tiistai 16. joulukuuta 2014

Joulukalenterin 16. luukku - Bannerit vuosien varsilta

 
Vuosien varrella blogini on muuttunut paitsi kirjoitustyyliltään, myös ulkoasullisesti. Värimaailmaa on nähty valkoisena, vaaleanpunaisena, erilaisina sinisiä ja virheinä, ruskeina sekä näiden sekoituksina. Nyt onkin vuorossa ihan erilainen joulukalenteriluukku, sillä kokosin yhteen kaikki Aadan hevoselämää -blogissa nähdyt bannerit!
 
Koska bannereita on useita ja osa niistä on oikeasti jo monta vuotta vanhoja, päätin kertoa jokaisen bannerin kohdalla niiden kuvien sisällöt ja sen, kuka on tämän kädenjäljen takana. Oli oikeasti hauska kaivella vanhoja bannereita, sillä niihin liittyy aina muistoja ajoista, jolloin banneri on ollut esillä blogissani. Muistatteko te joitakin näistä alla esiintyvistä bannereista tai joitakin postauksia/tapahtumia, joita niiden aikaan on tapahtunut?
 
Mikä on sinun suosikkisi näistä kaikista? Oletko säästänyt oman blogisi vanhat bannerit?

1. kuva: Stephex Stables, Belgia, Uruquay-ruuna; 2. kuva: EsRan ratsastuskouluoppilaiden mestaruudet, Hyvinkää, Rocket Power-tamma; 3. kuva: Jokelantalli, Juankoski, Pappa-ruuna; 4. kuva: Solsikke, Kiljava, Piticelle-tamma; 5. kuva: Tahko Areena, Tahko, Rafina-tamma; 6. kuva: Tahko Areena, Tahko, en muista hevosen nimeä. Tämän olen tehnyt itse.
1. kuva: Jokelantalli, Juankoski, Pappa-ruuna; 2. kuva: Solbacka, Nurmijärvi, Königs Kapris KS (ex-ylläpitohevonen); 3. kuva: Meidän ensimmäiset yhteiset kisat, Königs Kapris KS (ex-ylläpitohevonen); 4. kuva: Tahko Areena, Tahko, Rafina-tamma; 5. kuva: Stephex Stables, Belgia, Viva-tamma; 6. kuva: Stephex Stables, Belgia, Uruquay-ruuna; 7. kuva: Tahko Areena, Tahko, en muista hevosen nimeä; 8. kuva: EsRan ratsastuskouluoppilaiden mestaruudet, Hyvinkää, Rocket Power-tamma; 9. kuva: kuva: Tahko Areena, Tahko, Ilpo-ruuna. Tämän olen tehnyt itse.
1. kuva: Porvoon aluekisat, Königs Kapris KS (ex-ylläpitohevonen); 2. kuva: Tahko Areena, Tahko, Rafina-tamma; 3. kuva: Stephex Stables, Belgia, Uruquay-ruuna. Tämän on tehnyt Riikka.
1. kuva: Jokelantalli, Juankoski, Königs Kapris KS (ex-ylläpitohevonen); 2. kuva: Tahko Areena, Tahko, Rafina-tamma; 3. kuva: Guttecoven, Hollanti, Luzy-tamma; 4. kuva: Guttecoven, Hollanti, Princess-tamma. Tämän on tehnyt Riikka.


1. kuva: Tahko Areena, Tahko, Königs Kapris KS (ex-ylläpitohevonen); 2. kuva: jotkut kisat, Hollanti, en muista hevosen nimeä; 3. kuva: Guttecoven, Hollanti, Luzy-tamma. Tämän on tehnyt Riikka.
1. kuva: Guttecoven, Hollanti, Princess-tamma; 2. kuva: Stephex Stables, Belgia, Uruquay-ruuna; 3. kuva: Guttecoven, Hollanti, Cita-tamma; 4. kuva: Tahko Areena, Tahko, Königs Kapris KS (ex-ylläpitohevonen). Tämän olen tehnyt itse.
1. kuva: Equstom, Nurmijärvi, Champ-ruuna; 2. kuva: Equstom, Nurmijärvi, Champ-ruuna; 3. kuva: Equstom, Nurmijärvi, Champ-ruuna; 4. kuva: Guttecoven, Hollanti, Cita-tamma. Tämän olen tehnyt itse.


1. kuva: Guttecoven, Hollanti, Cita-tamma; 2. kuva: Juuri valmistunut ylioppilas, Champ-ruuna; 3. kuva: Riihimäen seurakisat, Champ-ruuna. Tämän olen tehnyt itse.
1. kuva: Equstom, Nurmijärvi, Champ-ruuna; 2. ja 3. kuva: Laakson aluekansalliset, Helsinki, Champ-ruuna; 4. kuva: Equstom, Nurmijärvi, Champ-ruuna. Tämän olen tehnyt itse.
1. kuva: Laakson aluekansalliset, Helsinki, Champ-ruuna; 2. ja 3. kuva: Equstom, Nurmijärvi, Champ-ruuna. Tämän on tehnyt Susanna.
1. ja 4. kuva: Laakson aluekansalliset, Helsinki, Champ-ruuna; 2. kuva: Guttecoven, Hollanti, Luzy-tamma; 3. kuva: Equstom, Nurmijärvi, Champ-ruuna. Tämän olen tehnyt itse.
1. kuva: Equstom, Nurmijärvi, Champ-ruuna; 2. kuva: Provincia, Nurmijärvi, Champ-ruuna. Tämän olen tehnyt itse.
1. kuva: Provincia, Nurmijärvi, Champ-ruuna; 2. kuva: Sea Horse Week, Hanko, Champ-ruuna; 3. kuva: Provincia, Nurmijärvi, Champ-ruuna; 4. kuva: Lohjan seurakisat, Champ-ruuna; 5. kuva: Provincia, Nurmijärvi, Champ-ruuna. Tämän olen tehnyt itse.
1. kuva: Provincia, Nurmijärvi, Champ-ruuna; 2. kuva: Ypäjän aluekansalliset, Champ-ruuna. Tämän olen tehnyt itse.
Kaikki kuvat: kuva: Provincia, Nurmijärvi, Champ-ruuna. Tämän olen tehnyt itse.

48 kommenttia

 1. Todella hienoja bannereita! Minä en ainakaan osaa päättää hienointa, koska kaikki ovat omalla tavallaan hienoja:)!

  VastaaPoista
 2. Ihania Bannereita♥ Mun mielestä kahdeksas on hienoin! Mä tykkään kun siinä on toi lakkiais kuva hevosen kanssa! ♥♥♥

  VastaaPoista
 3. Olen aloittanut blogin lukemisen tuon Susannan tekemän bannerin aikoihin. Tosin kaikki siitä eteenpäin ovat myös todella hienoja :D

  VastaaPoista
 4. Hyvää nimipäivää!

  VastaaPoista
 5. Upeita bannereita kaikki, mutta tää nykyinen/viimeisin on mun mielestä ehdottomasti upein kaikista! Tästä huomaa kuinka kauan on ollut lukijana sun blogissa, kun noista bannereista 3/4 on tuttuja eli on tullut oltua aika kauan lukija :)

  VastaaPoista
 6. Kasi ja ysi on ihanat ja tietenkin tää nykyinen ;-)

  VastaaPoista
 7. Ihania bannereita kaikki! ♥ mutta miestäni seitsämäs, kahdeksas ja yhdeksäs bannerit on hienoimpia. :)

  VastaaPoista
 8. Hyvää nimipäivää!
  Kaikki bannerit oli hienoja :) Erityisen hieno oli ainakin se jossa oli 13.

  VastaaPoista
 9. Muistan lukeneeni blogia, kun tuo neljäs banneri oli käytössä. Silti en muista noita sen jälkeen olevia bannereita kovinkaan hyvin.. :D

  VastaaPoista
 10. Mä muistan kaikki! Ite taisin löytää blogis ihan alkuaikoina jonkin arvonnan kautta, oisitko arponut kl:n sukat? Vai muistanko väärin? :D

  VastaaPoista
 11. Mun mielestä toi missä champ on laitumella ja missä on champin pää on kaikista kivoin! Ihanan yksinkertainen ja kesäinen :)

  VastaaPoista
 12. Upeita kaikki! Paranevat vain mitä uudempia ovat. :)

  VastaaPoista
 13. Banneri, jossa Champ on laitumella on ihana sekä blogissa nyt oleva! Muuten eikö siellä Hollannissa ammattiratsastajatkaan käytä kypärää ratsastaessa? Tuli mieleen kun Suomessa kypärän käyttö on niin ehdoton juttu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ainakaan silloin käyttänyt juuri kukaan noilla talleilla, en sitten tiedä muita paikoilta :)

   Poista
 14. En oikein osaa sanoa, ehkä tuo ylhäältä laskien seitsämäs. Mulla on tallessa kaikki vahimmatkin bannerit ja nimikin on vaihtunut useaan otteeseen :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, on hauska muistella menneitä noiden avulla :)

   Poista
 15. todella upeita bannerita, mutta tuo 10 on ylitse muiden!

  VastaaPoista
 16. Vasta bannerin 12 kohdalla löysin itse blogiisi, mutta kiva oli nähdä vanhempiakin :) hienoja on, ja omat bannerit kanssa tallessa. - www.iddejacoda.blogspot.fi

  VastaaPoista
 17. huolestuttavaa miten paljon kuvia ilman kypärää :/ selvästi toiveena aivohalvaus tms... muistathan että olet myös esimerkki nuorille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Asiahan ei suoranaisesti minulle kuulu, mutta hyppäätkö kaivoon jos näät jonkun muun hyppäävän? Niinpä... ;)

   Poista
  2. Kuten toinen anonyymi totesi, ei kannata ottaa mallia tyhmistä ihmisistä :)

   Poista
 18. Kaikki ovat niin älyttömän hienoja, mutta jostain syystä tuossa Susannan tekemässä bannerissa nro 11 on niin ihana tunnelma, että se on suosikkini <3

  VastaaPoista
 19. Hienoja bannereita, joista jokaisen muistan! Alusta asti ollaan siis oltu mukana :D
  Huomaa kyllä että oot kehittynyt bannereidenkin teossa, jos suosikki pitäisi valita niin 4.alin kesäisin Champin kuvin on jotenkin tosi suloinen ja siinä ei ole liikaa mitään ylimääräistä :) Myös tämänhetkinen banneri on mukavan talvinen!

  VastaaPoista
 20. Kaksi uusinta banneria ja tuo Susannan tekemä ovat kyllä ihan lemppareita! Niissä kuvien liittäminen yhteen on onnistunut erityisen hyvin ja sointuvat täydellisesti toisiinsa. Joissain vanhemmissa bannereissa jotkut kuvat on rajautuneet vähän hassusti, ja tuo ekassa Champ-bannerissa yhdessä kuvassa Champ on vaan keskeltä katki :b Olen tehnyt aika paljon grfiikkaa, joten tälläset pikkujututki pistää silmään, kuten sitten myös tuossa yo-kuvalla varustetussa bannerissa oisin pyyhkinyt himmeän osan kokonaan vasemmalta puolelta pois, koska nyt olin näkeväni että myös osa Champin päästä oli joutunut hieman pyhekumin kanssa tekemisiin :b mutta kaikki kyllä sellaisia, että niitä kehtaa käyttää ja omalla tavallaan hyviä ja hienoja. Nuo kolme vain nousevat yli muiden. (: ps. Ihana yo-mekko o: <3

  Privaattikamaa.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, mä en oikein panosta noihin kuvien liittämisiin :D Kiitos paljon!

   Poista
 21. Milläs muokkaat? Esim jos on kaks eri kuvaa ja haluaa ns. sumentaa niitä tai lisätä silleen läpinäkyvyyttä. Toivottavasti tajusit :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Photoshopilla, siitä semmonen pyyhkimistyökalu :)

   Poista

Aadan hevoselämää -blogiin voi kommentoida rekisteröityneenä käyttäjänä tai nimettömästi. Kommentteja ei valvota etukäteen, mutta niiden sisällön tulee noudattaa Suomen lakia ja nettikettiä. Kaikki palaute on tervetullutta, kunhan se esitetään asiallisesti.

Vastaan jokaiselle kommentoijalle. Otathan huomioon, että joissain tapauksissa vastausaika voi venähtää pitkäksi. Olen kuitenkin kiitollinen jokaisesta kommentista! :)

Suositut tekstit

Viikon luetuimmat

Instagram @aadalatti

Rekisteröityneet lukijat