perjantai 9. toukokuuta 2014

#344: Toukokuun sponsoripostaus

Viime viikolla sain postitse paketin Veljekset Wahlstenilta, joka sisälsi pitkään haikailemani tuotteen: jalustinhihnat! Uskokaa tai älkää, näitä olen oikeasti tarvinnut varmaan puolen vuoden ajan. Entiset (nyt jo roskakorissa lojuvat) noin vuosi sitten jostain alennusmyynnistä ostetut halpis-jalustinhihnat purkautuivat saumoistaan kahteen osaan ja olivat siksi melko ikävät käytössä. Nyt on onneksi sitten ihan laatutavaraa, eli ainakaan jalustinhihnoja ei voi syyttää huonosti menneestä ratsastuksesta ;)
 
Veljekset Wahlstenin omalla tuotemerkillä W-Profilella on kolme erilaista jalustinhihnamallia, joista sain käyttööni nailonsisuksella vahvistetun kaksiosaisen mallin. W-Profilen lisäksi Veljekset Wahlsten myy myös muiden merkkien jalustinhihnoja, mutta aikaisemmat kokemukseni juuri tästä kyseisestä merkistä ovat pelkästään myönteisiä ja halusin näin ollen jatkaa samalla linjalla. Ja samalla tietysti suosin suomalaista! W-Profile on nimittäin ainoa hevosvarustesarja, joka on saanut avainlipputunnuksen osoituksena kotimaisesta laadusta ja käsityöstä. Ostan itse mieluumin kotimaisia tuotteita (ihan ruoasta lähtien), sillä siten on mahdollista edistää työllistymistä ja maamme taloutta. No, menipä ohi aiheen..

Tällainen kassi tuli jalustinhihnojen mukana!

 
Hihnojen päässä on W-Profilen W-logo, joka on kiva koriste olematta kuitenkaan liian iso ja silmiinpistävä :)
Nämä jalustinhihnat ovat siis kaksiosaiset: nahkaosien välissä on nailonia, joka estää nahan venymistä. Monesti jalustinhihnat venyvät ja vanuvat käytössä, varsinkin siltä puolelta, jolta satulaan yleensä noustaan. Nailon on materiaalina "venymätöntä", joten nahka säilyttää muotonsa paremmin sen ansiosta. Mistään paksuista jalustinhihnoista ei kuitenkaan ole kyse, vaan paksuus on aivan samaa luokkaa kuin tavallisissakin jalustinhihnoissa.
 
Rakastuin näissä jalustinhihnoissa nahan pehmeyteen. Edellisten hihnojen kanssa jouduin pelailemaan ensin rasvan kanssa ja odottamaan vielä senkin jälkeen, että nahka pehmeni käytössä sopivasti. W-Profilen nahka on ihanan pehmeää, enkä rasvannut niitä ollenkaan ennen ensimmäistä kokeilukertaa tai satulaan asentamista. Nahka oli alusta asti hyvin taipuisaa, mutta kuitenkin napakkaa. Yksi seikka kiinnitti erityisesti huomioni: se, miten kapeat hihnat olivat! Ajattelin ensin niiden tuntuvan jalassa erilaisilta, mutta pakko sanoa, ettei jalustinhihnoja edes huomannut ratsastuksen aikana. Jotkut remmit saattavat nimittäin painaa ikävästi jalkoja, mikäli ne ovat liian jäykät tai leveät.
 


 
Kokonaisuudessaan näin lyhyen tuttavuuden jälkeen erittäin positiivinen yllätys, voin suositella lämpimästi kaikille! Omani ovat pituudessa 145cm ja käytän silloin esteillä jalustimia reiässä 12, sileällä reiässä 8. Saatavilla on kokoja aina väleillä 125-165cm ja väreissä musta sekä ruskea. Hintaa näillä kaksiosaisilla jalustinhihnoilla on 95€, mikä ei ole paljon käyttökertoihin nähden. Laadusta maksaa mielellään, sillä halvemmat hajoaa heti kättelyssä. Se on tullut huomattua..
 
Käykäähän kaikki katsomassa Veljekset Wahlstenin uusi kuvasto, joka ilmestyi viime kuussa! Kuvaston sivuilta löytyy kaksi ottamaani kuvaa - kuka mahtaa löytää ne? Pienenä vinkkinä: yhdessä kuvassa Champ on osallisena. Siitä se katalogimallin ura lähtee, hah :)
 
Onko teillä kokemusta W-Profilen tuotteista?

29 kommenttia

  1. noi jalustinhihnat on parhaat! :D paitsi nyt ku mul on freejumpit ni niide kaa on pakko olla ne freejump hihnatki tai ne on paremmat niide kaa ni nyt ne ei oo käytös :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ai en ookaan tiennyt, että freejumpilla on omat hihnat! aika hyvä keksintö :)

      Poista
  2. Löysin champin kuvastost :D on muuten kivan näköiset jalustinhihnat :)

    VastaaPoista
  3. Mua kismitti ihan hirveesti kun ostin mittatilaustyönä yli 120e maksaneet suitset ponilleni, W-profilen siis, niin pari kuukautta siinä meni kun soljissa oli jo ruostetta!
    Ja siis hyvin pidetyt, kuivassa ja normaalissa satulahuoneessa säilytetyt.
    Sitten jotkut halpissuitset jotka maksanut pari kymppiä pysynyt hyvänä, puhtaina ja ruostevapaina nyt kolme vuotta... Jee jee. Eikä valjaidenkaan rautaosissa/ jalustimissa tmv. ole ruostetta, ainaostaan noissa (mulle) kalliissa suitsissa :/
    Meinaan viedä ne joskus näytiksi Wahlstenille kunhan jaksan raahautua sinne 80km päähän.. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oho! Kannattaa kyllä reklamoida, vaikka sähköpostitse, jos ei paikanpäälle pääse :)

      Poista
  4. Mulla on toi sama kirja, missä on nuita kaikkia tuotteita!:)

    VastaaPoista
  5. Miks mä en löytäny Champpia? Selasin ainakin viis kertaa läpi!! ;( Millä sivulla ne kuvat on?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En mäkään vaikka selasin kuinka monesti :D!

      Poista
    2. oliko se sivu 69, loimi päällä ja kaulaa näkkyy alapuolelta vähä vaa

      Poista
    3. Eikun se on se sivun 69 se riimukuva, missä näkyy vähän sen poskea :DD haha moni ei varmasti löytänyt!

      Poista
  6. muistan löytäneeni blogisi, kun olit juuri ostanut champin. selailin silloin muutamia postauksia, mutta en kuitenkaan jäänyt seuraamaan sitä. viikko sitten eksyin blogiisi uudelleen, ja seurasin heti blogiasibloglovinissa. kirjoitat nykyään todella hyvin ja postauksiasi on ilo lukea, vaikka ne eivät vuosi sitten saaneetkaan minua liittymään lukijaksi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos palautteesta, tosi kiva kuulla! Tervetuloa joukkoon :)

      Poista
  7. Esteillä reiässä 12 ja sileällä 8, onko sulla sileällä lyhyemmät jakkarit? Vai ajatus virhe?
    Oon itekki säästäny nyt rahaa ja ostan seuraavaks laadukkaamat jalustinhihnat, vähän kirpasee kerralla mutta pitkässä juoksussa säästöä!:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihan oikein on kirjotettu! Tai siis ainakin meilläpäin on tapana laskea reiät jalustinhihnan päästä (missä jalustin siis pisimpänä), eikä sieltä "lyhyimästä" päästä mihin reiät loppuu. :)

      Poista
    2. Ja tietysti unohdin kertoa omat kokemukset sujuvasti.. :D Mutta siis mä olen ostanut pari muuta tuotettaja suitset W-profilelta (ts. Wahlstenilta). Suitset oli täys floppi. Niiden piti olla laadukkaat ja ostohetkellä tuntuivat hyviltä ja laadukkailta. Käytössä olivat erittäin huonot, nahka ei siis oikeen laadukasta ollut... :P Muutenkin oli ihan ihmeellisen malliset, kun leukaremmi kilometrin mittainen mutta otsapanta ja turpahihna tosi lyhyet!

      Muut W-profilen tuotteet onkin ollut sitten tosi laadukkaita että en sit tiiä, mitä noissa suitsissa oli vikana... :D

      Poista
    3. Jos lähdetään jalustin hihnan päästä laskemaan, niin 8. reikä on pidempi kuin 12. :)

      Poista
    4. Jep siis kuten kaksi edellistä selittivät :)

      Soila: Aika jännä, harmi että suitset eivät vastanneet odotuksia! No, onneksi muut tuotteet ovat olleet hyviä :)

      Poista
  8. Onko Champ sivulla 11? Kun en muuta löydä mutta sillähän tuo loimi on? :D

    VastaaPoista
  9. Oisko sivu 69 oikee yläkulma? ;) Ja laadukkaan näköiset hihnat, tosin niin Wahlstenin tuotteet tuppaa olemaan!

    VastaaPoista
  10. Mä ostin joskus tossa syksyllä/talvella Vermossa käydessäni Cyralle tollaset W-profilen hihnat kun vanhoissa oli reijät ihan mikä missäkin ja olivat vielä sellaset tavalliset venyvät. Ja hitto että ne onkin olleet hyvät! Paljon paremmat ja notkeammat kuin esimerkiksi Kiefferin vastaavat, jotka aina jäävät johonkin jumittamaan kun selästä säätää hihnoja. Nuo kans vaan laitettiin kiinni saulaan ja menoks, ja melkein uusilta näyttävät edelleen. Ehdottomasti, jos mulla olis oma, haluaisin itsellenikin tuollaiset, ja yleensä merkki-inhoajana pidän tuota W-profilen merkkiä noissa hihnoissa jopa hienona :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, jee, hyvä että sullakin ollut positiivista kokemusta näistä! Mä kanssa tykkään tuosta merkistä, koska ei oo liian huomattava, mutta kuitenkin kiva yksityiskohta :)

      Poista
  11. Mulla on noi jalustinhihnat ja lupasivat että ei veny ollenkaan! Noo molemmat hihnat on venynyt jo yhden reiän, ja tosiaan ostettiin ne viime kesänä ja alkuun ne oli tosi hyvät mut jossain vaiheessa ne alko venyyn ja nyt tosiaan reiän menny pidemmäks. Hintakin kun on vähän suolanen ja laadukkaasta tuotteesta on kyse niin oon vähän pettynyt :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ai, onpa harmi! Toivottavasti nämä mun eivät veny :)

      Poista

Aadan hevoselämää -blogiin voi kommentoida rekisteröityneenä käyttäjänä tai nimettömästi. Kommentteja ei valvota etukäteen, mutta niiden sisällön tulee noudattaa Suomen lakia ja nettikettiä. Kaikki palaute on tervetullutta, kunhan se esitetään asiallisesti.

Vastaan jokaiselle kommentoijalle. Otathan huomioon, että joissain tapauksissa vastausaika voi venähtää pitkäksi. Olen kuitenkin kiitollinen jokaisesta kommentista! :)

Suositut tekstit

Viikon luetuimmat

Instagram @aadalatti

Rekisteröityneet lukijat