perjantai 1. kesäkuuta 2012

057: Matka voi alkaa!

Moni lukija on ihmetellyt ja kysellyt valokuvauskilpailuun liittyen monia asioita, joten selvennän tähän alkuun niitä kaikille yhteisesti. Ensimmäiseksi ilmoitan, että kilpailun viimeistä osallistumispäivää on siirretty kolme päivää eteenpäin ja se on näin ollen keskiviikkona 6.6 (kello 24:00 asti saa laittaa kuvia). En voi siirtää päivää pidemmälle, sillä Janita ei enää sen jälkeen pysty toimimaan kanssani tuomarina kyseisessä kisassa ja haluaisin ehdottomasti hänet tuomaroimassa pitää. Toivotaan, että kaikki halukkaat kerkeävät nyt mukaan kilpailuun ja että säät suosivat kuvaamiseen. Jos koko ensi viikko on todella sateinen, voin katsoa ilmoittautumispäivän siirtämistä uudelleen.

Toinen kysymyksiä herättänyt asia koskien kilpailua oli, monellako kuvalla saa osallistua. Eli jokaiseen sarjaan saa osallistua yhdellä kuvalla. Yksi ihminen saa siis osallistua jokaiseen sarjaan (rakkaus, liike, hetki) kaikkiin yhdellä kuvalla. Ei yhteen sarjaan kolmella, eikä vain yhteen kolmesta sarjasta, vaan kaikkiin sarjoihin yhdellä kuvalla. Toivottavasti nyt kaikki ymmärsivät :)

Kuvista ei tarvitse kertoa tarkkoja tietoja, mutta halutessanne saatte laittaa mukaan kommenttia kuvasta (tällöin julkaisen ne samalla, kun "finaalit" alkavat). Muistakaa laittaa selvästi esille, mikä kuva kuuluu mihinkin sarjaan! On todella hankala lähteä päättelemään, jos sitä ei ole erikseen kerrottu!

Keskiviikolta kuvaa, siepattuna videosta. Keskiravit alkavat tammalta löytyä
tosi kivasti :) Toi vihreä huopa on kieltämättä hirveä mutta muut pesussa......
Vaikka säät on viilentyneet paljon viime viikosta, on silti kesäinen fiilis ollut!
Huomenna on lähtö Itä-Suomeen! Ihan huippua, kaikki Kaprin tavarat on jo pakattu ja odottelevat tallilla valmiina lähtöä. Nyt kun kaikki ne saisi vielä pakattua autoon, niin hyvä tulisi.. Pesin ja puunasin kaikki tavarat suitsista kaviokoukkuun, joten mukaan pääsee vain puhdasta ja siistiä.

Mummolassa siis koetan postailla teille mahdollisimman paljon, mutta koska mulla on siellä käytössä todella hidas kone (eikä välttämättä nettiyhteyttä ollenkaan), saattaa olla, että menee hetki, ennen kuin pääsen seuraavan kerran koneelle. Janitan ja Nooran kanssa yritetään kuitenkin ottaa teille mahdollisimman paljon kuvia ja videoita, jotta pääsette tunnelmaan mukaan :) Viime vuonna oli aivan paras heppakesä, vaikka olinkin siellä vain kaksi viikkoa: rakennettiin maastoesterata, maastoiltiin pitkiä lenkkejä ilman satulaa ja laukkailtiin täysiä pelloilla, hypeltiin esteitä, väännettiin koulua, vietettiin ihanaa kesää ja käytiin kisoissakin. Tänä vuonna heti sunnuntaina olisi tarkoitus rakentaa kunnon maastoesteet (kun materiaalitkin on jo valmiina), tehdä töitä, ratsastaa paljon ja jopa järjestää tallilla omat kisat! Näistä sitten lisää lähempänä ajankohtaa ;) Ainakin yhdet kisat on myös tulossa "ulkopuolisiin", nimittäin Tahko Areenan juhannuskisat.

Vähän avotaivutuksia.. Vääntä vääntää :)
Tähän vielä tämmöinen ei-heppakuva, Janita oli meillä eilen yötä niin testailtiin
aamulla miltä näyttää punainen huulipuna, kun kouluun mentiin vasta 13:00..
Kapri lähtee juhannusviikon jälkeisellä viikolla keskiviikkona tai torstaina takaisin kasvattajansa ja omistajansa luo Hauholle. Itse jatkan siitä matkaa esteratsastuksen Pohjoismaiden Mestaruuksiin töihin, josta sitten viikon päästä Hollantiin Nina Fagerströmin luokse. Eli tällainen olisi kesän suunnitelma, takaisin tulosta ei vielä mitään sen kummempia suunnitelmia.

Ainiin, koulut loppuivat ja kesäloma alkoi virallisesti tänään! Mites teillä sujui koulu? Tuliko hyvät todistukset, entä mitä teidän kesälomasuunnitelmiin kuuluu? Itse siis pääsin nyt lukion kakkoselta, eli abivuosi on edessä ensi vuonna. "Todistukseni" oli ihan hyvä, aineiden keskiarvoissa oli seitsemän kymppiä ja seitsemän ysiä ja sitten kolme seiskaa (pitkä matematiikka, pitkä fysiikka ja englanti). Sain koululta 50€:n stipendin hyvästä koulumenestyksestä, joka tuli kyllä tarpeeseen, raha siis. Kävin ostamassa ratsastuksenopettajalleni Piudelle lahjan kiitokseksi kuluneesta keväästä, tuesta ja avusta.

Mutta nyt on pakko rueta pakkaamaan omat tavarat huomista varten. Aamulla lähtö, postailen periltä jotain!

8 kommenttia

 1. siis pitääkö jokaiseen kategoriaan laittaa yksi kuva jotta voi osallistua, en ymmärrä tekstiä :D eli vain yhdellä kuvalla ei voi osallistua..?

  VastaaPoista
 2. Jokaiseen sarjaan SAA osallistua yhdellä kuvalla, ei ole pakko. En ymmärrä miten tää pitäis selittää.... D: eli voit osallistua vaikka kaikkiin kolmeen sarjaan, jokaiseen yhdellä kuvalla, tai sitten vain esimerkiksi sarjaan 2 yhdellä kuvalla. Voit myös osallistua vain kahteen sarjaan kolmen tai yhden sijasta niin halutessasi.

  VastaaPoista
 3. Tosi hyvä todistus + kiva stipendi! Onnea :D

  VastaaPoista
 4. Mulla oli aika huono todistus, oon vasta nelosella jote ei oo vielä numeroita, tuli yks kohtalainen ja muut eriitäin hyviä ja hyviä. :/

  VastaaPoista
 5. Mulle tuli ihan jees todistus, ka 8.7 mutta eipä kovin huikee oo mun panostuskaan kouluun ollut :-D Katotaan jos meki tultas Tahkon kisoihin, niin vois koittaa bongailla teidät sieltä ;) Koita postailla jos vaan pystyt!

  Jos se ulkoasuhomma kiinnostaa vielä niin laita sähkäriä riikka.fari@gmail.com.

  VastaaPoista
 6. Maastoesteet. <3 Juu ottakaa paljon kuvia ja videoita. (;
  Onnea sulle todistuksesta ja stipendistä! Mukava luku-urakka sulla edessä. (:
  Itelläkin meni ihan hyvin, nythän siis siirryn yläkoulusta lukion puolelle. Keskiarvo siinä ysin paikkeilla ja kaksi stipendiä, 100€ hyvästä koulumenestyksestä ja kirjapalkinto ansioituneesta ruotsin opiskelusta. Jee! :D
  Pitää koittaa päästä kuvaamaan jotain tohon kisaan. Kunhan säät paranisi!

  VastaaPoista
 7. Missäpäin Itä-Suomee asustat??

  VastaaPoista
 8. Tulikohan minun sähköpostini perille, en ainakaan saanut mitään vastausta siihen?

  VastaaPoista

Aadan hevoselämää -blogiin voi kommentoida rekisteröityneenä käyttäjänä tai nimettömästi. Kommentteja ei valvota etukäteen, mutta niiden sisällön tulee noudattaa Suomen lakia ja nettikettiä. Kaikki palaute on tervetullutta, kunhan se esitetään asiallisesti.

Vastaan jokaiselle kommentoijalle. Otathan huomioon, että joissain tapauksissa vastausaika voi venähtää pitkäksi. Olen kuitenkin kiitollinen jokaisesta kommentista! :)

Suositut tekstit

Viikon luetuimmat

Instagram @aadalatti

Rekisteröityneet lukijat