maanantai 27. helmikuuta 2012

038: Stephex, täältä tullaan!

Nyt on pakko jakaa teidänkin kanssa, rakkaat blogilukijat, tämä kauan pihdattu tieto. Eli voin nyt julkisesti kertoa, että lähtö Belgiaan ja Stephex Stablesiin on lyöty lukkoon ja se tapahtuu maanantaina 9. heinäkuuta 2012. Yksi asian parhaimmista puolista on se, ettei matkaan tarvitse tällä kertaa lähteä yksin. Mukaani on nimittäin tulossa yksi hyvä ystäväni, Sarina.

Tarkoituksena on olla Belgiassa Sarkun kanssa kuukausi ja paluu olisi tällöin 6. elokuuta. Tämä voi kyllä vielä muuttua moneen kertaan, joten paluusta ei ole mitään varmistettua tietoa. Jokatapauksessa sinne ollaan taas lähdössä ja tällä kertaa fiilis on odottava: tietäähän sitä jo minkälainen paikka on vastassa!

Olin Jumping Helsinki GP-finaaliviikonloppuna lauantaina hetken
töissä tallialuevalvojana ja Sarina oli tehnyt tommosen hoivaboxin
sitten ja toi sen gaattorilla :D
Tutustuttiin Sarinan kanssa varmaan nelisen vuotta sitten, kun olimme ensimmäisiä kertoja töissä Team Eurohorsesin järjestämissä estekilpailuissa Ypäjällä. Alku ei todellakaan ollut sitä syvintä ystävyyttä, sillä meillä oli omat porukkamme: "turkulaiset" olivat meidän mielestä ylimielisiä, ja samoin he ajattelivat meistä "hesalaisista".

Vuosien mittaan meidän "hesalaisten" porukka alkoi vähentyä vähenemistään, ja mukana olivat enää muutamat tytöt, jos niitäkään. Jotenkin tuntui paljon helpommalta tutustua turkulaisten porukoihin, ja niinpä reilu vuosi sitten olin jo lähes kaiken ajan heidän kanssaan Ypäjän sekä muiden paikkojen kisoissa. Tarkoitus oli viime vuonna lähteä käymään Turussa heidän luonaan jo keväällä, mutta suunnitelmat muuttuivat moneen kertaan ja loppujen lopuksi suuntasin Sarinan luokse vasta heti Belgiasta Suomeen saavuttuani.

Metsämäen GP:stä otettu kuva musta ja Sarkusta, kun Sarkku
leikkii mun kameralla.. c. Vaasan urheilukuvaus
Jumping Helsinki, ollaan ihan samiksia :D
Sarinasta vielä, ollaan siis samanikäisiä (molemmat syntyneet -94 eli täytetään 18 tänä vuonna) ja molemmat ratsastettu pitkään. Sarinalla oli oma poni, joka kuitenkin jouduttiin lopettamaan viime keväänä puikkoluun murtuman takia. Mappe, eli kyseinen poni, oli ihan mahtava tapaus - näin ainakin oon kuullut. Tarkoitus oli mennä kuvaamaan sitä viime keväänä, mutten kerennyt kiireiden vuoksi ja nyt se on jo mahdotonta.. Sarina kilpaili Mapella esteratsastuksessa luokkia aina 100cm asti aluetasolla.

TR 25.4.11, luokka 100cm, Sarina ja Mappe: pieni ilmavara :D
Kiitos Sarinalle, että sain käyttää kuviasi blogissani! (:
Nyt siis vaan pikkuhiljaa jännittämään lähtöä.. Vielähän siihen on aikaa viitisen kuukautta! Mutta toivottavasti kaikki menee hyvin ja pääsemme matkaan sekä sieltä pois ehjin nahoin :)

2 kommenttia

  1. Oi vitsi oon ilonen teidän puolesta! :D ois kiva jos itekki joskus pääsis lähtee jonnekki ulkomaille talleille.

    VastaaPoista
  2. Aivan ihanaa, pakko vain olla iloinen sun puolestasi.. ja kateellinen sulle. :DD Tulee varmasti mahtava kuukausi! (:

    VastaaPoista

Aadan hevoselämää -blogiin voi kommentoida rekisteröityneenä käyttäjänä tai nimettömästi. Kommentteja ei valvota etukäteen, mutta niiden sisällön tulee noudattaa Suomen lakia ja nettikettiä. Kaikki palaute on tervetullutta, kunhan se esitetään asiallisesti.

Vastaan jokaiselle kommentoijalle. Otathan huomioon, että joissain tapauksissa vastausaika voi venähtää pitkäksi. Olen kuitenkin kiitollinen jokaisesta kommentista! :)

Suositut tekstit

Viikon luetuimmat

Instagram @aadalatti

Rekisteröityneet lukijat