perjantai 10. maaliskuuta 2017

#857: Hei hei, Pämppis! | Saksan matka 4/4

Kurkistetaan vielä viimeisen kerran Saksan matkaan ja otetaan esille neljäs video reissustamme. Kyseessä on siis tiistaipäivä, jolloin lähdimme illasta takaisin Suomeen. Aamuun ja päivään mahtui kuitenkin yhtä jos toista puuhasteltavaa, joten muiden päivien tapaan myös tästä päivästä tuli kuvattua videopostausta.

Tiistai avautui Saksassa kylmempänä kuin muut päivät. Yöllä oli ollut pakkasta, joten maa oli saanut ylleen jääpeitteen. Tällä hetkellä noissa maisemissa on jo todella keväistä, mutta onhan tässä tultu kuukausi eteenpäin kalenteriakin. Tuntuu hassulta, miten nopeasti aika on kulunut - vastahan olin jättämässä Champille hyvästejä sen nykyisessä kotitallissa. Hyvästimme olivat todella pikaiset, sillä meille tuli melkoinen kiire lähdön suhteen. Eipä ollut aikaa itkeskellä eli sen puolesta asiat menivät paremmin kuin hyvin! Mulle jäi myös hyvä fiilis Champin suhteen, sillä pääsin vielä ennen matkamme jatkumista näkemään sen hyppäämistä Niken kanssa uudelleen. Tykkään valtavasti tavasta, jolla Nikke tekee töitä tuon hevosen kanssa ja uskon, että parempaa paikkaa ei hevosella ratsastuksellisesti voisi olla. 

Sen pidemmittä puheitta päästän teidät jälleen videon pariin! Edellisessä postauksessa oli tekstiä tämänkin edestä, joten nyt saatte keskittyä lukemisen sijaan katselupuuhiin. Kuulisin mielelläni myös palautetta videosta tai tästä Saksan videosarjasta ylipäänsä, jotta tiedä, haluatteko nähdä vastaavia jatkossakin. Mulla on Youtuben puolella esillä nykyään myös videoita, joita en julkaise välttämättä tänne blogiin eli videoiden ystävien kannattaa suunnata katsomaan materiaalia myös sieltä. Kanavan löytää blogin nimellä ;)


10 kommenttia

 1. Oli kyllä tosi kiva tämä sarja! Sanoisin että jatkossa lisää mut tuskin heti Saksaan lähdet :P

  VastaaPoista
 2. Näitä videopostauksia Saksasta on ollut tosi kiva katsella, eli todellakin jatkossakin kiinnostaisi nähdä jotain vastaavaa! :)

  VastaaPoista
 3. Samaa mieltä olen kuin edelliset kommentoijat, että nämä Saksan-videot ovat olleet tosi hyviä!! Mutta niin ovat kyllä sun muutkin videot :) :)

  VastaaPoista
 4. Todellakin lisää näitä! Ainut miinus ehkä minkä voisin sanoa on että aika pitkällä aika välillä nää postaukset tuli! Meinas jo vähän unohtaa mitä edellisenä päivänä tapahtu :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo se on kyllä ihan totta, mut en kehdannut julkaista kaikkia putkeen ettei ihmiset kyllästy videoihin :D

   Poista
 5. Kamalaa, mun tuli ihan itku tossa ku sanoit champille että nähdään joskus tai ei ikinä. Miten voi myötäelää näin, vaikka en tunne sua tai hevosta! Tuli jotenkin tosi haikea fiilis

  VastaaPoista

Aadan hevoselämää -blogiin voi kommentoida rekisteröityneenä käyttäjänä tai nimettömästi. Kommentteja ei valvota etukäteen, mutta niiden sisällön tulee noudattaa Suomen lakia ja nettikettiä. Kaikki palaute on tervetullutta, kunhan se esitetään asiallisesti.

Vastaan jokaiselle kommentoijalle. Otathan huomioon, että joissain tapauksissa vastausaika voi venähtää pitkäksi. Olen kuitenkin kiitollinen jokaisesta kommentista! :)

Suositut tekstit

Viikon luetuimmat

Instagram @aadalatti

Rekisteröityneet lukijat