sunnuntai 6. joulukuuta 2015

Joulukalenterin 6. luukku - Aadan keittiössä


Kysellessäni ideoita joulukalenteria varten nousi kokkausvideo yhdeksi suosituimmista ehdotuksista. Tämä oli mulle melkoinen yllätys, sillä hevosblogien puolella tällaiset niin kutsutut lifestylejutut ovat ainakin itselleni hieman vieraampia aiheita. Koska joulukalenteri on blogeissa erikoispostauksien aikaa, päätin ottaa haasteen vastaan. Itsenäisyyspäivän kunniaksi pääsettekin nyt katsomaan, millainen tohelo olen keittiön puolella!

Tämän postauksen toteuttamiseen vaikutti paljon kavereiltani saatu "tuki". Kun olitte kommentoineet postaukseeni kokkausvideon tekemisestä, sain heti muutamilta kavereiltani muiden muassa seuraavia viestejä: "HAHA, sä kokkaamassa! Vuosisadan vitsi!" "Mennäänkö suoraan Mäkkäriin hakemaan ruokaa ja kuvataan se?". Niin, ruoanlaitto ei tosiaan ole oma vahvuuteni. Siitä kertoo paljon jo se, että parisen viikkoa sitten googlasin varmuuden vuoksi, miten riisiä pitäisi keittää. Ironista tässä kaikessa on tietysti menestymiseni yläasteen kotitalouden tunneilla, sillä numeroni oli kaikkien kolmen vuoden aikana aina kymppi. Osasin nimittäin koristella jälkiruoat kauniisti ;)

Kyselin Instagramissa seuraajiltani, millaista ruokaa haluaisitte mun tekevän videolla. Ehdotuksia tuli laidasta laitaan: lihapullia, joulutorttuja, pastaruokia, lihapatoja.. Sellaisia nimihirviöitä, että jouduin kysymään työkavereiltani niiden tarkoitusta. En tosiaan ollut koskaan kuullut pavlovasta, enkä edelleenkään ole ihan varma, mitä se loppujen lopuksi on. Yritin kyllä googlata, mutta tulokset olivat hyvin vaihtelevia. Niin tai näin, päädyimme lopulta tekemään toivomaanne juustokakkua jälkiruoaksi ja pääruokana nautiskelimme jonkinlaista kanaa kermaperunoilla.

Alla oleva video on kaksikymmenminuuttinen, eikä se sisällä pelkästään kokkausta. Oikeastaan, se on kaukana perinteisestä kokkivideosta, koska emme muistaneet kertoa mitään ainesosien määriä. Ja jos totta puhutaan, ei meillä ollut ohjeita pääruoan valmistamiseen, eikä jälkiruoankaan kanssa taidettu tanssia aivan ohjekirjaa noudattaen.. Lopputulos olikin sitten sen mukaista. Toivottavasti jaksatte katsoa videon alusta loppuun, sillä se sisältää myös kaikkea oheistoimintaa päättömästä tanssimisesta kristallilasien vertailuun. Hmm.

Tykkäätkö sinä kokata? Mikä on suosikkiruokasi näin joulun alla?
17 kommenttia

 1. Ihan paras video! Lisää näitä!! :) Ja hyvinhän te onnistuitte. :) Siitä se ruuanlaittajan ura urkenee Aada. :D

  VastaaPoista
 2. Ihana video Aada. Oot ihana. Hyvää joulun odotusta teille:)

  VastaaPoista
 3. Haha, mä harvoin jaksan katsoa videoita mutta tää oli oikeesti symppis :---)

  VastaaPoista
 4. Näytti sairaan hyvälle tuo kana! Vois itekki kokeilla :D Hauska video! Lisää tämmösiä erilaisia ;-)

  VastaaPoista
 5. Ihan loistava!! :D Klaken cittari ;) pakko kokeilla itekkin tota kanaa, näytti niin hyvältä :)

  VastaaPoista
 6. Olen kasvissyöjä joten vegeruokaa tulee kokattua. Ens kerralla kokeile säkin? :)

  VastaaPoista
 7. Aivan loistava video! Näytti tosi hyvältä, voisin itsekin kokeilla joskus! :D

  VastaaPoista
 8. https://youtu.be/okFRdXZojiw te olitte muutaman sekunnin ajan 0:51 alkaen näkyvissä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Taidettiin olla useampaan otteeseen, myös ihan ekana ratsukkona :) siitä en sitten tiedä onko kiva, kun tuollaisen pomppimisen takia päätyy videoihin :D

   Poista
 9. Voisitko kirjoittaa tähän noihin oreojuttuihin tarvittavien ainesosien määrät? Olisi itsekkin kiva kokeilla ��

  VastaaPoista

Aadan hevoselämää -blogiin voi kommentoida rekisteröityneenä käyttäjänä tai nimettömästi. Kommentteja ei valvota etukäteen, mutta niiden sisällön tulee noudattaa Suomen lakia ja nettikettiä. Kaikki palaute on tervetullutta, kunhan se esitetään asiallisesti.

Vastaan jokaiselle kommentoijalle. Otathan huomioon, että joissain tapauksissa vastausaika voi venähtää pitkäksi. Olen kuitenkin kiitollinen jokaisesta kommentista! :)

Suositut tekstit

Viikon luetuimmat

Instagram @aadalatti

Rekisteröityneet lukijat