perjantai 28. maaliskuuta 2014

#322: Kuukauden sponsorituotteet - kevätvaatteita!

Pitkästä aikaa vuorossa sponsorituotepostausta! Tällä kertaa Veljekset Wahlsten toimitti postissa paketin, joka sisälsi kaksi vaatetta. Aikaisemmat sponsorituotteet ovat olleet pitkälti hevosille sopivia, joten vuorossa on siis kivaa vaihtelua meille kaikille. Olen itse näistä aika innoissani ja päätyvät varmasti ahkeraan käyttöön!
 
Ensimmäisenä haluan esitellä ehdottoman uuden rakkauden, nimittäin Horse Comfortin tummansinisen shoftshell-takin. Tuotteet ovat Veljekset Wahlstenin myyntimenestys ja valikoima laajeni näin kevään myötä kahdella uutuusvärillä, joista toinen on tämä saamani tummansini-punainen ja toinen musta-pinkki. Uuden kuvaston tullessa julki (mikä tapahtunee aivan näiden viikkojen aikana) värit löytyvät sitten myös sieltä vanhojen, tuttujen värien rinnalta.
 
Pahoittelen, kun olen niin kauhean epäkuvauksellinen.. :D No, kiinnittäkää huomio siis noihin yläosan vaatteisiin!

 
Takin pintamateriaali on vettähylkivää, joten se sopii hyvin kevät- ja syyskeleihin sekä eritoten talliolosuhteisiin. Sisäpinta on fleecevuorellinen, mutta kyse ei kuitenkaan ole paksusta vuoresta. Oiva välikausitakki tai lämpimämpi takki suomalaisen kesän kylmiin iltoihin. Huppu on irrotettava ja sen kiinnitys tapahtuu kätevästi vetoketjulla. Sekä hupussa että takin alareunassa on kiristysnauhat, joten jokainen voi säädellä sen haluamalleen mallille - itse tykkään, kun reuna on alhaalta kiristetty tiukaksi!
 
Muita mainitsemisen arvoja yksityiskohtia ovat takin kainaloiden kohdalla olevat vetoketjut, jotka avaavat ns. "tuuletusaukot" verkollisella kankaalla varustettuina. Takissa on myös kaksi normaalia vetoketjutaskua sekä sisäpuolella kaksi piilotaskua. Horse Comfortin logot löytyvät oikeasta reunasta sekä vasemmasta hihasta, mutta ne ovat melko pieniä, eivätkä näin hypi silmille yhtä isosti kuin joidenkin muiden vaatemerkkien logot.
 
Takkeja on saatavilla koissa XXS-XXL (eli jokaiselle jotakin!) ja niiden ovh on 65 euroa. Tällainen sopii loistavasti myös esimerkiksi seuratakiksi, sillä takkiin saa kivasti brodeerauksia. Huomasitte varmaan, että mullakin on takissa selkäpuolella blogin osoite ja etupuolella oma nimeni.
 


Haha, mitähän mä säädän..
Toinen vaatekappale oli tällä kertaa samaisen merkin eli Horse Comfortin fleeceliivi, joka tulee valikoimiin täysin uutena tuotteena! Väreinä voi valita pinkin tai kahvin, jonka itse otin. Fleece on näissä vaatteissa todella pehmeää ja ihanan lämmintä, vaikka materiaalia on ohutta ja siksi kevyttä päällä. Erikoisuutena liiveissä on hieman korkeampi kaulus. Siinä on myös kaksi normaalia vetoketjutaskua.
 
Liivien koot vaihtelevat S-L välillä. Itselläni on tästä koko S, joten ihan kauhean lyhyet ja pienet ihmiset eivät kokotaulukkoon valitettavasti mahdu. Myös näihin tuotteisiin saa brodeerauksia edustamaan jotakin haluamaansa (esimerkiksi sitä seuraa). Omaan liiviini brodeeraus tehtiin vaaleanpunaisella, sillä liivin kaksi logoa ovat vaaleanpunaiset. Aika piristävät yksityiskohdat siis ;)Näiden ovh on 49 euroa. Fleeceliivien rinnalla mukaan valikoimiin tulee samoissa väreissä ja koissa saman merkin fleecetakit, joiden ovh on 59 euroa.
 
Mitäs piditte? Joko teidän tallinne/seuranne ovat tilanneet uudet seuratuotteet?
 
Nyt suuntaan matkani kohti tallia, sillä kipuan vihdoin Champin selkään ja menen nauttimaan auringonpaisteesta! Tiedän, etteivät kaikki lukijat pidä blogien liiasta kaupallistamisesta, joten olen pyrkinyt pitämään tällaisten postauksien määrän mahdollisemman pienenä. Mulle tulee säännöllisin väliajoin kyselyä erilaisista yhteistöistä, joista hyötyisin itse enemmän tai vähemmän, mutta olen kieltäytynyt oikeastaan kaikista ja halunnut blogiini vain nimellisen määrän sponsoroituja kirjoituksia. Ensi viikolla tosin luvassa on yksi uusi yllätys, mutta siitä lisää myöhemmin!

17 kommenttia

  1. Kivan näköisiä! mulla on tuo Horse Comfortin softshell-liivi, joka harmillisesti ei ole musta-pinkki niinkuin takki! En oo vielä pitänyt sitä, mutta tuttu kehui kovasti! Eikä tuo fleeceliivikään huonolta näyttänyt, ei ollenkaan!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. toivottavasti on hyvä käytössä, uskon ainakin näin takkia käyttäneenä, että on :)

      Poista
  2. Kivan näkösiä vaatteita! Itse henkilökohtaisesti olisin kirjoittanut takkiin hevoseni nimen, enkä blogini nimeä. Mutta kukin taplaa tavallaan, nuokin on omalla tavallaan persoonallisia! :)

    VastaaPoista
  3. Mua ei haittaa yhtää et tulee tälläisiä postauksia joskus kun kattoo kuvastosta takin niin ei tuu mielee ostaa mutta nyt kun katoin miten hyvin se istuu niin ln ihan pakko käydä ostamassa!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiva kuulla, ettei kyllästytä ja näistä on hyötyä! :)

      Poista
  4. Mä ainakin tykkään tosi paljon tällaisista sponsorituote-esittelyistä, kunhan niitä ei ala ihan joka toisessa postauksessa olemaan... :-) Ja nää tuotteet oli tosi kivoja, varsinkin toi takki on iiihana! Pitäis munkin hankkia joku kiva softshell takki ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. joo ei tule olemaan, en kerkeäis edes tehdä näitä usein :D joo eikun hankkimaan ;)

      Poista
  5. Jes tätä oonkin oottanu :)

    VastaaPoista
  6. Itselläkin tuollainen horse comfortin takki oman tallin logolla, ihan paras takki ! :3

    VastaaPoista
  7. Ostin viime syksyn alesta fleece liivin. On ollut todella kätevä tuote. Syksyllä/keväällä se ei ole ratsastaessa liikaa (jos pitkähihainen fleece tuntuu liian lämpimältä). Pakkasilla se on taas kiva selän lisälämmitin fleecen alla. Ei tule niin tönkkö olo kun käsivarret tuntuu vapaammilta. Kerrospukeutuminen on kätevää :-)
    Menestystä kisakaudelle sinulle ja Champille!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ihan totta, ja mahtuu kätevästi muiden vaatteiden alle! :) kiitos kovasti!

      Poista
  8. Aivan ihania noi vaatteet! Sopii just hyvi siulle:)

    VastaaPoista

Aadan hevoselämää -blogiin voi kommentoida rekisteröityneenä käyttäjänä tai nimettömästi. Kommentteja ei valvota etukäteen, mutta niiden sisällön tulee noudattaa Suomen lakia ja nettikettiä. Kaikki palaute on tervetullutta, kunhan se esitetään asiallisesti.

Vastaan jokaiselle kommentoijalle. Otathan huomioon, että joissain tapauksissa vastausaika voi venähtää pitkäksi. Olen kuitenkin kiitollinen jokaisesta kommentista! :)

Suositut tekstit

Viikon luetuimmat

Instagram @aadalatti

Rekisteröityneet lukijat