sunnuntai 1. syyskuuta 2013

#223: Elokuun sponsorituote-esittely

Kuten monet blogin lukijat jo tietävät, blogini on yhteistyössä Veljekset Wahlstén Oy:n kanssa. Kesän aikana pidimme pientä taukoa yhteistyön saralla erinäisten molemminpuoleisten kiireiden vuoksi, mutta näin syksyn vierähdettyä käyntiin on aika aloittaa kuukauden sponsorituotteiden esittelyt jälleen!
 
Haluan alkuun selventää vielä yhtä asiaa: tämäkin blogi pitää lukijakunnassaan varmasti monia, joita sponsoripostaukset eivät kiinnosta ja joita häiritsee blogien kaupallistuminen. Vaikka blogini kuuluu nykyään Indiedayksen Inspiration -yhteisöön ja Veljekset Wahlsténin kanssa sponsorisopimus on ollut kasassa viime joulukuusta lähtien, ei luvassa ole tuote-esittelypostauksia tai sponsorijuttuja yhtään sen enempää kuin aiemminkaan. Pyrin muutenkin valitsemaan sponsorituotteita myös teitä lukijoita ajatellen - mikä teitä voisi kiinnostaa ja mitkä tuotteet olisivat teidän näkökulmastanne hyödyllisiä. Toivon siis kovasti, että viihdytte yhtä hyvin myös näiden sponsoripostauksien parissa :)
 

 
Nyt kun ratsastuskoulut ovat palailleet kesälomiltaan ja lähes jokainen ratsastusta harrastava henkilö on päässyt "tositoimiin", on moni ratsastaja varmasti miettinyt vaatekaappinsa päivittämistä uuteen uskoon esimerkiksi vanhojen vaatteiden käydessä liian pieniksi tai kuluessa liian huonoon kuntoon. Elokuun sponsorituotteeksi valitsimmekin Veljekset Wahlsténin Annen kanssa Horse Comfortin ratsastushousut, joita olin jo pitkään kuolannut niiden ulkonäön ja hyvän istuvuuden vuoksi.
 
Nämä Horse Comfortin kokopaikkaiset ratsastushousut ovat tämän hetken ehdottomat suosikkini niiden takataskujen koristeluiden vuoksi. Takataskuissa on "kristalleja" sekä tikattuja kuvioita, minkä lisäksi taskujen yläosaan on ommeltu hopeareunaiset "vetoketjutaskut". Tällaisena blingblingin ja timanttien ystävänä nämä housut ovat enemmän kuin mieleiset! Pienenä yksityiskohtana housuissa on myös valkoiset saumat, jotka antavat hieman lisää eloa muuten tummaan kankaaseen. Vyölenkkien taaimmainen lenkki on muuten myös hauskasti ristitetty! Housujen etuosassa on myös normaalia isommat taskut nappikiinnityksellä.
 
Monet haluavat kuulla mielipiteitäni housujen paikkamateriaalista ja voin hyvillä mielin todeta sen olevan ihanan pehmeää ja miellyttävää jalkaa vasten. Pestessäni omia housujani ei materiaali ole lähtenyt kulumaan tai kovettumaan, miten joillekin halvemmille ratsastushousuille saattaa valitettavasti käydä. Nämä housut suositellaan muuten pestäviksi pesupussissa, sillä kristallit saattavat irrota pesussa. Äitini ei tosin tätä tiennyt ja pesi housut aivan normaalien ratsastushousuje tapaan, eikä yksikään kristalli irronnut.. Ne ovat muutenkin pysyneet todella hyvin paikoillaan, mikä oli oikeastaan isohko yllätys myös itselleni. Jos kuitenkin vahinko pääsisi käymään ja kristalli irtoamaan, tulee housujen mukana muutama ylimääräinen kappale ja ohjeet niiden kiinnittämiseen.
 

 
Käytössä nämä Horse Comfortin ratsastushousut ovat joustavat, mutta napakat. Otin itse koon 36 ja sovitinkin itseasiassa aiemmin kesällä kokoa 38. Ottamani koko on mulle juuri sopivan napakka, mutta se ei silti purista mistään ikävästi. Isona plussana pidän lahkeiden tarrattomuutta: lahkeissa on venyvää materiaalia, joten tarroja ei tarvita! Tarrat yleensä vain painavat ikävästi nilkan seutua ja tämän vuoksi olenkin suosinut viime vuosien aikana vain näitä joustavia versioita.
 
Moni varmaan ajattelee, etten voi osata suositella housuja näin nopeasti oikeasti hyviksi tai kestäviksi, mutta itseasiassa voin: multa löytyy ennestään kyseiset housut valkoisina kisahousuina! Kun näin nämä katalogissa, tiesin heti haluavani ne myös tummansinisinä. Veljekset Wahlstén myy housuja paitsi valkoisina ja tummansinisinä, myös mustina kokojen 34-44 välillä. Hintaa näille ihanuuksille muodostuu ainoastaan 95 euroa, joka ei nykyisellään ole ratsastushousuista ollenkaan paha hinta. Olen maksanut edellisistä ykköshousuistani lähemmäs kaksisataa euroa ja näiden housujen hinta tulikin mukavana yllätyksenä.
 
Loppuun vielä virnistyskuva, jossa housut "normaalissa käytössä" eli vyön ja sukkien kanssa :)
Kannattaa muuten kurkata Veljekset Wahlsténin Facebook-sivut, sillä sinne päivittyy kaikkia uutuuksia, arvontoja ja tarjouksia.
 
Sitten hieman toiseen aiheeseen: kirjoitin teille pitkän postauksen kahdesta valmennuksesta ja niistä molemmista on myös luvassa videoita! Julkaisen postauksen heti, kun videot ovat ladanneet itsensä youtubeen ja saan ne postaukseen liitettyä. Aion myös kuvata teille huomenna joko MyDayn tai tallivideopostauksen, joten kaikkea extraa on vuorossa tulevana viikkona :)

17 kommenttia

  1. Mitä tykkäsit siitä tahkon iiris (ilpo) ponista? :)

    VastaaPoista
  2. Noi on kyllä kivat housut, mullakin noi kisahousuina! :) Ainoo vaan että mulla ekassa pesussa toiselta puolelta irtosi melkein kaikki strassit (ja toisen puolen taskusta ei yhtäkään, outoa?) mutta muuten oikein hyvät ainakin omasta kokemuksesta :-)

    VastaaPoista
  3. ihanat noi! :)
    kato mun blogi, jos vain ehdit ja jaksat! (:
    http://onlythehorsesandme.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  4. tosi ihanat noi:--) kysyisin vaan noista,
    että onko noi venyvät? Mulla tuppaa aina olemaan kokopaikkaisissa housuissa se, että ne ei veny:/ ja sitten selkään pääsy ja muutenkin kävely on tosi ärsyttävää :c

    VastaaPoista
  5. ooi !! ostin eilen noi ihan samat housut ;))ja musta ne on ainakii tosi kivat :)

    VastaaPoista
  6. Veljekset Wahlstenilla ei taida olla verkkokauppaa? Harmi sillä olen metsästänyt jo pitkään uusia ratsastushousuja suht kohtuu hintaan ja noi vaikuttaisi ihan just sopivilta, mutta Lahteen on vähän liian pitkä matka täältä missä asun:(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noita saa myös Voittokotiin blogin sponsorilta Suitsisopilta, siis tilattua!

      Poista
  7. Jos etit joskus uusia housuja taas niin suosittelen tosi lämpimästi kyroni:n housuja, niissä on ihania yksityiskohtia varsinkin takataskuissa/ takapuolella. Mulle ne ainakin istuu täydellisesti ja on ihan muutenkin tosi mukavat! Hintaa niillä on vaivaiset 60-100€ mitä itte oon nähny eli tosi hyvä hinta nykymaailmaan nähden! :)

    VastaaPoista
  8. Ite ainakin tykkään näistä tuote esittely postauksia, tuo mukavaa vaihtelua normeihin postauksiin! Ite kanssa ostin kesällä nuo housut ja tykkään paljon, eikä oo blingblingit lähteny monenkaan pesun jälkeen (:

    VastaaPoista
  9. Jes, itse aion hankkia nämä kisahousuiksi ja halusinkin juuri kuulla käyttökokemuksia. Kaverilla on samanlaiset kuin sulla ja pari strassi on irronnut käytössä vuoden aikana.

    VastaaPoista
  10. Ostin noi samat housut viikko sitten Valjas-Kolmiosta, josta sain ne alennuksella. Pari kertaa olleet päällä ja ihan sikamukavat päällä. Tähän asti olen karsastanut blingejä, mutta onhan ne ihan kivannäköiset :D

    VastaaPoista
  11. hei minkä merkkiset ne sun punaset ridahousut on:)?

    VastaaPoista
  12. Mulla on nuo samat housut mustana ja on ihabsika sika hyvät jalassa !!!!!!! Suosittelen :>♡:D

    VastaaPoista
  13. Itsellä on samanlaiset housut käytössä, ja hyviksi ovat osoittautuneet. Tosin noi blingit ei kauaa pysy noissa housuissa, ainakaan kovassa käytössä:D

    VastaaPoista
  14. Millainen noiden housujen mitoitus on? Onko koko 36 normaalia isompi vai pienempi..? Ja mikä on vyötärönympärys ja sisäsauman pituus? Kiitos jos viitsit vastata :)

    VastaaPoista

Aadan hevoselämää -blogiin voi kommentoida rekisteröityneenä käyttäjänä tai nimettömästi. Kommentteja ei valvota etukäteen, mutta niiden sisällön tulee noudattaa Suomen lakia ja nettikettiä. Kaikki palaute on tervetullutta, kunhan se esitetään asiallisesti.

Vastaan jokaiselle kommentoijalle. Otathan huomioon, että joissain tapauksissa vastausaika voi venähtää pitkäksi. Olen kuitenkin kiitollinen jokaisesta kommentista! :)

Suositut tekstit

Viikon luetuimmat

Instagram @aadalatti

Rekisteröityneet lukijat