keskiviikko 21. lokakuuta 2015

#622: Tallivideopostaus

Hyvää huomenta maailma! Keskiviikko aukeaa vähän harmaassa säässä, muttei anneta sen häiritä muuten aurinkoista viikkoa. Tänään alkaa työntekorupeamani Helsinki Horse Show'ssa, jossa olen töissä kanslian puolella koko loppuviikon. Lähtöäni ennen käyn kuitenkin nyt heti aamupäivästä hyppäämässä Champin kanssa ensimmäiset hypyt sitten Niklas Aromaan valmennuksen jälkeen. Meillä tulee varmasti olemaan oikein kivaa!

Mulla on hirveästi postauksia julkaisemattomana, sillä vaikka aiheita olisi ja tekemistä riittäisi, on aika melko rajallista ja siksi en ole pystynyt tekemään kaikkea tarvittavaa postauksia varten vielä valmiiksi. Ajattelinkin siksi, että tähän väliin olisi kiva julkaista viime viikolla tekemämme tallivideopostaus. Se on hyvin yksinkertaisesti editoitu (lue: lisätty klipit toistensa perään) ja melko pitkä, mutta sisältö on kerrankin sitä perinteistä puhumista ja normaalia talliarkea. Ei siis mitään hifistelyä tai turhan hienoja efektejä. Vaihtelu virkistää - eikö?Palataan taas muutaman päivän päästä, sillä kertaa itse pelipaikalta eli Horse Show'n kansliasta. Toivottavasti teille kaikille tulee mukava ja hevostäytteinen loppuviikko, oli se sitten kisoissa jäähallilla tai kotona omien silkkiturpien kanssa :)

26 kommenttia

 1. Onko hihs lippuarvonta suoritettu?

  VastaaPoista
 2. desi selectdii ? :D mitä desi auttaa ?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on vaan mukana tuomassa makua siihen puuroon, muuten se saa sitä 1,5litraa päivässä :D

   Poista
 3. Hyvä video. Lisää tämmösii!

  VastaaPoista
 4. Mielestäni hevoselle joka on klipattu loimitus olisi hyvä niin jos on alle +10 niin fleecevuorellinen sadeloimi ja jos menee nollan puolelle niin kevyempää toppaloimea ja paksumpaa aina kun tulee kylmpempi. Ja muutoin jotain ohuempaa loimea jos tarve lämpimällä :) ja tosi kiva video!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuka urpo laittaa klipatulle fleecen

   Poista
  2. Miksi ei? kyllähän aadakin käyttää fleece loimia champilla ;)?

   Poista
  3. En käytä fleeceä kuin satunnaisesti alkukäyntien ajan tai joskus kuivatusloimena. Fleece ei sovellu sellaisenaan talliloimeksi, enkä käyttäisi sitä klipatulla hevosella pidempijaksoisesti ilman alusloimea :)

   Poista
 5. Loimigallup: ei todellakaan tarvitse, ellei ole 100g kevyttoppis :D

  VastaaPoista
 6. Sillä epäpuhtaalla aioit hypätä? *puistelee päätä*

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sillä juuri, hyvin hyppäsi. Näet halutessasi videon mun julkisesta fb-profiilista :)

   Poista
 7. Haha oli just hyvä! :D Ainakin itse sain ihan kunnolla nauraa teidän touhuille :) Mitä tykkäsit Mooneyn valmennuksesta? :)

  VastaaPoista
 8. Ootko lauantaina hihslä??

  VastaaPoista
 9. Kiva video, jaksoin katsoa! Repesin kanssa spontaanisti Champin hampaiden väliin unohtuneelle kielelle. :D

  .. ja voi ei tuota ihmisten kohkaamista epäpuhtaasta hevosesta. Juuri klinikalla käytetty hevonen ja varmasti olisivat kehottaneet lisätutkimuksiin, jos olisi ollut huomautettavaa. Ottaa päähän sun puolesta ja toivottavasti ei mee kiva hihs-viikko nyt piloille näiden kommenttien takia. Ehkä oletkin tottunut jo. Itse oon vaan herkkis ja tuntuisi ylipahalta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se kieli oli kyllä huvittava :D

   Joo, kyllähän se tosi ikävältä tuntuu ja ensimmäistä kertaa koskaan oikeasti itkin nettikeskusteluiden takia. Ehkä siksi, etten oikeasti voinut vaikuttaa yhtään siihen, missä keskusteluja käytiin tai mitä niissä sanottiin. Yllätys yllätys, kukaan ei tullut kommentoimaan aihetta blogiini (lukuunottamatta tuota yhtä kommenttia yllä), vaikka täällä olisi ihan samanlainen mahdollisuus kertoa mielipiteitään anonyyminä. Se tekee olon melko voimattomaksi, mutta minkäs teet.. :)

   Poista
  2. Voi Aada, tuntuu kyllä tosi pahalta sun puolesta.:( Vaan hienoa rohkeutta myös tuoda esille omat fiilikset ja se, kuinka pahalta törkyiset nettikeskustelut voi oikeasti tuntua. Ei ole olemassa mitään tunteista erillistä "nettimaailmaa", eikä huonoa käytöstä voi mitenkään perustella toteamalla "no tää nyt on vaan netti". Sähän voisit vaikka tutkia näitä teemoja sitten tulevassa kandissa tai gradussa. :) nimim. palautin juuri opinnäytetyöni.

   ps. mitä niihin keskusteluihin tulee, niin ainakin minulle kävi alusta saakka harvinaisen selvästi, että kyseessä oli piruetinOMAISEN tempun harjoittelu, ei piruetti, jolloin temppua ei ole tarpeen arvostella kuten piruettia. En sitten tiedä, esitettiinkö asia paikan päällä yleisölle harhaanjohtavasti.

   Poista
 10. Nää videopostaukset on just ihan parhaita! Mun mielestä parasta sun blogissa :) Sun arkee on nii kiva seurata ja muutenkin et minkälaista hevosen omistajan arki on :) Ja kun mainitsit että laadukkaita nää videot eioo niin mä en ainakaa ees kiinnitä huomiota laatuun tai muihinkaa tommosiin graafisiin systeemeihin! Uskon kyl et näitä videopostauksia voi olla hankala usein toteuttaa ku viehä se jonku verran aikaa ja sul ku on muutenki ilmeisesti aika kiireinen arki :b Mut nää videopostaukset on ihan parhaita! Lisää näitä vaa sillon ku on mahollista!

  Ihanaa syksyä ja tsemppiä Horse Show'un viikonloppuun!

  VastaaPoista
 11. Näin sun ja champin hyppyvideon fb:stä ja luin myös sen kommentit ja mulle tuli oikeesti paha mieli sun puolesta. Älä välitä haukkujista ja niin kuin joku videosi kommentoija sanoikin, kateus pitää ansaita! :) vaikutat kyllä ihan huipputyypiltä ja blogisi on tosi inspiroiva

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos :) eiköhän tämä tästä, eilen tuntui vaan tosi ikävältä!

   Poista
 12. Voi kun muutkin demoilijat olisivat olleet yhtä fiksuja kuin McLean, joka halusi, että demohevosille on vet check päivällä. Champ olisi siellä juossut puhtaasti ja sitten ei olisi ollut nokan koputtamista somessa, vaikka jännittyneenä huonoja askelia itse esityksessä ottikin. Tosi kurja fiilis sun puolesta näiden kirjoittelujen takia. Tsemppiä!

  VastaaPoista

Aadan hevoselämää -blogiin voi kommentoida rekisteröityneenä käyttäjänä tai nimettömästi. Kommentteja ei valvota etukäteen, mutta niiden sisällön tulee noudattaa Suomen lakia ja nettikettiä. Kaikki palaute on tervetullutta, kunhan se esitetään asiallisesti.

Vastaan jokaiselle kommentoijalle. Otathan huomioon, että joissain tapauksissa vastausaika voi venähtää pitkäksi. Olen kuitenkin kiitollinen jokaisesta kommentista! :)

Suositut tekstit

Viikon luetuimmat

Instagram @aadalatti

Rekisteröityneet lukijat