lauantai 6. joulukuuta 2014

Joulukalenterin 6. luukku - Arvonta!

 
Itsenäisyyspäivän kunniaksi pääsen suorittamaan Aadan hevoselämää -blogissa arvonnan, jonka julkaisemista olen odottanut todella pitkään! Arvonta on toteutettu yhteistyössä blogini sponsorin Veljekset Wahsténin kanssa, joten palkinto on tällä kertaa arvokas ja varmasti monelle mieluinen.
 
Sain Champille jokin aika sitten testattavaksi Veljekset Wahlsténin uuden W-Healing sarjan tallisuojat, jotka kulkevat virallisesti nimellä W-Healing Wrap. Monille tämän tyyppiset suojat ja muut varusteet ovat varmasti tuttuja muiden merkkien parista. W-Healing Wrapit ovat tallisuojat, joiden tehtävä on periaatteessa sama kuin tallipinteleillä, mutta vaikutus on paljon tehokkaampaa: hevosen jalkaa vasten oleva, keraamista ainetta sisältävä materiaali ja samaa ainetta sisältävä toppaus heijastavat hevosen oman lämmön takaisin. Tämä aikaansaa voimakkaan lämpövaikutuksen hoidettavalle alueelle.
 


 
W-Healing sarjan tuotteet lupaavat mm. lisätä verenkiertoa ja vähentää turvotusta. Niitä voidaan käyttää kovan rasituksen jälkeen tai vuohis- ja jännevaurioiden hoitoon sekä poistamaan jäykkyyttä vanhemmilla hevosilla. Tuoteperheeseen kuuluvat tällä hetkellä tallisuojien lisäksi W-Healing Wrap -pintelipatjat sekä W-Healing Rug -loimi.
 
Koska tallisuojat ovat olleet Champilla testauksessa vasta melko lyhyen ajan, teen niistä myöhemmin tänä vuonna kattavamman esittelyn omien kokemuksieni kera. Sitä ennen pistetään kuitenkin arvonta pystyyn, jonka palkintona on yksi pari W-Healing Wrap -tallisuojia (arvo 79€)! Arvonta suoritetaan 23.12.2014 kello 12 eli osallistumiset tulee hoitaa sitä ennen.
 
OHJEET OSALLISTUMISELLE:
  • Osallistuaksesi sinun tulee tykätä Veljekset Wahsténin Facebook-sivusta sekä seurata blogiani jossain sosiaalisen median kanavassa (blogin rekisteröitynyt lukija, Instagram, Facebook tai YouTube).
  • Kirjoita tähän postaukseen kommentti, jossa kerrot nimesi/nimimerkkisi ja toimivan sähköpostiosoitteen.
  • Lisää kommenttiin oma mielipiteesi siitä, mikä on kaikista mielenkiintoisin/eniten haluamasi tuote Veljekset Wahsténin kuvastosta tai joulukuvastosta. Lyhyet perustelut ovat myös toivottavia!
 
Onnea kaikille arvontaan! Voittajalle ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti sähköpostitse ja mikäli hän ei vastaa muutaman päivän kuluessa viestiin, suoritan arvonnan uudelleen.
 
HYVÄÄ ITSENÄISYYSPÄIVÄÄ KAIKILLE! :)

111 kommenttia

  1. nimim. Paula, pau.eerikinharju@gmail.com
    Olen nähnyt W-profilen nahkavarusteita hevosalan ammattilaisten käytössä ja he suosittelevat niitä. Valitsisit itse kuvastosta W-profilen kankisuitset, sillä ne ovat sekä kauniit että kestävät ja mukavat hevosen päässä. Kuvastossa oli lisäksi ihania otsapantoja, joista saisi kivan lisäyksen kankiin!:)

    VastaaPoista
  2. Emzu, vuoniska@gmail.com

    Valitsisin kuvastosta swarovski otsapannan ruskealla nahalla ja kultaisilla swarovskeilla, sillä olen ties kuinka lauan haaveillut sellaisesta ja kuvaston panta näyttää lähes täydelliseltä!:)

    VastaaPoista
  3. Huoh, ikinä en pysty arvontoihin osallistumaan kun facebookkia ei ole...

    VastaaPoista
  4. nimim. Karo, snoopydoo97@hotmail.com
    Tuotteista haluaisin eniten tällä hetkellä mustan W-profilen nahkariimun, sillä se istuu hyvin hevosille ja ulkonäkö on hieno!

    VastaaPoista
  5. nimim:nighthorse01 instassa fb:ssä satu Määttänen
    nighthorse01@gmail.com
    Minua kiinnostaisi nahkariimu mustana.

    VastaaPoista
  6. milla.niiranen@gmail.com
    Eniten tuotteista silmääni pisti W-profilen nailonriimu. Siisti ulkonäkö, kivat värivaihtoehdot ja ainakin kuvan perusteella näyttää olevan kestävää materiaalia.

    VastaaPoista
  7. Janina, janskis97@gmail.com

    Tuotteista haluaisin eniten ehkä Luxus fullneck villaloimen, koska villaloimet ovat ihan paras kuivatusloimi, se pitää lämpimänä kosteanakin eikä se sähköisty ja hankaa kuten fleecet.

    VastaaPoista
  8. Moikka Aada! Olen Julia ja seuraan sinua blogin kautta, facebookissa, youtubessa sekä instagramissa. Instassa olen julia_adsu. Minua kiinnostaisi siinä veljekset.... Horse Comforttin Zebra Hyönteis loimi sillä kun Adilla olisi se päällä ei ötökät kiusaisi. W-Profile Satulahuovat sivulta 33 sillä ne huovat ovat vaan niin ihania♥ Lamichell swarowski kypärä sillä uusi kypärä olisi tarpeen...Jolly ball hevos pallo ois hyvää tekemistä ponille karsinaan. Ja mun sähköposti osoite on siis julia.mensonen@gmail.com. Toivottavasti mulle arpa onni suosis ja hyvää itsenäisyyspäivää sinullekkin:D

    VastaaPoista
  9. Miina
    miina01@live.fi
    Seuraan sinua kaikissa sosiaalisissa medioissa sehä tykkään Veljekset Wahsténista facebookisssa (Miina Nuutinen).

    Minua houkuttaa W-profilen monen kehumat nahkariirut ponilleni, sekä itselleni Lamicellin kypärä swarowskeilla. Minulla on muutama W-profilen tuote ja ei voi muuta kuin kehua!

    VastaaPoista
  10. Moikka Aada ja Champ!
    Olen Sara sartza00@gmail.com

    Eniten kuvastosta silmään pisti leveä ristirintaremmi brodeerauksella 💖 Ponille ensivuodeksi raveihin ☺😄

    VastaaPoista
  11. nimimerk: sinis, salminensini3@gmail.com
    Seuraan blogia/olen lukija ja tykkäsin facebook sivusta.
    Himoitsen erityisesti kauniita kypäriä, joista en osaa valita sitä parhainta. Kypärä tulisi todella kovasti tarpeeseen, kun edellisisillä on tiputtu todella monesti jo :D

    VastaaPoista
  12. Enni,blogijututtanne@gmail.com. Lamicell new Crystal turkoosi satulahuopa,uudeksi edustus/kisahuovaksi,jonkinlainen tallitoppis kun heppa klipataan niin tarvii vaikka ei kokonaan klipatakkaan,sitten myös vielä muutama villaloimi kuivatusloimeksi ja vaikka matkustusloimeksi :)

    VastaaPoista
  13. mmmkey, aaveennet@gmail.com
    Olen aina ihaillut Wahlstenin kankisuitsia, ne ovat niin upeita!

    VastaaPoista
  14. Seuraan kumpaakin fb Jenna Viitanen
    Olen myös blogisi lukia nimimerkillä Jenna :)
    Sähköposti: jennajv24@gmail.com
    Horse comfortin quick dry huovat kiinnostaisi ehdottomasti! Hevostani ei ole klipattu, enkä viitsi kylmään talliin klipata joten huovat on joka ratsastuksen jälkeen liti märkiä! En ole vielä näitä huopia kokeillut, niin kiinnostaisi :)

    VastaaPoista
  15. nobba93@hotmail.com

    Valitsisin kuvastosta Luxus villaloimen fullneckkinä. Olen kyseistä loimea hypistellyt monet kerrat ja toivotaan jos joulupukki sen tänävuonna toisi :)

    VastaaPoista
  16. venla.noppis@gmail.com

    Ihailen suuresti W-profilen satulahuopia ❤ Ne ovat laadukkaita, kestäviä ja kauniita!
    Seuraan Instagramissa

    VastaaPoista
  17. Nimim. anni nohteri
    anninohteri@live.fi

    Kuvastosta valitsisin joko fullneck loimen, tai juurikikn nuo tallisuojat ,koska oman jalka turpoilee aika lailla...

    VastaaPoista
  18. Tintti, t.jokiniemi@gmail.com
    Kuvastosta valitsisin laadukkaat w-profilen dressage suitset, jossa on pehmustettu ja hiukan muotoiltu niskaremmi. Korvien takana on paljon hermopäätteitä ja oma herkkistamma tarvitsisi juuri tuollaiset ihanuudet reenihommiin:)

    VastaaPoista
  19. emmi.jamsa@gmail.com
    seuraan instagramissa nimimerkillä meemmmu ja luen blogia bloglovinin kautta. Wahlstenilta haluaisin Horse Comfortin ohuet ratsastushanskat, edelliset kun ovat jo parhaat päivänsä nähneet, ihan parhaat hanskat! Toisena haluasin varmaankin jotain w-profilen nahkavarusteista :)

    VastaaPoista
  20. Nimim. Noora Järvinen
    nooranen1@gmail.com

    Valitsisin W-profilen pinkin satulahuovan, aiempaa kokemusta löytyy ja ovat todella hyviä ja nyt huokuttaa tuo pinkki väri :D
    oon sun blogin lukija ja fb oon tykännyt veljekset wahlstenin sivusta :)

    VastaaPoista
  21. Mira H, mirkku.hakomaki@hotmail.com

    Ihanille Horse comfortin strassi rats.housuille olisi käyttöä! :)

    VastaaPoista
  22. nimimerk.: toivoaelamaan1@gmail.com

    turvajalustimet nivelellä, Horse Comfort Pro kiinnostaa, koska ulkonäkö miellyttää enemmän kuin tavallisissa turvajalustimissa :)

    VastaaPoista
  23. Emmi T
    emtommola@gmail.com

    Tällä hetkellä tarve olisi kankisuitsille ja kuvastosta löytyi upeat svarowski otsapannalla olevat. Hevoselle on ollut haastava löytää kankisuitsis, tällä hetkellä monista eri suitsista kootut löytyy.. :)

    VastaaPoista
  24. lotta.hemminki@gmail.com
    Kuvastosta haluaisin horse comfortin ulkotoppaloimen kiinteällä kaulakappaleella 300g, sillä hevosellani on jo 400g ja tarvitsisimme toisenkin vähän ohuemman :) meillä on jo muutama horse comfortin loimi ja ne ovat olleet todella hyviä käytössä ! Pakko vielä sanoa, että sulla on tosi hyvä blogi ! :)

    VastaaPoista
  25. Jazy
    Espada@luukku.com

    Kuvastosta valitsisin luxus villaloimen fullneckillä. Harmi kuitenkin, että niitä ei ole muissa väreissä. (Ruskea ja punainen voisi olla kova sana ;)) Semmoista nimittäin tarvitsisin. Myös nuo W-healing tuotteet kiinnostaa.

    VastaaPoista
  26. Nyt on kyllä pakko osallistua, olen niin kauan haaveillut niistä BOT:een samankaltaisista, enkä tiennytkään että Wahlstenillakin on tällaiset!

    Salli K., salli.kotiranta@hotmail.fi
    Horse Comfortin soft-shell -takki ja tuo healing rug kiinnittävät mun huomion. Harmittaa kun en alkusyksystä ostanut tuota kyseistä takkia itselleni, ja nyt se kummittelee takaraivossani koko ajan, vaikka eihän tuolla takilla näillä keleillä mun käytössä pärjää. Olisi myös kiva päästä testaamaan tuota healing rugia. Minun ponillani on BOT:een selänlämmitin, ja olen salaisissa unelmissani unelmoinut tuollaisesta "kokonaisesta" loimeseta, mutta sen ollessa aika turhankin kallis, on se jäänyt ostamatta. :)

    VastaaPoista
  27. Milla, paikkanitiedan@gmail.com
    Eniten innostuin noista kuvaston otsapannoista, aivan ihania! :)

    VastaaPoista
  28. Ellinoora
    ellinoora_97@hotmail.com

    Uudet ratsastuskengät on pitänyt ostaa jo ties kuinka kauan sitten niin w-kuvastossa Equi comfortin kengistä molemmat olivat tyylikkäitä ja sellaiset voisin ostaa itsellenikin :)

    VastaaPoista
  29. Apyli, annimyl@suomi24.fi
    Olen tykännyt ja seuraan kaikkialla.
    Metalab flexi kannukset (pinkit). Mulla ei oo tällä hetkellä kannuksia, ja tarvisin ja nuo näytti kivalta ja pirtsakalta.

    VastaaPoista
  30. Mandi, manduli.97@gmail.com

    Oma suosikki on juurikin nuo tallisuojat ja tietysti W-Profilen suitset ovat ihan lempparit kotimaisuutensa ja hyvän laadun vuoksi.

    VastaaPoista
  31. Nina, ninahakkarainen00@gmail.com

    Oma lemppari on se "enkkuloimi" :)

    VastaaPoista
  32. Nimim. -matsu-
    matilda.heinanen1@gmail.com
    Tuollainen Luxus villaloimi (teillä on tuollainen) olisi kyllä mielestäni aiheellisin sillä maneesilla kun käydään ja sieltä pois tullaan hiukan hikisen klipatun hevosen kanssa niin ei tarvitsisi kuin yhden loimen (nimimerkillä: me harrastetaan kerrospukeutumista)
    Ehkäpä tälläinen joskus meille päätyy :)

    VastaaPoista
  33. Heidi, heidi996@luukku.com
    Oma suosikkini on juuri kyseiset suojat sekä kaikki ihanat villaloimet! :)

    VastaaPoista
  34. Eveliina Pohjola

    pohjolaeveliina@gmail.com

    Lempparina tuosta kuvastosta on ehdottomasti tuo Luxus villaloimi. Se olisi näppärä niin ratsastaessa, kuin kuivatuksessakin.

    Olisi kyllä huippua voittaa tuo arvonta, kun sattuu olemaan synttäripäivä tuo 23pv joulukuuta :)

    VastaaPoista
  35. Ina
    ina.t(at)hotmail.fi

    Lemppariksi on ihan mahdoton valita yhtä! Nahkariimu oli todella hienon näköinen ja olen kuullut paljon hyvää W-profile -tuotteista. Myös juoksutusvyö oli kivan näköinen ja varmasti oikein toimiva. Satulatkin olivat todella hienoja ja niistäkin olen kuullut hyvää.

    VastaaPoista
  36. Jenna
    jennat@windowslive.com

    Lempparini löytyi helposti - W-Profilen Dressage suitset jotka myös löytyvät ostoslistalta. Olen päässyt niitä hiplaamaan ja nahka on erittäin miellyttävää ja kestävää.

    VastaaPoista
  37. Emma Rask / emma.
    sateenkaarisitruuna@hotmail.fi

    Haluaisin/tarvitsisin vaikka ja mitä. Ykkösenä olen kuitenkin havitellut kyseisiä arvonnan suojia tai W-healing loimea. Mulla ei ole oikein ollut mitään hyviä tallisuojia ja olen jo pitkään halunnut kokeilla, olisiko tuollaisista meille iloa, vaikkei mitään isompia turvotuksia tai vammoja olekaan. Loimi vähän samalla idealla, herkästi jumiutuva muskelitamma voisi tuollaisesta hyötyä ja jo pitkään olen jotain keraamista loimea miettinyt.

    VastaaPoista
  38. Maria
    ma-ani@hotail.com
    Ottaisin Horse Comfortin ratsastushousut strassikoristein, koska ovat kauniit ja uudet ratsastushousut löytyvät ostoslistalta :)

    VastaaPoista
  39. Pia
    piamjantunen@gmail.com
    Seuraan kaikkia ja olen tykännyt.

    Eniten haluaisin Lami-Cell Elite etujalan jännesuojat, koska ne vaikuttavat kestäviltä, käteviltä laittaa ja puhdistaa.

    VastaaPoista
  40. Liida blogin rekisteröitynyt lukija
    hepsukkahepo@gmail.com

    Haluaisin w-profilen kankisuitset koska olen kuullut että ne ovat kestävät ja mielestäni todella kauniit!

    VastaaPoista
  41. Janika
    janika.koivukoski@cou.fi

    Kuvastosta mieluisin tuote mille olisi tarvetta on juuri nämä palkintona olevat tallisuojat, jalkavaivaiselle ratsulleni :)

    VastaaPoista
  42. Sara
    Sara.anna.maria.salokorpi@hotmail.com
    Olen blogin lukija ja tykännyt sivustosta
    Tähellisin olisi tuo luxus villaloimi koska hevonen asuu kylmässä tallissa menee sen kuivatukseen monta fleeceä joten villaloimi helpottaisi hommaa.

    VastaaPoista
  43. Ponit
    Jenna.salo95@luukku.com

    Haluaisin W-profilen tuotteista nahkariimun kisakäyttöön. :) näyttää todella hienolta ja varmasti hyvää nahkaa.

    VastaaPoista
  44. anniinaamina
    anniina.ketola@luukku.com

    Minulle tällä hetkellä mieluisin tuote olisi W-terapiavyö. Opiskelen sosiaalipedagogisen hevostoiminnan ohjaajaksi ja tulevia asiakkaitani varten tarvitsen laadukkaan ja turvallisen ratsastusvyön. W-terapiavyö olisi täydellinen tarpeisiini.

    VastaaPoista
  45. Anette
    anette.soronen@hotmail.com

    Tykätty molempien facebook sivuista, ja olen rekisteröitynyt lukija.

    Kuvastosta tahtosin mieluiten Horse Comfortin Luxus Suitset! Olen aina haaveillut suitsista, jossa on ainakin se muotoiltu niskaosa sillä se vähentäis painetta niskaan kun hevonen herkkä niskaan kohdistuvasta paineesta.

    VastaaPoista
  46. - Emilia, emilia.niinimaki@gmail.com
    - Olen rekisteröitynyt lukija ja tykkäsin facebook sivusta
    - Haluaisin Lami-Cell polo satulahuovan, koska olen kuullut että ne on hyvänlaatuisia ja värivaihtoehdotkin miellyttävät silmää :)

    VastaaPoista
  47. Jenni
    jennitipenni@gmail.com
    Luen blogiasi ja tykkään Veljekset Wahlstenin sivusta.

    Tällä hetkellä itsellä ostoslistalla olisi ehdottomasti turvajalustimet. Meillä ei ole ollut käytössä nykyisen hevoseni kanssa turvajalustimia koko kahden vuoden aikana, ja moni sitä kauhisteleekin miksen käytä turvajalustimia isolla ja vilkkaalla hevosellani. Ehkä pitäisi pikkuhiljaa hankkia sellaiset. Kuvaston siniset nivellenyt jalustimet on pistänyt silmään monesti, mutta ehkä tyytyisin kuitenkin neutraalimpaan väriin ja mustat tarttuisi kouraan. Horse Comfort Pro -nivelletyt jalustimet olisivat varmasti itselle noiden arvottavien tallisuojien lisäksi sellainen joulupukin listan kärjessä oleva tarve.

    VastaaPoista
  48. Tiiti
    tiiti.talala@hotmail.com

    Itse haluan tällä hetkellä eniten jodphurit, js löysin aivan ihanat Veljekset wahlstenin sivuilta :) Omat alkaa olla jo pienet joten aika hankkia uudet. Tai sitten pitäisi hankkia saappaatt jostain ;)

    VastaaPoista
  49. Siiri
    iirihietalahti@gmail.com
    Seuraan sua fb instgram ja olen tykännyt veljekset wahlstenin facebook-sivusta.
    Horse comfortin fleece-ratsastutloimi oli se, joka pisti silmään, ja olisi tosi käytännöllinen mulle ja mun ponille, kun se on klipattu!

    VastaaPoista
  50. Janita, janita.rantala@gmail.com
    Oon blogin rekisteröitynyt lukija(:

    Haluaisin saada testiin ehdottomasti Wahlstenin tuotteista juurikin nuo suojat tai samaa sarjaa olevan loimen, sillä hevoseni jalat keräävät aina ajoittain nestettä ja selkä jumeilee herkästi kylmillä säillä. Olisi hienoa pystyä välttämään näitä ongelmia!

    VastaaPoista
  51. Jenna
    jenna.lindstedt@telia.com

    Upea palkinto, pakko osallistua! Juurikin noi suojat on tällä hetkellä toivelistan kärjessä, kun hevosen jalkavamman vuoksi pintelöin sen jalat joka yöksi. Noi olis niin paljon helpommat ja tehokkaammat! Jos ei niitä lasketa, niin sitten tuo monien jo mainitsema luxus villaloimi tulisi tarpeeseen jos/kun hevonen tosta kuntoutuu ja liikutus taas alkaa. Olisi ihan huippu kuivatukseen lenkin jälkeen kun villaloimea meiltä ei löydy.

    VastaaPoista
  52. Kati Mört, (Lukijana Kati.M) katipilgrim@gmail.com
    Seuraan blogiasi facebookissa, instagramissa, olen lukija sekä bloggerin että bloglovinin kautta, lisäksi tykkään veljekset wahlsternin facebook-sivusta:)!
    Lisää kommenttiin oma mielipiteesi siitä, mikä on kaikista mielenkiintoisin/eniten haluamasi tuote Veljekset Wahsténin kuvastosta tai joulukuvastosta. Lyhyet perustelut ovat myös toivottavia!
    Tummanruskeat W-Side-Pull suitset kiinnostivat minua eniten, koska olen jo pitkän aikaa yrittänyt etsiä sellaisia ponilleni, mutta kaikki ovat aina liian isoja ja poni inhoaa kuolaimia, tuolla oli sopivan kokoiset sellaiset:)!

    VastaaPoista
  53. Iida
    ia.ro@hotmail.com

    Kuvastosta haluaisin ehdottomasti ruskeat jalustinhihnat, koska vuokrapolleni satulasta löytyy valitettavasti liian lyhyet jalustinhihnat.

    VastaaPoista
  54. Kiki
    kirppu.kankaala@hotmail.com

    Kuvastosta tarvitsisin ensi kesäksi vuorettoman sadeloimen, sillä semmoinen meiltä puuttuu.

    VastaaPoista
  55. Nimim. Eveliina, sähköposti eveliina.lempiainen@outlook.com
    Olen tykännyt heidän Fb-sivustaan, ja seuraan sua kaikissa someissa :)
    Kuvastosta haluaisin nahkaisen juoksutusdeltan ja mustan nahkariimun, ponini kun deltan meni rikkomaan juoksutettaessa kun riehui, ja nahkariimumme on jo niin monta vuotta vanha ja huuonosti hoidettu, että se nahka on jo halkeillutkin... Tulisi tarpeeseen :D

    VastaaPoista
  56. Lotta
    lotanhevoselamaa@gmail.com
    Olen tykännyt heidän facebook sivusta, ja seuraan sua kaikissa someissa myöskin.
    Haluaisin kuvastosta Lami-Cellin punaisen huovan, sillä meidän kisahuovat tuuppaa olemaan vähän vähissä.. :D

    VastaaPoista
  57. Sanni sanni.tiainen00@gmail.com
    Tykkäsin fb sivusta ja seuraan sua myös somessa ja olen blogin rekisteröitynyt lukija:) eniten haluaisin kuvastosta tuota villaista ratsastusloimea. Tykkään villasta materiaalina tosi paljon ja sellainen olisi kyllä kiva hommata!:)

    VastaaPoista
  58. Viivi Marttala, seuraan blogissa, facessa ja yotubessa. viivimarttala1@gmail.com

    Mä oon jo pitkään haaveillut nimenomaan näistä tallisuojista. Vielä en oo raaskinut ostaa, mutta koitetaan onnea arvonnalla :)

    VastaaPoista
  59. nimim: Tia
    seuraan facebookissa, blogissa ja youtubessa
    sposti: tiawws(at)live.fi

    Kuvastosta haluisin yhdet suitset, Horse Comfort ratsastushousut sekä Horse Comfort untuvatakin. Myös uusi harjapakki olis kiva, mutta eiköhän tässä ole tarpeeksi listattu. Löytyisihän tuolta kuvastosta paljon muutakin mitä ostaa, jos vain olisi rahaa ;)

    VastaaPoista
  60. Nea / nea.rinnetmaki@gmail.com
    Ite ottaisin jos saisin valita niin nuo tallisuojat mitkä esittelitkin tässä, sillä pinteleiden ainaiden kääriminen parin vkon jälkeen alkaa syödä ihmistä =D

    VastaaPoista
  61. Lukija/ tykätty
    kaisukki / kkaisukki@hotmail.com

    Lami-cell elite suojasetti on ehdottomasti suosikkini. Pidän nappisuojista, ne ovat käytännölliset.

    VastaaPoista
  62. Rimi, rii.mii_97@hotmail.com

    Kuvastosta haluaisin jonkinlaisen ratsastusloimen ja tallitoppaloimen :)

    VastaaPoista
  63. nea Bergroth
    nea.ponit@gmail.com

    Mulle kelpais kyllä tuolta kuvastosta tuo pinkki Horse Comfortin satulahuopa! Ois just meiän sävyy! (:

    VastaaPoista
  64. Olen lukijana ja tykännyt Whalstenin facebook-sivusta.
    Inka
    inkukkax@gmail.com

    Kuvastossa on paljon kaikkea ihanaa ja hyvä laatuista tavaraa ! Kuitenkin nyt tarpeellisimmat ja halutuimmat olisi juuri nuo arvonnassa olevat W-Healing Wrap - tallisuojat. Sen takia , että noin pari kuukautta sitten mun hevoselle tuli paha niveltulehdus jonka hoitaminen oli vaikeaa eikä selviäminen ollut varmaa. Nyt hevoseni kävelee ja on tervehtynyt , mutta nivel on jäykkä yms. Joten luulen , että nämä suojat olisivat juuri hyvät jalkojen hoitoon :)

    VastaaPoista
  65. Maikki /
    maikki.toskala@hotmail.fi
    Lami-cell Royal sarjassa ihanat värit sekä soft shell ratsastustakki näytti laadukkaalta!

    VastaaPoista
  66. Liityit blogitalliin...

    VastaaPoista
  67. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  68. Vilma Sälpäkivi, salpakivivilma@gmail.com

    Kyllä se olisi satula, joka tulisi tarpeeseen kuvastosta. Nimimerkillä vuoden satuloita sovittanut ja vaikka nyt loppusyksystä löytyi todella hyvä, niin se kävi liian leveäksi.. :)

    VastaaPoista
  69. Bettina.ukkola@windowslive.com
    ig: @elliibettiinaa

    Olen vasta 11v joten en voi tykätä facebookissa. :( eniten haluaisin kuvastosta haluaisin ehkä tuollaisen pinkin kaulakappaleellisen toppaloimen. Ei ole nyt kuitenkaan tarvetta millekkään.

    Suojat antaisin siskolleni koska hänellä on hevonen jolla on etujalkojen jänteissä hiukan ongelmia ja sillä ei voi hypätä. Jalat turpoavat helposti vaikka niissä ei ole kipua. Niitä kylmätään joka päivä. Mielestäni tämä olisi hyvä lahja siskolleni! :)

    VastaaPoista
  70. Miljalotta Juselius, miljalotta.juselius@gmail.com

    Kuvastosta voisin poimia Horse Comfortin ruudullisen talliloimen fleecevuorella, saman merkin Luxus villaloimen ja W-profilen Air Flow -kuivatusloimen, koska meillä on hieman puutetta loimivarastoissa. Talliloimea lukuunottamatta nämä loimet ovat kyllä meille jo tulossa (tilattu). Lisäksi W-profilen nahkariimu olisi tarpeellinen ja tämän merkin nahkatuotteet ovat mielestäni todella hyvälaatuisia. Myös nämä W-Healing Warp -tuotteet kiinnostavat, varsinkin tallisuojat ja loimi! (:

    VastaaPoista
  71. Kira , kirtsu.irri@gmail.com
    voisin itselleni sieltä ottaa noita avaimenperä kuolaimia useampia + riiimun naruja toiveeni ei ole suuret mutta no nuo kelvatkoon :3

    VastaaPoista
  72. Nimim. Kati sp: katirasanen02@gmail.com
    Eniten himoitsen noita Ruskeita Royalin suojia :)
    Lue blogiasi ja tykkään walshteinin sivustosta.

    VastaaPoista
  73. Silja, silja.erola@gmail.com tällähetkellä olen kiinnostunut lami-Velin pro fit tallitoppaloimetsa, koska mulla on klipattu hevonen ja nyt kun alkaa tulemaan kovemmat pakkaset se tulee tarpeeseen :) Pidän hevosilla laadukkaista tuotteista!

    VastaaPoista
  74. Paula, paulahirvonen@hotmail.com
    Blogia ja instaa tulee seurailtua. Eniten Wahsténin kuvastosta himoitsen farkkuratsastushousuja itselleni!

    VastaaPoista
  75. noora.peltola@helsinki.fi

    Oon aina ollut kiinnostunut Wahlstenin mittatilauskangista... Niitä moneen kertaan harkinnut tilattavaksi/teetettäväksi mutta satuin löytämään passelit anatomiset Dyonin suitset valmiina. :) Vaikuttavat niin laadukkailta suitsilta! Blogia seuraan. :)

    VastaaPoista
  76. r.ahokas01@gmail.com
    Seuraan ja tykkään jo!
    Tykkäsin kuvastossa pinkistä kaulakappaleellisesta cooler fleeceloimesta. Tosi harvasta löytyy pinkkejä kaulakappeleellisia, joten todella plussaa kun jostain löytyy. Täytyy toivoa joululahjaksi.
    -Reetta

    VastaaPoista
  77. Annele (Ana Ainoli) annelepiukkala@hotmail.fi
    Blogi, insta, youtube ja facebook.
    Haluaisin fleeceloimen Tinttikselle koska raukalle ei ole muutakuin toppaloimi. Mieluisin olisi varmaankin w-profile fleeceloimi (9032) väri chocolate koko 155cm tai Frotee fleeceloimi, Horse Comfort (9004-GY) väri harmaa ja koko 155cm.

    VastaaPoista
  78. Meazz
    mea.manninen@wippies.fi
    oijoi olisi iiihana sellainen enkkuloimi/viltti!

    VastaaPoista
  79. Aino (aino.huupponen@hotmail.com)

    Oon jo pitkään suunnitellut sijottavani seuraavaks noihin W-ice wrap kylmäyspatjoihin. Olis ihan superkätevät nuo ja näyttää niin helppokäyttösiltä. :)

    VastaaPoista
  80. Juuli
    juliakorpinen@hotmail.com

    Seuraan bloggerissa ja instassa

    Itsellä juuri suosiossa nuo W-healing tuotteet, sillä tallillamme on jännevammainen tiine tamma, jolla olisi hienoa kokeilla noita tuotteita, varsinkin suojia, sillä jalka reagoi usein aika vahvasti tiineyden tuomiin kiloihin. Haluaisin myös Horse Comfortin vatsapanssarin.

    VastaaPoista
  81. Nimimerkillä sentsei instagramissa (senjanen@hotmail.com)

    Wahlstenin kuvastosta voisin puolet kotiuttaa itselleni, mutta ehdottomia tarvehankintoja olisi tällä hetkellä itselle kypärä ja hevosella kouluvyö. Ja nämähän löytyisi kuvastosta eli lami-cellin swarovski kypärä ja w-profilen s-mallin kouluvyö nousi suosikeiksi.

    VastaaPoista
  82. Anni Jauhiainen
    anni.jauhiainen@gmail.com

    Topparatsastushousut Arctic
    Näillä kylmillä sällä voisi olla ihan kätevää olla kunnin lämpimät toppahousut, jotta ei tarvitsisi aina laittaa useita lengginsejä ratsastushousujen alle todeten niiden vain jäykistävän liikkumista ja kadottavan lämpönsä nopeasti.

    VastaaPoista
  83. Anzeelika Aasmäe
    nanzu10@hotmail.com
    Ja olen jo pitkään kattonut horse comfortin luxus villaloimee! Se meiltä vielä puuttuu ja villaloimen puutteessa juuri ollaankin. Lisäksi, että se on lämmin se näyttää kauniilta ja sopisi edustuskäyttöön!

    VastaaPoista
  84. Linda näätänen
    oonistyttis@gmail.com
    P-W profile suitset ovat ainakin yks tosi kiva varuste jos saisin päättää jonku! Ne näyttää tosi laadukkailta ja varmasti ovat hevosellekin hyvät ja mukavat. Ne on tosi kivan näköiset ja otsapanta on tosi kiva!

    Myös rain buster ulkoloimi on ihanan näköinen ja varmasti käytännöllinen ja on todella edullinen! :)

    VastaaPoista
  85. Tykätty ja lukija ollut jo pitkään :)

    Ida/Idde - ida.kuisma@gmail.com

    Kaikki Lami Cellin hovat, huput ja suojat on ihania, lisäksi tosta joulukuvastosta noi tupsupipot ja tuubihuivit on tosi hienon ja mukavan näköisiä! Myös punottu rannerengas hopeana on kiva, koska mulla on saman näköinen otsapanta niin sopisi hyvin :)

    - www.iddejacoda.blogspot.fi

    VastaaPoista
  86. Rosse, rosse.db@gmail.com

    W-Profile suitset olis ihan mahtava juttu hankkia tänne meren toiselle puolelle ja ylpeillä suomalaisella laadulla. ;)

    http://topangan.blogspot.se/

    VastaaPoista
  87. Ainsku, aino.heikkila@netikka.fi

    Olen blogin rekisteröitynyt lukija, ja seuraan sinua instagramissa.

    Itse en omaa hevosta omista, ainakaan vielä. Siksi jouduin aika kauan kuvastoa pyöritellä, että löysin jotain, mitä oikeasti tarvitsisin. Kaikki tuotteet olivat ihania, sitten ensi kesänä, jos mahdollisesti saisin tänne meillekin turpaeläimen, taitaa Wahlsteinillekin lähteä aika suuri tilaus ;) Nyt ihastuin W-profilen rannekoruihin, ovat sopivan juhlavia, että voi joissain juhlissakin käyttää, mutta ei kuitenkaan tarvi tallille ottaa pois, todella käytännöllisiä ja muutenkin... Aivan ihania <3

    VastaaPoista
  88. Janina S., hamarahemmo@hotmail.com

    Katselin kuvastosta turvaliivejä ja kenkiä, mutta päädyin kuitenkin Horse Comfortin turvakärjellisiin kenkiin. Teen tallitöitä ja toimin hevosten kanssa muutenkin kuin vain ratsastaen, joten turvakärjelliset kengät ovat hyödylliset ja tarpeelliset.

    VastaaPoista
  89. ipeme, irenenylander@gmail.com

    Kiinnostavin ja eniten haluamani tuote olisi juurikin nuo W-Healing Wrap -tallisuojat, sillä vuokrahevoseni on pian jo 24-vuotias ja sillä esiintyy välillä jäykkyyttä jaloissa. Kokisin suojien tuovan hevoselle hoitoa vaivoihin ja itselle helpotusta hevosen ratsastettavuuteen.

    VastaaPoista
  90. Tiia, tiuhti.h@hotmail.com

    Olen haaveillut Horse Comfortin full neck-luxus villaloimesta ja ravimallisesta selkäloimesta, koska niille olisi käyttöä ja varsinkin oikea selkäloimi olisi kiva viiden ohuen viltin sijaan :D

    VastaaPoista
  91. Jenna, turtlesjenna@hotmail.com

    Kuvastosta ehdottomasti W-Healing Wrap tarrakiinnistyksellä tai W-Healing Rug, koska hevosellani on jalkavaivoja sekä selkä usein jumissa niin nuo varmasti auttausivat :)

    VastaaPoista
  92. Johanna, johanna.parikka@live.fi

    Kuvastosta Dressage suitset. Olen kuullut nahan olevan todella hyvää ja suitsien joka tavalla olevan kestävät ja laadukkaat. Suitset ovat myös todella kivan näköiset!

    VastaaPoista
  93. Saara, sahlgren@outlook.com

    Luxus villaloimi olisi ihana. Toimisi erinoimaisena kuivatusloimena!

    VastaaPoista
  94. Merika (merikaah_), m.fani@luukku.com

    W-profilen Dressage suitset topatulla niskaosalla. Hevoseni on niin herkkis suitsista, ja nykyiset tuntuvat kutittavan ja hankaavan mistä milloinkin, joten todellakin kelpaisi välillä laadukkaat ja muotoillut suitset!

    VastaaPoista
  95. Susanna / susa.horze@hotmail.com

    Muistan kuvaston jo ulkoa ja valinta oli suht. helppo, Lamicell Pro Elite suojat!

    VastaaPoista
  96. tykkäilty :)
    Ansku/annaroosa.saarti@gmail.com
    Hankintalistalla olisi seuraavaksi kankisuitset, joten sellaiset olisivat ihanat :)

    VastaaPoista
  97. Reetta / kanit.kissat@gmail.com

    Eniten haluamani tuote kuvastosta olis Horse Comfortin Jodphur ratsastuskengät turvakärjellä, koska tallitöitä tehdessä ja hevoseten kanssa toimiessa haluan, että kengissä on turvakärjet. : )

    VastaaPoista
  98. Janita K, janita.kirves@luukku.com

    Luxus villaloimi tai horse comfortin full neck polar fleece loimi =) Sillä hevonen tarvitsee aina kunnon loimet =)

    VastaaPoista
  99. Mira, mira.flinkkila@gmail.com
    Kuvastosta Thermaflex linimenttiä, se on kivan väristä! =D

    VastaaPoista
  100. poppelipoo@hotmail.com
    Joulukuvasto: W-ProFit välihaalari, tämä olisi todella käytännöllinen ja lämmin jos toimii myös ratsastettaessa :)

    VastaaPoista
  101. Joanna-Emilia, joanna-94@hotmail.com
    Olen jo pidemmän aikaa halunut tuota Horse Comfortin Luxus Fullneck Villaloimea. Sille olis tarvetta talvella kun fleeceloimi alkaa olemaan liian kylmä ja lisäksi juuri tämä villaloimi miellyttää omaa silmää ja hintakaan ei ole liian paha mun budjettiin. Lisäksi olen lukenut loimesta positiivista palautetta mm täältä blogista ja nähnyt kuvista kuinka hieno se on ainakin Champin päällä ;)

    VastaaPoista
  102. Seuraan, tykkään tykkään ja seuraan ilman pakotusta ;)Mua nappasi silmään tuo W-healing rug - loimi jossa selässä hoitava healing alue. Nätti musta, sopivan hintainen loimi käyttöön ja näyttöön. Verenkiertoa lisäävän, turvotuksen vähentävän, rasituksen jälkeen toimiva. Samaa sorttia pintelipatjatkin olisi niin käyttöön. Mä tykkään näistä FIR säteilylämpöä heijastavaa materiaalialista.

    Koska: käyttöön kuin näyttöön!

    fahlertia@gmail.com

    VastaaPoista
  103. Tykkäsin facebook sivuista ja olen rekisteröitynyt lukija. Tuolta kuvastosta tällä hetkellä mielenkiintoisin olisi tuo punottu timantti otsapanta. Vaikkakin sitä ei saa ruskeana niin koulusuitsiin haluaisin tuollaisen.

    Elisa, elzuuni@hotmail.com

    VastaaPoista
  104. Minttujj
    jappinenminttu@gmail.com
    Olen tykännyt blogin ja wahlstenin fb-sivuista. Tuo w-profilen nahkariimu olisi kyllä hirmu hieno ja laadukas, sen kanssa kelpaisi viedä poni kisoihin ;)

    VastaaPoista
  105. Olen tykännyt wahlstenin fb-sivuista ja olen rekisteröitynyt lukija. Kuvastosta olisi uudet ratsastuskengät mieluisat:)
    Elisa K, elisa.kinnunen@hotmail.com

    VastaaPoista
  106. Tuisku
    tuittu.laine@gmail.com
    Olen blogin lukija ja tykännyt wahlstenin fb-sivuista- Haluaisin ehdottomasti farkkuratsastushousut, lähinnä vain koska kaikki muut ratsastushousuni sisältävät vähintään yhden reijän, niin olisi kiva olla yhdet ehjätkin :D

    VastaaPoista
  107. Sanna
    sannam99@gmail.com
    Kävin tykkäämässä kyseisen liikkeen sivusta. Seuraan blogiasia facebookissa(olen tykännyt sivustasi).
    Haluaisin eniten topparatsastushousut, koska minulla ei tällä hetkellä semmoisia ole. Edelliset ovat käyneet aikoja sitten pieniksi, ja olen viime talven ratsastellut normaaleilla toppahousuilla, mitkä eivät ole niin turvalliset.

    VastaaPoista
  108. Sanna
    sanna.teerioja@gmail.com
    Tykätty liikkeen sivusta ja sinua seuraan facebookissa ja instagramissa. Joulukuvastosta haluaisin kaulakappaleellisen fleeseloimen hevoselleni kun se onnistui edellisen hajoittamaan ja sitten toiselle hevosellemme nivelvaivoihin Joint Combo tuotteen kokeiluun.

    VastaaPoista
  109. Wahlstenin fb sivuista tykätty, olen blogisi lukija.
    auri
    auri.plathan@hotmail.com
    Kuvastosta ottaisin mielelläni w-profilen s-vyön ilman joustoja. Kyseisen merkin suitset löytyy jo omasta takaa, eikä laadukkaampaa nahkaa ole vielä tullut vastaan. MSM+inkivääri lähtee joka tapauksessa kokeiluun. :)

    VastaaPoista
  110. Minttu, heppaminttu@gmail.com

    Juurikin nuo W-Healing Wrap -tallisuojat iskivät silmään kuvastoa selaillessa. Ne tulisivat todella tarpeeseen hevosilleni, joilla on kaikilla omat jalkaongelmansa, jäykkyydet sun muut vastaavat.. Eli tulisivat todella tarpeeseen ja käyttöön monelle hevoselle!:)

    VastaaPoista

Aadan hevoselämää -blogiin voi kommentoida rekisteröityneenä käyttäjänä tai nimettömästi. Kommentteja ei valvota etukäteen, mutta niiden sisällön tulee noudattaa Suomen lakia ja nettikettiä. Kaikki palaute on tervetullutta, kunhan se esitetään asiallisesti.

Vastaan jokaiselle kommentoijalle. Otathan huomioon, että joissain tapauksissa vastausaika voi venähtää pitkäksi. Olen kuitenkin kiitollinen jokaisesta kommentista! :)

Suositut tekstit

Viikon luetuimmat

Instagram @aadalatti

Rekisteröityneet lukijat