Yhteystiedot
MISTÄ MEIDÄT TAVOITTAA?

Tältä sivulta löydät muutaman käyttökelpoisen tiedon, mikäli haluat tavoittaa minut syystä tai toisesta. Blogiin liittyvät asiat kannattaa kuitenkin jättää viestillä suoraan blogin kommenttiosioon!

Huomioikaa, etten hyväksy tuntemattomien ihmisten kaveripyyntöjä Facebookissa. Voit kuitenkin seurata mua Facebookissa, jolloin näet päivitykseni siinä, missä kaverinikin näkevät.

En myöskään seuraa tuntemattomia muualla sosiaalisessa mediassa, vaikka pyyntöjä esitettäisiinkin. Valitettavasti aikani ei riitä kaikkien lukijoiden seuraamiseen, mutta kuulen mielelläni kuulumisianne kuvien tai tekstien muodossa vaikkapa yksityisviestillä!

Kaikki yhteistyöpyynnöt pyydän lähettämään suoraan sähköpostiini, sillä muita kanavia pitkin en välttämättä reagoi viesteihin yhtä nopeasti.

Sähköposti: aadalatti@gmail.com
Instagram: @aadalatti
Snapchat: @aadalatti

Aadan hevoselämää -blogin osoite
Aadan hevoselämää -blogi Facebookissa
Aadan hevoselämää -blogi YouTubessa

6 kommenttia

 1. SUPER ihana blogi! Voi kunpa osaisin itekki tehä :)

  VastaaPoista
 2. mukana!

  nanuma67@gmail.com

  VastaaPoista
 3. http://www.tori.fi/pohjois-pohjanmaa/Kaunis_ja_osaava_hevonen_25100442.htm?ca=16&w=3

  Champ ilmeisesti myynnissä virtuaalihevosena...

  VastaaPoista
 4. Jee hyvää tekstiä ja hyvää hevosen käsittelyä ���� olet fiksun tuntunen nuori kaunis nainen terv hevosmies

  VastaaPoista
 5. Pystykkö poistaa tän täältä

  VastaaPoista

Aadan hevoselämää -blogiin voi kommentoida rekisteröityneenä käyttäjänä tai nimettömästi. Kommentteja ei valvota etukäteen, mutta niiden sisällön tulee noudattaa Suomen lakia ja nettikettiä. Kaikki palaute on tervetullutta, kunhan se esitetään asiallisesti.

Vastaan jokaiselle kommentoijalle. Otathan huomioon, että joissain tapauksissa vastausaika voi venähtää pitkäksi. Olen kuitenkin kiitollinen jokaisesta kommentista! :)

Suositut tekstit

Viikon luetuimmat

Instagram @aadalatti

Rekisteröityneet lukijat