tiistai 11. joulukuuta 2012

#121: Joulukalenterin 11. luukku - rakas joulupukki

 
Tänä jouluna en ole tehnyt minkäänlaista joululahjatoivelistaa, josta vanhempani osaisivat katsoa haluamiani joululahjoja. Hevosenosto-projektiin tulee menemään sen verran paljon rahaa, etten saa jouluna mitään sen suurempia hankintoja ja näin ollen en ole nähnyt tarpeelliseksi mitään sen kummempaa toivoa. Joulukalenterin yhdenteentoista luukkuun keräsin kuitenkin pienen koosteen niistä tavaroista, joita haluaisin joululahjaksi, mikäli siihen olisi mahdollisuus!
 
Teen varmaan jossakin vaiheessa joulukalenteriluukun, jossa pohdin, mitä kaikkia hevosvarusteita (nimenomaan hevoselle) haluaisin, mikäli hevonen olisi jo jouluaattona ollut. Nettikaupoista kun löytyy vaikka mitä ihania satulahuopia, loimia ja pinteleitä.. :)
 
 
Ensimmäisenä tuosta kollaasista otan esille pitkäaikaisen toiveeni, nimittäin uuden kameran. Tällä hetkellä kuvaan isäni Canon 60D:llä, ja oma 450D:ni on isälläni käytössä. Jossakin vaiheessa aion hankkia hieman paremman kameran, Canon 7D:n. Koska uusi runko on kuitenkin suhteellisen kallis hankinta, kerään ensin hieman enemmän rahaa säästöön ja mietin sen jälkeen kameran ostamista uudelleen. Merkkinä Canon on ehdoton, sillä olen aina kuvannut sillä ja minulla on siitä vain hyvää sanottavaa!
 
Tarvitsisin uuden kännykän, sillä vanha valkoinen kosketusnäyttöni on ollut käyttökelvoton jo kohta viisi kuukautta, jona aikana olen käyttänyt meillä ylimääräisenä pyörinyttä iPhonea. Varapuhelimessa ei ole muuten mitään vikaa, mutta se ei yhdistä välillä puheluihin eikä sillä saa muihin yhteyttä aina silloin, kun siihen olisi tarve. Akun kesto on myös surkea, sillä puhelin sammuu päivän aikana viimeistään alkuillasta.. Haaveilenkin jälleen Nokian puhelimesta, vaikka pitkään yritinkin kyseistä merkkiä vältellä. Lumia 920 on mielestäni todella kivan näköinen ja ennenkaikkea olen kuullut siitä paljon positiivista muilta ihmisiltä! Värinä voisi olla vaikkapa valkoinen..
 
En käytä kauheasti erilaisia meikkejä, kaapistani löytyy lähinnä ripsiväri, kulmakynä, muutamia luomivärejä, puuteri (joka itseasiassa hajosi kuukausi sitten, eli sitäkään ei enää ole) ja nyt viime viikolla ostamani BB-voide. Koska ripsarini on loppumassa, haluiasin kokeilla Lumenen sijaan jotain toista merkkiä. Kauheasti kehuja saanut Kanebon 38 olisi yksi vaihtoehto, kuten myös Lorealin Volume Million Lashes Diamantissime. Kyseisessä ripsivärissä on aitoa timanttipölyä, saas nähdä, näkyykö se todellisuudessa jotenkin!
 
Timantteja ja rihkama-bling blingiä kelpaisi saada myös erilaisten korujen välityksellä. Sormuksia en käytä arkipäivinä, mutta juhlatilaisuuksiin on mukava panostaa hieman enemmän. Kaikki ihanat timanttikorvakorut ja -kaulakorut tuovat pientä luksusta elämään. Niinhän sitä sanotaan, että timantit ovat naisen parhaita ystäviä ;)
 
Tarvitsisin tallille uuden untuvatakin, sillä vanha toppatakkini ei tunnu riittävän kuin kymmenen asteen pakkasiin asti. Katsoin jo viime talvena tuota Kingslandin ihanaa ruskeaa untuvatakkia ja sovitinkin sitä kahdesti, mutta kummallakin kerralla jätin sen ostamatta. Tuossa tarkenisi varmasti! Hinta on kuitenkin sen verran suolainen, ettei hankintaa raaski tehdä tuosta vaan. Muita vaatteita olisi aivan tavalliset gollegehousut ja fleecehuppari, tallille molemmat. Fleeceä en oikeastaan tarvitse, mutta tuohon kolmiväriseen pehmeäkankaiseen ihastuin sen värin ja materiaalin vuoksi - mulla on samantapainen, mutta tummansinisenä yksivärisenä.
 
Tällä hetkellä mulle ei tule mitään muuta lehteä kuin Hippos. Haluaisin aloittaa jossakin vaiheessa tilaamaan Cosmopolitania, sillä kampanja-alennuksella se ei ole kovin kallis ja sen sisältö on mielestäni laadukasta ja ulkoasu hyvin toteutettu. Aikoinaan mulle tuli monia erilaisia hevoslehtiä, kuten Villivarsa ja Hevoshullu. Nyt voisin harkita Hevoset ja Ratsastus-lehden tilaamista, mikäli siihen irtoaisi rahaa jostakin.
 
Jokaisella true-esteratsastajalla kuuluu olla kisoissa kello! Ei vaan, haluaisin itselleni rannekellon, jossa olisi hieman timantteja ja värinä voisi olla vaikka klassisen valkoinen. Jet Setin kellot ovat mielestäni kivannäköisiä, vaikka tuossa kollaasin kuvassa komeileekin hieman eri hintaluokan Versacen kello..
 
Viimeisenä, muttei vähäisimpänä tarvitsisin uudet kannukset. Mulla on tällä hetkellä käytössä Sprengerin 20mm tylppäkärkiset kannukset, mutta haluaisin saman merkin 25mm rissakannukset. Erityyppisillä hevosilla voisi sitten vaihdella erilaisia kannuksia tarpeen mukaan. Tykkään muutenkin ratsastaa rissakannuksilla normaaleja "suoria" kannuksia enemmän (mikäli kyseessä hevonen, jolla kannuksia voi käyttää), tiedä sitten johtuuko se pyörivästä päästä vai mistä.
 
Mitä te toivotte joululahjaksi? Löytyykö listastani mitään samoja asioita teidän kanssanne?
 

15 kommenttia

  1. Kivoja toiveita!

    Itsekkin toivon tuollaista Jetsetin kelloa :) Oikeastaan haluaisin Rolexin, mutta realistisempi toive taitaa olla se Jetset :DD

    VastaaPoista
  2. mulla on toivomuslistalla uusi ratsastus kypärä ja ponille eskan etusuojat, kun takasuojat on jo :D! mullakaan ei tuo budjetti voi olla kauheen iso....

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivottavasti saat! Tärkeintä ei kuitenkaan ole se mitä saa, vaan idea toisen muistamisesta :)

      Poista
  3. Ite toivoin kanssa tollasta valkosta jetsettiä :D

    VastaaPoista
  4. mulla on lumia 900 ja siinä akku ei kestäjuuri ollenkaan... Muuten hyvä puhelin mutta koko ajan kotona pidettävä latauksessa.

    VastaaPoista
  5. minullakin on lumia 900 ja siinä pysyy yllättävän hyvin mielestäni akku täynnä! ja vaikka onkinn sanottu että menee helposti rikki nii minulla tippunut monta kertaa ratsastaessa sekä tallin käytävälle niin on pysynyt ehjänä parin naarmun kera! :D mutta suosittelen!! :) Hyvää joulua Aada♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sama puhelin myös mulla ja samat kokemukset löytyy multakin tän anon kanssa. :)

      Poista
    2. Kiitti molemmille ja hyvää joulua myös eka anonyymi! :)

      Poista
  6. saattaa olla aika ristiriitaista, mutta ei tossa lumiassa akku pysy sen kauempaa kun iphonessa :s
    entä iphone 5? :D siinähän on se akunsäästöjuttu

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Okei :s Se olis yksi vaihtoehto, mutta pelkään, ettei näyttö kestä tallihommia (saattaa meinaa puhelin tipahdella.. :D)

      Poista
  7. Lumiathan on siitä hyviä, että niissä ei usein vikoja ole, mutta kun semmonen on, se on tosi paha! Mulla on lumia mutta 610 ja se päätyy pian 2 viikoksi korjaamolle, kun on 10 päivitystä eikä niitä suostu päivittämään, eikä nettikään enää toimi kunnolla :--D
    Toi Sensain 38 astetta on ihan älyttömän hyvä ripsiväri! Ei varise, ei sitten ollenkaan, vaikka rehkisit hiki otsalla keskellä kesä kuumia! Lähtee helposti ja jos on se 38 astetta lämmintä vettä, ripsiväri ikäänkuin tippuu ripsistä itsestää, eli ei tarvitse hangata paljon. Kylmässä vedessäkään ei lähde, mutta saattaa vähän varista jos hieroo silmiä :-D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ou nou, hyvä kuulla! Ja näin olen myös tuosta sensaista kuullut, kannattaa siis ehkä testailla :)

      Poista

Aadan hevoselämää -blogiin voi kommentoida rekisteröityneenä käyttäjänä tai nimettömästi. Kommentteja ei valvota etukäteen, mutta niiden sisällön tulee noudattaa Suomen lakia ja nettikettiä. Kaikki palaute on tervetullutta, kunhan se esitetään asiallisesti.

Vastaan jokaiselle kommentoijalle. Otathan huomioon, että joissain tapauksissa vastausaika voi venähtää pitkäksi. Olen kuitenkin kiitollinen jokaisesta kommentista! :)

Suositut tekstit

Viikon luetuimmat

Instagram @aadalatti

Rekisteröityneet lukijat