tiistai 8. syyskuuta 2015

#601: Kuvapostaus - uusia suosikkeja

Koska edellisessä postauksessa ei ollut kameralla kuvattuja otoksia, on tämä postaus pyhitetty niille yksissään. Sain kahdelta eri kuvaajalta todella kivoja kuvia Tuomarinkylän kisoista, jotka hypättiin pari viikkoa sitten. Harmikseni en kerennyt julkaisemaan näitä samaan aikaan kuin kirjoitin tuosta postauksesta varsinaista omaa kertomustaan, joten nämä jäivät suosiolla sitten vähän myöhemmälle julkaisulle.

Olen äärettömän kiitollinen kaikille niille ihmisille, jotka jaksavat käyttää aikaansa kuvaamassa hevoskisoja kentän tai maneesin laidalla viikonlopusta toiseen. Itsekin tuota hommaa parina vuonna tehneenä voin vain todeta kliseisen ilmaisun: helpommin sanottu kuin tehty. Vaikken enää kuvaa kuin omaksi ilokseni, on mulla silti - edelleen - hirveä kasa kuvia lähettämättä ihmisille, jotka niitä ovat monia kuukausia kaipailleet. Aikaa ei vain tahdo löytyä ja silloin kun löytyisi, ei kuvien lähettäminen palaudu mieleen ollenkaan. Sama pää kesät talvet, vai miten se menikään..

Näiden kuvien joukosta löytyy tämän hetkinen suosikkikuvani, joka pääsi myös uuden bannerin oikeaan reunaan. Vaikka oma asentoni on kuvassa vähän kyseenalainen, on siihen saatu taltioitua todella hieno fiilis. Tuo kuva on otettu juuri siitä hetkestä, kun olen lähdössä suorittamaan 120cm luokan rataa. Voisin hyvin kuvitella teettäväni tuosta kuvasta joskus taulun seinälleni, sillä kuvaaja on onnistunut ikuistamaan kameran muistiin hetken, jossa Champ näyttää mielestäni varsin komealta otukselta.

Täällä blogissa on esiintynyt nyt muutamissa kuvissa tuo näistäkin löytyvä sininen LamiCellin satulahuopa. Sain sen reilu kuukausi sitten Veljekset Wahstenilta ja siitä on tullut ehdoton lempparini! Nyt kun kisoissa sai vielä kesällä mennä ilman takkia, sointui tuo reunan pieni punainen värikorostus hyvin kisapaitaani. Koska huopa on ollut käytössä ahkerasti, on se joutunut pesuun useaan otteeseen. Mitään kulumaa tai nukkaantumista ei ole huomattavissa, sillä huopa on kestänyt pesukoneen oikein hyvin. Sisäpinta on tuttuun tapaan nopeasti kuivuvaa kangasta, joten se on vähän hengittävämpi kuumilla säillä. Hintaa tuolle ihanuudelle kertyy Wahlstenilta ostettaessa 54 euroa ja värivaihtoehtoja on sinisen lisäksi punainen sekä harmaa.

Mikä kuvista on suosikkisi? :)

Kuusi ylintä kuvaa c. Mediatuotanto Suvililja - Susanna Lehto. Iso kiitos! :)

Viisi seuraavaa kuvaa c. Katja Hautamäki, iso kiitos :)
27 kommenttia

 1. Mun ehdoton lemppari on toisiks viimeinen! Vielä makeempi ois jos estettä ei näkyis taustalla :D Champ on nii pörhäkkänä elementissään

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, se otti homman ilmeisesti kovin tosissaan :D

   Poista
 2. Toisiks vika on munki lemppari! Champ nii pörheenä ja hyvi ajotettu kuva. :) upeita kuvia!

  VastaaPoista
 3. Toisiksi viimenen kuva on niiiin magee!!! Ja tietty toi eka :) Tosi hyviä kuvia!

  VastaaPoista
 4. Tämä kommentti ei nyt liity mitenkään tähän postaukseen, mutta olen tätä kauan miettinyt niin päätin rohkaistua kysymään. Eli Viksua elämää blogissa on näkynyt aina välillä blogin pitäjä Emmin kaveri Aada
  . Hän näyttää aivan sinulta ja olen miettinyt että oletko se sinä vai joku kaksoisolento:D? (Löytyy instagramista nimellä aadaliina)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En oo minä, vaikka ilmeisen moni niin luulee :D

   Poista
 5. Mun lemppari on toinen kuva:)

  VastaaPoista
 6. Mun mielestä 4. kuva on tosi makee ;D

  VastaaPoista
 7. En osaa päättää noista lempparia :D Ehkä tuo ensimmäinen :)

  VastaaPoista
 8. Vautsi mitä kuvia! Muuten minunkin nimi on Aada;D

  VastaaPoista
 9. Viimenen oli kivoin :D

  VastaaPoista
 10. Mä tykkään kovasti ekasta ja tokasta kuvasta:)

  VastaaPoista
 11. Toka ja kolmas kuva ovat ihania. :) Tykkään sun kisapaidasta muuten mielettömästi! Ihanan pirteä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, se on aika hauskan värinen! Ei aluksi ehkä ihan sitä omaa maailmaani, mutta oon tykästynyt tuohon todella :)

   Poista
 12. Vitsi toi vika kuva on muuten kiva! :)

  VastaaPoista
 13. Kuutonen. Tietty. Te ootte kyl hyvä pari:D

  VastaaPoista
 14. Hyvii kuvii. Ja mun ehdoton suosikki on toi kutonen. Tässä sulle pari kysymystä. Mikä on sinun lempi ruoka ja sinun lempi koira rotu? Mitä kuuluu?:) mulle kuuluu hyvää. Kohta on taas koulust istumist. Mut onneks on vaan kolme tuntii. Ei oo pakko vastaa jos et haluu!!:)

  VastaaPoista

Aadan hevoselämää -blogiin voi kommentoida rekisteröityneenä käyttäjänä tai nimettömästi. Kommentteja ei valvota etukäteen, mutta niiden sisällön tulee noudattaa Suomen lakia ja nettikettiä. Kaikki palaute on tervetullutta, kunhan se esitetään asiallisesti.

Vastaan jokaiselle kommentoijalle. Otathan huomioon, että joissain tapauksissa vastausaika voi venähtää pitkäksi. Olen kuitenkin kiitollinen jokaisesta kommentista! :)

Suositut tekstit

Viikon luetuimmat

Instagram @aadalatti

Rekisteröityneet lukijat