sunnuntai 28. elokuuta 2016

#780: Suomen mestaruus 2016

Tuurissa ratkottiin tänä viikonloppuna esteratsastuksen Suomen mestaruudet junioreissa, nuorissa ja senioreissa. Olimme kaverini kanssa paikalla katsomassa kisoja lauantaista sunnuntaihin, mikä oli kaiken kaikkiaan varsin hauska reissu pois kotikulmilta. Lauantain huono sää vaihtui sunnuntaina korkeampiin lämpöasteisiin, joten saimme nauttia sunnuntaina esteratsastuksesta auringon alla. Hyvällä säällä kamera on pakko kaivaa esiin!

Ja koska kamera oli mukana, on täällä blogissakin esillä nyt kasapäittäin kuvia viimeiseltä hyppypäivältä. Musta oli niin ihanaa seurata ratsastajia, jotka iloitsivat onnistumisistaan. Ja ratsastajia, jotka osasivat iloita muiden ratsastajien onnistumisista. Onniteltiin kavereita, tuttuja ja läheisiä. Ympärillä näkyi hyvää mieltä. Mä saan niin paljon tsemppiä omaankin ratsastukseen käymällä kisoissa ihan vain katsojana, sillä se fiilis siellä paikalla on jotain ihan omaa luokkaansa. 

Suomen mestaruus-mitalit jaettiin seuraavasti: nuorissa ratsastajissa kultaa sai Joni Koivusalo, hopeaa Miisa Pulkkanen ja pronssia Johanna Talvio. Senioreissa kirkkaimman mitalin ripusti kaulaansa Maria Ehrnrooth, hopeaa nappasi Sanna Backlund ja pronssille hyppäsi Susanna Granroth. Päivän viimeisessä luokassa, jota emme jääneet aikataulujen vuoksi katsomaan, junioreiden kullalle ponnisti Janina Kvarsnström hopean mennessä Tiiu Tiihoselle ja pronssin Felicia Kalliolle. Suuret onnittelut kaikille mitalisteille! Ja iso kiitos Tuurille kivoista kisoista, jotka olivat onnistuneet myös näin katsojan näkökulmasta.

Pidemmittä puheitta kuvien pariin. Näitä on nyt useampi esillä, sillä halusin jakaa monia otoksiani ihan vain kuvausinspiraation iskettyä. Kisojen kuvaaminen on yllättävän kivaa hyvällä säällä, mistä johtuen lähes jokainen päivän aikana hypännyt ratsukko päätyi kamerani linssin eteen. Hauskaa vaihtelua toi myös vähän erilainen tausta kyläkauppoineen päivineen. Pitäisi ehkä ottaa kameraa mukaan kisoihin useamminkin :)

Mikä kuvista on suosikkisi?


8 kommenttia

 1. Vau,onnea♥. Tuurissa sen onnen pitäis tulla, koska siellähän on onnenhevosenkenkä. Ja muutenkin paikka on Tuuri

  VastaaPoista
 2. Kuvan neljä hevosesta löytyy minultakin kuvia Jumping Kemiöstä :) ! Kivat kuvat !

  VastaaPoista
 3. Oot kyllä tosi hyvä kuvaamaan! 1 & 3 on mun lemppareita : )

  wesanelamaa.blogspot.fi

  VastaaPoista
 4. Krisse kysyy, otitko juñnuista kuvia?

  VastaaPoista

Aadan hevoselämää -blogiin voi kommentoida rekisteröityneenä käyttäjänä tai nimettömästi. Kommentteja ei valvota etukäteen, mutta niiden sisällön tulee noudattaa Suomen lakia ja nettikettiä. Kaikki palaute on tervetullutta, kunhan se esitetään asiallisesti.

Vastaan jokaiselle kommentoijalle. Otathan huomioon, että joissain tapauksissa vastausaika voi venähtää pitkäksi. Olen kuitenkin kiitollinen jokaisesta kommentista! :)

Suositut tekstit

Viikon luetuimmat

Instagram @aadalatti

Rekisteröityneet lukijat