sunnuntai 15. joulukuuta 2013

Joulukalenterin 15. luukku - vieraileva bloggaaja

 
Joulukalenterin 15. luukun aukaisee tällä kertaa Puoliverinen prinssi -blogin Susanna! Pakotin hänet kirjoittamaan täällä meillä ollessaan pienen postauksen blogiini, toivottavasti pidätte! Susanna kiipesi myös Champin selkään ja ylitti muutamia kertoja esteenkin, siitä tosin lisää myöhemmin :)
______________
 
"Heippa kaikki !! Näppäimistöä täällä Aadan luona paukuttelen minä, Susanna, 21-vuotias ihmisolento. Omistan iki-ihanan puoliveriruunan lempinimeltään Nuutti, ja sen kuulumisista kertoilen omassa blogissani.
 
Monet ajattelevat, että blogimaailman sisällä ilmapiiri on todella huono ja ihmiset, toiset bloggaajat, kateellisina kyttäävät lukijamääriä. Totuus on kuitenkin täysin toinen. Tuon edellä mainitsemani mielikuvan aiheuttavat pääasiassa ne kommentoijat, joilla ei luultavasti itsellään ole kokemusta bloggaamisesta tai sitten puolestaan ovat niitä toisille bloggaajille kateellisia. Heitä on kuitenkin suhteessa todella pieni määrä. On ollut ihan mahtavaa huomata, miten hyvä yhteishenki bloggaajien kesken vallitsee ! Itse näen bloggaamisen harrastuksena muiden joukossa, ja mielestäni on hienoa, jos harrastuksen kautta voi löytää uusia kavereita.
 
Helsinki International Horse Show 2013! reippaat työläiset ...

Kuten moni tietääkin, kuulutaan molemmat Hippolan bloggaajajoukkoon, joka käsittää kymmenen erilaista hevosblogia. Hippolan tavoitteena on pyrkiä yhteisöllisempään hevosmaailmaan, jossa ihmiset osaisivat enemmän iloita toisten onnistumisista  sekä vahingonilon sijasta myötäelää vastoinkäymisissä. Tätä todellakin tarvitaan, ja tämän vuoksi tähän  mukaan lähdettiinkin !!

Aadaan tosiaan tutustuin blogin kautta. Olen aina pitänyt hänen tavastaan kirjoittaa ja aiheet (elämää ulkomailla, aktiivista treenausta) ovat kiinnostaneet. Lisäksi Champ herätti mussa heti suurta ihastusta, ah mä niin rakastan rautiaita läsipäitä ! ♥ Ja vieläpä kolmella sukalla....... täydellistä. Tämän hienon ratsukon yhteistä elämää on mielenkiintoista seurailla.
 


Ensimmäisen kerran Aadan kanssa tavattiin tänä vuonna Horse Showssa, kun oltiin molemmat siellä töissä. Olen Aadan kanssa keskustellessani saanut hänestä aina tosi hauskan ja välittömän kuvan, ja sellainen hän oli ihan livenäkin ! Aadan kanssa on superhelppo puhua, sillä juttua kyllä riittää ja meillä on tosi samankaltainen huumori :D Minionit esim. on ihan parhaita !! Jos joku joulupukin tonttuapulainen tätä lukee, niin me toivotaan kumpikin yhtä (tai vaikka useampaakin) sellaista lahjaksi kiitos ! Ollaan oltu kilttejäkin... :)

Tänään tosiaan pääsin (viimein, pitkän suunnittelun jälkeen !) Champin kyytiin ja tätä kirjoittaessa täällä Aadan kanssa litkitään kaakaota sekä ihastellaan äsken leipomiamme ja koristelemiamme pipareita ! Niistä tuli toooooosi hienot ;) Tarkempaa postausta kuvien kera voitte lukea varmaankin huomenissa mun blogin puolelta ! Kaikkien on pakko katsoa, koska ne piparit esittää Champpia ja Nuuttia ! "
 
Loppuun Aadan lisäys, tässä Susannasta hyvin kuvaava video. Toivottavasti näkyy, kun on tuollainen  Facebook-linkki. Hauskaa viikonloppua kaikille!

30 kommenttia

 1. Lisää minions faneja XDD ne vaan jotain parhautta haha !!

  VastaaPoista
 2. Jes! Ihana postaus jälleen kerran.

  VastaaPoista
 3. Voihan Susanna <3
  Ääää, minionsit on parhaita! Bananaaaaaaaaa!!!

  Voihan tuo video! Suloisin ^_^

  VastaaPoista
 4. Kiva postaus! :)
  mä olen huomannut että sullakin on spooksin vaatteita,sattuisitko muistamaan mistä olet hankkinut niitä? Pitäisi äidolle saada kerrottua mistä niitä joululahjoja voi hakea! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. mä ostin ne horse showsta eli en yhtään muista kauppojen nimiä :) ainakin nettikaupoista zalando myy spooksia!

   Poista
 5. Heheh tosi kiva postaus ! Luulin et ootte tuntenu Aadan kanssa jo pitkään, hehhe...

  VastaaPoista
 6. Siis mitä, luulin et ootte ollu kavereita jo kaaaaaauan :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Musta tuntuu ku oisin tuntenu Aadan ikuisuuden !! Rupesinki tätä postausta kirjottaessani kelaamaan et häh nähtiinkö me muka ekan kerran niiku tarkoituksella Hihsissä........ :oo

   Poista
  2. me ollaan susannan kanssa oltu soulmateja jo ennneku ees synnyttiin! :P

   Poista
  3. Joo joku on suunnitellu tän kaiken jo kaaauan aikaa sitten !! Sielumatit !

   Poista
 7. Pieni piiri pyörii, bloggaajat siinä hyörii…

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ...ja kateelliset ruikuttaa ulkopuolella:D

   Poista
  2. Kyl me ollaan kamalii ihmisii ! :D

   Poista
  3. http://www.youtube.com/watch?v=dYIIWLG70MA !!!

   mäkin osaan ton laulun :3

   Poista
 8. Tämä ei nyt liity tähän, mutta olen etsinyt ja etsinyt postausta jossa esittelisit Champin varusteita, mutten löytänyt joten oletko tehnyt semmoista? Jos olet niin viitsisitkö linkata sen tähän? :)

  VastaaPoista
 9. Tää oli tosi hauska! :D Mäkin oon aina luullut että ootte olleet jo pidemmän aikaa kavereita.. Innolla ootan postausta Susannan ja Champin menosta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. haha joo ei olla :D kato sen blogista, siellä on nyt!

   Poista
 10. Miekii tosiaan luulin, et ootte tuntenu toisenne kauan :D Kiva postaus :)

  VastaaPoista
 11. Uskotko tonttuihin? Ja hyvää joulua!

  VastaaPoista

Aadan hevoselämää -blogiin voi kommentoida rekisteröityneenä käyttäjänä tai nimettömästi. Kommentteja ei valvota etukäteen, mutta niiden sisällön tulee noudattaa Suomen lakia ja nettikettiä. Kaikki palaute on tervetullutta, kunhan se esitetään asiallisesti.

Vastaan jokaiselle kommentoijalle. Otathan huomioon, että joissain tapauksissa vastausaika voi venähtää pitkäksi. Olen kuitenkin kiitollinen jokaisesta kommentista! :)

Suositut tekstit

Viikon luetuimmat

Instagram @aadalatti

Rekisteröityneet lukijat