sunnuntai 17. heinäkuuta 2016

#760: Videopostaus Finnderbystä

Finnderby lienee jokaiselle suomalaiselle ratsastuksen harrastajalle tapahtumana tuttu edes nimen perusteella. Itsekin olen vieraillut siellä useana vuonna, välillä työntekijänä ja välillä ihan tavallisena turistina tallaillen. Viime vuoden Finnderbyyn liittyykin ihania muistoja, sillä silloin sovimme ystäväni Millan kanssa kokeilevamme toistemme hevosia - ja siitä se ystävyys sitten lähtikin kukoistamaan.
 
Voitte siis kuvitella, kuinka mua harmitti se, etten päässyt tänä vuonna Ypäjän tuttuihin maisemiin seuraamaan este-, koulu- ja kenttäratsastusta ihan lähietäisyydeltä. Harmitusta lisäsi vielä se, että tapahtuman yhteydessä järjestettiin Helsinki Horse Show'n yhteistyöbloggaajien tapaaminen ja olin näin ollen saanut kutsun vip-tilaisuuteen. Toiselta puolelta Suomea oli kuitenkin vaikea lähteä matkaan, joten pohdin hieman vaihtoehtojani. Halusin tarjota teille lukijoille mahdollisuuden päästä Finnderbyn tunnelmiin näin jälkikäteen videoiden avulla, joten delegoin ystäväni Sarinan ja Millan paikan päälle tutustumaan kisojen tunnelmaan, osallistumaan tapaamiseen ja kuvaamaan hieman videoita teidän nähtäväksenne.
 
Kokosin vihdoin videoista yhden pidemmän pätkän, joka on ollut katsottavissa YouTubessa jo muutaman päivän ajan. Laitetaan se kuitenkin vielä tänne kaikkien blogin lukijoiden nähtäväksi! Alussa ja lopussa videon äänet eivät kohtaa kuvan kanssa, mutta en saanut ongelmaa korjattua lukuisista yrityksistä huolimatta. Parempi kuitenkin näin, sillä toisena vaihtoehtona olisi ollut kuvan killuminen ylösalaisin ruudulla. Uskonen, että tätä on kuitenkin helpompi seurata ;)

Tässä ottamiani kuvia Finnderbystä vuodelta 2012! 
 

 
Toisena asiana mainittakoon blogin uudesta ulkoasusta, jota monet kerkesivät toivoa pitkään ja hartaasti. No, olihan muutoksen aika jo käsillä, sillä talvinen ulkoasu pysyi blogissa pitkälle kesäkuuhun asti. Tälläkään kertaa en vastannut ulkoasun toteutuksesta itse, vaan sen suunnitteli ja toteutti Graphiques GW -sivustoa ylläpitävä Ida. Nuoresta iästään huolimatta Ida osasi loihtia blogilleni ihanan kesäisen ja raikkaan ilmeen, jota ainakin itse katson enemmän kuin mielelläni. Suuri plussa oli myös tekijän joustavuus, sillä sain matkan varrella useita ideoita, joiden avulla fiksasimme ulkoasusta juuri sellaisen kuin uskalsin toivoa.
 
Siitä onkin aikaa, kun olen viimeksi loihtinut itse blogilleni minkäänlaista uutta ilmettä. Syksyn tullen toivon, että blogi saa syksyisemmän yleisilmeen hieman nopeammin kuin mitä tällä kertaa meni talvisen tyylin vaihtamisessa kesäisempään. Pitänee aloittaa pohdinnat hieman aiemmin, sillä taidan olla melkoisen aikaansaamaton näiden ulkoasujen suhteen. Tämä ulkoasu pysyy kuitenkin nyt kesän ajan, sillä eihän tätä aikaansaannosta tee mieli vaihtaa pois. Sen verran tyytyväinen olen lopputulokseen :)
 
Mitä mieltä te olette uudesta ulkoasusta?
Haluatteko jatkossa nähdä videoita, joissa en itse esiinny?

11 kommenttia

 1. Kiva video ja tää ulkoasu on hieno (:

  VastaaPoista
 2. Minkä takia chap klipataan?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on mun mielestä siistimmän näköinen ja se hikoilee tosi helposti varsinkin näin kesällä :)

   Poista
 3. Onks Sarina sun paras kaveri?? Mä kuvittelin et se ois yks toinen sun kamuista. Mut kiva video ja tykkään sun blogista ja videoista ihan sikana!

  VastaaPoista
 4. Tykkään ulkoasusta ihan sikana! Voisitko tehdä joskus varustepostauksen Champin ja sun varusteista?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Voin tehdä joskus, kunhan saan aikaiseksi!

   Poista
 5. Toi oli kiva video! :) Tykkään ehkä eniten videoista joissa esiinnyt itse, mutta muutkin on ihan kivoja, varsinkin jos et itse ehdi kuvata.

  Uusi ulkoasu on ihan superhieno, ihanat värit!! :D Olin ihan vaan että "vau!" kun ekan kerran näin tämän! Joissain blogeissa ulkoasu vaihtuu vähän koko ajan, mikä on mun mielestä aika tarpeetonta... Sisältöhän se tärkein kuitenkin on ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos :) Sanos muuta, kyllä se sisältö lopulta ratkaisee ;D

   Poista

Aadan hevoselämää -blogiin voi kommentoida rekisteröityneenä käyttäjänä tai nimettömästi. Kommentteja ei valvota etukäteen, mutta niiden sisällön tulee noudattaa Suomen lakia ja nettikettiä. Kaikki palaute on tervetullutta, kunhan se esitetään asiallisesti.

Vastaan jokaiselle kommentoijalle. Otathan huomioon, että joissain tapauksissa vastausaika voi venähtää pitkäksi. Olen kuitenkin kiitollinen jokaisesta kommentista! :)

Suositut tekstit

Viikon luetuimmat

Instagram @aadalatti

Rekisteröityneet lukijat