torstai 20. syyskuuta 2018

#1010: Satumaisia kuvia + arvonta

Nyt jos koskaan olisi oiva tilaisuus julkaista ihan asiapainotteista materiaalia, sillä viimeisen viikon sisällä olen ollut kahdessa estevalmennuksessa, yhdessä kouluvalmennuksessa, ratsastellut itsenäisesti ja puuhastellut muutenkin yhtä jos toista. Parasta tässä on se, että olen saanut tästä kaikesta enemmän ja vähemmän materiaalia. Luvassa on siis kaikkea hauskaa!

Valitettavasti omien aikataulujeni puitteissa en pääse vielä avaamaan treenikauden paluuta sen kummemmin, vaan jaan tähän väliin kuvia parin viikon takaisesta kuvauskurssista, joka järjestettiin Sipoossa. Nämä kuvat ovat mielestäni aivan älyttömän hienoja, enkä voi kuin ihailla ihmisten taitoa luoda kuviinsa lämminhenkistä tunnelmaa silloinkin, kun mallit eivät ehkä ole helpompia kuvattavia (lue: hevonen ei seiso paikallaan kuin sekunnin ja ihminen yrittää esittää, ettei tuo hevosen piirre ota pähään). 

Sen kummempia selityksiä nämä kuvat eivät tarvinne. Kuvaajina toimivat Matilda Saarinen, Teija Ahola, Sari Tuomaala, Minttu Koponen, Pirjo Virta, Eedit Paukkunen ja Mia Rautiainen. Kovasti kiitoksia ihan jokaiselle teistä, jos satutte tätä postausta lukemaan! Ja samalla infoan, että tänään kannattaa tsekata allekirjoittaneen Instagram (@aadalatti), sillä siellä käynnistyy syntymäpäiväni kunniaksi Helsinki Horse Show'n lippupaketin arvonta yhteistyössä HIHSin kanssa. Lippuja jaossa tällä kertaa perjantain päänäytökseen, arvoltaan 139 euroa. Kannattaa osallistua, jos kansainväliset esteluokat kiinnostavat ihan paikan päältä katsottuna!

Aurinkoa sun päivään ♥


136 kommenttia

 1. Tosi hienoja kuvia! HIHS-lippuhinnat kyllä hirvittää. Kokopäiväliput maksaa pitkälti toistasataa euroa ainakin lauantaina ja sunnuntaina. Esimerkiksi Oslon maailmancupissa aikuisen kokopäivälippu maksaa euroissa noin viisikymppiä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuvat ovat kyllä tosi kivoja munkin mielestä! Mä en ole seurannut muiden maailmancup-kisojen hinnoittelua, pari kertaa oon käynyt aikoinaan Pariisin Gucci Mastersissa kylläkin ja siellä päivän lippu taisi olla reilun satasen luokkaa, jos en aivan väärin muista. Toisella kertaa saatiin sinne tosin ilmaiset vipit, kun tunsin järjestäjätahon :D Mutta oot kyllä ihan oikeassa siinä, että onhan näihin osallistuminen katsojana tyyristä puuhaa, varsinkin koko perheen pamahtaessa paikalle yhtä aikaa. :/

   Poista
 2. Mistä tuo vaalea mekko on, tuollaisen tarvitsisin ristiäisiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en valitettavasti tiedä, mutta Instagramista löydät @hestafoto, jonka mekko on. Häneltä voit kysellä :)

   Poista
 3. Vau, upeita kuvia tosiaan! :o Ja hienot mekot sulla sekä toisella mallilla :)

  VastaaPoista
 4. Vaau toi viimeinen kuva on ihan täydellinen. Kehystettävää materiaalia sanoisin :o

  VastaaPoista
 5. Любые версии гадания упоминаются как эзотерика. Каждый тип предсказания будущего неповторим и подготовлен для разных задач. Гадание на рунах на любимого и верность ворожения напрямую зависит от опыта человека. Каждый порывается просмотреть свою судьбу и видит определенные средства ворожбы по максимуму результативными.

  VastaaPoista
 6. Создание криптоиндустрии дает перспективу всем посетителям сайта hydraruzxpnew4af сайт выполнять безопасные покупки по всей стране. С целью приобретения товара на сайте ГидраРУ используют интерактивные кошельки, а также биткоины. Вам необязательно самолично общаться с продавцом, каждую покупку естьвозможность оплатить дистанционно.

  VastaaPoista

Aadan hevoselämää -blogiin voi kommentoida rekisteröityneenä käyttäjänä tai nimettömästi. Kommentteja ei valvota etukäteen, mutta niiden sisällön tulee noudattaa Suomen lakia ja nettikettiä. Kaikki palaute on tervetullutta, kunhan se esitetään asiallisesti.

Vastaan jokaiselle kommentoijalle. Otathan huomioon, että joissain tapauksissa vastausaika voi venähtää pitkäksi. Olen kuitenkin kiitollinen jokaisesta kommentista! :)

Suositut tekstit

Viikon luetuimmat

Instagram @aadalatti

Rekisteröityneet lukijat