lauantai 4. maaliskuuta 2017

#855: Nostalgiaa

Mun pitäisi olla jo nukkumassa, mutten voinut olla sulkematta konetta ilman pienen blogipostauksen tekoa. Takana on pitkä päivä mukavissa merkeissä, sillä aamu alkoi jo yhdeksältä estevalmennuksen myötä päättyen viimeisen hevosen ratsastukseen siten, että tallilta pääsin lähtemään ennen kahdeksaa. Hieman alkaa olla veto pois, varsinkin kun huomisen herätys on jälleen ajoissa uuden tallireissun takia. Mutta mikäs sen mukavampaa kuin viettää aikaa ulkona mukavien ihmisten ja eläinten parissa, tehden asioita mistä tykkää! 

Halusin tehdä postauksen tällä kertaa pelkästään kuville omistettuna. Varsinaisia kuvapostauksia kun on viime aikoina tullut ihan luvattoman vähän, vaikka olen viettänyt normaalia paljon enemmän aikaa kameran takana. Itse asiassa musta itsestäni on otettu ratsastus- tai mitään muutakaan kuvamateriaalia ihan hävyttömän vähän, vaikka videoita on kyllä toki valmennuksesta saanut. Jotenkin se oma hevonen oli syy kuvaukselle, näitä toisten hevosia tulee harvemmin kuvattua ihan tarkoituksella. Tai ainakaan järjestettyä mitään "teemakuvausta", mitä Champin kanssa teimme useinkin. Ehkä se siitä, kun kevät tulee ja maneesikausi päättyy.

Tässä kuitenkin kuvia viime viikoilta, sillä näitä kertyy aivan liikaa koneen uumeniin julkaisemattomiksi! Kuvia on kolmesta eri kuvaushetkestä: itsestäni, kaverini uudesta kolmivuotiaasta lapsihevosesta ja ensi viikolla toimintansa aloittavasta Stall Solbackasta. Nuo varsakuvat kävimme nappaamassa viime viikonloppuna, kun aurinko vasta teki nousuaan taivaanrannan takaa. Auringon kanssa on hauska leikitellä kameralla, jos kohde on malttavainen seisomisen suhteen. Eiväthän ne kuvat aina onnistu, mutta toisinaan niistä saa aika mageita tuloksia. Ja nuo kuvat Stall Solbackasta onkin otettu tänään, kun kuvasimme heidän tuntihevosiaan. Aika kivat puitteet ratsastuskoulussa ;) Tuo visiitti oli melko nostalginen, sillä kyseinen paikka oli mulle kotitalli yli 10 vuoden ajan. Siellä mä aikoinaan ratsastin ratsastuskoulussa, aloitin ensimmäiset estevalmennukset ja pidin ylläpitohevostani. Vedin heppakerhoa, tutustuin moniin nykyisiin ystäviini ja hankin suhteita, jotka ovat auttaneet elämässä valtavasti. Istuin heinävintillä kavereiden kanssa juttelemassa, pelasin pesäpalloa tarhojen edessä ja tein tallia viikonloppuisin. Toki paikka on muuttunut sen uusien omistajien myötä ihan valtavasti, mikä on pelkästään positiivinen asia. Kaikkea hyvää uusille yrittäjille tulevaan!

Ja mahtavaa viikonloppua just sulle 17 kommenttia

 1. Ihania kuvia!♡Eksyin tänne ihan vahingossa ja luin sun kuvauksen. Huomasin, että me ollaan melkein samanlaisia,sillä erolla, että olen 14v, enkä kilpaile. (:

  VastaaPoista
 2. Vau onpa kivan laadukkaan näköinen tuo ratsastuskoulu!

  VastaaPoista
 3. Tosi hienoja kuvia! :) :)

  VastaaPoista
 4. Tiedätkö aadan minne nettisivuille champ tulee myyntiin:))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En usko, että millekään nettisivulle :)

   Poista
  2. Okei toivottavasti champpi saisi hyvän kodin:)

   Poista
  3. Kun mietin että tuleeko siitä ilmoitusta minnekkään

   Poista
  4. Eikä siis champpi tuu sinne Star Sri Aromaa sovi ollenkaan myyntiin��

   Poista
  5. Anteeksi siis stall sti Aromaa sivuille����

   Poista
  6. Koska alkoi mietityttää����

   Poista
 5. Vau siis nämäkö hevoset ovat tuntihevosia?:O Mielettömän hienon ja laadukkaan näköisiä! Ja upeat puitteet tallilla!

  Mun on pakko kysyä, et miks Millan Diaquette lähti/lopetettiin?:o Olen instassa seurannut jo pitkään Millaa, mutta en kehtaa hältä itseltään kysyä kun en häntä tunne.. Tämä nuorukainen oli niin hieno!<3 Ja Millalla ollut syntymästä lähtien..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nipsun suolisto ei kehittynyt normaalisti sen jäätyä orvoksi pikkuvarsana minkä seurauksena sillä oli todella suuria ongelmia mahassa ja suolistossa. Niiden kanssa taisteltiin pitkään ja parhaamme tehtiin mutta se ei vaan riittänyt, minkä vuoksi rakas kasvattini siirtyi taivaslaitumille viettämään kivutonta ja huoletonta elämää emänsä kanssa. ��

   -Milla

   Poista
  2. Jep, todella kivoja hevosia ja hienot puitteet sekä mahtavat omistajat ;)

   Milla tuossa jo ehtikin vastata. Todella, todella valitettava ja surullinen tapaus. :(

   Poista

Aadan hevoselämää -blogiin voi kommentoida rekisteröityneenä käyttäjänä tai nimettömästi. Kommentteja ei valvota etukäteen, mutta niiden sisällön tulee noudattaa Suomen lakia ja nettikettiä. Kaikki palaute on tervetullutta, kunhan se esitetään asiallisesti.

Vastaan jokaiselle kommentoijalle. Otathan huomioon, että joissain tapauksissa vastausaika voi venähtää pitkäksi. Olen kuitenkin kiitollinen jokaisesta kommentista! :)

Suositut tekstit

Viikon luetuimmat

Instagram @aadalatti

Rekisteröityneet lukijat