lauantai 30. huhtikuuta 2016

#728: MyDay - iloista vappua!

Iloista vappua kaikille! Näin auringon lämmittäessä ihanasti ikkunan takaa on pakko toivoa, ettei illalla luvatut saderintamat ehdi rantautua Helsingin ylle, vaan pääsisimme nauttimaan lämmöstä vielä Mantan lakituksen jälkeenkin. Mulla on edessä tänä vuonna ensimmäinen vappu yliopisto-opiskelijana, joten riennän heti töiden jälkeen maamme pääkaupunkiin keikaroimaan valkoinen lakki ja punaiset haalarit päällä. Vaikka sunnuntaina on jälleen edessä työpäivä ja eilinen yö vierähti sekin keikalla, jaksetaan tämä yksi viikonloppu painaa vähän vähemmälläkin unimäärällä.

Olette toivoneet paljon myday-tyyppistä videota ja kuten moni on saattanut lukea edellisestä postauksesta, lupasin sellaisen teille julkaistakin. Video on ollut esillä YouTubessa jo hyvän tovin, mutta sen suhteen on ilmennyt ärsyttävä ongelma: video näkyy pelkästään koneella katsottaessa. Jos joku on perehtynyt paremmin kyseisen julkaisualustan toimintaperiaatteeseen ja osaisi neuvoa tämän asian suhteen, ottaisin vinkkejä enemmän kuin mielelläni vastaan!

Otetaan kuvituskuvaksi yksi otos, joita on tulossa enemmän tulevaisuudessa. Tässä Champ näyttää vähän kirahvilta, mutta kuvassa on kaikki yhdessä saamamme ruusukkeet.
Video on siis kuvattu viime viikon perjantaina, jolloin olin paitsi katsomassa kisoja ratsastuskeskus Ainossa, myös käymässä opiskelijaporukalla Ylen studioilla sekä journalistiliitossa. Mukana on siis sekä hevosjuttuja, että normaalia arkea - toivottavasti tykkäätte :) Joku saattoikin nähdä mut kisoissa kameran kanssa, joten kyllä, otin kuvia muutamista luokista. Jos haluatte kysellä kuvien perään, laittakaa sähköpostia tulemaan (aadalatti@gmail.com). Lupaan palata kuvien pariin joskus tulevien viikkojen aikana, joten älkää ihmetelkö, jos vastausta ei tule ihan heti.

Tämä viikko on pitänyt sisällään vaikka mitä kivaa aina Champin virallisista syntymäpäivistä muiden hevosten ratsasteluun, mutta tästä kaikesta on tulossa lisää juttua seuraavalla viikolla. Nyt hiljennyn hetkeksi blogirintamalla ja nautin kavereideni seurasta, sillä se jos jokin on tärkeää! Okei, ensin menen töihin, mutta ainakin näin ajatuksen tasolla ;)

Oikein ihanaa, aurinkoita ja lämmintä vappua vielä kerran kaikille!


32 kommenttia

 1. Video oli todella hyvä! :) Mutta minusta tuntuu pahalta, kun autolla ajaessa kuvaat videota :( Ymmärrän kyllä, että et välttämättä muulloin ehdi, mutta tiedäthän kuinka paljon onnettomuusriski kasvaa kun keskittyy samalla toiseen asiaan :/ Toivon, että jatkossa et enään kuvaisi videoita auton ratissa. :) Kerro terveisiä Champille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Oon kyllä ihan samaa mieltä sun kanssa, autossa pitäisi keskittyä ajamiseen 110% :)

   Poista
 2. Miten usein viikossa Champ kävelee tuossa kävärissä ja kuinka pitkissä pätkissä? Kiinnostaisi kuulla, miten liität kävelykoneen treenaukseen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Riippuu ihan viikosta, yleensä vaan vapaapäivinään :) ajallisesti kesto on ollut puolesta tunnista tuntiin! Mielelläni pitäisin kävärissä vaikka 3krt viikossa :)

   Poista
 3. Ihan paras video! Näitä lisää! :)

  VastaaPoista
 4. Vastaukset
  1. ne menee tuollee suoraa ja alku tommonen laatta :DD vinkvink: https://www.google.com/search?q=hienot+kulmakarvat&espv=2&biw=1920&bih=979&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwjc4MvpgrfMAhULSJoKHYP4D54Q_AUIBigB#imgrc=VoM1lAFuXOI_mM%3A

   Poista
  2. Voi luoja, haittaako tää asia sua nyt noin paljon :DD

   Poista
  3. joo ? en varmaan muuten asiasta olis maininut :DD

   Poista
  4. Hyvä että sulla on joku asia mistä huolehtia :D

   Poista
  5. En ollut aiemmin niihin kiinnittänyt huomiota, mutta anon kommentin myötä oli pakko katsoa ja kieltämättä melko omanlaiset ovat :D

   Poista
  6. Mä en jaksa vääntää tästä asiasta enää :D

   Poista
  7. Joku teini täällä taas pönkittämässä omaa egoaan :DD Ihan normaalit kulmat, sitä paitsi kenen persettä oikeesti kutittaa millaset kulmat jollain itselleen tuntemattomalla bloggaajalla on? Mun mielestä ois aika tylsää, jos kaikilla olis ne samanlaiset ihannekulmat. Mutta olen varmaan itsekin idiootti, kun ei mullakaan niitä ole.

   Poista
  8. Joo, kyllähän mäkin haluaisin näyttää ties miltä missiltä, mutta ei sitä tällä naamalla ihan noin vaan tehdä :D Oon ihan samaa mieltä sun kanssasi! Kiitos :)

   Poista
 5. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 6. Voisitko kertoa kävelykoneen hyvistä ja huonoista puolista? Havainnollistamaan olisi kiva vaikka saada dubattua videota postauksen kylkeen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi voisi olla mielenkiintoinen aihe, mutta en tiedä, oonko oikea ihminen sitä toteuttamaan :)

   Poista
 7. Näkyykö muilla toi video ku mul ei näy ainakaa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se ei näy puhelimella, kuten tuossa tekstissä kerron :)

   Poista
 8. Saattaa olla tekijänoikeudet youtuben mobiili versiossa :(( Todella monen my day:t jääny kahtomatta :((((

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tätä mä vähän epäilinkin, harmi :(

   Poista
  2. mulla ainakin näkyy puhelimella kun laittaa vaan työpöytä version päälle! Iphonessa saa ainakin sen laitettua, muista en tiiä :)

   Poista
 9. Just hyvä video :)

  VastaaPoista
 10. sen pystyy katsoa myös puhelimella, kun avaa vaan tuon videon youtubeen ja sieltä valitsee tietokoneversion olikohan nyt oikeasta yläkulmasta jostain :D

  VastaaPoista
 11. Mulla ainakin toimii tää video ihan kännykälläkin?:)

  VastaaPoista
 12. Huomasin fb:stä, että se entinen kilpaheppas Kapri on myynnissä :oo

  VastaaPoista

Aadan hevoselämää -blogiin voi kommentoida rekisteröityneenä käyttäjänä tai nimettömästi. Kommentteja ei valvota etukäteen, mutta niiden sisällön tulee noudattaa Suomen lakia ja nettikettiä. Kaikki palaute on tervetullutta, kunhan se esitetään asiallisesti.

Vastaan jokaiselle kommentoijalle. Otathan huomioon, että joissain tapauksissa vastausaika voi venähtää pitkäksi. Olen kuitenkin kiitollinen jokaisesta kommentista! :)

Suositut tekstit

Viikon luetuimmat

Instagram @aadalatti

Rekisteröityneet lukijat