sunnuntai 20. lokakuuta 2013

#239: Löydät meidät nyt facebookista!

Moni blogi on luonut viime aikoina erilaisia julkaisupohjia kaikkialle sosiaaliseen mediaan, etenkin Instagramiin sekä Facebookiin. Itselläni on tunnukset molemmissa yhteisöpalveluissa, mutta blogilta ei ole omaa virallista sivustoa löytynyt ennen tätä päivää. Nyt tilanne kuitenkin muuttui, sillä Aadan hevoselämää -blogi löytyy nykyään myös Facebookista!
 
Ajattelin aikoinaan pitkään, etten halua luoda blogille omaa Facebook-sivustoa. Ajatus tuntui aluksi vieraalta, sillä pohja on kuitenkin hyvin erilainen esimerkiksi bloggeriin verrattuna. Useiden blogien liittyessä Facebookiin pääsin seuraamaan toimintaa myös tällä saralla ja vähitellen totuin ajatukseen itsekin. Yhdistelmä vaikuttaa itseasiassa melko toimivalta: Facebookiin on helppo päivittää uusimmat kuulumiset nopeasti ja paikan päältä kännykän avulla, jolloin blogin seuraaminen muuttuu reaaliaikaisemmaksi.
 
 
 
Katsotaan, miten homma lähtee tämän blogin kohdalla käyntiin! Meillä on täällä Hartwall-areenalla vielä the Final day jäljellä Helsinki International Horse Showssa ja homma alkaa pikkuhiljaa olla pulkassa. Illalla suuntaan pitkästä aikaa Champin luokse, tosin ratsastaminen saattaa jäädä väliin väsymyksen vuoksi - viikon aikana unta on tullut ehkä viitisen tuntia yössä ja viime yönä emme nukkuneet ollenkaan, vaan suuntasimme Continentalin after ride partyistä suoraan Hartwallille.. No, ensi viikolla kerkeän nukkua enemmän :)
 
Ensi viikon alussa on myös luvassa kattavampi postaus kuvien kera HIHSistä. Siihen asti, olkaa kuulolla Facebookin kautta!

12 kommenttia

 1. Kävin tykkäämässä:)! Sulla on tosi kiva blogi!

  VastaaPoista
 2. Kiva, että löytyy myös facesta, vaikka en itse siellä ollenkaan ole :D!

  VastaaPoista
 3. Voitko laittaa faceen silleen, että sua pystyy seuraamaan? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. mm en usko että laitan, kun haluan pitää kuitenkin sen pohjan mahd yksityisenä :) blogin facesivuille tulee sitten kaikkea kivaa!

   Poista
 4. Mikä sun instagram nimi on?:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Löytyy tuolta yhteystiedoistakin, mutta aadalatti :)

   Poista
 5. Jee! Heti tykkäämään. :)

  VastaaPoista

Aadan hevoselämää -blogiin voi kommentoida rekisteröityneenä käyttäjänä tai nimettömästi. Kommentteja ei valvota etukäteen, mutta niiden sisällön tulee noudattaa Suomen lakia ja nettikettiä. Kaikki palaute on tervetullutta, kunhan se esitetään asiallisesti.

Vastaan jokaiselle kommentoijalle. Otathan huomioon, että joissain tapauksissa vastausaika voi venähtää pitkäksi. Olen kuitenkin kiitollinen jokaisesta kommentista! :)

Suositut tekstit

Viikon luetuimmat

Instagram @aadalatti

Rekisteröityneet lukijat