sunnuntai 26. lokakuuta 2014

#433: HIHS viimeinen päivä käynnissä!

Täällä jälleen! Väsyttää todella paljon, mutta samaan aikaan äärettömän kivaa. Vielä tämä sunnuntai jäljellä - kamalaa, miten nopeasti aika on mennyt! Vastahan me keskiviikkona saavuimme hotellille..
 
Perjantai meni pitkälti samalla lailla kuin torstai, mutta lauantaina olikin sitten enemmän ohjelmaa. Meillä oli ensimmäinen aamuvapaa (tultiinkin perjantaina jo aikaisemmin töihin), mutta nukkumisen sijaan heräsin aamulla kahdeksalta ja lähdin Olympiastadionille ratsastusseuramme kokoukseen. Vähän väsytti, sillä edellisenä yönä menin nukkumaan vasta kolmen aikoihin. Ja siihen vielä lisättynä menneen viikon kaikkien öiden alle 7h yöunet, ei kauheasti enää virtaa riittänyt!


 
Lupauduin aloittamaan seuramme tiedottajana, mikä on mulle kivaa harjoittelua viestintäjuttujen taholta. Lisäksi kokouksessa palkittiin seuramme parhaiden menestyneitä ihmisiä ja sain tämän vuoden menestyneimmän ratsastajan tittelin. Tämä palkinto oli puhtaasti rankingpisteiden perusteella, ja vaikka meidän kausi Champin kanssa ei ole mennyt mitenkään mahtavasti, riitti se kuitenkin kirkkaaseen johtoon. Kiva yllätys kyllä!
 
Kokouksen jälkeen kävelin lyhyen matkan Jäähallille ja seurasin kouluratsastuksen Small Tour finaaliluokan, jossa kouluvalmentajani Jonna Aaltonen ratsasti. Jonna meni kyllä niin hienosti ja Annu oli ihan liekeissä! Harmittavasti sijoitus oli vasta viides, mutta toisaalta taso oli kova. Kunniakierroksella hevosvanhus kuumui sen verran, etteivät palkinnonjakajat päässeet kättelemään Jonnaa kunnolla.
 
 
 
Kun Small Tour oli ohi, kiertelimme Voitto Kotiin -bloggaaja Tiian kanssa expoa ja lähdimme sitten pressiin tekemään pienen videon: haastattelimme Nina Fagerströmiä vähän extempore. Siitä videosta tuli varmaan ihan hirveä, mutta ainakin tuli tehtyä. Tiia ei halunnut haastatella, joten jouduin itse kameran eteen. En tykkää yhtään esiintyä kameran edessä, mutta kun pakko oli, ei vaihtoehtoja ollut.. Voi apua :D Yritimme keksiä mahdollisimman yksinkertaisia kysymyksiä, joihin on nopea vastata - näin video pysyy mielenkiintoisempana. Nina on siitä ihana, että hän osaa aina perustella tosi hyvin vastauksensa!
 
Meillä alkoi virallinen työaika yhdeltä, joten siitä asti oltiin kansliassa, kuvattiin kisoja ja vietettiin aikaa täällä hallilla. Illan viihdeohjelma oli mielestäni äärimmäisen hauska sen osalta, mitä seurasimme katsomosta: ride and driven viimeisen kierroksen aikana nauroin varmaan enemmän kuin koko syksynä yhteensä ja six barissa oli oikein kiva tunnelma. Lähempänä yhtä pääsimme lähtemään hotellin illanviettoon. Onneksi kelloja siirrettiin tunnilla taaksepäin, sillä nukkumisaikaa jäi tosiaan siirtämisenkin jälkeen vain muutama tunti.. Tänään sunnuntaina onkin sitten maailmancupin osakilpailu. Ihan mahtavaa päästä seuraamaan läheltä huippujen ratsastamista!


 
Ensi viikolla on luvassa vähän kattavammin juttua Horse Showsta sekä paluu normaaliin treeniin hevosen kanssa. Mulla on kyllä ihania ihmisiä ympärillä, sillä Champin hoidosta ei ole tarvinnut huolehtia ollenkaan! Olen voinut oikeasti kokonaan jopa unohtaa, että olen hevosenomistaja, ilman valtavia tunnontuskia. En ole ostanut täältä yhtään mitään exposta, sillä yritän säästää rahaa Pariisin matkaa varten.
 
Oletteko te tehneet löytöjä exposta?

20 kommenttia

 1. Minä tein liikaa ostoksia... Mutta toisaalta, olin säästänyt tätä varten rahaa ja löysin juuri ne tarpelliset asiat jotka on ollut jo ostoslistalla. Ei mitään hetken huumaa :)

  Hyvin toimi kisat jäähallissakin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä ettei tullut ostettua mitään "turhaa" :)

   Poista
 2. Oot ihan liian täydellinen ihminen : D

  VastaaPoista
 3. Olit telkkarissa! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. niin ainaki sillon kun juuli tuli uusinnan jälkee pois radalta. Sun pärstäs näky aika pitkään siinä:D

   Poista
  2. Joo niin kuulemma, hups :D

   Poista
 4. Onko mahollista että muuttaisit tossa sivupalkissa tekstin värii ees pari sävyä tummemmaks, en saa niistä teksteistä hyvälläkään tahdolla mitää selvää (paitsi mustamaalaamalla ne). Tai sitten mulla on joku värisokeus, jos kukaa muu ei oo asiasta sanonut xd

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuvaukseen vois päivittää sun lukijamäärää ;)

   Poista
  2. Mikä tekstiosa? Siis se, missä kerron kaikista noista tiedoista lyhyesti, vaiko mahdollisesti linkkien värit? Kukaan muu ei ole sanonut ja itse ainakin nään tosi hyvin ne :D pitääkin alkaa tutkimaan..!

   Poista
 5. Onko siellä gucci masterissa "expo" ja onko se samassa paikassa se salon du cheval olen itsekin menossa ekaa kertaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Salon du Cheval on "viereisessä" hallissa, siirtyminen sisäkautta eli takkia ei tarvitse vaikkakin sinne pitää ostaa oma sisäänpääsylippunsa. Kummatkin ovat Pariisin "Messukeskuksessa" Paris Nord Villepinte :ssä ja linkki pohjakarttaan tässä
   http://en.salon-cheval.com/Practical-information/Halls-map

   Poista
  2. Gucci Mastersissa ei ole varsinaista expoa, siis siellä on jotain tosi kalliita kojuja kyllä mutta merkit lähinnä Gucci ja CWD jne. Sisäkautta tosiaan pääsee sitten salon du Chevaliin :)

   Poista
 6. Mulla kului kyllä expoon rahaa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei, toivottavasti ei liikaa kuitenkan :D ainahan ostoksia on kiva tehdä!

   Poista
 7. Kuka sen esteratsastuksen viimeisen kilpailun voitti siis sen joka kilpailtiin sunnuntaina?:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sen voitti Steve Guerdat :) sori aada kun vastasin sun puolesta :)

   Poista
  2. Joo hyvä että vastasit :)

   Poista

Aadan hevoselämää -blogiin voi kommentoida rekisteröityneenä käyttäjänä tai nimettömästi. Kommentteja ei valvota etukäteen, mutta niiden sisällön tulee noudattaa Suomen lakia ja nettikettiä. Kaikki palaute on tervetullutta, kunhan se esitetään asiallisesti.

Vastaan jokaiselle kommentoijalle. Otathan huomioon, että joissain tapauksissa vastausaika voi venähtää pitkäksi. Olen kuitenkin kiitollinen jokaisesta kommentista! :)

Suositut tekstit

Viikon luetuimmat

Instagram @aadalatti

Rekisteröityneet lukijat