lauantai 5. elokuuta 2017

#895: Sea Horse Week -video

Hangon Sea Horse Week on esteratsastuskilpailu, jossa käymme kavereiden kanssa joka vuosi jo tavaksi muodostuneeseen tapaan. Aina osa porukastamme kisaa, on töissä tapahtumassa tai esimerkiksi valmentaa jotakuta kilpailevaa ratsastajaa - itsekin muutamia vuosia sitten hyppäsin Champin kanssa pari luokkaa lämpimän kesäauringon alla. Hangossa kun on aina hyvä sää, sen olen oppinut. Ja niin hauskaa!

Jokainen varmasti tietää sen, miten kivaa on viettää aikaa kavereiden kanssa isolla porukalla vailla sen kummempaa suunnitelmaa siitä, mitä seuravaaksi päivän aikana tekee. Hanko onkin mulle tämän vuoden kesäloma, koska mitään muuta kesälomaa mulla ei valitettavasti ole. Viime vuonna kuvasin Hangosta videopostauksen, joka on katsottavissa tämän linkin takaa ja sama toistui myös tänä vuonna isosta kysynnästä johtuen. Olipa muuten hauskaa pitkästä aikaa kuvailla jotain tuonkin tyyppistä videota, sillä hetkeen näitä ei ole blogissa tai Youtubessa näkynyt omalta osaltani. Pitäisi ottaa tavaksi kantaa kameraa mukana useammin tallilla, varsinkin sen jälkeen, kun olen saanut hankittua uuden lyhyemmän objektiivin vanhan rikkoutuneen tilalle.

Mutta suuremmitta höpinöittä, nyt olisi vuorossa sitä paljon toivottua Hangon MyWeekend -videota! Kommentoi ihmeessä, jos haluat jatkossa nähdä vastaavia videoita tai ylipäänsä esimerkiksi tallivideopostauksia. Yritän kirjoitella teille huomisen aikana juttua tämän viikon valmennuksistakin, sillä me tehtiin kouluvalmennuksessa todella hyödyllisiä tehtäviä (ainakin omaaa ratsastustani ajatellen) ja esteillekin sain pitkästä aikaa kuvaajan. On tuo Maco kyllä osoittautunut kovin kivaksi ja mulle sopivaksi hevoseksi, sillä se pakottaa mut oikeasti nopeammaksi sileällä. Mutta siitä lisää myöhemmin, nyt päästän teidät videon pariin!

Mukavaa viikonloppua! :)Linkki videoon (MyWeekend Hanko)

9 kommenttia

 1. Tosi ihania kuvia ja video! :D Ja kyllä nuo tallipostaukset, ja muutenkin MyDayt kiinnostaisivat. :) Tee niitä ihmeessä, jos vain jaksat! Ja niitä valmennuspostuksia odotellessa! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Kyllähän sitä jaksaa, aikaa ei vain tahdo aina löytyä :D

   Poista
 2. Hei! Voisiko gp-finaalista saada videopostauksen:)? Olisi nähdä millaiset esim. kilpailutunnelma niissä on. T. Katsu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voin tehdä sm-kisoista, kun oon sielläkin tallivastaava :)

   Poista
 3. Tosi kiva video!! :D Mukava kun sä teet välillä tällaisia pidempiä videoita :) Hienoja myöskin nämä tän postauksen kuvat.

  VastaaPoista
 4. Tosi kiva video myös mun mielestä, meininki näytti kyllä älyttömän hauskalta! :D

  VastaaPoista
 5. Milloin teet Macosta oman sivun sun blogiin? ;) Superkiva postaus!

  VastaaPoista

Aadan hevoselämää -blogiin voi kommentoida rekisteröityneenä käyttäjänä tai nimettömästi. Kommentteja ei valvota etukäteen, mutta niiden sisällön tulee noudattaa Suomen lakia ja nettikettiä. Kaikki palaute on tervetullutta, kunhan se esitetään asiallisesti.

Vastaan jokaiselle kommentoijalle. Otathan huomioon, että joissain tapauksissa vastausaika voi venähtää pitkäksi. Olen kuitenkin kiitollinen jokaisesta kommentista! :)

Suositut tekstit

Viikon luetuimmat

Instagram @aadalatti

Rekisteröityneet lukijat