lauantai 21. helmikuuta 2015

#502: Kuvapostaus - Muita hevosia

Keskiviikkona otin kameran mukaani ja suunnistin lähitallillemme kuvaamaan kaverini hevosia. Te lukijat saatattekin huomata kuvista, että kyseessä on sama talli, jossa olimme Champin kanssa maanantaina hyppäämässä Niclas Aromaan valmennuksessa. Treeniä tarvitaan lisää ja olenkin menossa huomenna sunnuntaina hyppäämään samaan paikkaan uudelleen, tosin rataharjoituksen merkeissä.
 
Kyseisen tallin maneesi on älyttömän kiva kuvaamisen kannalta, varsinkin, jos ulkona olisi ollut aurinkoinen sää ratsastusten aikana. Nythän niin ei ollut, joten kuvista ei tullut niin hyviä kuin olisin toivonut. No, välillä näinkin. Kuvaamisen kannalta ajateltuna odotan enemmän kuin innoissani kesää - loistavia kuvaussäitä, ihania maisemia, täyteläisiä värejä ja iloista fiilistä kuviin.
 
Ennen kuviin syventymistä kerron vielä yhden seikan, joka ei varsinaisesti kyllä liity tähän postaukseen. Selailin vanhoja videoitani YouTubessa ja voi että, miten paljon odotan kisakautta ja sitä, että mun ja Champin yhteistyö alkaa taas toimimaan kisoissa! Vanhojen videoiden katselu on kyllä niin vihoviimeistä puuhaa, mutta se antaa älyttömästi tsemppiä jaksaa talvikauden yli ja tavoitella niitä parempia ratoja myös treenissä. Viime syksyn 115cm rata nuorten aluemestaruuksista ja kevään 110cm rata Ypäjältä olivat varmaankin viime kauden onnistuneimpia ratoja ja niitä katsellessani en malta odottaa radoille pääsemistä. Mutta kaikki aikanaan :)
 
Mikä kuvista on suosikkisi?
 
 

24 kommenttia

 1. Wau, aika upea hyppytyyli!

  VastaaPoista
 2. Aivan ihania kuvia! Ja hevonenkin todella mahtava ja ihana! Mikä hevosen nimi on? Entä ratsastajan?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näissä kuvissa on kolme eri hevosta, nimiä en tiedä/muista ja ratsastaja on Madis Morna :) kiitos!

   Poista
 3. Ensimäinen ja toinen! (: Mahtava hyppytyyli

  VastaaPoista
 4. Vastaukset
  1. Nyt kun tarkemmin kattoo, tosiaan siinä on kolme eri hevosta!:D Ihmettelinkin, miks otsikko on monikossa..

   Poista
  2. Joo aika saman näköisiähän nuo ovat :D

   Poista
 5. Muuten, mistä tämä blogin kiva tausta on kotoisin? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. the Inspiration gallerystä, tosin oon muokannut värejä itse muistaakseni :)

   Poista
 6. Tosi kivoja kuvia ja ihanannäköinen hyppytyyli tolla hepalla (:

  VastaaPoista
 7. Ihania hevosia:) ja todella hyviä kuvia:) noi ratsastuskuvat on mun lemppareita:)

  VastaaPoista

Aadan hevoselämää -blogiin voi kommentoida rekisteröityneenä käyttäjänä tai nimettömästi. Kommentteja ei valvota etukäteen, mutta niiden sisällön tulee noudattaa Suomen lakia ja nettikettiä. Kaikki palaute on tervetullutta, kunhan se esitetään asiallisesti.

Vastaan jokaiselle kommentoijalle. Otathan huomioon, että joissain tapauksissa vastausaika voi venähtää pitkäksi. Olen kuitenkin kiitollinen jokaisesta kommentista! :)

Suositut tekstit

Viikon luetuimmat

Instagram @aadalatti

Rekisteröityneet lukijat