torstai 21. toukokuuta 2015

#549: Helatorstain tallivideopostaus

Kuten jo viime viikolla kerroin, kuvasimme helatorstain estevalmennusreissusta ja tallipäivästä videopostauksen. Mulla oli mukana kaverina yksi parhaista ystävistäni, joten viiden tunnin tallilla hengailun aikana kerkesi tapahtumaan yhtä jos toista. Siivosimme hieman kaappejani, vaihdoimme kuulumisia ja vietimme muuten rattoisaa aikaa mukavien asioiden parissa.
 
Yllä mainituista syistä johtuen kuvaaminen ei välttämättä ollut se ykkösprioriteetti - emmehän halunneet olla tallilla kuvaamista varten, vaan kuvata pieniä pätkiä sieltä täältä ja sitä kautta antaa mahdollisimman realistisen kuvan siitä, millainen tallireissu sillä kertaa oli. Eilen videota muokatessani (videonmuokkausohjelma toimii jälleen, jee!) tuijotin videoita moneen otteeseen pienen epätoivon ja häpeän kera niin, etten oikeastaan voinut muuta kuin nauraa itselleni. Vaikka miten yritin tehdä videosta alkuun hieman asiallisempaa, ei se ottanut onnistuakseen - materiaalia ei nimittäin olisi ollut nimeksikään. Lopulta päätin, että tästä tuleekin sitten varsin kaunistelematon versio ja mukana on mitä ihmeellisimpiä kuvakulmia, tarinoita, huonoja vitsejä ja ennen kaikkea minuuttitolkulla turhaa materiaalia. Siis sellaista, mikä ei liity yhtään mihinkään. Halusin kuitenkin laittaa ne mukaan, sillä yleensä bloggaajia arvostellaan juuri turhan vakavamielisyyden ja asioiden sensuroinnin takia. Miksi en siis näyttäisi teillekin "todellisuutta"?
 
 
Linkki videoon. Muista laittaa asetuksista HD päälle, kuvanlaatu paranee!
 
Varoituksen sana siis: jos haluat katsoa vakavamielistä ja täysin asiapainotteista videomateriaalia alan ammattilaisilta, älä edes klikkaa "toista"-painiketta. Saatat järkyttyä ;) Meillä oli kuitenkin todella mukava päivä ja toivon, että se välittyy tämän lyhyen videokoosteen läpi muillekin. Ymmärrän paremmin kuin hyvin, jos jonkun mielestä tämä video on "turha" tai täynnä epäolennaista materiaalia. Tällä kertaa kuitenkin näin. Vaikka jo itse videossa on paljon täysin vitsiksi menneitä otoksia, kokosin loppuun vielä pienen pätkän niitä kaikista mielenkiintoisimpia ja oudoimpia juttuja, jotka moni olisi varmasti jättänyt kokonaan pois.
 
Mitä tykkäsit tällaisesta, ei niin asiapainotteisesta videosta?
Millaisia videoita tykkäät katsoa? :)

25 kommenttia

 1. No mutta, tämäpä oli hauska!

  VastaaPoista
 2. Kivaa videopostaus!! :D

  VastaaPoista
 3. Hauska :D Tälläset on just parhaita!

  VastaaPoista
 4. Ihana videopostaus, voisit tehdä näitä enemmän <3 Sun videopostaukset ei oo sellasta turhaa säätöä ja hokeman "unohin tossa äsken kuvata, mutta siis..." jankuttamista, vaan kunnol asiallisia (mutta ei kumminkaan liian totisia ! :D)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi, kiitos paljon! :) katsotaan, milloin taas teen ;)

   Poista
 5. Kiva video :) Vähän häiritsee että taustamusiikki on jopa liian lujalla kun aina ei kunnolla kuulu puhetta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo huomasin myös tässä kun katsoin YouTubesta, mutta siinä vaiheessa oli vaikea enää muuttaa, hups.. :D Kiitti!

   Poista
 6. Itse tykkäsin tästä rennommalla otteella tehdystä videosta!:D

  VastaaPoista
 7. Tosi kiva videopostaus :-)!

  VastaaPoista
 8. Kiva video :) se vain jäi ihmetyttämään, miksi Champilla on noin paljon vaatetta päällä (ilmeisesti?) lämpimänä päivänä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ulkona taisi olla jotain +14 astetta ja tuuli aika paljon, joten sillä oli ohut puuvillaloimi ja vuoreton sadeloimi ulkona :)

   Poista
 9. Tosi kiva videopostaus! Tykkään just tämmösistä videoista. :)

  VastaaPoista
 10. Pitääkö tuo horse comfortin hybridi(?) Takki yhtään vettä tai tuulta? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Etuosa pitää hyvin tuulta ja varmasti hieman vettäkin, mutta kädet/selkäosa ei ainakaan vettä, sillä se on ihan sellaista ohuehkoa kangasta. Tuulta pitää jonkin verran, mutta ei tietysti samalla tavalla kuin tuulitakit :)

   Poista
 11. Tää oli just kiva! :) Kummanlainen loimi susta on parempi kisoihin ja kuljetuksiin; mahavöillä vai ilman? Millä loimella kuljetat talvella, entä kesällä? Käytätkö kesällä ollenkaan loimea kuljetuksissa? (paitsi jos heppa on hikinen)

  VastaaPoista
 12. Pakko kysästä että mistä toi teidän sininen loimi on joka oli kuljetuksessa päällä ja minkälaista materiaalia se on? (:

  VastaaPoista
 13. Hah mäki aattelin tota KL-kalenteria just samaa tarkotuksee!

  VastaaPoista

Aadan hevoselämää -blogiin voi kommentoida rekisteröityneenä käyttäjänä tai nimettömästi. Kommentteja ei valvota etukäteen, mutta niiden sisällön tulee noudattaa Suomen lakia ja nettikettiä. Kaikki palaute on tervetullutta, kunhan se esitetään asiallisesti.

Vastaan jokaiselle kommentoijalle. Otathan huomioon, että joissain tapauksissa vastausaika voi venähtää pitkäksi. Olen kuitenkin kiitollinen jokaisesta kommentista! :)

Suositut tekstit

Viikon luetuimmat

Instagram @aadalatti

Rekisteröityneet lukijat