tiistai 11. kesäkuuta 2013

#195: Maailman pisin videopostaus

Nyt se on täällä, nimittäin ihka ensimmäinen kunnollinen ja virallinen videopostaus tämän blogin puolitoistavuotisen historian ajalta! Voisin melkein kutsua MyDayksi, mutta koska video loppuu jo iltaan (en siis kuvannut tallireissua kameran akun loppumisen vuoksi), olkoon se nyt virallisesti kooste Turun reissusta.
 
Pisteet kaikille niille, jotka jaksavat tai kerkeävät katsoa videon kokonaan! Aloitin sen tekemisen eilen: itse tekeminen oli nopeaa, piti vain valita 93:n videon joukosta ne sopivat (missä ei ole turhaa toistoa, liian oudosti käyttäytyviä ihmisiä tai kuumia juoruja, joista olisitte innostuneet liikaa). Videon tallentamisessa koneelle meni noin viisi tuntia, mutta tämä YouTubeen lataaminen olikin sitten se ihanin osuus. Laitoin videon lataamaan eilen ennen nukkumaanmenoani, noin kahdentoista maissa. Tänään heräsin yhdeksältä ja YouTube ilmoitti lataamisaikaa olevan jäljellä vielä noin 49 minuuttia. Jep, kyllähän tuo video kestääkin sen puoli tuntia..
 
Toivottavasti video ei ole liian tylsä, sillä meillä oli todella hauska päivä. Muistakaa kommentoida, haluatteko tällaisia videoita jatkossakin - saattaisin niitä tehdä, vaikka näytänkin tuolla videolla suurimmaksi osaksi joltain sekopäiseltä, väsyneeltä ja ylisyöneeltä mursulta :D
 
 
 Champin kuulumisia pikaisesti tähän loppuun. Olen nyt mennyt sillä viime päivinä melko normaalisti, sillä kengät ovat pysyneet jaloissa hyvin. Epäsopivien satuloiden vuoksi ratsastus on kuitenkin ollut rajoitetumpaa, sillä ruuna protestoi selkeästi sunnuntaina yhden satulan kanssa olemalla haluton liikkumaan. Eilen menin Piuden satulan kanssa, jolloin meno oli paljon parempaa, joskaan ei vielä normaalia. Champ on ollut nyt viimeisen viikon aikana normaalia "vaisumpi", tiedättehän - ei väsynyt, mutta kaikella tapaa "haluton" ja ei-niin-kiinnostunut (mikä sana!) kaikesta niin, että olen mittaillut lämpöäkin siltä. Torstaina se saa tehosterokotteen (normaalisti, sillä heinäkuussa menee vuosi umpeen ja ilman tätä ei saa kilpailla) ja pyysin eläinlääkärin ottamaan siitä samalla laajan verenkuvan, jotta tiedän, onko jokin arvo liian alhainen, josta tämä "väsymys" voisi johtua. Samalla saan kaikkien veriarvojen ansiosta suunniteltua Champille täysin paikkaansapitävän ruokintasuunnitelman, tai itseasiassa lähetän sen kyllä ammattilaisten tehtäväksi, mutta kuitenkin.
 
Rokotuksen vuoksi Champ lomailee loppuviikon ja jos kuumetta ei nouse, menemme maanantaina Hipposportiin satulansovitukseen. Tiistaina Tiina tulee hieromaan Champin normaalisti ja juhannusviikon jälkeisenä maanantaina mm. Nina Fagerströmin hevosten lihashuollosta vastaava Erika Törrönen tulee käsittelemään Champin ja muutaman muun hevosen tallillemme. Kiva saada monen eri ihmisen arvio hevosen lihaksistosta ja siitä, miten sitä pitäisi huoltaa/kehittää eteenpäin tulevaisuudessa. Saman viikon keskiviikkona Champilla onkin taas kengitys, jolloin se saa todennäköisesti ne kipsilevyt kavioihinsa, joista jo tuolla videolla selitinkin. Kaikenlaista siis, toivottavasti heinäkuuhun mennessä olemme päässeet taas normaalisti treeniin!
 
 

22 kommenttia

 1. Haha, mun vuokrahevonen näky tossa alkuklipissä kohdassa 3.25, kun sen talli on siinä ja hevoset oli laitumella :) Ja ajoit varmaa tohon Klaukkalan bensa-asemalle tossa alussa ku tunnistin?! Asun ite Klaukkalassa :) Kiva video ja tosi kiva blogi!

  VastaaPoista
 2. Toi Lidl on _ihan_ samanlainen ku täällä Oulun suunnalla :--D Miks niiden pitää olla niin pelottavan samanlaisia.

  Mut tosi kiva video, ja loppuun asti katoin! Tallilta ja Champin kanssa oleskelusta ois kiva saaha kans jonku tyyppinen videopostaus :)

  VastaaPoista
 3. länsipakilassakin on ihan samalainen lidl :DDD hhahaa... mut hauska video, ja jaksoin kattoa ihan kokonaan! Tee ihmeessä lisää, ja sellanen et näkyy hevosia enemmän! :)

  VastaaPoista
 4. kiva videopostaus :) tee vaa lisää !

  VastaaPoista
 5. Kiva postaus :) Tee seuraava niin että oot myös tallillakin :P

  VastaaPoista
 6. Laita linkkiä videoon niin pääsee kännykkälukijatkin kattomaan :)

  VastaaPoista
 7. Onko Sarinalla hevosta ja montako hevosta Steffillä on? Mistä tunnette toisenne? Kiva postaus jaksoi kattoa videon loppuun :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. moikka, mulla ei oo enää hevosta ja Steffillä on vaan tämä Alffi :) me tunnetaan Steffin kanssa tallilta ja Aada tehon kisoista ja ajan myötä ollaan tutustuttu lähemmin :) -Sarina

   Poista
 8. Kiva video, ois kiva nähä useamminkin! :)

  VastaaPoista
 9. Tosi kiva video! :). Tee useemmin :)

  +++ TOSI HIENO BANNERI! :)

  VastaaPoista
 10. Kiva video ja tee niitä jatkossakin. :) Voitko tehä joskus kännukkä tyhjennys postauksen?:)

  VastaaPoista
 11. Tää oli just kiva!:) Ja ois kiva nähä jossain vaiheessa et mimmosia niistä kuvista tuli jos mahollista:-)

  VastaaPoista
 12. Mistä sun päivän asu on ostettu? Arskat, paita, shortsit ja kengät? Oot ihan sika kaunis! Tää oli niin kiva, vaikka oliki pitkä, mutta ei haitannu yhtää, koska jaksoin kattoa loppuun! Tee samanlainen, mutta myös tallilta pätkiä! Ihan huippu!

  VastaaPoista
 13. Mistä ostettu sun yo-mekko? Mikä kypärä sul on? Kiva video, tee toistekki samantyyppinen! :)

  VastaaPoista
 14. Jooo oli iha jees tämmöne ainut vaa mikä ärsytti enemmän ku paljon oli se et ku puhut yksin toho kameraan ni oo oma ittes äläkä esitä muuta. Ääni muuttu heti ku puhuit kavereides kaa ja se oli sellane normi ääni.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D:D:D:D ok haha! Johtuiskohan että puhun kameran takana PALJON hiljasemmalla äänellä? Nää on parhaita :D kiitoksia :)

   Poista
 15. Onko Champilla siis huonot kaviot vai mitä ongelmaa kun puhelit noista levyistä? Meillä auttoi kavio-ongelmiin ainakin Namino Biotiini nopeasti ja tehokkaasti. Jos siis on huonolaatuiset kaviot niin suosittelen kyllä kokeilemaan :)
  Täykkärin huonoihin seinämiin saatiin meillä ainakin paljon vahvuutta jo puolessa vuodessa, kun talvi oltiin rakennettu takakavioihin seinämää paikka-aineilla :)

  VastaaPoista
 16. Haha kuulostit tos alus ihan samalle ku ain koulus aamusi :Dd !! Just kiva täääää!

  VastaaPoista
 17. Kiva postaus ja kiva video. Tee näitä lisää:)

  VastaaPoista
 18. Tää oli ihan huippu video <3 vielä kun sais sun ratsastusta siiihe nii ois viä kivempi:)!

  VastaaPoista
 19. Millä nimellä sut löytää youtubesta :)

  VastaaPoista

Aadan hevoselämää -blogiin voi kommentoida rekisteröityneenä käyttäjänä tai nimettömästi. Kommentteja ei valvota etukäteen, mutta niiden sisällön tulee noudattaa Suomen lakia ja nettikettiä. Kaikki palaute on tervetullutta, kunhan se esitetään asiallisesti.

Vastaan jokaiselle kommentoijalle. Otathan huomioon, että joissain tapauksissa vastausaika voi venähtää pitkäksi. Olen kuitenkin kiitollinen jokaisesta kommentista! :)

Suositut tekstit

Viikon luetuimmat

Instagram @aadalatti

Rekisteröityneet lukijat