ratsastuskouluratsastaja. Pääsette tutustumaan vanhoihin vuokrahevosiini, kisamuistoihin ratsastuskouluhevosilla ja paljon muihin sellaisiin asioihin, joita ette vielä koskaan aiemmin ole nähneet tämän blogin sisällössä!

Joulukuuun ensimmäisen päivän kunniaksi arvottavaksi tuotteeksi valikoitui Horse Comfortin pehmeä ja laadukas fleeceliivi. Koska sain tuotteet jo etukäteen itselleni, valitsin koon S:nä, sillä se on melko reilu ja menee esimerkiksi itselleni oikein hyvin. Mulla on siis myös itselläni tämä kyseinen fleeceliivi, kahvin värisenä. Tuotteen hinta on normaalisti 49 euroa, mutta sen saa jouluhintaan Wahlstenin joulukuvastosta 39 eurolla. Tänään arvottavan tuotteen väri on pinkki.


OHJEET OSALLISTUMISELLE:

 • Kirjoita tämän postauksen kommenttikenttään nimesi ja toimiva sähköpostiosoitteesi. 
 • Tykkää blogin Facebook-sivusta, Instagram-tilistä, ole blogin virallinen lukija google-tunnuksen avulla tai seuraa meitä Youtubessa.
 • Muista myös varmistaa, että olet tykännyt Veljekset Wahlstenin Facebook-sivusta! Jos sinulla ei ole tunnuksia Facebookissa, ei hätää. Joulun kunniaksi voit osallistua arvontaan myös ilman sosiaalisen median tunnuksia.
 • Tämän päivän arvonta suoritetaan 3.12.2015 kello 21:00, joten jätäthän kommenttisi siihen mennessä. Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti sähköpostitse. Mikäli sähköpostiin ei vastata kahden päivän kuluessa, arvotaan uusi voittaja.
Onnea arvontaan!


Ensimmäisen joulukalenteriluukun ansiosta kurkistamme muutaman vuoden taaksepäin aikaan, jolloin olin lähdössä ensimmäisen kerran Belgiaan Stephex Stablesille. Juuri tuota reissua ennen vietin kesääni Itä-Suomessa ja lähdimme käymään lähitallilaisteni kanssa silloisella Tahko Areenalla katsomassa yhtä hevosta. Hevonen oli tallilla ratsutuksessa ja kuinka ollakaan päädyin lopulta sen selkään muutaman kierroksen ajaksi testaamaan, miltä tamma sillä hetkellä tuntui.

Paikan silloinen omistaja Päivi kysyi, olinko ilmoittautunut seuraavan päivän estekisoihin. Mulla ei ollut tuolloin omaa hevosta, joten vastasin tietenkin kieltävästi. Suureksi yllätyksekseni Päivi kehotti mua kiirehtimään talliin ja hakemaan itselleni Orenda-tamman pikaista ratsastusta varten. Pian huomasin starttaavani kahdessa esteluokassa täysin vieraan hevosen kanssa. Luokkakorkeudet olivat pienet 70cm ja 80cm, mutta olin äärettömän onnellinen saamastani mahdollisuudesta. Olin tosiaan lähdössä seuraavalla viikolla Belgiaan, mutta sovimme, että tulisin ratsastamaan Tahkolle uudelleen paluuni jälkeen.Videoita ratsastuksestani Tahkolla: linkki x linkki x linkki x linkki

Saavuttuani Suomeen lähdin oitis viikoksi Tahkolle. Kaikki postauksen kuvat on kuvattu sen viikon ajalta, kesällä 2011. Sitä seuraavana viikonloppuna matkustin Tahkolle uudelleen osallistuakseni kisoihin, jonka jälkeen junamatkat Helsingin ja Siilinjärven välillä muodostuivat enemmän säännöksi kuin poikkeukseksi. Pääsin kilpailemaan syksyn tullen toisetkin kisat, joissa hyppäsin päivän aikana 12 starttia sijoittuen useita kertoja ja voittaen kolme luokkaa.

Ennen Tahkolle lähtemistäni olin kilpaillut pääosin kouluratsastuksen parissa, mutta Päivin valmennuksessa ja hänen hevosillaan pääsin hyppäämään ensimmäiset ratani 120cm korkeudella ja jopa starttaamaan niitä. Sain ratsastaa päivittäin 4-12 hevosta samalla, kun tein tallia aamuisin ja iltaisin. Osallistuin silloin tällöin myös Urmas Raagin valmennuksiin. Tahkosta muodostui mulle tärkeä paikka niin porukan kuin oppimisenkin kannalta. Näin jälkikäteen on vaikea ymmärtää, miten paljon vastuuta tuolloin kovin nuori ja kokematon tyttö sai itselleen. Olen kyllä ollut todella etuoikeutettu ja edelleenkin valtavan kiitollinen saamistani mahdollisuuksista!Aina ei onnistunut.. :D
Rafinan kanssa kisasin ensimmäisen 115/125cm -luokkani!
Kun Kapri eli entinen ylläpitohevoseni astui elämääni vuoden 2011 lopulla, harvenivat vierailuni puoleksi vuodeksi melkolailla kokonaan - taisin käydä Tahkolla kerran tai kaksi. Kun palasin seuraavana kesänä vuonna 2012 Hollannista, oli syksyn ohjelmassa jälleen enemmän Tahkolla puuhastelua. Tuolloin kirjoitin jo blogia, joten niistä hetkistä olettekin voineet lukea enemmän. Teimme esimerkiksi yhden videokoosteen reissusta, jolloin lähdin Tahkolle klippaamaan hevosia ja seuraamaan Urmas Raagin valmennuksia. Oma käteni oli tuolloin solisluun katkeamisen takia pois käytöstä, mutta se ei estänyt hauskanpitoa!

Tahkon ajoilta mulle jäi käteen valtavasti kokemusta erilaisten hevosten kanssa ja ennen kaikkea monia ihania ihmisiä elämääni. On ollut valtavan hienoa seurata, miten silloin niin nuoret tytöt ovat päässeet kilpailemaan kansalliselle tasolle ja pärjänneet hienosti uusien hevostensa ja muiden haasteiden parissa. Meillä oli Tahkolla mahtava porukka ja toivon, että tapaamme vielä joskus heidän kanssaan porukalla uudelleen. 

173 kommenttia

 1. Sonja Kangasniemi, sonja.kangasniemi@live.com
  Olen virallinen lukija, seuraan instassa ja fb-sivusta tykätty :)
  Myös veljekset wahlstenin fb sivusta tykätty.

  VastaaPoista
 2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 3. Milla Korkiamäki
  milla.korkiamaki@hotmail.com
  Kaikista sivuista tykätty ja virallinen lukija

  VastaaPoista
 4. Minttu Rita

  miksurita@gmail.com

  Olen valmiiksi jo seurannut ig,blogin virallinen lukija jne

  VastaaPoista
 5. Emilia Uutela
  emiliakirsikka@outlook.com

  Olen lukija ja seuraan instassa, sekä olen tykännyt molemmista sivuista facebookissa. :)

  VastaaPoista
 6. Miranda Saarisalo
  miranda01heppa@gmail.com

  Tykkään fb sivuista, myös weljekset whalstenin(en nyt muista miten kirjotettiin), seuraan instagramissa, youtubessa ja olen blogin virallinen lukija :)

  VastaaPoista
 7. Vilja Iisala

  viljaiisala@gmail.com

  Seuraan instagramia, youtubea ja olen blogin virallinen lukija.

  VastaaPoista
 8. Lotta Jokinen

  innku-98@hotmail.com

  VastaaPoista
 9. Doris Ticklén
  doris.ticklen@gmail.com

  Olet loihtinut blogiisi ihanan ulkoasun! Luukun sisältö oli myös erittäin kiinnostavaa. Odotan innolla tulevia luukkuja. :)

  VastaaPoista
 10. Meemi saarela
  meemi.saarela@hotmail.com

  VastaaPoista
 11. Tanja Romo
  Tanjuzka4@gmail.com

  VastaaPoista
 12. Minttu Markkanen
  minttu.hevoset@gmail.com

  VastaaPoista
 13. Lotta Filppula
  Saraalotta@gmail.com

  VastaaPoista
 14. Lotta Filppula
  Saraalotta@gmail.com

  VastaaPoista
 15. Elina Ripatti
  elina.ripatti@kpedu.fi

  Seuraan youtubessa, olen blogin virallinen lukija ja tykkään fb wahlstenin sivusta.

  Tosi kiva postaus. :)

  VastaaPoista
 16. Aino Takala
  ainoelina03@gmail.com

  Olen blogin virallinen lukija, sekä seuraan youtube kanavaasi.

  VastaaPoista
 17. Aino Takala
  ainoelina03@gmail.com

  Olen blogin virallinen lukija, sekä seuraan youtube kanavaasi.

  VastaaPoista
 18. Aino Takala
  ainoelina03@gmail.com

  Olen blogin virallinen lukija, sekä seuraan youtube kanavaasi.

  VastaaPoista
 19. Kiva postaus! On välillä kiva ittekin muistella menneitä kisoja ja muita :)
  Ja osallistunpas nyt sitten samalla arvontaan.. :)

  Tia Pelkonen
  tiamikaela(a)outlook.com

  VastaaPoista
 20. Sanna Hakala
  sanskiii@hotmail.com

  Virallinen lukija ja seuraajana/tykkääjänä mainituissa sivuissa :)

  VastaaPoista
 21. Miranda Tiainen
  miranda.tiainen@gmail.com

  VastaaPoista
 22. Enni Lampinen
  blogijututtanne@gmail.com

  VastaaPoista
 23. Ihana ulkoasu! Ja tuo yläjuttukuvahommeli(ei hajuakaa mikä se on)tuolla ihan ylhäällä on kans tosi kiva

  VastaaPoista
 24. Veera Jurvela
  veera.jurvela@hotmail.com

  VastaaPoista
 25. Ilona Reinikainen
  reinikainenilona@gmail.com

  VastaaPoista
 26. Marianne Kriikkula
  marianne.kriikkula@gmail.com

  VastaaPoista
 27. Laura kangasniemi
  Laura-kan@hotmail.com

  VastaaPoista
 28. Tiina Jokiniemi, t.jokiniemi@gmail.com

  VastaaPoista
 29. Sanni Kouhia
  sannikouhia@gmail.com
  Virallinen lukija ja seuraan instagramissa! :)

  VastaaPoista
 30. Anna Weckman
  weckman.anna@gmail.com
  Tykätä kaikista!

  VastaaPoista
 31. sallasorvari@hotmail.com

  VastaaPoista
 32. Johanna Ravi
  johanna.ravi@luukku.com

  VastaaPoista
 33. Mea Laakso
  mealaakso99@gmail.com
  Olen lukija ja tykännyt molemmista Facebook sivuista

  VastaaPoista
 34. seuraan ja tykkään kaikkia :)
  jenna huotari
  jenna.huotari2@hotmail.com

  VastaaPoista
 35. Juuli Heikkilä
  heikkilajuuli@gmail.com

  VastaaPoista
 36. Kaikista tykätty :) Ida Kuisma - ida.kuisma@gmail.com
  Upeita mahdollisuuksia kyllä sulla ollut (:

  VastaaPoista
 37. Kaikki sivut on tykkäiltynä ja seurattuna (:
  Janita Rantala
  janita.rantala@gmail.com

  VastaaPoista
 38. Nona Haasnoot
  nona.haasnoot@gmail.com

  VastaaPoista
 39. Mira Hakomäki
  mirkku.hakomaki@gmail.com

  VastaaPoista
 40. Ida Heikkilä
  idaheikkila0@gmail.com

  VastaaPoista
 41. nina eskola
  nina.eskola@gmail.com

  VastaaPoista
 42. Outi Koskela
  outikoskela80@gmail.com  Mukavia muistoja! Olisipa omiltakin nuoruusvuosilta kuvia ja videoita, mutta ei sitä silloin 90-luvulla... ;)

  VastaaPoista
 43. Ihana ulkoasu ja kuvat bannerissa!

  VastaaPoista
 44. Emmi Palomäki
  emmipa1(a)gmail.com

  Olen lukija ja seuraan instassa, sekä olen tykännyt molemmista sivuista facebookissa.

  VastaaPoista
 45. Petra
  peta.98@hotmail.com
  Kaikki tykkäykset ja seuraamiset kunnossa (:

  VastaaPoista
 46. Alisa Kalliokoski, alisa.kalliokoski(a)gmail.com
  Seuraan ja tykkään kaikista noista😊

  VastaaPoista
 47. Maiju Holvi
  maiju.holvi@gmail.com

  VastaaPoista
 48. Siru Heikkilä
  siru.heikkila@gmail.com

  Seuraan blogia kaikissa mainituissa medioissa :D

  VastaaPoista
 49. janina vuorenmaa
  janina.vuorenmaa@kolumbus.fi

  VastaaPoista
 50. Anzeelika Aasmäe, nanzu10@hotmail.com
  Seuraan ja tykkään kaikista :)

  VastaaPoista
 51. lehtonenliida@gmail.com
  Seuraan ja tykkään kaikista! 😊

  VastaaPoista
 52. ainoskogman@gmail.com
  Tykkään ja seuraan! Hienoja kuvia ja upeita hevosia!

  VastaaPoista
 53. Jannika Jokinen
  jankka.jokinen@gmail.com

  Tykätty on ja ollaan blogin virallinen lukija! Upeita kuvia! :)

  VastaaPoista
 54. Pia Jantunen
  piamjantunen@gmail.com
  Tykkään ja seuraan kaikkia ja olen virallinen lukija:)

  VastaaPoista
 55. Anna-Katri Konttila
  aapo9922@gmail.com
  Juu olen virallinen lukija ja seuraan youtubessa ja instassa ja Facessa

  VastaaPoista
 56. Teea Korpi
  teealaura@Hotmail.com
  Seurattu on ja tykätty ja olen blogin virallinen lukija :)

  VastaaPoista
 57. Leena Hakulinen, leena.hakulinen01@gmail.com

  Somet kaikki tykätty!

  VastaaPoista
 58. Leena Hakulinen, leena.hakulinen01@gmail.com

  Somet kaikki tykätty!

  VastaaPoista
 59. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 60. Noora Paakki
  noora.paakki86@gmail.com

  Kaikista someista tykätty ja ig:ssä seurattu.

  VastaaPoista
 61. Tattimus
  jonna1997@msn.com
  Tykkäsin facessa ja olen lukija =)

  VastaaPoista
 62. Sara Töppärä
  sartza00@gmail.com

  Kaikista someista tykätty 😍

  VastaaPoista
 63. Aino Laukkanen
  aino.laukkanen@hotmail.com

  VastaaPoista
 64. Milla Kuisma
  milla-kuisma@hotmail.com

  VastaaPoista
 65. Laura Pykäläinen
  lauramariapykalainen@gmail.com

  VastaaPoista
 66. Hukkakukka
  sopeutuja(at)hotmail.com

  VastaaPoista
 67. Sofia Saari
  texi98love@hotmail.com

  VastaaPoista
 68. Julia Marttila
  jullia.marttila@gmail.com

  VastaaPoista
 69. Jutta Kivelä
  Jutta.kivela@hotmail.fi

  VastaaPoista
 70. wweeruska (Veera Soukka)
  veeeraaa@outlook.com

  Olen rekisteöritynyt lukija, seuraan ig:ssä ja youtubessa!

  VastaaPoista
 71. Seuraan instassa
  nekkumaisa@gmail.com

  VastaaPoista
 72. minttu matikainen minteritsi@gmail.com

  VastaaPoista
 73. Janita Koponen
  janita.koponen@gmail.com
  Olen blogin lukija ja seuraan instagramissa :)

  VastaaPoista
 74. Voi vitsi vaikuttaa hyvältä ja kivalta tulevalta kuukaudelta blogisi kanssa! :) osallistun arvontaan, emmaniemela@live.fi

  VastaaPoista
 75. Maria Kulo
  m.e.e.k.n.l@gmail.com

  VastaaPoista
 76. Fb-seuraajana mukaan.
  hamalainentm@gmail.com

  VastaaPoista
 77. Fb-seuraajana mukaan.
  hamalainentm@gmail.com

  VastaaPoista
 78. Heidi Voutilainen
  vouti.heidi@gmail.com

  VastaaPoista
 79. Seuraan kaikkialla ja oon myös lukija! :)
  annimyl@suomi24.fi

  VastaaPoista
 80. Tiia Posio
  tiia.posio@gmail.com
  Olen blogin lukija, seuraan Instagramissa ja olen tykännyt fb -sivusta :)

  VastaaPoista
 81. Elviira Sarakoski
  elviira.s@gmail.com

  VastaaPoista
 82. Kati Mört, katipilgrim@gmail.com
  Olen rekisteröitynyt lukija (nimellä Kati.M) ja tykkään myös facebookissa blogin ja wahlstenin sivuista :)

  VastaaPoista
 83. Karoliina Mäntynen
  Karoliina.mantynen@kpedu.fi
  Tykätty!

  VastaaPoista
 84. Iida Mäkelin
  iida.makelin@gmail.com
  Olen rekistynyt lukija sekä seuraan instagramissa ja Yt:ssä :)

  VastaaPoista
 85. Annika Hintsala, annikamirjami@gmail.com

  Olen rekisteröitynyt lukija ja tykännyt blogin ja Whalstenin sivuista :)

  VastaaPoista
 86. Ihanan talviset kuvat bannerissa! :)

  Siiri Lehtinen, lehtinensiiri95@gmail.com

  VastaaPoista
 87. Anniina Valkeinen, aggiiga@gmail.com :)

  VastaaPoista
 88. Saga Lavi

  sagasilvia10@gmail.com

  VastaaPoista
 89. Ella Lehtonen
  ellukka03@gmail.com

  VastaaPoista
 90. Aivan IHANA banneri!! :)

  Vilma Aarrelinna, vilma.aarrelinna@gmail.com
  :)

  VastaaPoista
 91. Tanja N.
  vaapun@gmail.com

  VastaaPoista
 92. Aino Heikkilä
  aino.heikkila@netikka.fi
  Olen rekisteröitynyt lukija ja seuraan Instagramissa

  VastaaPoista
 93. Tiia Nevalainen
  tst.nevalainen@gmail.com

  tykätty ja seurattu kaikista/kaikkia ja olen rekisteröitynyt lukija :)

  VastaaPoista
 94. Elina Tornack, tykkään fb-sivuista sekä blogin että veljekset wahlsten. Sähköposti on elina.tornack@gmail.com

  VastaaPoista
 95. Lotta Äijö, olen tykännyt molemmista fb sivuista, follaan instassa, seuraan youtubessa ja oon blogiin rekisteröityny!

  lode.aijo@gmail.com

  VastaaPoista
 96. Sanna Mähönen
  sannam99@gmail.com
  Seuraan teitä youtubessa ja instassa. Molemmista facebook sivuista tykätty.

  VastaaPoista
 97. Lotta Saarinen

  Saarinen.lotta@gmail.com

  VastaaPoista
 98. Mette Savolainen
  mettesavolainen@gmail.com
  Seuraan instassa ja youtubessa!

  VastaaPoista
 99. Nelli Peräkorpi

  nelkku@hotmail.fi

  VastaaPoista
 100. Vera Latvala
  allaboutmypets1@gmail.com

  Seuraan instassa, täällä ja youtubessa!

  VastaaPoista
 101. Senja Hietanen (senja.hietanen@gmail.com)
  Seuraan blogia kaikilla mahdollisilla kanavilla ja tykkään myös Wahlstenin Facebookista :)

  VastaaPoista
 102. Veera Niemi
  veera.amanda.niemi@gmail.com

  Olen lukija, Facebook-sivusta tykätty ja seuraan Youtubessa.

  VastaaPoista
 103. Emmi Kiviluoma
  emmi.kiviluoma@gmail.com

  VastaaPoista
 104. Tahkolta kanssa samanmoisia kokemuksia! :)
  Hirveesti kokemusta erilaisista hevosista ja huippu porukka. Harmi kun me ei kertaakaan satuttu paikalle samaanaikaan. Minä olin koulussa tai muualla, ainakun sinä olit käymässä Tahkolla.
  Päiville siis iso kiitos täältäkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, harmi ettei koskaan päästy yhtä aikaa! Paljon kyllä muut puhuivat että käyt siellä, kun tietysti vierailit useasti ilmeisesti siellä :)

   Poista
  2. Taisin olla kaikki muut viikonloput ja lomat paitsi ne mitkä sinä olit paikalla :'D
   Ehkä me vielä törmätään jossain.

   Poista
 105. Emilia Niinimäki
  emilia.niinimaki@gmail.com
  Luen blogia ja seurailen muissa someissa. Lisäksi tykkään myös Veljekset Wahlstenin fb-sivusta :)

  VastaaPoista
 106. Ella Partanen

  ellaparta@hotmail.com

  VastaaPoista
 107. Janette Lindholm
  Janeli@hotmail.fi
  Olen lukija ja seuraan someissa!

  VastaaPoista
 108. Tää oli hirmu kiva ja mielenkiintoinen postaus, tykkäsin lukea!!

  Veera Saarinen
  veeraiidasaarinen@gmail.com
  Taidan seurailla/tykkäillä joka paikassa. :-)

  VastaaPoista
 109. Tiia Anttila
  kepparihullu02@gmail.com

  Seuraan ig ja tykkään susta ja veljekset wahlstenin fb sivuista :)

  VastaaPoista
 110. Eve Koskela
  eve.koskela99@gmail.com

  VastaaPoista
 111. Aino Saukko
  saukko.aino@gmail.com

  VastaaPoista
 112. Miia Tanskanen
  miiia-95@hotmail.com

  VastaaPoista
 113. Susanne Hakkarainen
  sue-ellen@luukku.com

  VastaaPoista
 114. Susanna Niinikoski
  susa.horze@hotmail.com

  VastaaPoista
 115. Suvi Rintala
  Ssuffeli@gmail.com

  VastaaPoista
 116. Suvi Männistö
  ssuvimannistoo@gmail.com

  Ihana ulkoasu! :) Ja voi vitsit, sulla on ollut älyttömän upeat ratsastusmahdollisuudet tuolla Tahkolla! Oon ihan pikkutytöstä asti unelmoinut juuri tuollaisesta heppailusta, noh, ehkäpä vielä joku päivä! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin kyllä on! Varsinkin näin jälkikäteen osaa arvostaa noita mahdollisuuksia aivan eri tavalla :)

   Poista
 117. Helmi K
  heltsu03@gmail.com

  Olen rekisteröitynyt lukija, ja seuraan instagramissa. Ihana banneri!

  VastaaPoista
 118. hepa97@gmail.com

  Tykkään instassa ja fb:ssä😊

  VastaaPoista
 119. Rebekka Jousmäki
  jousmaki.rebekka@gmail.com

  VastaaPoista
 120. Anniina Gullans, anniina.gullans@gmail.com
  Olen virallinen lukija ja seuraan molempia (blogisi ja Wahlsten) Facebookissa :)

  VastaaPoista
 121. Jenny Hallikainen, jenny.hallikainen@gmail.com

  VastaaPoista
 122. Fb-tykkääjänä arvonnassa,
  a_nk_ku@hotmail.fi

  Ihanaa joulun odottelua sinulle ja Champille :)

  VastaaPoista
 123. Laura Mäkitalo
  makitalo.laura@gmail.com

  VastaaPoista
 124. Sonja Inberg, sonja.inberg@gmail.com

  VastaaPoista
 125. Aliina Halme
  merkuuriusponi@gmail.com
  Seuraan facessa, instagramissa, youtubessa sekä tietenkin olen blogin virallinen lukija. :)

  VastaaPoista
 126. Ihanaa, että joku edes jaksaa vielä tehdä joulukalenteria. Mielestäni blogien joulukalenterit on yksi suosikkiasiasta joulunodotuksessa :)

  VastaaPoista
 127. Marianne Partanen
  maikkinen.p@gmail.com

  VastaaPoista
 128. Anne Heikkinen
  anneheikkinen@hotmail.fi

  Kaikki tehty, mukana :)

  VastaaPoista
 129. Eleonoora Tuominen
  Eleonoora-@hotmail.com
  Seuraan facessa, instassa ja olen blogin virallinen lukija :-)

  VastaaPoista
 130. Noora Veteläinen
  noora.vetelainen@gmail.com

  VastaaPoista
 131. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 132. Johanna Suni
  johanna.suni@hotmail.com

  VastaaPoista
 133. Ella Tikkanen
  ella.tikkanen@windowslive.com

  VastaaPoista
 134. Inka Uronen
  inka.uronen@wippies.fi

  VastaaPoista
 135. Josefina Sipilä
  jo_sipila@yahoo.fi

  VastaaPoista
 136. Maiju Hämäläinen
  hamalainen.maiju@hotmail.com

  VastaaPoista
 137. Oili Karkkula
  oilikarkkulaa@gmail.com

  VastaaPoista
 138. Veera Niutanen
  veera.niutanen@gmail.com

  & kaikki muutkin kriteerit täyttyvät :)

  VastaaPoista
 139. Jessika Voutilainen
  -Tykkään ja seuraan facebookissa ja olen julkinen blogin lukija :)
  Kuurasusi@hotmail.fi

  VastaaPoista
 140. Saana Korhonen, saanakorhonen@outlook.com

  VastaaPoista
 141. Saana Korhonen, saanakorhonen@outlook.com

  VastaaPoista
 142. Nea
  Nea.laiho@hotmail.com

  VastaaPoista
 143. Tiia
  tiia.viljanen@hotmail.fi
  kaikista sivuista tykätty ja virallinen lukija

  VastaaPoista
 144. Neea Espo
  neea.espo@netti.fi

  Luen säännöllisesti blogiasi ja seuraan myös facebookissa ja instagramissa! :)

  VastaaPoista
 145. Hanna Arkko
  ganeital@netti.fi

  Olen blogin rekisteröitynyt lukija, seuraan myös facebookissa ja instagramissa. :)

  VastaaPoista
 146. Janna Mielonen
  netarox@gmail.com

  Tykkään blogin fb sivusta, seuraan instagramissa ja olen virallinen lukija :)

  VastaaPoista
 147. iida.kotiah@gmail.com
  Tykätty ja seuraan

  VastaaPoista
 148. Minna
  minna.santanen81@gmail.com

  VastaaPoista
 149. Sini Rahkila
  sini.rahkila@gmail.com

  Seuraan instassa, ja nyt myös Veljekset Wahlstenin facebook sivusta tykätty (:

  VastaaPoista
 150. Kirsi Eteläniemi
  ketelaniemi@gmail.com

  VastaaPoista

Aadan hevoselämää -blogiin voi kommentoida rekisteröityneenä käyttäjänä tai nimettömästi. Kommentteja ei valvota etukäteen, mutta niiden sisällön tulee noudattaa Suomen lakia ja nettikettiä. Kaikki palaute on tervetullutta, kunhan se esitetään asiallisesti.

Vastaan jokaiselle kommentoijalle. Otathan huomioon, että joissain tapauksissa vastausaika voi venähtää pitkäksi. Olen kuitenkin kiitollinen jokaisesta kommentista! :)

Suositut tekstit

Viikon luetuimmat

Instagram @aadalatti

Rekisteröityneet lukijat