perjantai 22. helmikuuta 2019

#1049: Inspiraation lähteenä toimiminen

Aloin äskettäin miettimään, etten muista julkaisseeni koskaan blogissani kuvia, joita hevosistani on vuosien saatossa piirretty. Voin toki olla väärässä, mutta mielikuvaa tällaisesta toiminnasta ei ainakaan lyhyen pohdinnan jälkeen muistunut mieleen. Puhelimeni syövereihin oli ehtinyt kertymään jo näin alkuvuoden aikana kasa taideteoksia, joita te lukijat ja muita sosiaalisen median kanaviani seuraavat henkilöt olette lähettäneet katsottavakseni. Mielestäni tällaiset teokset ansaitsevat päivänvalon myös blogissani - siispä nyt on aika ihastella teidän tekemiä maalauksia ja piirroksia!

Olen aina ihaillut ihmisiä, jotka osaavat piirtää tai ovat muuten taiteellisesti lahjakkaita. Joku saattaa muistaakin, että kävin myös itse lähemmän kymmenen vuoden ajan kuvataidekoulussa opettelemassa taiteen saloja. Yhtä lailla harrastin konserttikanteleen soittamista yli kymmenen vuoden ajan, ja nuoruusiässäni rakastin valokuvata myös muuta kuin hevosia. Taiteellisuus on siis aina kiehtonut, mikä heijastui harrastuksiini nuorempana. Yhä edelleen pidän siitä, että esimerkiksi kodissani on esteettisesti kaunista. Harmikseni aikaa piirtämiselle saati maalaamiselle ei ole (ei sillä, että siinä olisin mitenkään erityisen taitava), joten tyydyn ihailemaan muiden taitavaa kädenjälkeä. Mikään ei ole niin suuri kunnianosoitus kuin huomata, että joku on inspiroitunut jostakin julkaisemastani kuvasta ja päättänyt mallintaa sen taideteokseksi. Se on jopa hämmentävää. Mutta toisaalta - onhan Maco sen verran komea tapaus, että siitä on kiva piirtää kuvia ;)

Pidemmittä puheitta haluan laittaa nämä piirrokset ja maalaukset teidänkin nähtäville. Toivottavasti nautitte näkemästänne yhtä paljon kuin minä! Ja iso kiitos vielä jokaiselle taiteilijalle, joka on Macon tai Champin mallikseen ottanut.

Tykkäätkö sinä piirtää tai maalata hevosia?


6 kommenttia

 1. Tiedätkö mitä Aada? On äärettömän ihailtavaa lukea tätä postausta (ja koko blogiasi), josta huomaa, että otat oikeasti kiitoksella vastaan nämä sinulle lähetetyt piirrokset. Nämä taitelijat, olivatpa ne sitten nuorempia tai vähän vanhempia ovat halunneet muistaa sinua ja hevosiasi juuri sillä taidolla ja tavalla, jonka he omaavat. Kaikki nämä piirustukset olivat hienoja näköisteoksia ja omanlaisiaan. Olet monille pikkuheppailijoille varmasti jonkinlainen "idoli", ja tällainen huomionosoitus lukijoitasi kohtaan nostaa kyllä sinussa pisteet taas korkeammalle. Kiitos Aada sinulle,ja tsemppiä treenauksiin! Tallivideopostausta odotellessa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos tosi paljon! Todellakin olen kiitollinen, sillä nämä on tehty niin suurella sydämellä, etten voi kuin ihailla :)

   Poista
 2. Ihania, voin vaan kuvitella miten innolla erityisesti nuoremmat on noita kuviaan piirtäneet :) Ja ilo on taatusti suuri jos/kun näkevät oman taideteoksensa täällä blogissa! Komppailen ylempää anoa :)

  Itse piirsin lapsena tosi paljon, mutta se sitten hiljalleen jäi. Onneksi on kyllä säilössä parhaita piirustuksia, niitä on mukava katsella vaikkei enää tulekaan kynään tartuttua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon myös sinulle <3 ja tuo on kyllä hyvä, että on tullut säilytettyä piirroksia :)

   Poista
 3. Harrastit konserttikannelta yli kymmenen vuoden ajan?? Haluaisin videota siitä :D vähän soittamista olisi kiinnostavaa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo! En tiedä, onko meillä mitään videoita ainakaan sähköisessä muodossa. Voisin kokeilla kaivella ;)

   Poista

Aadan hevoselämää -blogiin voi kommentoida rekisteröityneenä käyttäjänä tai nimettömästi. Kommentteja ei valvota etukäteen, mutta niiden sisällön tulee noudattaa Suomen lakia ja nettikettiä. Kaikki palaute on tervetullutta, kunhan se esitetään asiallisesti.

Vastaan jokaiselle kommentoijalle. Otathan huomioon, että joissain tapauksissa vastausaika voi venähtää pitkäksi. Olen kuitenkin kiitollinen jokaisesta kommentista! :)

Suositut tekstit

Viikon luetuimmat

Instagram @aadalatti

Rekisteröityneet lukijat