perjantai 26. lokakuuta 2012

#98: Viikkokatsaus

Taas on palattu normaaliin arkeen (eli ei koulua, sillä syysloma!) Horse Show'n ja risteilyn jälkeen. En päivitellyt teille ennen tätä päivää, sillä en yksinkertaisesti saanut aikaiseksi kirjautua bloggeriin. Tässä viime päivinä bloggeri on vissiin sekoillut jotenkin, sillä kaikki nuo kyselypalkit ovat nollautuneet.. Noh, aloitellaan anonyymien lukijoiden kartoittaminen uudelleen!
 
Viime viikon Helsinki Horse Show'sta en tee sen tarkempaa postausta, sillä olette varmasti niitä saaneet lukea muista blogeista. Meillä oli kuitenkin todella hauskaa koko ajan - työtä ja hauskanpitoa riitti ja saimme nähdä kisoja kulissien takaa. Tähän alle jotakin kuvia viikonlopulta. En kerinnyt kuvailemaan juuri ollenkaan, mutta kamera kulki mukana kuitenkin koko ajan. Kännykässä mulla on joitakin kuvia, joita saatan julkaista myöhemmin teidän nähtäviksenne.
 
Nyt on muuten luvassa paljon kuvia (ja vähän tekstiä), joten saatte nauttia tästä herkusta hetken aikaa! Vai olisiko toisin päin parempi?
 
Pius Schwizer


Näyttää kuin Piuksen hevonen kieltäisi tuolle pystylle.. :D
Steve Guerdat

Sunnuntaina palattuani HIHSistä ei juurikaan lepoaikaa jäänyt, sillä maanantai aamuna kävin ratsastamassa Cyran ja suuntasimme siitä perheeni kanssa risteilylle kohti Ruotsia. Risteily kesti keskiviikkoon asti, jolloin palasin kotiin rättiväsyneenä. Matka oli kuitenkin antoisa, sillä tiistaina pääsimme tutustumaan hieman Ruotsin kuninkaanlinnaan ja viettämään aikaa kaupungilla shoppaillen.
 
Keskiviikkona ratsastin Cyran lisäksi Konstan Equstomin tunnilla. Molemmat hevoset toimivat poikkeuksellisen hyvin ja oli ilo palata "pitkän" tauon jälkeen jälleen kunnolla hevosen selkään. Tänään ratsastin Cyran Piuden valvovan silmän alla iltapäivällä, mutta sitä ennen kävin auttelemassa Jonnaa hänen tallillaan aamu kahdeksasta puoleenpäivään asti. Cyralla ratsastamisen jälkeen kiiruhdin jälleen Equstomiin tunnille (tällä kertaa ratsuna oli Sentti, josta olenkin joskus täällä blogissa kertonut), joten päivä on mennyt ajaessa skootterilla edes takaisin. Ajokorttiahan mulla ei vielä ole, sillä en ole saanut sitä aikaiseksi ajaa.. Ehkä ensi viikolla pääsemme harjoittelemaan enemmän!
 
Martin Fuchs aamuratsastuksella.

 
Huomenna tarkoituksena olisi hypätä päivällä Cyralla, minkä jälkeen suuntaamme isän ja Janitan kanssa kohti Kaprin nykyistä kotitallia, sillä menemme pitkästä aikaa moikkaamaan tammaa! On todella kiva päästä näkemään vanhaa tuttua jälleen ja ajatuksena on myös ottaa muutamia kuvia tänne teidän katseltaviksenne.
 
Cyrasta laitan tähän alle muutamia kuvia vielä viime maanantailta. Tamma oli tänään todella hyvä ratsastaa, teimme paljon siirtymisiä ja muutamia pohkeenväistöjä. Koska Cyra on todella huonossa kunnossa lihaksistoltaan, ei se tietenkään jaksa työskennellä kunnolla pitkään. Varsinkin laukassa on haasteensa, jotta tamma jaksaa kantaa itsensä eikä roiku lapojensa päällä. Näin lyhyessä ajassa on kuitenkin tullut jo paljon edistystä ratsastettavuuden suhteen! Ensi viikolla Cyra saa uudet kengät ja se raspataan, joten mahdolliset suuongelmat tulee ratkaistua samalla.
 
Cyra ei halunnut ottaa poseerauskuvia, vaan hyppi mieluumin pystyyn.Täysiä ja kuskia naurattaa :D

Haha, kenttähevonen tästä tulee..

Orava!
Kiitokset ponille hyvin tehdystä työstä

18 kommenttia

 1. Minkä ikänen Cyra on? :)

  VastaaPoista
 2. Näin sut sunnuntaina kolme kertaa ;)

  VastaaPoista
 3. Olitko hihsissä la-aamuna kun oli family circus? Tiedätkö yhtään kuvasiko esim. joku tuttusi sitä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo olin, mutta en tiedä ketään joka olisi kuvannut :/

   Poista
 4. Tuo Cyra näyttää tosi pieneltä! :) Minkä kokoinen se on?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tietääkseni 163cm, mutta se on niin lihakseton ja laiha, että näyttää/tuntuu pienemmältä :)

   Poista
 5. Ois ollu kiva tietää tarkemmin että mitä teit ym hihsissä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei siellä mitään kauhean mainitsemisen arvoista tullut tehtyä, kansliahommia ja ratsastajien kanssa juttelemista lähinnä.. Sekä chillailua, syömistä ja (ikkuna)shoppailua :)

   Poista
 6. Mäkin näin sut ekaa kertaa livenä, kun perjantai-iltana käväisin kisakansliassa. :) Tosi monella kypärä päässä aamuratsastuksella, esimerkillistä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, apua että mut tunnistaa joku.. :D Mutta niin on, pitäisi saada kunniamaininta jonnekin tuosta!

   Poista
 7. Olisi kiva kuulla enemmän HIHSistä, suurin osahan siellä oli katsomassa vain ;) Ja kiinnitin huomiota samaan kuin Kaisa, tosi hyvä asia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, ehkä teen joskus tarkemmin postausta :D jep, tosi monella oli ja se on hyvä homma!

   Poista
 8. miten pääsit hihssiin töihin? missä siellä olit töissä? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kansliassa olin ja pääsin ihan kaverin kautta, mutta kannattaa itse olla yhteydessä, sillä sinne otetaan paljon vapaaehtoisia mukaan! :)

   Poista
 9. Pakko kysyä miten olet saanut noi Aada ja Königs Kapris KS kuvat ilman taustaa tuohon? kun mullakin näyttää koneella siltä, mutta kun laitan sen blogiin niin siihen ilmestyy tausta.. ja tiedostomuoto on png. kiitos!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Riikka teki ne mulle, eli mulla ei ole itseasiassa mitään havaintoa :D kannattaa käydä kysymässä täältä: http://ponitarinoita.blogspot.fi

   Poista

Aadan hevoselämää -blogiin voi kommentoida rekisteröityneenä käyttäjänä tai nimettömästi. Kommentteja ei valvota etukäteen, mutta niiden sisällön tulee noudattaa Suomen lakia ja nettikettiä. Kaikki palaute on tervetullutta, kunhan se esitetään asiallisesti.

Vastaan jokaiselle kommentoijalle. Otathan huomioon, että joissain tapauksissa vastausaika voi venähtää pitkäksi. Olen kuitenkin kiitollinen jokaisesta kommentista! :)

Suositut tekstit

Viikon luetuimmat

Instagram @aadalatti

Rekisteröityneet lukijat