tiistai 3. helmikuuta 2015

#494: Aada ♥ Champ - 2 vuotta


Niin se aika vain vierähtää ja nyt on kulunut tasan kaksi vuotta siitä, kun Champ astui ensimmäisen kerran Suomen maankamaralle. Ostimme hevosen virallisesti muistaakseni 27.1.2013, mutta sen kuljetus lähti vasta torstaina Hollannista ja saapui perille sunnuntaina 3.2.2013. Olen useaan otteeseen kertonut siitä, millainen tuo sunnuntaipäivä olikaan: aurinko paistoi, pakkasta oli paljon ja odotus oli valtava. Olin tallin perällä, kun hevosrekka saapui pihalle ja näin avonaisista ovista sen tulon. Voitte kuvitella, millainen tunne sisälläni oli. "Siinä se tulee, ihka ensimmäinen oma hevoseni!"
 
Kaksi vuotta takana, toivottavasti erittäin monta antoisaa vuotta edessä. Nämä vuodet ovat olleet elämäni parhaimpia. Hevosenomistajan arki ei ole aina ruusuilla tanssimista, varsinkin kun hevosen elämiskustannukset täytyy hoitaa omasta pussista opiskeluiden ohella, mutta hetkeäkään en vaihtaisi pois. Hevosen omistaminen on opettanut mulle vastuuta ja ennen kaikkea antanut hirveästi. Champ on ehdottomasti yksi elämäni tärkeimmistä asioista ja rakastan sitä valtavasti.
 
Viime aikoina olen saanut paljon pyyntöjä siitä, että tekisin postauksen "rennommasta meiningistämme" eli siitä, kun en vaadi Champilta mitään. Ratsastan todella harvoin ilman satulaa, mutta paljon esimerkiksi maastossa ja muuten niin, etten vaadi hevoselta juuri mitään. Tämä postaus on omistettu niille kuville, jolloin en ole vaatinut Champilta mitään ja olemme vain pitäneet hauskaa - nauttineet elämästä. Sellaista toivon elämämme olevan jatkossakin, nauttimista :) Mukana on sekä kamera- että puhelinkuvia.
 
AADA ♥ CHAMP 2 VUOTTA!
 
 
 

25 kommenttia

 1. Ihanaa vuosipäivää! Toivottavasti matkanne jatkuu vielä pitkään ja tuo mukanaan paljon uusia seikkailuja ja menesystä kisakentillä! :) ♥

  VastaaPoista
 2. mistä toi kuva jossa seisotte maneesissa ruutuloimi pääll ilman satula ja palli on nurkassa? kenties brobyssä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä luulisin että ihan Champin kotitallilta :)

   Poista
  2. Meidän entiseltä kotitallilta, Equstomista :)

   Poista
 3. voisitko tehdä postauksen sun ja champin viikko-ohjelmasta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siitä on jo aika montakin eri versiota tehty aikojen saatossa, mutta katsotaan :)

   Poista
 4. Kivan rento postaus ja onnittelut vuosipäivästä ! (:

  Onko Champilla muuten käytössä micklemin suitset, jos on niin miten ovat teillä toimineet ja jos ratsastat kylmillä ilmoilla maastossa loimi päällä, niin jätätkö satulan loimen alle ja laitat loimen edestäkin kiinni ? Itsestä on aina tuntunut että oma heppa onnistuu kuristumaan loimeen lenkin aikana jos se on edestä kiinni ja jos ei ole niin se valuu :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on sama ongelma, kerran kokeilin mennä niin että laitoin loimen alle ja edestä kiinni mutta vedin tosi eteen, ja siihen satulan päälle, sillon ei ainakaan valunut taakse :)

   Poista
  2. Joo, mulla on kunnollisessa ratsastuksessa aina alkuverkkojen ajan enkkufiltti päällä ja jos on oikeasti kylmä, pidän ratsastuksessa ratsastusloimea. Maastossa mennessä on loimi koko ajan päällä :) Mulla on klipsi edessä, eli ei siis solkia ja klipsi aukeaa kovassa vauhdissa kokonaan, laitan sen sitten käynnissä takaisin kiinni!

   Poista
 5. Onpas sitä tullu ratsasteltua kypärättä.. Aijai : D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. aada nyt on ennen ratsastanut melkein jokapäivä ilman :D siellä matkalla tarkoitan

   Poista
  2. Joo, joskus sitä tuli tehtyä enemmänkin.. Ei fiksua hommaa ollenkaan :)

   Poista
 6. Onnea ♥! Oon niin onnellinen sun puolesta, sä jos kuka oot ansainnut tollasen hevosen, ja kohtelen Champia aina niin hyvin ja hoidat sitä huolellisesti! Tollasta asennetta arvostan, ja toivon koko sydämestä että teillä olisi vielä reilusti yhteisiä vuosia edessä :)!

  Esteheppa Codan elämää

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei, kiitos aivan ihanasta kommentistasi!! :) <3

   Poista
 7. Onnea teille :3 Toivottavasti teillä on vielä monen monta yhteistä vuotta edessäpäin! :)

  VastaaPoista
 8. Onnea! :3 Champ näyttää tossa yhdessä kuvassa jotenki tosi pieneltä :D

  VastaaPoista
 9. Champ on hieno heppa ja te ootte TYRMÄÄVÄ kokonaisuus. Toivottavasti matkanne ei lopu tässä lähiaikoina

  VastaaPoista
 10. vautsi, tosi hienoja kuvia!:) ja onnettelut vuosipäivästä!:)

  VastaaPoista
 11. Ihania kuvia! Champ näyttää ihan oikeasti onnelliselta hevoselta! :D

  VastaaPoista

Aadan hevoselämää -blogiin voi kommentoida rekisteröityneenä käyttäjänä tai nimettömästi. Kommentteja ei valvota etukäteen, mutta niiden sisällön tulee noudattaa Suomen lakia ja nettikettiä. Kaikki palaute on tervetullutta, kunhan se esitetään asiallisesti.

Vastaan jokaiselle kommentoijalle. Otathan huomioon, että joissain tapauksissa vastausaika voi venähtää pitkäksi. Olen kuitenkin kiitollinen jokaisesta kommentista! :)

Suositut tekstit

Viikon luetuimmat

Instagram @aadalatti

Rekisteröityneet lukijat