torstai 1. joulukuuta 2011

07: Nous voilà, Paris!

Kaikille tiedoksi, mulla herätys huomenna vissiin puol viiden tienoilla ja lähtö Pariisiin viettämään viikonloppua shoppaillen, kuvaten Gucci Masteria (5 tähden kv estekilpailu) ja ihaillen jälleen nähtävyyksiä. Oon käynyt Pariisissa aikaisemminkin vuonna 2009, jollon reissu tais olla torstaista lauantaihin: Disneylandia, Riemukaarta, Louvrea ja Mona Lisaa + muita kuuluisia veistoksia ja maalauksia, Eiffeltornia ja niin edelleen. Sillon ei shoppailtu, mutta tällä kertaa suunnitelmat on toisenlaiset.
Pariisi ja Eiffel-torni (tuolta ihan ylimmästä näkee muuten hyvin!)
Perjantaina ollaan Ranskassa 10 tienoilla paikallista aikaa, mistä suunnataan lentokentältä hotellille junalla ja metroilla. Kun ollaan saatu heitettyä matkatavarat, jatkuu matka kaupoille ja nähtävyyksille koko perjantaipäiväksi. Iskä etti netistä tietoa, että Pariisissa on 9-kerroksinen ostoskeskus = sinne siis!

Lauantai kuluu sitten Gucci Masteria ihaillen. Kannattaa käydä tapahtuman sivuilla katsomassa etusivulla oleva video, joka alkaa heti kun sivuille menee ( http://www.guccimasters.com/). Saa vähän käsitystä millainen tapahtuma se on. Ko. kilpailussa olis ollut Eric Lamazen tarkoitus hypätä ilmeisesti Hicksteadilla, mutta sattuneista syistä ei sitten hyppää. Kai se on edelleen tulossa muilla hevosillaa. Otin tän esille tässä, koska isä olisi halunnut nähdä kyseisen ratsukon livenä toodella paljon. Tapasin Ericin kesällä Belgiassa, kun se tuli viettämään iltaa Ninan (Fagerström) kanssa samaan paikkaan, jonne Nina oli meidät muut ottanut mukaan. Sunnuntaina mahdollisesti shoppaillaan vielä muutamia joululahjoja ja tuliaisia sekä ihaillaan hetki nähtävyyksiä. Viime kerralla en kerennyt tutustumaan Versaillesin linnaan ja sen puistoalueeseen, joten se olisi kiva nähdä lähempääkin kuin Eiffelin huipulta!


Yritin myös koristella mun huonetta, kun kerta on 1. päivä joulukuuta. On muuten tosi tyhmää tämmönen musta maa! Sais tulla lunta ja paljon, kiitos.

Tämä huoneen koristelu jäi nyt vähän kesken ja muutenkaan vaaleenvihree ja punainen ei ehkä ole ne parhaat yhdistelmävärit, joten teen sitten muutoksia joskus jos aikaa on (hope ennen joulua). Muutaman kuvan räpsäsin teitä varten. Älkää järkyttykö :D


toi joulupallo tossa lampun alla on ostettu
Disneylandista 2009 :)
 Postailen taas ensi viikolla, sunnuntaina tuun takas Suomeen joskun illalla vasta, joten jos jaksan ja viitsin, voisin sillon jo jotain pientä laittaa matkasta. Ratsastamaan pääsen vasta ensviikon maanantaina.. Tosin sitten ratsastankin myös tiistaina (vielä auki?), keskiviikkona, torstaina, perjantaina, lauantaina ja sunnuntaina. Ja vikana neljänä päivänä Tahkolle, eli monta hevosta päivässä. Kelpaa :D

2 kommenttia

  1. Vau, mageen näkönen toi Gucci Master! Hirvee hinku tuli lähteä johonki ulkomaille kattoo jotai kisoja (:

    VastaaPoista
  2. Joo kannattaa lähtee, oli tosiaan ihan superhieno paikka :)!

    VastaaPoista

Aadan hevoselämää -blogiin voi kommentoida rekisteröityneenä käyttäjänä tai nimettömästi. Kommentteja ei valvota etukäteen, mutta niiden sisällön tulee noudattaa Suomen lakia ja nettikettiä. Kaikki palaute on tervetullutta, kunhan se esitetään asiallisesti.

Vastaan jokaiselle kommentoijalle. Otathan huomioon, että joissain tapauksissa vastausaika voi venähtää pitkäksi. Olen kuitenkin kiitollinen jokaisesta kommentista! :)

Suositut tekstit

Viikon luetuimmat

Instagram @aadalatti

Rekisteröityneet lukijat