perjantai 28. syyskuuta 2012

#92: Valokuvauskilpailun voittaja!

Pitkän odotuksen jälkeen on aika julkistaa valokuvauskilpailun voittaja! Sain viimeinkin aikaiseksi lähettää Ninalle finaalikuvat arvosteltaviksi ja hän vastasikin heti. Kilpailuun osallistui joukko toinen toistaan hienompia kuvia ja kiitän vielä kerran kaikkia osallistuneita! Uusi kilpailu/arvonta tms järjestetään, kun 800 lukijaa on täynnä.
 
Mutta pidemmittä puheitta, nyt käydään käsiksi tähän kilpailuun!
 
Löysin vihdoin hienon palkinnon kilpailuun. Ainakin itse pidän kyseisestä ratsastusvarusteesta kovin, ja meinasin ostaa itselleni samanlaiset!  Kyseessä on Hipposportista ostetut kannusremmit, joissa on kivana yksityiskohtana timanttiset tähtikuviot. Remmit ovat laadukasta mustaa nahkaa. Jätin remmeihin kiinni hintalapun ja ne ovat juuri kaupasta ostetut. Tässä alla kuvia palkinnosta:
 


 
Ja nyt vuorossa kilpailun voittajan julistaminen. Tadadaa! Kuvakilpailun voittaja on Tiia Suomalainen liike-sarjan kuvallaan. Kuvakilpailun päätuomarina toimi siis Nina Fagerström ja lähetin kuvat hänelle sähköpostilla niin, ettei niissä ollut kuvaajien nimiä, joten kaikin puolin tulos on tasapuolinen eikä sitä tarvitse täällä negatiiviseen sävyyn puida :)
 
Ninan perustelut kuvakilpailun voittajasta olivat seuraavat: "Se eka kuva shettiksestä oli kivoin! Siinä oli sellasta vauhtia ja siitä tuli hyvä mieli, kun sitä katsoi :)".
 
Laitathan Tiia mulle tänne blogiin tai sähköpostiin (aadanomainen@gmail.com) viestillä kommenttia, että tiedän sinun huomanneen tämän tuloksen! Jätäthän myös osoitteesi, jotta voin laittaa kannusremmit postilla tulemaan.
 
Tässä vielä kertaalleen kuva voittajasta. Onnea vielä kerran ja kiitokset kaikille äänestäjille ja osallistuneille!
 
Tiia Suomalaisen ottama voittajakuva.
 

30 kommenttia

 1. onnee hänelle!:) ois tosi kiva jos järjestäisit uuden valokuvauskisan myöhemmin, niin ehtis itekkin osallistuu!:)

  VastaaPoista
 2. toi on oikeesti aivan järkyttävä kuva.. tuplasti hienompiakin on, mutta mikäs siinä sitten, jokaisella oma makunsa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ei nyt mun mielestä mikään järkyttävä :D ei munkaan suosikkini kuvista, mutta jos itse näppäisin kameralla tuollaisen kuvan, niin säästäisin, että ei nyt sentään KAMALA, älä yliliiottele ;)

   Poista
  2. Kuva ei ole laadultaan täydellinen jne, mutta tuossa kuvassa on jotain sellaista ihanaa tunnelmaa. Ja liikettähän tuossa haettiin, ja se ainakin kuvasta löytyy :)

   Onnea Tiialle!

   Poista
  3. Kuten ylempi anonyymi kommentoikin, ei kuvaole laadultaan täydellinen, mutta kisassahan ei sitä vaadittukkaan. Jos olette joskus seuranneet esimerkiksi Vuoden luontokuva-festivaaleilla näytettäviä kuvia, ei niistä kaikki ole sitä täydellisintä laatua - kuviin voidaan hakea tunnelmaa muutakin kautta :)

   Poista
 3. Juuri oikea kuva voitti! Jes! :D

  VastaaPoista
 4. palkinto oli siinä mielessä huono että jos voittaja olisi ollut henkilö joka ei käytä kannuksia niin tosi kiva sitten, koska eihän kaikki niitä käytä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. no tähän ulkopuolisena voin sanoa että ainahan palkinto ei ole osuva, ja kaikki ei tosiaan kannuksia käytä, mutta ainahan palkinnon voi esim. antaa lahjaksi jollekulle toiselle.
   kaikkihan me esim. käytämme ratsastushousuja, mutta jos sellainen olisi palkintona niin väri tai muoto ei välttämättä sovi/ole jokaisen makuun. kaikkia ei voi miellyttää. :/

   Poista
  2. onneksi toi palkinto oli just täydellinen meille, oikein hyvän palkinnon siis Aada valinnu:)

   Poista
  3. no en v kysyny sun mielipidettä

   Poista
  4. Jep, kaikkihan eivät käytä kannuksia. Toisaalta kyseessä on heppablogi, mutta kaikki lukijat eivät välttämättä ratsasta itse - tällöin mikä tahansa hevostavara (oli se sitten lahjakortti ko liikkeeseen tms) olisi "turha" tai "väärä".

   Valitsin kyseisen palkinnon, koska se miellytti omaa silmääni ja oli sopivan hintainen. Hyvä että Tiia tykkäsit! :)

   Poista
 5. Tää oli mun mielestä yks huonoimmista kuvista koko kisassa, mut jokaisella on oma makunsa ja tälleen tällä kertaa. Ihana toi palkinto ja onnea voittajalle! :)

  VastaaPoista
 6. Anonyymi 28. syyskuuta 2012 23.45
  Tää oli mun mielestä yks huonoimmista kuvista koko kisassa, mut jokaisella on oma makunsa ja tälleen tällä kertaa. Ihana toi palkinto ja onnea voittajalle! :)

  -samaa mieltä !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tähän ja ylempään kommenttiin: kiva että tykkäsitte palkinnosta! Jokaisellahan on tunnetusti omat mielipiteensä :)

   Poista
 7. Mielestäni on epäreilua voittaa näin, kun mainosti blogissaan missä on paljon lukijoita ja pääsi finaaliin..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. no mitäs helvettiä tiia sille voi että hänellä on paljon lukijoita ja että hän halusi osallistua kisaan. Ihan yhtä lailla normaali ihminen hänkin on, kuin muutkin bloggaajat. Äly hoi!

   Poista
  2. Mielestäni tästä epäreiluudesta on turha puhua, on totta että Tiialla on paljon lukijoita, mutta ei ketään pakottamalla pakoteta äänestämään toisen puolesta - jokainen tekee kuitenkin itse se lopullisen päätöksensä. Samalla tavalla voidaan vedota myös esimerkiksi eduskunta- tai kunnallisvaaleissa, joissa ehdokkaina on julkisuudenhenkilöitä. Pitäisikö heiltä kieltää osallistuminen? :)

   Poista
 8. Tiia on tehnyt töitä hienon bloginsa eteen jota seuraa moni. Eikä siellä ketään ole pakotettu äänestämään. Nimim. Aadan JA Tiian blogia lukeva

  VastaaPoista
 9. Kiva palkinto ja tosi kiva kuva :) Eihän Aada tai Tiia sitä päättäny vaan Nina joten älkää valittako tuskipa kukaan tollasta jaksaa lukea :)

  VastaaPoista
 10. ootko joskus asunu samalla tallilla kun kaktu ja Futura? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En oo, en ymmärrä miksi tosi moni liittää mut jollakin tavalla sinne :D En ole ikinä edes käynyt ko. tallilla/tiedä missä se sijaitsee.

   Poista
 11. saitsä aada sen mun mailin?:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo sain, mut kerkesin vasta nyt koneelle :) Laitan sen palkinnon sulle huomenna postissa tuleemaan! Onnee vielä :)

   Poista
 12. Sä näytät ihan siltä adalta sieltä tallilta missä kaktu ja emmi ym on !:D sekotinki sut aluks sinne !

  VastaaPoista

Aadan hevoselämää -blogiin voi kommentoida rekisteröityneenä käyttäjänä tai nimettömästi. Kommentteja ei valvota etukäteen, mutta niiden sisällön tulee noudattaa Suomen lakia ja nettikettiä. Kaikki palaute on tervetullutta, kunhan se esitetään asiallisesti.

Vastaan jokaiselle kommentoijalle. Otathan huomioon, että joissain tapauksissa vastausaika voi venähtää pitkäksi. Olen kuitenkin kiitollinen jokaisesta kommentista! :)

Suositut tekstit

Viikon luetuimmat

Instagram @aadalatti

Rekisteröityneet lukijat