maanantai 15. lokakuuta 2018

#1018: Meikkihaaste: Meikki tallilla kaverin tekemänä

Kuten monesti huomattu ja kerrottu, en ole varsinainen meikkiguru. Arkimeikkaaminen saattaa toisinaan jäädä ja vaihtua pidemmiksi yöuniksi, mutta joskus saatan yrittää taiteilla kasvoilleni jonkinlaista juhlameikkiä tai vähän arkisempaa luomusta ihan ihmisten ilmoilla liikkuessani. Kuulun siis varmasti siihen kategoriaan, johon suurin osa suomalaisista meikkiä käyttävistä naisista lukeutuu: tykkään panostaa, jos on aikaa, mutta taitoja ei ole liiaksi asti. 

Jo useampana vuonna Helsinki Horse Show'n yhteydessä on järjestetty perjantain ja lauantain ilta-aikaan sijoittuva kauneuteen ja hyvinvointiin keskittyvä Ladies Night, jonka merkeissä me yhteistyöbloggaajat olemme saaneet tutustua kulloisenkin yhteistyökumppanin kosmetiikkatuotteisiin. Tänä vuonna Ladies Nightissa päästään perehtymään paremmin Make Up Storen valikoimaan, joka olikin mulle entuudestaan tuttu kosmetiikkabrändi. Muutamat kaverini suosivat tuon merkin tuotteita ihan henkeen ja vereen, mutta en itse ollut aiemmin päässyt tutustumaan niihin sen kummemmin, jos lopputuloksen ihastelua ei lasketa mukaan. Horse Show'n ja Make Up Storen antaman meikkihaasteen vastaanottaminen tuntui siis varsin jännittävältä - millaisen meikin osaisin loihtia ammattilaiskäytössäkin nähtävillä kosmetiikkatuotteilla?

Postaus tehty yhteistyössä Helsinki Horse Show'n ja Make Up Storen kanssa.


Mutta hei, onhan se nyt vaan yksinkertaisesti tylsää yrittää meikata itsekseen ja höpistä videolle, jos meikkaaja ei tiedä, mitä on tekemässä. Tykkään katsoa taitavien meikkaajien lopputuloksia esimerkiksi videoiden muodossa, mutta harrastelijoiden luomukset eivät aina onnistu vakuuttamaan. Koska meistä yhteistyöbloggaajista löytyy myös sitä ammattitaitoa (Kultahippuja-blogin Daniela), päätin asettaa itselleni vähän viihteellisemmän roolin. Kaverille kilautuksen jälkeen kuvio olikin selvillä: luottokuvaajamme Vilma saapui tallille meikkaamaan mut Make Up Storen tuotteilla. 

Jos itsensä meikkaaminen voi olla haaste, on kaverin meikkaaminen ehdottomasti se kerrottuna kahdella. En kertonut entuudestaan toiveita meikin suhteen, joten Vilmalla oli vapaat kädet luoda haluamansa lopputulos. Ainoa kriteeri oli tuotteet, jotka olin tuonut paikalle: primerinä toimiva irtopuuteri, meikkivoide, puuteri, aurinkopuuteri, kaksi eri rajauskynävaihtoehtoa, kulmapaletti, huulipuna, huulikiilto ja kasa erilaisia siveltimiä. Näillä oli selvittävä! Otimme haasteeseen vielä yhden lisämausteen: videolla vastailin teidän Instagramissa esittämiin kysymyksiinne elämään ja Horse Show'hun liittyen. Vastauksissa paljastan esimerkiksi sen, mikä on elämän tarkoitus. Kannattaa siis ottaa tämä video oppimismatkana ;)

Ja hei - keskiviikkona alkaa HIHS! Oletko tulossa paikalle? :)


4 kommenttia

Aadan hevoselämää -blogiin voi kommentoida rekisteröityneenä käyttäjänä tai nimettömästi. Kommentteja ei valvota etukäteen, mutta niiden sisällön tulee noudattaa Suomen lakia ja nettikettiä. Kaikki palaute on tervetullutta, kunhan se esitetään asiallisesti.

Vastaan jokaiselle kommentoijalle. Otathan huomioon, että joissain tapauksissa vastausaika voi venähtää pitkäksi. Olen kuitenkin kiitollinen jokaisesta kommentista! :)

Suositut tekstit

Viikon luetuimmat

Instagram @aadalatti

Rekisteröityneet lukijat