keskiviikko 23. syyskuuta 2015

#608: Sateenkaaren alla

Tiistai oli rauhallinen arkipäivä. Aamulla kaartelin puntoni kanssa juna-aseman kautta Helsinkiin yliopistolle, jossa sinnittelin yhden luennon verran koomassa vain karatakseni ennen puolta päivää tallille. Päivän ohjelmassa oli klippaaminen ennen kouluvalmennusta, sillä Champ oli kasvattanut melkoisen talvitukin - sillä on selkeästi oma mielipiteensä maamme sääoloista ;) Oikeasti koulupäiväni olisi venynyt aina iltakahdeksaan, mutta koska koin valmentautumisen luentoja antoisammaksi vaihtoehdoksi ja koska hevonen oli tosissaan klipattava ennen viikonlopun valmennuksia, ei valinta koulun ja tallin välillä ollut vaikea.

Vaikka viime päivät ovat kuluneet enemmän tai vähemmän harmaissa merkeissä, sattui eiliselle aurinkoinen ja suhteellisen lämmin keli. Emme voineet jättää tilaisuutta hyödyntämättä, joten pyysin Sallan tallille ikuistamaan kameran muistiin muutamia rakennekuvia ennen totista kouluvalmennusta. Hirveän totisena touhua ei voinut tosin pitää, sillä olin pukenut sekä hevosen, että itseni vaaleanpunaiseen. Ajattelin, että kun nyt saavutin sunnuntaina maagisen 21 ikävuoden rajapyykin, voin vihdoin kaivaa kaapistani esiin jotain söpöä ja näyttää tallilla kymmenvuotiaalta. Ihan vain siksi, että tässä mennään jo kolmellakymmenellä. Huh.

Meillä oli oikein antoisa kouluvalmennus Mooneyn pitämänä, mutta aion kertoa siitä enemmän erillisessä postauksessa. Kuvia kertyi hirvittävä määrä ja haluan siksi julkaista osan jo etukäteen, näin eräänlaisen fiilistelypostauksen merkeissä. Johtuneeko syntymäajastani vai mistä, mutta mun mielestä tämä vuodenaika on äärettömän kaunis. Kuviin tallentuu niin ihana tunnelma, että voisin tuijottaa niitä loputtomuuteen saakka ihan vain värimaailman ansiosta: kaikki värit korostuvat ja ilta-aurinko antaa loppusilauksen, jota ei voi saavuttaa esimerkiksi kesäisin. 

Antaa kuvien puhua puolestaan!Champ kysyy: "Ai pitääkö meidän mennä tunnille?" Huomatkaa, kuinka se katsoo taas kieroon...Tomerana!Champ: "Saitsä kaiken varmasti nyt kameralle?!"


41 kommenttia

 1. Wau, onpas ihania kuvia! :) <3 Syksyssä on kyllä sitä tunnelmaa.. ;)

  VastaaPoista
 2. miten saat tuosta satulan alusesta noin siistun ja tasasen suoran näköisen...

  ehkä minäkin joku päivä... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on aika uusi, ostettu vuosi sitten ;) ja pidetty tosi siististi!

   Poista
  2. Klippausta tarkoitti varmaan ano :D Vuosi sitten ostettu ! XD

   Poista
  3. Haha, mä ymmärsin väärin varmaan sitten :D

   Poista
 3. Vau mitä kuvia! Voitko tehdä klippuksesta postauksen?:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) klippauksesta löytyy niin paljon postauksia ja juttua netistä, että kannattaa etsiä tietoa ensin sieltä!

   Poista
 4. Tosi syksyisiä ja kauniita kuvia, wau! Hehe mua vaan häiritsee, että tuo romaani on turhan pitkä ja tulee yli satulasta :DDD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo se on sen mallinen, että karvaosa tulee yli. Satulan alla ei ole karvaa siinä päällä ollenkaan :)

   Poista
 5. Vau, todella hienoja kuvia! Olet varmaan joskus kertonut, mutta mietein(en todellakaan pahalla vaan uteilaisuudesta) miksi klippaat champin niin usein? :) Täytyy kyllä myöntää että harvoin näkee noin siistiä ja tasaista klippausta! Toivottavasti itsekin joskus saisin noin siistin lopputuloksen :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Klippaan siksi, että heppa on siistimmän näköinen klipattuna. Totuttu tapa siis :) harjoittelemalla jälki paranee!

   Poista
 6. Tunnelmallisia kuvia toden totta! Rakastan myös syksyä. Siinä on samanaikaisesti haikeaa melankoliaa ja uuden alkua. Syksy tuoksuu myös hyvältä!

  VastaaPoista
 7. Upeita kuvia jälleen kerran! Champ on kyllä todella hyvässä kunnossa! (:

  VastaaPoista
 8. Syksy on kyllä ihan kauneinta aikaa, varsinkin sillon kun aurinkopaistaa. Champ on kyllä hyvässä kunnossa ja sun klippaus on aina niin hirveän siistin näkönen. Hienoja kuvia!

  VastaaPoista
 9. Mielenkiinnosta kysyn, vaikkei se tähän postaukseen nyt mitenkään liity, mutta käytätkö ratsastaessa (ja varsinkin kun yllä on esim tämä hieman avoimempi kaula-aukkoinen paita) urheiluliivejä vai ihan tavallisia? :) Itsekin haluaisin käyttää tämän tyylisiä siistejä paitoja, mutta urheiluliivit paistavat inhottavasti kaula-aukosta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tavallisia, koska en omista urheiluliivejä. Pitäis kyllä hankkia, muttei saa koskaan aikaiseksi :D

   Poista
 10. Aa niiin ihaniii kuviiiiiiiiii. Ja tosi syksysen näkösiiii kuviiiiiiii. Ja hyväääääääää syksyyyyyyyy sullleeeeeeeeeeeee Aada♡:D

  VastaaPoista
 11. Mä oon just myös ratsastnnu! Ja noi kuvat on niiin ihaniii ja syksysii kuvii. Ja hyvää syksyy sulle Aada♡♡♡:D

  VastaaPoista
 12. Oon huomannu että Champ jotenkin kattoo usein (ainakin kuvissa) kieroon tai muuten tosi oudosti XD

  VastaaPoista
 13. Nyt kaikki vaan kysymään http://paanjalaura.blogspot.fi/2015/09/kysy.html?m=1 liitykään myös lukijaksi jos haluatte:)

  VastaaPoista
 14. Champ olisi kyllä ollut upea orina kun niin orimaisen komeahan tuo on... ;) Ois tullu hienot varsat ainakin isän puolesta :) On sulla kyllä hieno hevonen! Haaveena on itsekkin joskus vanhempana kun on vakituinen työpaikka ostaa hevonen.. Ette tiedäkkään kuinka onnekkaita te hevosen omistajat olette! Joillekin se valitettavasti jää haaveeksi... itse muutan piakkoin keski-suomesta turkuun.. toivoisin löytäväni jonkun hevosen jota liikuttaa, sillä ei tuo ratsastuskoulujen tuntihevosilla pyöriminen 13 vuoden jälkeen enää oikein innosta :/

  Mut ihanaa syksyä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onhan se ihan komea hevonen, sitä en voi kieltää ;) Toivottavasti löydät jonkun kivan liikutushevosen käyttöösi uudelta paikkakunnalta! Hyvää syksyä sullekin :)

   Poista
 15. Ompas todella ihania kuvia nämä kaikki! ♥

  VastaaPoista
 16. Tämä varmaan lukee jossain, mutta mitä Champ syö tällä hetkellä? Onko ruokinta tarkkaa kun on mahahaavainen hevonen (tai oli)? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ruokinta on suunniteltu tarkasti, sillä champ ei voi syödä esim. tärkkelystä samalla tavoin kuin ennen. Olen kertonut ruunan nykyisestä ruokinnasta mahahaavaa käsittelevissä postauksissa, kannattaa vilkaista sieltä :)

   Poista
 17. Onpas Champ hienossa kunnossa ja upea klippaus! :)

  VastaaPoista
 18. Tosi hienoja kuvia! :) Itsekin kuvailin sateenkaarta tallilla juuri pari päivää sitten. :)

  VastaaPoista

Aadan hevoselämää -blogiin voi kommentoida rekisteröityneenä käyttäjänä tai nimettömästi. Kommentteja ei valvota etukäteen, mutta niiden sisällön tulee noudattaa Suomen lakia ja nettikettiä. Kaikki palaute on tervetullutta, kunhan se esitetään asiallisesti.

Vastaan jokaiselle kommentoijalle. Otathan huomioon, että joissain tapauksissa vastausaika voi venähtää pitkäksi. Olen kuitenkin kiitollinen jokaisesta kommentista! :)

Suositut tekstit

Viikon luetuimmat

Instagram @aadalatti

Rekisteröityneet lukijat