keskiviikko 22. helmikuuta 2012

036: Itävallasta päivää!

Kerkesin kuin kerkesinkin päivittelemään teille vähän kuulumisia täältä Itävallasta! Oon nyt siis Mayrhofenissa lomailemassa tämän hiihtolomaviikon ajan ja päivän rutiineihin kuuluu hotelliaamiaisen jälkeen laskettelu alpeilla parhaimmillaan 3250m korkeudessa, illalla shoppailua kylällä sekä vähän netissä roikkumista ja illallinen. Tämmönen rento viikko siis ollut :)

Kaprilla menee Suomessa hyvin, Ronja on käynyt sitä hoivailemassa ja äiti vienyt herkkuja! Kuulemma siitä lähtee ihan sairaasti karvaa, saa nähdä klippaanko heti kun pääsen sunnuntaina takasin Suomeen.. En millään kestäis sitä karvakaaosta! Joko teidän hevosilla / hoitopolleilla on karvat irtoilemassa?

Tässä jotain vanhoja kuvia Kaprista :)









Pikkuneiti! Vähän ruipelo tässä vielä..

Niillä kovilla pakkasilla meni kaikki karvat huurteeseen..
Kapri tosiaan rokotettiin maanantaina, ja onneksi sillä ei tullut mitään kuumetta tms siitä. Oli vapaalla maanantain ja tiistain (paitsi puolen tunnin kävelytyssessio), tänään Ronja ratsasti kevyesti ja oli kuulemma ollut virtanen. Voin vaan kuvitella, kun se on ensin seissyt niin monta päivää tekemättä mitään. Tolla hevosella kun nousee päähän energia jo kevyemmästäkin päivästä!

En nyt ala päivittelemään tämän kummemmin, koska mitään uutta erikoista ei hevosrintamalle kuulu. Maaliskuussa ollaan menossa Kaprin kanssa Ville Vaurion kouluvalmennukseen viikonlopuksi, kiva päästä näyttämään tammalle vähän maailmaa taas :) Lopuksi muutamia kuvia Itävallasta, toivottavasti siellä Suomessa on ollut yhtä hieno sää kuin täällä keski-Euroopassa (tänään + eilen aivan kirkas taivas, lämmintä!! perjantaiksi luvattu +7 astetta..)

Meidän hotellin illallisen yhen päivän jälkkäri

Tänään oli tommonen vuorossa, hyväää! :D

Eilen oli jälkkäribuffet, keräsin kauheen kasan kaikkee.. Tossa murto-osa!

Ja loppujen lopuks jaksoin tuhota niistä vaan ton verran..
Asenteella vedetään.. Tää on eiliseltä otettu kuva Hintertuxista.

3250m korkeella! Takana on sitte pudotus alas ja vuoria näkyy..

Tää on otettu tänään, Hochzillertalta (:

Ekalta päivältä eli lauantailta, Juho vieressä (veli siis)

Tää on tämmönen kuva et "mitä tapahtuuu" :D

Lintujankin tuli kuvattua eilen jonkin verran kun tulivat lähelle

Aika törkeen hieno baari oli kaivettu lumen sisälle!!
Mutta tässä oli muutamia kuvia ja vähän tunnelmia täältä Itävallasta. Toivottavasti saan aikaan laittaa teille jotain muitakin kuvia vaikka perjantaina, koska tarkoitus olisi  ehkä mahdollisesti käydä katsomassa paikallista talliakin.. Miltäs kuullostaisi, kannattaako lähteä? Mutta viettäkää mukavaa lomaa Suomessa, ne ketkä lomaa ovat saaneet! :)

17 kommenttia

  1. Oi! ihanan näköstä siellä! Ja mene ihmeessä kattomaan! ja ota kuvia jos mahista!: )))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, täällä on aivan upeet maisemat! Yritettiinkin käydä tänään etsimässä sitä tallia, mutta löydettiin vain yksi hevonen.. Kerron tästä lisää varmaan illalla tai huomenna kun palataan Suomeen :)

      Poista
  2. Tosi kivan näköstä siellä! Niinku ylläoleva kommentoija jo sanoi, mene ihmeessä katsomaan, ja ota kuva jos mahista. ;) Sitte tosta karvojenlähdöstä, niin mulla on vuokriksena shetlanninponi, ja se on kasvattanu hirmusen talvikarvan mikä tekee nyt lähtöään ja siitä saa irti hirvittävän isoja karvatuppoja. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Shettiksistä lähtee vissiin ihan kauheesti karvaa :D Voin vaan kuvitella, Kapristakin lähtee paljon vaikka on kumminkin suht vähän kasvattanut mitään..

      Poista
  3. Kät töki kattelemassa siellä tallilla (; Ja en nyt tällä hetkellä omista edes hoitohevosta mutta "vakkarikisaponi" on aina sellanen karvakasa ja nyt sitä karvaa vaan lähtee ja lähtee. Ei oo järkeä edes harjata kun se ei kuitenkaan auta yhtään mitään, poni on vaan yhtä karmean näkönen kun ennenkin :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, yritettiin käydä etsimässä mut löydettiin vaan yksi hevonen.. :D Joo, jos on yhtään karvasempi otus, ei siitä harjaamisesta kyllä puhdistusmielessä kauheesti hyötyä ole..

      Poista
  4. *Käy toki

    Joo, kun yhellä kädellä ja puolella silmällä kirjottelee niin ei aina ihan onnistu!

    VastaaPoista
  5. ihana blogi sulla liityn lukijaks! tuossa on mun blogi jos haluut käydä kurkkaamas :)
    http://immylainen.blogspot.com/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Käyn katsomassa kunhan palailen Suomeen :)

      Poista
  6. Ihanat maisemat, oma loma Alpeilla alkaa kahden viikon kulttu, Hintertuxiin mennään :) Alpit on niin POP :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo täällä kyllä on! Ja lämmintä - tänää jotain +6 varjossa.. Ilman takkia menttin ;) Hintertux oli kyllä kiva paikka laskea, ollaan kumminkin hotellissa Mayrhofenissa. Oot vissiin ollut ennenkin alpeilla? :)

      Poista
  7. Kaksi vuotiaasta melkein joka vuosi on käyty perheen kanssa :)

    2x Zell Am See
    2x Badgastein
    2x Obertauern
    3x Sölden
    1x Kitzbuhel
    1x Courmayer
    2x Ischgl
    1x Söll
    1x Meribel
    1x Cervinia
    ...olisko siinä likipitäen kaikki?

    VastaaPoista
  8. Onpa upeat maisemat & hienoja kuvia!!! :)

    Munkin blogiini saa liittyä lukijaksi: http://janinajateppo.blogspot.com/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, siellä oli :) Käyn vilkaisemassa miltä blogisi näyttää!

      Poista

Aadan hevoselämää -blogiin voi kommentoida rekisteröityneenä käyttäjänä tai nimettömästi. Kommentteja ei valvota etukäteen, mutta niiden sisällön tulee noudattaa Suomen lakia ja nettikettiä. Kaikki palaute on tervetullutta, kunhan se esitetään asiallisesti.

Vastaan jokaiselle kommentoijalle. Otathan huomioon, että joissain tapauksissa vastausaika voi venähtää pitkäksi. Olen kuitenkin kiitollinen jokaisesta kommentista! :)

Suositut tekstit

Viikon luetuimmat

Instagram @aadalatti

Rekisteröityneet lukijat