torstai 17. syyskuuta 2015

#605: Syysilta tallilla

Ympäröivä maailma alkaa valmistautua syksyä kohden. Tuijotan ikkunastani pihalle ja näen runsaan vesisateen takaa maahan tippuvia ja jo siellä hyvän tovin maanneita lehtiä. Kaikissa punaisen ja keltaisen sävyissä. Monen mielestä näky on lohduton, mutta itse koen sen lähinnä rauhoittavana. Kesä on aina tekemisen aikaa - syksyllä arki palaa raiteilleen ja elämästä tulee yllätyksettömämpää. 

Mutta ei tylsää! Vaikka koulussa ja töissä tulee vietettyä lähes kaikki valoisa aika, kerkeää tallille kiiruhtaa vielä muutaman viikon ajan ennen auringonlaskua. Maanantaina tällainen päivä oli käsillä ja halusin ikuistaa sen videolle. Tavallinen tallivideopostaus tuntui jotenkin etäiseltä ajatukselta, joten vaihdoin järjestelmäkameraan pienemmän obektiivin ja pyysin paikalle yhden luottokuvaajistani. Yhteistyön siivittämänä saimme aikaan muutaman minuutin videopätkän, joka kuvastaa hyvin sitä päivittäistä arkea, jota me nykyisellä tallilla vietämme. 

Toivottavasti jaksoitte katsoa tällaisen vähän erilaisemman videon. Kuulisin mielelläni mielipiteitä kommenttien puolella! Itse editointiin ei aikaa kulunut muutamaa hassua hetkeä pidempään, sillä peukalo on vielä melkoisen keskellä kämmentä uuden videonmuokkausohjelmiston kanssa. Hiljaa hyvä tulee :) Huom! Laittakaa asetuksista päälle HD1080p, jotta näette videon parempilaatuisena.

Mukavaa viikonloppua kaikille!36 kommenttia

 1. Olipas ihanan rauhallinen video! :)

  VastaaPoista
 2. Tosi kiva video. Musiikki sopi tosi hyvin :D

  VastaaPoista
 3. Tosi kivaa vaihtelua! Tykkään :)

  VastaaPoista
 4. Tosi kiva video! Taiteellisia ja hienoja kohtia, sulla ja kuvaajalla hyvä silmä :) tosta kohtaa kun oli kuvattu suitsia, tuli mieleen Ryttars eliten-sarjan alkutunnari (mikä se sana on? :D )

  -Heidi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Mä en olekaan kyseistä sarjaa katsonut, pitää vilkaista :D

   Poista
 5. Olipas kiva ja hienosti tehty video! :)

  VastaaPoista
 6. Hyvää viikonloppuu sulle myös. Ja ihana video!👌👌

  VastaaPoista
 7. Hurjan kiva video oli, tunnelmaltaan rauhallinen ja tosi sellainen sympaattinen! :)

  VastaaPoista
 8. Tämähän oli oikea hyvän mielen video, tykkäsin kovasti :)

  VastaaPoista
 9. Ehdottomasti paras tekemäsi video tähän mennessä, tykkäsin!

  VastaaPoista
 10. Tosi kiva video, tee useamminkin, tykkäsin tosi paljon! Haluatko kertoa mikä tämä biisi oli nimeltään?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Biisi on jonkun tekemä versio Kygon kappaleesta Stole the Show :)

   Poista
 11. Rauhaisa ja ihana video teidän puuhailusta. (:
  Millä ohjelmalla muuten teit tuon? Ja olisiko vinkkejä ilmaiseen mutta suht hyvään ja selvään videonmukkausohjelmaan? (:

  VastaaPoista

Aadan hevoselämää -blogiin voi kommentoida rekisteröityneenä käyttäjänä tai nimettömästi. Kommentteja ei valvota etukäteen, mutta niiden sisällön tulee noudattaa Suomen lakia ja nettikettiä. Kaikki palaute on tervetullutta, kunhan se esitetään asiallisesti.

Vastaan jokaiselle kommentoijalle. Otathan huomioon, että joissain tapauksissa vastausaika voi venähtää pitkäksi. Olen kuitenkin kiitollinen jokaisesta kommentista! :)

Suositut tekstit

Viikon luetuimmat

Instagram @aadalatti

Rekisteröityneet lukijat